Çakı

Çakı

Son dakika çakı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çakı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çakı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çakı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çakı gelişmeleri de dahil olmak üzere 368 çakı haberi bulunmuştur. Tüm çakı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oğlu otomobile babası da sürücüye vurdu!
Oğlu otomobile babası da sürücüye vurdu! Erzurum'da oğlu S.G.'nin (18) otomobili ile kaza yaptığını duyan Eyüp G. (46), olay yerine gelip, diğer sürücü Erkan A.'ya (47) sopa ile saldırdı. Erkan A.'nın da karşılık vermesi ile çıkan kavga, polisin müdahalesi ile sona erdi. O anlar kameraya yansırken, iki taraf birbirinden şikayetçi oldu.
13.03.2024 Gündem
Firuze Taşı Özellikleri Nelerdir? Firuze Taşının En Bilinen Faydaları...
Firuze Taşı Özellikleri Nelerdir? Firuze Taşının En Bilinen Faydaları... Firuze taşı, turkuaz taşı olarak da bilinen değerli bir taştır. Türkler tarafından eski çağlarda savaş malzemesi olarak da kullanıldığından diğer adı Türk taşı olarak da bilinir.
30.01.2024 Yaşam
Turkuaz Taşı Özellikleri Nelerdir? Turkuaz Taşının En Bilinen Faydaları...
Turkuaz Taşı Özellikleri Nelerdir? Turkuaz Taşının En Bilinen Faydaları... Turkuaz taşı ismini Fransızca pierre turkuaz ifadesinden almaktadır. En değerli taşlardan biri olan turkuaz taşı yeryüzünün yeşil rengini, gökyüzünün de mavi rengini barındırmaktadır.
13.01.2024 Yaşam
Fatih'te imama saldıran şüphelinin ifadesi ortaya çıktı
Fatih'te imama saldıran şüphelinin ifadesi ortaya çıktı Fatih Camii’nde imam ile bir kişinin ağır yaralandığı bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren ve tutuklanarak cezaevine gönderilen şüpheli Ömer S.'nin savcılıktaki ifadesinde, "Bu hareketimde beni herhangi bir kişi ya da kuruluş yönlendirmedi. Anlık bir refleks olarak gelişmiştir" dediği öğrenildi.
9.01.2024 Gündem
En mutlu günleri kabusa döndü!  'Omuz atma' kavgasında hayatını kaybetti
En mutlu günleri kabusa döndü! 'Omuz atma' kavgasında hayatını kaybetti İzmir'de bir markette 'omuz attın' tartışmasında çakı ile öldürülen Semih Kenan Köse'nin (30), sevgilisi Sibel Kabadayı'ya (27) olayın yaşandığı gün gittikleri tekne turunda evlenme teklif ettiği ortaya çıktı.
30.10.2023 Yaşam
Markette 'omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldü! Korkunç görüntüler güvenlik kamerasında...
Markette 'omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldü! Korkunç görüntüler güvenlik kamerasında... 16 Ekim tarihinde bir markette meydana gelen kavgada Semih Kenan Köse çakıyla öldürülmüştü. Semih Kenan Köse'nin (30) markette çıkan 'Omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldüğü, yanındaki sevgilisi Sibel Kabadayı'nın (27) ise yaralandığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İki kardeşiyle birlikte tutuklu bulunan şüpheli Sercan Bavkı (32) ifadesinde, “Kardeşim Serkan adamı darbederken, yere doğru düştüler. Ben de bu esnada adam gelmesin diye çakıyı rastgele savurdum. Adam, çakının üzerine düştü. Çakı saplandı” dedi.
25.10.2023 Gündem
Sevgilisinin çıplak fotoğraflarını çekti, sonrası korkunç! Ses kaydı işe yaramadı
Sevgilisinin çıplak fotoğraflarını çekti, sonrası korkunç! Ses kaydı işe yaramadı Ankara'da ayrılmak isteyince çıplak fotoğrafları ile şantaj yapıp, darbettiğini iddia ettiği erkek arkadaşı M.F.D.'yi (35) 9 yerinden bıçaklayıp, yaralayan tutuksuz sanık Alev D. (37) hakkında savcı mütalaasını açıklayarak, 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 11 yıl 9 aya kadar hapis talep etti.
10.10.2023 Yaşam
Şakalaştığı okul arkadaşını çakı ile yaraladı
Şakalaştığı okul arkadaşını çakı ile yaraladı Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde E.D. (16), iddiaya göre şakalaştığı okul arkadaşı E.D.'yi (16) çakı ile yaraladı.
8.06.2023 Yaşam
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Babaya 'intihar' süsü! Sevgilisiyle plan yapıp itiraf etti: Tülbentle tuttum, simsiyahtı
Babaya 'intihar' süsü! Sevgilisiyle plan yapıp itiraf etti: Tülbentle tuttum, simsiyahtı Muğla'da korkunç bir cinayet olayı yaşandı. Sevgilisiyle birlikte plan yapan 20 yaşındaki Ayşegül, babasını öldürdü. Babasını öldürmek için çeşitli yöntemler deneyen Ayşegül ve sevgilisi, o gece neler yaşandığını tek tek itiraf etti. Öte yandan Ayşegül, babasını neden öldürdüğünü de söyledi. İşte haberin detayları...
26.03.2023 Gündem
Deprem çantası maliyeti arttı! Yaklaşık 1000 liraya oluşturulabiliyor
Deprem çantası maliyeti arttı! Yaklaşık 1000 liraya oluşturulabiliyor Önceden hazırlanmış bir deprem çantası depremde hayat kurtarabiliyor. Yaşanacak deprem durumunda hayat kurtarabilecek bir deprem çantası, ortalama 940 TL maliyetle oluşturulabiliyor. 2020 yılında bir çanta ortalama 500 liraya hazırlanıyordu.
20.02.2023 Gündem
İğne yapıldıktan sonra hayatını kaybeden Melis Kıymet son yolculuğuna uğurlandı
İğne yapıldıktan sonra hayatını kaybeden Melis Kıymet son yolculuğuna uğurlandı İhmal iddiası ile gündeme gelen olay Amasya’da yaşandı. 7 yaşındaki Melis, boğaz ağrısıyla semt polikliniğinde götürüldü. Burada yapılan iğne sonrası fenalaşan minik Melis, kurtarılamadı. Olayla ilgili valilikten flaş bir açıklama gelirken, Melis Kıymet bugün gözyaşlarıyla toprağa verildi.
31.12.2022 Yaşam
Boğaz ağrısı çeken 7 yaşındaki Melis'in acil serviste kahreden ölümü!
Boğaz ağrısı çeken 7 yaşındaki Melis'in acil serviste kahreden ölümü! Amasya'da boğaz ağrısı şikayetiyle çocuk servisinin bulunduğu semt polikliniğinin acil servisine götürülen 7 yaşındaki Melis Kıymet, başlanan tedavisinin peşinden fenalaşarak aynı poliklinikte hayatını kaybetti. Amasya Valiliği, şok ölüm sonrası açıklamada bulundu.
30.12.2022 Yaşam
Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasının içinde neler olmalı? İşte deprem çantasında olması gerekenler!
Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasının içinde neler olmalı? İşte deprem çantasında olması gerekenler! Deprem, Türkiye’nin gerçeği olarak karşımızda duruyor. Türkiye’de yaşanan depremler her seferinde hazır olmanın önemini bir kez daha hatırlatırken uzmanlar yaşanan depremlerin bir uyarı olduğunu belirtiyor. Depreme için evde güvenlik ile ilgili bir takım önlemler almak ve hayat kurtaran bilgileri öğrenerek hazırlıklı olmak için pek çok sebep var. Bunların başında da deprem çantası hazırlamak geliyor. Peki, Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasının içinde neler olmalı? İşte deprem çantasında olması gerekenler!
23.11.2022 Gündem
Refüjdeki korkuluklara çarptı: 2 ölü, 2 yaralı
Refüjdeki korkuluklara çarptı: 2 ölü, 2 yaralı Kayseri'de, otomobilin refüjdeki korkuluklara çarptığı kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
19.09.2022 Yaşam
Hepsi genç kadının midesinden çıktı! Doktorlar şaşkına döndü, tırnak makası ve çakı bile var, 158 adet...
Hepsi genç kadının midesinden çıktı! Doktorlar şaşkına döndü, tırnak makası ve çakı bile var, 158 adet... Van’da karın ağrısı şikâyetiyle hastaneye giden 25 yaşındaki genç kadının midesinden çıkan metal parçaları, ameliyatı gerçekleştiren doktorları şaşkına çevirdi.
18.07.2022 Yaşam
Diyarbakır'da 51 noktada operasyon! 1040 personel görev alıyor
Diyarbakır'da 51 noktada operasyon! 1040 personel görev alıyor İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır’da bin 40 personelin katılımıyla Eren Abluka-21 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kadir Çakı Operasyonu başlatıldı .51 noktada gerçekleştirilen operasyonun ilk gününde 665 bin 736 kök kenevir ele geçirildi.
7.07.2022 Gündem
Park halindeki TIR'a arkadan çarpan otobüsün sürücüsü direksiyonda sıkıştı
Park halindeki TIR'a arkadan çarpan otobüsün sürücüsü direksiyonda sıkıştı Çatalca'da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otobüs, park halindeki TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otobüsün bagaj kapağı aynı yönde seyir halindeki otomobile çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.
14.05.2022 Yaşam
Kan vermek orucu bozar mı? Oruçluyken kan verilir mi, tahlil ve kan bağışı için kan vermek ve aldırmak oruç ibadetini bozar mı?
Kan vermek orucu bozar mı? Oruçluyken kan verilir mi, tahlil ve kan bağışı için kan vermek ve aldırmak oruç ibadetini bozar mı? Mübarek Ramazan ayını yaşadığımız şu günlerde merak edilen konuların başında Kan vermek orucu bozar mı? sorusu geliyor? Peki Kan vermek orucu bozar mı? merak edilen detayları sizin için derledik.
4.04.2022 Gündem
Mardin'de kuduz paniği! Yedi kişiyi ısıran köpek...
Mardin'de kuduz paniği! Yedi kişiyi ısıran köpek... Mardin'in Derik ilçesinde vatandaşlara saldırarak 7 kişiyi ısıran köpek kuduz çıktı. Köpeğin kuduz çıkması üzerine mahalle karantinaya alındı.
20.02.2022 Gündem
Mahalle karantinaya alındı! 6 ay boyunca yasaklandı
Mahalle karantinaya alındı! 6 ay boyunca yasaklandı Mardin'in Derik İlçesinde 4'ü çocuk 7 kişiyi ısıran köpekte 4 gün sonra kuduz tespit edildi. İlçe Hayvan Sağlığı Zabıtası Komisyonu tarafından alınan kararla olayın yaşandığı Bahçelievler Mahallesi karantinaya alınarak 6 ay süre ile her türlü hayvan ve hayvansal gıda girişi yasaklandı.
19.02.2022 Yaşam
3'lü cinsel ilişki cinayetinde flaş gelişme! Alman kadın da tutuklandı: 'Agresif ve sert tavırları yüzünden...'
3'lü cinsel ilişki cinayetinde flaş gelişme! Alman kadın da tutuklandı: 'Agresif ve sert tavırları yüzünden...' Antalya'nın Manavgat ilçesinde, üçlü cinsel ilişki sırasında Kadir Demir'i (39) bıçaklayıp, cinsel organını keserek öldüren Elvan Küçükaltun’un (48) ardından, adli kontrolle serbest bırakılan Alman sevilisi Nadia Angela Grosser (40) de güvenlik kamerası görüntülerinde olay sonrası eve geldiği tespit edilince yeniden gözaltına alınıp tutuklandı.
2.02.2022 Yaşam
Araba almak isteyenlerin yeni yöntemi! Artık çok kolay, piyasanın yarı fiyatı...
Araba almak isteyenlerin yeni yöntemi! Artık çok kolay, piyasanın yarı fiyatı... Araba almak isteyenler kritik uyarı! Arabalar piyasanın yarı fiyatına satılıyor. Hafta içi 09.00 -16.00 saatleri arasında gerçekleşiyor, artık çok kolay bir hale geldi. İkinci el araba almaktan daha avantajlı, satış şartnamesinde yazanın haricinde bir durum varsa satış iptal ediliyor. Yüzde 20’lik teminat bekletiliyor, hapis cezasına kadar uzanan ağır cezalar var. İkinci el araç piyasasındaki artışlar sonrasında, vatandaşların araç sahibi olabilmek için yöneldiği icra ihalelerine yöneldi. Uzman isim ucuz araba almanın detaylarını anlattı.
28.01.2022 Otomobil
Emekliler için flaş gelişme! Yeniden başladı, maaşlarda yüzde 25'e kadar...
Emekliler için flaş gelişme! Yeniden başladı, maaşlarda yüzde 25'e kadar... Emekliler için son dakika gelişmesi. Yeniden başladı. Emekli maaşından en fazla yüzde 25’i kadar yapılabiliyor. Koronavirüs sürecinin ardından icra müdürlükleri hizmet vermeye çalışmaya başladı. İcra Uzmanı Caner Çakı, emekli maaşlarına gelen hacizlerin kaldırılabileceğine dikkat çekerek, “Emekli maaşınıza haciz gelirse icra müdürlüğüne itirazda bulunarak kaldırın” dedi.
21.01.2022 Emekli
Ev temizletmek için çağırıp istismarda bulundu!
Ev temizletmek için çağırıp istismarda bulundu! Sultangazi'de ev temizliği için çağırdığı Özbekistan uyruklu B.K'ye bıçak zoruyla cinsel saldırıda bulunduktan sonra cep telefonunu aldığı iddiasıyla tutuklanan inşaat işçisi Ö.E. hakkında "Konutta silahlı yağma" suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Şüpheli hakkındaki "Nitelikli cinsel saldırı" suçundan soruşturmanın ise halen devam ettiği öğrenildi.
15.01.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çakı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çakı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.