Çad

Çad

Son dakika çad haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çad ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çad haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çad

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çad gelişmeleri de dahil olmak üzere 449 çad haberi bulunmuştur. Tüm çad haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı
5 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı Bazı ülkelerin büyükelçilik atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı. Eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Suudi Arabistan Büyükelçiliğine atandı.
15.02.2024 Gündem
İlk yerli savaş uçağının adı belli oldu! Erdoğan: İsim babası Devlet Bey'dir
İlk yerli savaş uçağının adı belli oldu! Erdoğan: İsim babası Devlet Bey'dir Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstikbalin Yüzyılı Tanıtım programında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Muharip Uçak'ın (MMU) adını "KAAN" olarak açıkladı. 'KAAN'ın ismini Devlet Bahçeli'nin koyduğunu ifade eden Erdoğan, "Suyun öte tarafındakileri rahatsız etmeye KAAN ve Hürjet yeter" dedi. Erdoğan, ANKA-3 muharip insansız savaş uçağının önümüzdeki günlerde ilk uçuşunu yapacağını söyledi.
1.05.2023 Gündem
Genç kızın gizemli sonu! Çıplak ayakla sokakta kameraya yakalandı, şarj aleti detayı
Genç kızın gizemli sonu! Çıplak ayakla sokakta kameraya yakalandı, şarj aleti detayı Karabük'te Filyos Çayı'nda cansız bedeni bulunan Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölümündeki sır perdesi henüz aralanmadı. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alınırken, Dinabongho’nun son görüntüleri ortaya çıktı. Evinin olduğu sokaktaki bir sitenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Dinabongho’nun gece saatlerinde çıplak ayak, sokakta koştuğu görüldü. İşte haberin detayları...
4.04.2023 Gündem
Beşir Derneği kimin? Beşir Derneği’nin başkanı kimdir?
Beşir Derneği kimin? Beşir Derneği’nin başkanı kimdir?  Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşlar afet bölgesine giderek gönüllü yardımlarda bulundu. Onlardan biri de Kocaeli'den Kahramanmaraş'a giden Beşir Derneği Doğu Marmara Bölge Müdürü Metin Doruklu'ydu. Doruklu, arama kurtarma çalışmaları sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Söz konusu olayın ardından Beşir Derneği hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Beşir Derneği kimin, Beşir Derneği’nin başkanı kim? 
16.02.2023 Gündem
Oyuncu Çağrı Çıtanak: Aparman yıkıldı, annem de oradaydı!
Oyuncu Çağrı Çıtanak: Aparman yıkıldı, annem de oradaydı! Oyuncu Çağrı Çıtanak sosyal medya hesabından annesinin enkaz altında olduğunu duyurup yardım istedi.Çıtanak, 'Doğup büyüdüğüm apartman yıkıldı annem oradaydı!' dedi.
6.02.2023 Magazin
Milli Muharip Uçak Mart'ta hangardan çıkıyor
Milli Muharip Uçak Mart'ta hangardan çıkıyor Kayseri’de Erciyes Teknopark tarafından düzenlenen Savunma Sanayi Alt Sistemler Çalıştayı’nda konuşan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.(TUSAŞ) Sanayi Geliştirme Şefi Emrah Ekri, Milli Muharip Uçak Projesi’nin 18 Mart’ta hangardan çıkarılarak görücüye sunulacağını ve 2030 yılında da Türk Silahlı Kuvvetleri’nin envanterine girmesini hedeflediklerini söyledi.
17.01.2023 Ekonomi
SGK personel alımı sonuçları sorgulama ekranı! Personel alımı için adaylardan hangi belgeler isteniyor?
SGK personel alımı sonuçları sorgulama ekranı! Personel alımı için adaylardan hangi belgeler isteniyor? Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı (SGK) tarafından kamu ilan resmi internet sitesinde yayınlanan 341 personel alımı sonuçları merakla bekleniyordu. 7 Ekim 2022 tarihinde başvuruları sona eren personel alımında sonuçlar açıklandı.
26.10.2022 Personel Alımı
THY'den Afrika uçuşlarıyla ilgili sefer iptali açıklaması
THY'den Afrika uçuşlarıyla ilgili sefer iptali açıklaması Türk Hava Yolları(THY), Batı ve Orta Afrika'yı kapsayacak şekilde Hava Trafik Kontrolörlerinin grevi nedeniyle, bugün ve yarın yapılması planlanan bazı Afrika ülkeleriyle olan seferlerini karşılıklı iptal etti.
24.09.2022 Ekonomi
THY'den Afrika uçuşlarıyla ilgili sefer iptali açıklaması
THY'den Afrika uçuşlarıyla ilgili sefer iptali açıklaması Türk Hava Yolları(THY), Batı ve Orta Afrika'yı kapsayacak şekilde Hava Trafik Kontrolörlerinin grevi nedeniyle, bugün ve yarın yapılması planlanan bazı Afrika ülkeleriyle olan seferlerini karşılıklı iptal etti.
23.09.2022 Ekonomi
Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tam 12 ülkenin spor temsilcileriyle görüştü!
Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tam 12 ülkenin spor temsilcileriyle görüştü! Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya’da düzenlenen 5'inci İslami Dayanışma Oyunları sırasında yoğun spor diplomasi trafiğini sürdürdü.
28.08.2022 Diğer Sporlar
Kızılay, Türkiye dahil 22 ülkede kurban kesimlerine başladı
Kızılay, Türkiye dahil 22 ülkede kurban kesimlerine başladı Hayırseverlerin kurban emanetlerini alan Türk Kızılay, Kurban Bayramı’nın ilk günü itibariyle kesim işlemlerine başladı. Türkiye’de ve dünyanın üç kıtasındaki 21 ülkede kesim işlemlerini başlatan Kızılay ekipleri, yurt dışında kesimlerin hemen ardından, yurt içinde ise anlık ve kavurma konservesi olarak kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.
9.07.2022 Gündem
Kızılay kurban vekalet fiyatı ne kadar? Kurban bedeli yurt içi ve yurt dışı kaç TL? Kızılay kurbanlık bağış 2022 fiyatları
Kızılay kurban vekalet fiyatı ne kadar? Kurban bedeli yurt içi ve yurt dışı kaç TL? Kızılay kurbanlık bağış 2022 fiyatları Kurban Bayramı’na sayılı günler kaldı. Kurban bağışı yapmak isteyen binlerce kişi kurbanını bağışlamak için araştırmalara devam ediyor. Haziran ayının başında Kızılay kurban vekâlet fiyatlarını açıklamıştı. Peki, Kızılay kurban vekalet fiyatı ne kadar? Kurban bedeli yurt içi ve yurt dışı kaç TL? Kızılay kurban bağışı nasıl yapılır? Kurban vekaleti Kızılay’a nasıl verilir? İşteKızılay kurbanlık bağış 2022 fiyatları
5.07.2022 Gündem
'Anadolu Kartalı Tatbikatı'na, Bayraktar Akıncı TİHA ilk kez katıldı
'Anadolu Kartalı Tatbikatı'na, Bayraktar Akıncı TİHA ilk kez katıldı Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığınca düzenlenen 'Uluslararası Anadolu Kartalı Eğitimi', tatbikatına Bayraktar Akıncı TİHA ilk kez katıldı. Eğitim merkezindeki tatbikatı, yerli ve yabancı basın mensupları ilgiyle takip etti.
29.06.2022 Gündem
TOGG eleman alımı yapacak! Aranan şartlar belli oldu
TOGG eleman alımı yapacak! Aranan şartlar belli oldu TOGG eleman alımı yapıyor. TOGG eleman alımı 2022 şartları belli oldu ve pozisyonlar da tek tek açıklandı. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) inşası devam eden Gemlik'teki fabrikasındaki çalışmalar sona yaklaşırken, üretimde görev alacak çalışanlar için yeni ilanlar verdi. Yalnızca Türkiye için değil, Almanya'daki ofis için de işe alımlar yapılıyor.
22.06.2022 Ekonomi
Bakanlardan gökyüzü gözlemi!
Bakanlardan gökyüzü gözlemi! Diyarbakır Zerzevan Gökyüzü Gözlem Etkinliği’nin ilk gece gözlemine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu katıldı. Gece saatlerinde başlayan gözlem sırasında Zerzevan Kalesi ve çevresine kurulmuş teleskoplardan yıldızları, gezegenleri ve gök cisimlerini inceleyen bakanlar, gençlerle birlikte uzay gözlemi yaptı. Ayın kaybolmasıyla birlikte başlayan gözlem sabah saatlerine kadar devam etti.
10.06.2022 Siyaset
Bir ilk gerçekleşti! Türkiye'den dünyaya yayılıyor
Bir ilk gerçekleşti! Türkiye'den dünyaya yayılıyor Türk civcivi; Gürcistan’dan çıkıp dünyayı feth etmeyi planlıyor. Beyaz et sektörünün ihracat rekortmeni Bursalı tavuk firması Türkiye’de bir ilke imza atıp yurt dışında civciv fabrikası (kuluçkahane) kurdu. Kuluçka süresini tamamlayıp yumurtalarından çıkan milyonlarca civcivin renkli görüntüleri kameralara yansıdı.
4.04.2022 Gündem
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı? “Üçüncü ülke vatandaşı nedir? ve “Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?” sorularına yanıt aranıyor. Rusya, üçüncü ülkelere beyaz şeker ve şeker kamışı ihracatını, Avrasya Ekonomik Birliğine (AEB) de tahıl ihracatını geçici olarak yasakladı.
15.03.2022 Dünya
SGK'ya başvuranın hesabına yatıyor! SSK, SGK Bağkur'lu, dul, yetim hepsini kapsıyor, 10 yıl prim şartı ve...
SGK'ya başvuranın hesabına yatıyor! SSK, SGK Bağkur'lu, dul, yetim hepsini kapsıyor, 10 yıl prim şartı ve... SSK, Bağkur'lu, emekli sandığı, dul, yetim herkesi yakından ilgilendiriyor. Yüz binlerce kişi merak ediyordu. Ölüm, dul yetim aylığı ile ilgili son dakika gelişmesi. Sigortalı olarak çalışan bir kişinin ölümü sonrası geride kalanlara ölüm aylığı bağlanır. Ölüm aylığı bağlanması için sigortalının belirli süre prim ödemiş olması gerekir. Ölen eşten dolayı maaş alan dul eş yeniden evleninceye kadar aylık almaya devam eder. Sigortalı bir kişinin vefatı halinde geride kalanlara ölüm aylığı bağlanabilmesi için en temel şart prim ödeme süresi. Vefat eden kişi adına ölüm tarihi itibarıyla en az 5 yıl prim ödenmiş ise geride kalanlara ölüm aylığı bağlanır. Ölüm aylığı geride kalan eş, çocuk, anne – babaya bağlanabilir. Ancak bu kişilerin bazı şartları taşıması gerekir. Vefat eden kişi ile ölüm tarihinde yasal evlilik bağı bulunan eşe aylık bağlanır. Sigortalının eşinin çalışması veya kendi sigortalılığı nedeniyle aylık veya gelir alıyor olması bu durumu değiştirmez. Dolayısıyla vefat eden kişinin eşi çalışsa da, emekli olsa da ölüm aylığı alabilir. İşte dul ve yetim aylığı ile ilgili merak edilen o sorular ve cevapları...
19.02.2022 Emekli
Motorları sökülüp ölüme terk edilen göçmenleri Türk Sahil Güvenlik ekipleri kurtardı!
Motorları sökülüp ölüme terk edilen göçmenleri Türk Sahil Güvenlik ekipleri kurtardı! Marmaris ilçesi açıklarında Yunanistan Sahil Güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen iki ayrı düzensiz göçmen olayında toplam 82 kişi Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.
18.02.2022 Gündem
Üniversitelerle ilgili flaş uzaktan eğitim açıklaması! YÖK Başkanı Özvar kararı resmen açıkladı
Üniversitelerle ilgili flaş uzaktan eğitim açıklaması! YÖK Başkanı Özvar kararı resmen açıkladı Üniversitelerle ilgili flaş uzaktan eğitim açıklaması. Artan koronavirüs vakaları sonrası üniversiteler peş peşe harekete geçiyor. Kritik karar verildi. YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, artan vakalar sonrası üniversitelerle ilgili uzaktan eğitim açıklamasında bulundu. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, artan vaka sayılarını takip ettiklerini belirterek, "Üniversitelerimiz, salgınla ilgili olarak ellerindeki veriye bakarak ve ildeki hıfzıssıhha kurulu, valilik ve diğer ilgili birimlerle istişareler etmek suretiyle üniversiteleriyle alakalı kararlar alabilecektir" dedi.
6.01.2022 Eğitim
Tokat'ta ilginç görüntü! Afrikalıların düğün konvoyu görenleri şaşırttı
Tokat'ta ilginç görüntü! Afrikalıların düğün konvoyu görenleri şaşırttı Tokat’ta, Afrikalıların düğün konvoyunda otomobillerin camlarından sarkarak dolaşması görenleri şaşırttı.
2.01.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Afrikalı gençlerle buluştuğu programa ilişkin paylaşım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Afrikalı gençlerle buluştuğu programa ilişkin paylaşım Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3. Türkiye-Afrika Ortaklık Zirvesi vesilesiyle Afrikalı gençlerle bir araya geldiği programa ilişkin video paylaştı.
18.12.2021 Siyaset
Emine Erdoğan: İklim değişikliği yüzyılımızın en büyük küresel sorunlarının başında yer alıyor
Emine Erdoğan: İklim değişikliği yüzyılımızın en büyük küresel sorunlarının başında yer alıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, “İklim değişikliği yüzyılımızın en büyük küresel sorunlarının başında yer alıyor. Geldiğimiz noktada, tam olarak bir dönemecin eşiğindeyiz" dedi. 
18.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrikalı gençlerle buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrikalı gençlerle buluştu Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3. Türkiye-Afrika Ortaklık Zirvesi vesilesiyle Türkiye’ye gelen Afrikalı gençlerle bir araya geldi.
17.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çad ile her alanda iş birliğimizi geliştirmeye hazırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çad ile her alanda iş birliğimizi geliştirmeye hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör örgütleri ve silahlı muhalif gruplarla eş zamanlı mücadele yürüten Çad ile askeri, savunma, güvenlik alanlarındaki iş birliğimizi geliştirmeye hazırız" dedi.
27.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çad ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çad haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.