Çakır

Çakır

Son dakika çakır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çakır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çakır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çakır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çakır gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.417 çakır haberi bulunmuştur. Tüm çakır haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu!
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu! Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
18.04.2024 Süper Lig
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın uçuş saati ile ilgili sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Oktay Kaynarca'dan Süleyman Çakır paylaşımı! '20. yılında unutulmadı'
Oktay Kaynarca'dan Süleyman Çakır paylaşımı! '20. yılında unutulmadı' Kurtlar Vadisinin efsane karakteri Süleyman Çakır ölümünün 20'nci yıl dönümünde unutulmadı. 2003 yılında ilk bölümüyle ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Kurtlar Vadisi'nde 'Süleyman Çakır' karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, geleneği bozmayarak bu yıl da paylaşım yaptı.
8.04.2024 Magazin
31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları 2024: Keçiören ilçesinde kim kazandı? 2024 Keçiören belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları 2024: Keçiören ilçesinde kim kazandı? 2024 Keçiören belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Keçiören ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Keçiören belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Keçiören ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Keçiören ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı Rize’de Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Rahmi Metin belediye başkanı oldu. İlçelerde ise AK Parti 7, CHP 3, MHP ise 1 başkanlık kazandı.
1.04.2024 Gündem
İzmir yerel seçim sonucu! Hamza Dağ mı? Cemil Tugay mı?
İzmir yerel seçim sonucu! Hamza Dağ mı? Cemil Tugay mı? Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Seçim sonucu en merak edilen İzmir'de de sonuçlar merak ediliyor. İzmir yerel seçim sonuçları Gazetevatan.com'da....
31.03.2024 Gündem
Gümüşhane yerel seçim sonuçları 2024: Gümüşhane'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Gümüşhane'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Gümüşhane yerel seçim sonuçları 2024: Gümüşhane'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Gümüşhane'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Gümüşhane geldi. Gümüşhane yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Gümüşhane Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Gümüşhane'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Gümüşhane yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
31 Mart 2024 Artvin seçim sonuçları! (Yerel seçim sonuçları burada) Artvin belediyesini hangi parti kazandı? CHP, AK Parti, İYİ Parti, MHP Artvin belediye seçimleri
31 Mart 2024 Artvin seçim sonuçları! (Yerel seçim sonuçları burada) Artvin belediyesini hangi parti kazandı? CHP, AK Parti, İYİ Parti, MHP Artvin belediye seçimleri Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. 2019 yerel seçim sonuçlarına AK Parti’de CHP’ye geçen Artvin’de 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Artvin belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Artvin seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Artvin seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
2024 Gebze yerel seçim sonuçları! (31 Mart Gebze seçim sonuçları BURADA) Gebze belediyesini hangi parti kazandı?
2024 Gebze yerel seçim sonuçları! (31 Mart Gebze seçim sonuçları BURADA) Gebze belediyesini hangi parti kazandı? Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. Gebze 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Gebze belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Gebze seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Gebze seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart 2024 AK Parti, CHP, İYİ Parti adayları kimler? İşte YSK aday listesi
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart 2024 AK Parti, CHP, İYİ Parti adayları kimler? İşte YSK aday listesi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarına göre belirleniyor. gazetevatan'da canlı olarak takip edilebilecek mahalli idareler seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediyhe Başkan adayları da izlenecek. AK Parti'den Mehmet Öntürk, CHP'den Lütfü Savaş, İYİ Parti'den Nüsret Cömert'in aday olduğu Hatay'da alınan oy oranları seçim akşamı haberimizde olacak. Peki Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden?
24.03.2024 Gündem
Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 ile çifte atış
Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 ile çifte atış Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Taarruzi İnsansız Hava Aracı Bayraktar AKINCI, süpersonik füze İHA-230 ile bir kere daha hedefini tam isabetle vurdu.
17.03.2024 Ekonomi
Trabzonspor'da 3 isim Fenerbahçe maçında yok!
Trabzonspor'da 3 isim Fenerbahçe maçında yok! Trabzonspor'da Fenerbahçe maçının hazırlıkları sürüyor. Bordo-mavililerde Paul Onuachu ve Hüseyin Türkmen, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Ayrıca Mehmet Can Aydın da sakatlığı sebebiyle oynayamayacak.
16.03.2024 Trabzonspor
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Magazin
A Milli Takım kadrosu açıklandı! Arda Güler, Semih Kılıçsoy ve Can Uzun kararı
A Milli Takım kadrosu açıklandı! Arda Güler, Semih Kılıçsoy ve Can Uzun kararı A Milli Takım'ın, Avusturya ve Macaristan maçları kadrosu açıklandı. Üç genç yetenek, ilk kez A Milli Takım kadrosunda yer aldı
15.03.2024 Futbol
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu İzmir'de, Göztepe ile Altay arasında olayların çıktığı ve Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın işaret fişeğiyle yaralandığı derbiye ilişkin davada duruşma savcısı mütalaasını açıkladı. Savcı, duruşmanın tek tutuklu sanığı Furkan Ersanlı hakkında 'silahla kasten yaralama', 'spor alanlarına yasak madde sokulması ve müsabaka düzeninin bozulması' suçlarından cezalandırılmasını talep etti. Mütalaada ayrıca, 5 sanık hakkında 'spor alanlarına yasak madde sokulması', 1 sanık hakkında 'spor alanlarına sokulan yasak maddeyi seyircilere temin etme', 8 sanık hakkında da 'müsabaka düzeninin bozulması' suçundan ceza istendi. Ayrıca 9 sanığın beraati talep edildi. Savcı, 15 sanığın güvenlik tedbiri olarak spor müsabakalarını seyirden yasaklanması yönünde de görüş bildirdi.
14.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: 6 ilde, 6 ayrı organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya: 6 ilde, 6 ayrı organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde eş zamanlı düzenlenen “Mahzen-9” Operasyonlarında 6 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini ve örgüt üyesi 54 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
12.03.2024 Gündem
Abdullah Avcı Fenerbahçe derbisi öncesi sakatlık açıklaması
Abdullah Avcı Fenerbahçe derbisi öncesi sakatlık açıklaması Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fatih Karagümrük karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
10.03.2024 Şampiy10
Trabzonsporlu yıldız Stefano Denswil kandal golle ilgili konuştu
Trabzonsporlu yıldız Stefano Denswil kandal golle ilgili konuştu Trabzonsporlu futbolcu Stefano Denswil, Süper Lig'in 29. haftasında Fatih Karagümrük'ü 5-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından konuştu. Stefano Denswil, Uğurcan Çakır ile arasındaki anlaşmazlık sonrası yenen golle ilgili de konuştu.
10.03.2024 Trabzonspor
Bayraktar Akıncı’dan Çakır’la tam isabet
Bayraktar Akıncı’dan Çakır’la tam isabet Bayraktar AKINCI TİHA, milli olarak geliştirilen Çakır Seyir Füzesi ile gerçekleştirdiği test atışında 100 kilometre uzaktan deniz üstündeki hedefi tam isabetle vurdu.
1.03.2024 Vatan TV
Milli seyir füzesi Çakır'ın ilk atış testi başarıyla tamamlandı
Milli seyir füzesi Çakır'ın ilk atış testi başarıyla tamamlandı Bayraktar AKINCI TİHA, milli olarak geliştirilen Çakır Seyir Füzesi ile gerçekleştirdiği test atışında 100 kilometre uzaktan deniz üstündeki hedefi tam isabetle vurdu.
1.03.2024 Gündem
Süper Lig'de 26. haftanın hakemleri açıklandı!
Süper Lig'de 26. haftanın hakemleri açıklandı! Trendyol Süper Lig'de 26. haftanın hakemleri belli oldu.
15.02.2024 Süper Lig
Beşiktaş genç yıldızıyla Trabzonspor'u geçti
Beşiktaş genç yıldızıyla Trabzonspor'u geçti Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Beşiktaş sahasında karşılaştığı Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti.
4.02.2024 Futbol
Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı! Arda Kardeşler kritik maça atandı
Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı! Arda Kardeşler kritik maça atandı Süper Lig'in 24. haftasındaki Beşiktaş - Trabzonspor maçını Arda Kardeşler yönetecek.
1.02.2024 Süper Lig
Büyükçekmece’de bir skandal daha… ‘İnşaat alanında şehitlere ait kemikler var’
Büyükçekmece’de bir skandal daha… ‘İnşaat alanında şehitlere ait kemikler var’ İstanbul'da Büyükçekmece Belediyesi'ne yönelik yapılan operasyonda göz altına alınan 21 kişiden 8'i tutuklanmıştı. Rüşvet operasyonuna konu olan villalarla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. İnşaat alanında şehitlere ait kemiklerin bulunması üzerine Anıtlar Kurulu belediyeye inşaatı durdurun yazısı gönderdi. Olayla ilgili detayları CNN TÜRK Muhabiri Serdar Er aktardı…
31.01.2024 Gündem
İzmir'de balıkçı teknesi battı: 3 ölü, 2 kayıp
İzmir'de balıkçı teknesi battı: 3 ölü, 2 kayıp İzmir'in Dikili ilçesinde, balıkçı teknesi battı. İlk belirlemelere göre, teknede bulunan 10 kişiden 3'ünün yaşamını yitirdiği, 2 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi. Kayıp olan kişileri arama çalışmaları sürüyor. 
30.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çakır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çakır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.