Çakarlı Araç

Çakarlı Araç

Son dakika çakarlı araç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çakarlı araç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çakarlı araç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çakarlı Araç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çakarlı araç gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 çakarlı araç haberi bulunmuştur. Tüm çakarlı araç haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da "çakarlı araç" denetimi
İstanbul'da "çakarlı araç" denetimi İstanbul'da, usulsüz çakar ve siren bulundurarak emniyet şeridini kullanan araçlar denetlendi.
18.10.2021 Gündem
Devletle çalışıyorum yalanıyla 10 milyonluk vurgun
Devletle çalışıyorum yalanıyla 10 milyonluk vurgun "Savunma sanayisinde projeler üreteceğiz” deyip Türkiye’nin en ünlü mühendislerini işe alan Hüseyin Mesut Alver, tehditle 10 milyon liralık vurgun yaptığı iddiasıyla cezaevine konuldu.
17.04.2021 Gündem
İstanbul'da isyan ettiren görüntü! Yasak dinlemiyorlar
İstanbul'da isyan ettiren görüntü! Yasak dinlemiyorlar İstanbul'da trafiğin yoğun olduğu sabah ve akşam saatlerinde emniyet şeridini kullanan çakarlı araçlar yine ortaya çıktı. Sürücüler, çakarlı araçların trafikte kendilerini sıkıştırdıklarını, aniden önlerine çıktıklarını belirterek, durumdan rahatsız olduklarını belirtti.
8.02.2021 Gündem
İş adamı cezadan kaçamadı! 'Protokol aracındayım' dedi ama...
İş adamı cezadan kaçamadı! 'Protokol aracındayım' dedi ama... İstanbul'da trafiğin yoğun olduğu bir anda emniyet şeridinden çakar ve siren olan aracıyla geçen iş adamı İbrahim Yılmaz, o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Görüntülerde bakanlık aracında olduğu için emniyet şeridinden geçtiğini ileri süren iş adamına toplam bin 653 lira para cezası uygulanırken kullandığı araç da trafikten men edildi.
1.02.2021 Gündem
Çakarlı şehir eşkıyası! Hemen satışa çıkardı
Çakarlı şehir eşkıyası! Hemen satışa çıkardı Otoyolda kamyonetin önünü kesti, ‘Polisim’ dedi, silah gösterdi, 6 kez bıçakladı, kayıplara karıştı. Muhammed Enes Uysal, dehşet saçtığı 34 PML 55 plakalı minibüsünü olaydan sonra internetten satışa çıkardı. Ancak daha sonra hem ilanı kaldırdı hem sosyal medya hesaplarını kapattı.
23.08.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısına ilişkin açıklama yaptı. Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye konusuyla ilgili Putin ile telefonda görüşeceğini bildirdi.
11.12.2019 Gündem
'Çakar lamba' kısıtlaması başladı
'Çakar lamba' kısıtlaması başladı Kamuda, mahalli idarelerde, meslek kuruluşları ve üniversitelerde görev yapan üst düzey yönetici, genel müdür ve daire başkanları, bugünden itibaren çakarlı araç kullanamayacak.
1.11.2019 Gündem
'Çakar lamba' kısıtlaması başlıyor
'Çakar lamba' kısıtlaması başlıyor Kamuda, mahalli idarelerde, meslek kuruluşları ve üniversitelerde görev yapan üst düzey yönetici, genel müdür ve daire başkanları, 1 Kasım'dan itibaren çakarlı araç kullanamayacak.
31.10.2019 Ekonomi
1 Kasım'dan itibaren başlıyor! İzin verilmeyecek
1 Kasım'dan itibaren başlıyor! İzin verilmeyecek İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yolunda yetkisiz çakar kullanan araçların tespiti için denetim yaptı. Denetim sonucunda çakar kullanan araçlara idari para cezası verildi.
23.09.2019 Gündem
‘Çakar’ı durduran polise iyi haber!
‘Çakar’ı durduran polise iyi haber! Avrasya Tüneli’nin girişinde geçen yıl dönemin İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü’ne ait çakarlı aracı durdurduktan sonra açığa alınan ve hakkında soruşturma başlatılan polis memuru N.Ç.’ye iyi haber İstanbul Bölge İdare Mahkemesi’nden geldi. Mahkeme polis memuru hakkında ‘görevi kötüye kullanma’ iddialarıyla başlatılan soruşturma iznini kaldırarak, “Atfedilen fiilin TCK kapsamına giren bir suç niteliği taşımayıp disiplin hukuku kapsamında değerlendirilmesi gereken bir fiil olduğu kanaatine varılmıştır” dedi. Karar ile polis hakkındaki soruşturma kapandı.
21.05.2019 Gündem
25 bin araç 1002 lira ceza yedi
25 bin araç 1002 lira ceza yedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Buna son verilmesi gerek. Herkes çakarlı araçla gezmemeli, her yere böyle gidilmez" uyarısının ardından İçişleri Bakanlığı’nın, "çakarlı araçlara" yönelik kestiği cezalar ortaya çıktı.
21.12.2018 Ekonomi
Çakarlı sirenli araçla sigara kaçakçılığı yapan polis yakalandı!
Çakarlı sirenli araçla sigara kaçakçılığı yapan polis yakalandı! Polis memuru Murat K.’nın İstihbarata ait belge taşıyorum dediği araçtan binlerce paket kaçak sigara çıktı.
19.10.2018 Gündem
İstanbul'un dört bir noktasında denetim! Bunu yapanlara ceza yağdı
İstanbul'un dört bir noktasında denetim! Bunu yapanlara ceza yağdı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'un birçok noktasında usulsüz çakar kullanan araçlar ve emniyet şeridi ihlalleri yapan araçlara yönelik denetimler yapıyor. Denetimler kapsamında usulsüz çakar kullanan bazı sürücülere ceza yazıldı.
9.03.2018 Gündem
Tüm şeritlerde ‘çakar’lı işgal
Tüm şeritlerde ‘çakar’lı işgal İstanbul Bağcılar’dan itibaren TEM, Basın Ekspres, O-3 ve O-6 bağlantı yollarının Atatürk Havalimanı istikametinde özellikle akşam saatlerinde çakarlı araç yoğunluğu göze çarpıyor.
5.03.2018 Yaşam
Araç sürücüleri dikkat!.. Çakarlı araçlara yasak geldi
Araç sürücüleri dikkat!.. Çakarlı araçlara yasak geldi Trafiğin magandalarından olan çakarlı araçlara yasak geldi, kullananlara hem para hem de men cezası gelecek.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da esrarengiz olay!
İstanbul'da esrarengiz olay! Çakarlı, sirenli bir araç Üsküdar’dan Mecidiyeköy’e kadar takip ettiği aracı yakaladı, kurşun yağdırdı ve kaçtı
17.11.2015 Yaşam
Moda programında ünlü olmuştu! Kıskançlık krizi geçirip kaçırdığı kadına dehşeti yaşattı
Moda programında ünlü olmuştu! Kıskançlık krizi geçirip kaçırdığı kadına dehşeti yaşattı Türkiye'de yayınlanan bir moda yarışmasından tanınan Gizem Karamelek isimli fenomen, kıskançlık krizine girdi. Erkek arkadaşıyla görüşmeye çalıştığı iddiasıyla Kübra Z. isimli kadını kaçırarak günlerce bir villada tutup dehşeti yaşattı.
7.08.2023 Yaşam
FSM'deki çakarlı düğün konvoyuna ceza
FSM'deki çakarlı düğün konvoyuna ceza Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde tüm şeritleri kapatarak ilerleyen düğün konvoyundaki çakarlı düğün konvoyundakilere ceza yağdı.
1.05.2023 Gündem
Bakan Kurum'dan son dakika  'Kanal İstanbul' açıklaması
Bakan Kurum'dan son dakika 'Kanal İstanbul' açıklaması Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Kanal İstanbul ile gündeme gelmeye çalışanların ne yazık ki bir tehdit dili kullandığına şahit oluyoruz. Bir bakıyorsunuz müteahhitler tehdit ediliyor, bir bakıyorsunuz devlet kurumları, bakanlık çalışanları, kurumların başındaki yöneticiler tehdit ediliyor, vatandaşlarımız tehdit ediliyor. Bu tehdit dilini kullananlar şunu çok iyi bilmelidir ki bu millet, bu tehditlere kulak asmaz, tehdit edenleri görüyor ve gereken cevabı da verecektir." dedi.
11.11.2021 Ekonomi
Çakarlı şehir eşkıyası tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı
Çakarlı şehir eşkıyası tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı İstanbul Hadımköy'de çakarlı aracıyla trafikte tartıştığı aracın önünü kesip sürücüsünü bıçakladığı iddiasıyla gözaltına alınan Muhammed Enes Uysal tutuklandı. Saldırganın adam öldürmeye tam teşebbüs suçlamasıyla yargılanacağı öğrenilirken, 8 kez bıçakladığı Dadaş Aras için ifadesinde, "Ben bıçağı elinden almak isterken boğuşma sırasında bir yerleri kesilmiş olabilir” demesi dikkat çekti.
24.08.2020 Yaşam
Trafik cezası erken ödeme indirimi ne kadar? | Trafik cezası erken ödeme nereye yapılır?
Trafik cezası erken ödeme indirimi ne kadar? | Trafik cezası erken ödeme nereye yapılır? Yeni trafik zam oranı belli oldu. 1 Ocak 2020 yılından itibaren uygulanan trafik cezası miktarları belli oldu. Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği’nde Maliye Bakanlığınca yeniden değerlendirme oranı yüzde 22.58 oranında belirlendi. Alkollü araç kullanmamak, araç takip mesafesini korumak, hatalı sollamalar yapmamak ve emniyet kemeri kullanmak uyulması gereken trafik kurallarının bazılarıdır. Bu kurallara uyulmaması durumundan trafik cezası kesilir. Peki, Trafik cezası erken ödeme indirimi ne kadar? Trafik cezası erken ödeme indirimi nereye yapılır? İşte 2020 trafik cezası erken ödeme indirimi…
12.01.2020 Gündem
Trafik cezası erken ödeme indirimi ne kadar? | Trafik cezası erken ödeme nereye yapılır?
Trafik cezası erken ödeme indirimi ne kadar? | Trafik cezası erken ödeme nereye yapılır? Yeni trafik zam oranı belli oldu. 1 Ocak 2020 yılından itibaren uygulanan trafik cezası miktarları belli oldu. Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği’nde Maliye Bakanlığınca yeniden değerlendirme oranı yüzde 22.58 oranında belirlendi. Alkollü araç kullanmamak, araç takip mesafesini korumak, hatalı sollamalar yapmamak ve emniyet kemeri kullanmak uyulması gereken trafik kurallarının bazılarıdır. Bu kurallara uyulmaması durumundan trafik cezası kesilir. Peki, Trafik cezası erken ödeme indirimi ne kadar? Trafik cezası erken ödeme indirimi nereye yapılır? İşte 2020 trafik cezası erken ödeme indirimi…
10.01.2020 Gündem
Trafikten kaçmak isteyen bunu yaptılar ama kamerayı gören kaçtı
Trafikten kaçmak isteyen bunu yaptılar ama kamerayı gören kaçtı Okulların açılmasıyla İstanbul'da trafik yoğunluğu arttı. Sabah ve akşam saatlerinde yollardaki yoğunluktan kaçmak isteyen çakarlı araçların emniyet şeridi yolculuğu da başladı.
12.09.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çakarlı Araç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çakarlı araç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.