Çağla Gizem Çelik

Çağla Gizem Çelik

Son dakika çağla gizem çelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çağla gizem çelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çağla gizem çelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çağla Gizem Çelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çağla gizem çelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 çağla gizem çelik haberi bulunmuştur. Tüm çağla gizem çelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik çiftinden güzel haber geldi!
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik çiftinden güzel haber geldi! Çağla Gizem Çelik ile aşk yaşayan Ahmet Kural, geçtiğimiz mart ayında sevgilisiyle ayrılığını sosyal medya hesabından duyurarak şaşkınlık yaratmıştı. Dört yıllık ilişkisini aniden bitiren Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik arasında yeni bir gelişme yaşandı.
22.05.2023 Magazin
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik ayrıldı! Bu paylaşımla duyurdular
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik ayrıldı! Bu paylaşımla duyurdular Evlilik hazırlığı yapan oyuncu Ahmet Kural (40) ile Avukat Çağla Gizem Çelik'in (33) birlikteliğinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Ahmet Kural, "İlişkimizi dostça ve saygıyla bitirdik" diyerek, ayrılık kararını sosyal medya hesabından duyurdu.
26.03.2023 Magazin
Ahmet Kural ameliyat oldu! Sağlık durumu...
Ahmet Kural ameliyat oldu! Sağlık durumu... Bir süredir rahatsız olan Ahmet Kural, geçtiğimiz günlerde belinden ameliyat oldu. Ünlü oyuncu, beş saat süren osteoid osteoma kemik tümörü operasyonu için masaya yattı.
1.02.2023 Magazin
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik'ten aşk paylaşımı!
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik'ten aşk paylaşımı! Bir dönem Sıla ile ilişkisi olaylı bir şekilde sona eren ünlü oyuncu Ahmet Kural, bir süredir avukat Çağla Gizem Şahin ile birlikte. Nikah masasına oturmaları beklenen çift, geçtiğimiz ay İtalya’ya gitmişti. Ahmet Kural, sevgilisiyle İtalya’da olduğu kareyi Instagram hesabından paylaştı.
28.09.2022 Magazin
Ahmet Kural’ın çılgın dansı olay oldu! Sevgilisi Çağla Gizem Çelik de eşlik etti
Ahmet Kural’ın çılgın dansı olay oldu! Sevgilisi Çağla Gizem Çelik de eşlik etti Sıla’dan ayrıldıktan sonra mutluluğu avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik'te bulan Ahmet Kural, yaz ayında sevgilisiyle evlenmeyi planladıklarını belirtmişti. Dolu dizgin aşk yaşayan çiftten Ahmet Kural, yaptığı dansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Ahmet Kural’ın çılgın dansı sosyal medyada gündem oldu. Öte yandan Ahmet Kural, koronavirüse yakalandı. Haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
7.03.2022 Magazin
Ahmet Kural’dan sevenlerine üzücü haber! Bu sözlerle duyurdu
Ahmet Kural’dan sevenlerine üzücü haber! Bu sözlerle duyurdu Son olarak TRT1'de yayınlanan 'Kıbrıs Zafere Doğru' adlı dizide rol alan Ahmet Kural, koronavirüse yakalandı. Haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
7.03.2022 Magazin
Oyuncu Devrim Saltoğlu dünyaevine girdi
Oyuncu Devrim Saltoğlu dünyaevine girdi 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kurucusu olan Rauf Denktaş'a hayat veren Devrim Saltoğlu ikinci kez dünya evine girdi.
23.08.2021 Magazin
Ahmet Kural evleniyor! Düğün tarihi belli oldu
Ahmet Kural evleniyor! Düğün tarihi belli oldu Çağla Gizem Çelik'le aşk yaşayan Ahmet Kural, düğün tarihini açıkladı.
14.08.2021 Magazin
Ahmet Kural evleniyor mu?
Ahmet Kural evleniyor mu? Oyuncu Ahmet Kural'ın bir süredir aşk yaşadığı Çağla Gizem Çelik ile evleneceği iddia edildi.
23.01.2020 Magazin
Ahmet Kural evleniyor mu?
Ahmet Kural evleniyor mu? Oyuncu Ahmet Kural'ın bir süredir aşk yaşadığı Çağla Gizem Çelik ile evleneceği iddia edildi.
23.01.2020 Magazin
Sıla evlendi! Herkes Ahmet Kural'ı konuştu
Sıla evlendi! Herkes Ahmet Kural'ı konuştu Eski sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle mahkemelik olan Sıla Gençoğlu dün Şef Hazer Amani ile evlendi. Sosyal medya kullanıcıları düğünün gerçekleştiği saatlerde Ahmet Kural hakkında paylaşım yaparak oyuncuyu Twitter'da trend yaptı.
14.01.2020 Magazin
Sıla ve Hazer Amani evleniyor mu?
Sıla ve Hazer Amani evleniyor mu? Ahmet Kural ve sevgilisi Avukat Gizem Çağla Çelik'in evlilik kararı aldığı yönünde çıkan haberlerin ardından, Sıla ve Hazer Amani'nin de evleneceği iddia edildi.
17.09.2019 Magazin
Ahmet Kural'ın sevgilisi evli mi çıktı?
Ahmet Kural'ın sevgilisi evli mi çıktı? Oyuncu Ahmet Kural'ın evlilik hazırlığı yaptığı avukat sevgilisinin evli olduğu iddia edildi.
17.09.2019 Magazin
Ahmet Kural evleniyor mu?
Ahmet Kural evleniyor mu? Yaklaşık üç aydır Çağla Gizem Çelik'le birlikte olan Ahmet Kural'ın, evlilik kararı aldığı konuşuluyor. 36 yaşındaki oyuncu ve avukat sevgilisinin, kısa süre önce ailelerini de bir araya getirdiği iddia edildi.
14.09.2019 Magazin
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak İstanbul'un çoğu ilçesinde 20 Mart Cuma ve 21 Mart Cumartesi günleri 9 saate varan elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ, planlı elektik kesintilerinin listesini vatandaşlarla paylaştı.
19.03.2020 Gündem
File derbisinde gülen taraf Fenerbahçe: 3-0
File derbisinde gülen taraf Fenerbahçe: 3-0 Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 5.haftasındaki derbi maçta Fenerbahçe, sahasında Galatasaray HDI Sigorta'yı 3-0 yendi.
17.11.2018 Galatasaray
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak?
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Ekranların en sevilen moda programı İşte Benim Stilim'de heyecan giderek büyüyor. Heyecanın bir an olsun bitmediği İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Bugün İşte Benim Stilim İşte Benim Stilim 6. Sezon 50. Bölüm fragmanı yayınlandı. İşte tüm detaylar haberimizde.
5.04.2016 Magazin
İşte Benim Stilim'de kim elenecek?
İşte Benim Stilim'de kim elenecek? TV8 ekranlarının moda programı İşte benim Stilim tüm hızıyla devam ediyor. Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı programda bugün eleme heyecanı yaşanacak? İşte Benim Stilim kim elendi? sorusu bu akşam yanıt bulacak. İşte detaylar...
1.04.2016 Magazin
Çapkın'ı bekleyen dosyalar
Çapkın'ı bekleyen dosyalar Yeni İstanbul Emniyet Müdürü'nü önemli dosyalar bekliyor
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çağla Gizem Çelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çağla gizem çelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.