Caitlyn Jenner

Caitlyn Jenner

Son dakika caitlyn jenner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan caitlyn jenner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını caitlyn jenner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Caitlyn Jenner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan caitlyn jenner gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 caitlyn jenner haberi bulunmuştur. Tüm caitlyn jenner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kourtney Kardashian hakkında bomba iddia! Son pozu dikkat çekti!
Kourtney Kardashian hakkında bomba iddia! Son pozu dikkat çekti! Sevgilisi Travis Barker ile her anını paylaşan Kourtney Kardashian'ın hamile olduğu iddiası gündeme geldi. Kourtney Kardashian konuya dair bir açıklama yapmadı.
21.11.2021 Magazin
Kim Kardashian kendi firmasında staj yapacak
Kim Kardashian kendi firmasında staj yapacak Geçtiğimiz yıldan bu yana avukat olmak için uğraşan Kim Kardashian, başka birinin yanında çalışmamak için kendine firma açtı.
23.01.2020 Magazin
Hayatımın hediyesi
Hayatımın hediyesi Kylie Jenner, önceki gün 21’nci yaşına girdi. Batı Hollywood’daki Craig’s Restaurant’ta bir yemek organize eden Kylie, yeni yaşını ailesi ve sevdikleriyle kutladı.
10.08.2018 Magazin
Yıldız isimden trans evliliği
Yıldız isimden trans evliliği Amerikalı eski olimpik atlet ve televizyon yıldızı Caitlyn Jenner (68), 4'üncü evliliğini kendisinden 47 yaş küçük bir transseksüel ile yapacağını açıkladı.
3.05.2018 Magazin
Kardashianlar’a güvenmiyorum!
Kardashianlar’a güvenmiyorum! Cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren Kendall ile Kylie Jenner’ın babası Caitlyn Jenner’dan olay açıklama: “Kardashian ailesine güvenmiyorum. Tek önemsediğim şey biyolojik çocuklarım”
11.01.2018 Magazin
Şifreli mesaj!
Şifreli mesaj! Sevgilisi Travis Scott ile ilk bebeğini bekleyen Kylie Jenner’ın Instagram hesabından paylaştığı pembe kelebekli yüzük fotoğrafı “Bebeğin cinsiyeti kız” yorumlarına neden oldu
2.11.2017 Magazin
Caitlyn Jenner onayladı: Kylie hamile!
Caitlyn Jenner onayladı: Kylie hamile! Sevgilisi Travis Scott’tan hamile olduğu iddia edilen Kylie Jenner hakkında ilk açıklama Caitlyn Jenner’dan geldi: “Evet, kızım hamile”
26.09.2017 Magazin
Kardashian ailesinde savaş çıktı!
Kardashian ailesinde savaş çıktı! Kitabında eski eşi Kris Jenner'ı suçlayıcı ifadelere yer veren Caitlyn Jenner'a bir tepki de Kim Kardashian'dan geldi.
6.06.2017 Magazin
Kardashian ailesi dağıldı!
Kardashian ailesi dağıldı! Kim Kardashian, Kris Jenner ve Caitlyn Jenner'ın küs olduğunu ve artık konuşmalarının mümkün olmadığını açıkladı.
31.05.2017 Magazin
190 milyon dolar şaşkınlığı
190 milyon dolar şaşkınlığı Reality şov programları, sosyal medya için markalarla yaptıkları anlaşmalar ve katıldıkları etkinliklerle servetlerine servet katan Kardashian ailesinin toplam yıllık kazancının 190 milyon dolar olduğu iddia ediliyor.
28.04.2017 Magazin
Belediye Başkanı açıkladı: Transseksüelim
Belediye Başkanı açıkladı: Transseksüelim ABD'de Teksas eyaletindeki New Hope kasabasında 8 ay önce belediye başkanı seçilen Jess Herbst transseksüel olduğunu açıkladı. Herbst ayrıca muhafazakar eğilimleriyle bilinen Teksas'ta transseksüel kimliğini açıklayan ilk kişi oldu.
3.02.2017 Dünya
Hayatının kitabı
Hayatının kitabı Kendall ve Kylie Jenner’ın öz, Kim Kardashian’ın üvey babası Caitlyn Jenner, kitap çıkarıyor.
1.02.2017 Magazin
Yemin töreninde polis kamerası yok
Yemin töreninde polis kamerası yok Washington polisinin, müstakbel Başkan Trump’ın yemin töreni sırasında memurların vücut kameralarını kapatma kararı tartışmalara neden oldu
17.06.2021 Dünya
İşitme cihazı takıyor
İşitme cihazı takıyor Reality şov yıldızı Kardashian’ların cinsiyet değiştirerek kadın olan babası Caitlyn Jenner, önceki gün Malibu’da görüntülendi...
4.07.2016 Magazin
Bu kez sınırı aştı!
Bu kez sınırı aştı! ABD’li rapçi Kanye West, birbirinden ilginç işlerinin arasına bir yenisini daha ekledi. Ancak bu kez sınırı gerçekten aştı ve 12 ünlü ismi çırılçıplak bir şekilde yatakta gösterdi.
25.06.2016 Magazin
'Babamın, kadın olması muhteşem'
'Babamın, kadın olması muhteşem' Kendal Jenner, ameliyatla kadın olan babası Caitlyn Jenner için "Yaptığı şeyin muhteşem olduğunu düşünüyorum...
17.05.2016 Magazin
Estetik harikası
Estetik harikası Realty şov yıldızı Kylie Jenner, henüz 18 yaşında olmasına rağmen geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka biri oldu
21.04.2016 Magazin
Twitter'da 2015 yılı nasıl geçti?
Twitter'da 2015 yılı nasıl geçti? Twitter'da 2015 yılı nasıl geçti?
7.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Huzuru renklerde arıyoruz
Huzuru renklerde arıyoruz Ne Aralık ayında açan güneşte, ne de yerlerdeki haşır huşur yapraklarda aslında. Huzur “içimizde, içimizde”... Ama bulup çıkarmak için dışarıdan yardım şart gibi. Destek Pantone renk kataloğundan!
5.12.2015 Arşiv
Caitlyn Jenner 'Yılın kadınları' listesinde
Caitlyn Jenner 'Yılın kadınları' listesinde Yaz başında, geçirdiği cinsiyet değiştirme operasyonunun ardından 'Bana artık Caitlyn' deyin diyerek gündeme oturan eski atlet, Glamour dergisinin 'Yılın Kadınları' listesinde yerini aldı.
30.10.2015 Magazin
Amerika’nın first ailesi!
Amerika’nın first ailesi! Kardashian ailesi Cosmopolitan dergisinin 50’nci yıl dönümü için tam kadro objektif karşısına geçti...
5.10.2015 Magazin
“Her gün makyaj yapmakta zorlanıyorum”
“Her gün makyaj yapmakta zorlanıyorum” Geçtiğimiz aylarda cinsiyetini değiştirerek Caitlyn Jenner adını alan TV yıldızı Kim Kardashian’ın üvey babası, isyan etti...
4.10.2015 Magazin
400 milyona ulaştı
400 milyona ulaştı Popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram’ın kullanıcı sayısı 400 milyona ulaştı...
25.09.2015 Bilim ve Teknoloji
'Kızlar neden sutyen giyer anlamıyorum'
'Kızlar neden sutyen giyer anlamıyorum' 65 yaşından sonra kadın olan Kim Kardashian'ın üvey babası Caitlyn Jenner, "Bu kızlar niçin sütyen giyer bir türlü anlamıyorum." dedi.
12.09.2015 Magazin
Kardashian’lar bir örnek
Kardashian’lar bir örnek Kardashian kadınları tatil için St...
18.08.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Caitlyn Jenner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki caitlyn jenner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.