Ç.Rizespor

Ç.Rizespor

Son dakika ç.rizespor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ç.rizespor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ç.rizespor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ç.Rizespor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ç.rizespor gelişmeleri de dahil olmak üzere 471 ç.rizespor haberi bulunmuştur. Tüm ç.rizespor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Samsunspor'dan sonra Süper Lig'e hoş geldin Ç.Rizespor
Samsunspor'dan sonra Süper Lig'e hoş geldin Ç.Rizespor Spor Toto 1.Lig'de Ç.Rizespor ile Altınordu 0-0 berabere kaldı. Alınan 1 puanla Ç.Rizespor Süper Lig'e çıkmaya hak kazanırken, Altınordu ise kümeye düştü.
21.05.2023 TFF 1.Lig
2018'den beri peşindeydi! Okan Buruk'un rüyası gerçek oluyor
2018'den beri peşindeydi! Okan Buruk'un rüyası gerçek oluyor Golcü arayışlarına devam eden ve her ne kadar Mostafa Mohamed'i geri çağırsa da İcardi'nin bonservis problemini göz önünde bulunduran Okan Buruk'un eski öğrencisini Galatasaray'a davet ettiği öğrenildi.. Ç.Rizespor'da birlikte çalıştığı oyuncusunu isteyen başarılı teknik adam görüşmelere başlarken, Sarı Kırmızılı yönetimin Mirsad Türkcan'la temasa geçtiği ifade edildi.
16.05.2023 Galatasaray
Scout raporları ortaya çıktı! Dünya devi Arda Güler'e hayran kaldı
Scout raporları ortaya çıktı! Dünya devi Arda Güler'e hayran kaldı Geçtiğimiz sezon İsmail Kartal döneminde hem Süper Lig hem de UEFA Avrupa Lig'inde oynadığı futbolla kendisini izleyenleri büyüleyen Arda Güler'in Jorge Jesus'un gelmesiyle geri planda kalması Sarı Lacivertli cephede homurdanmalara yol açmıştı. Ç.Rizespor ve Kasımpaşa maçlarında görev alan 17'lik yıldız için scoutların İstanbul'a geldiği öğrenilirken, dev kulübün yetenekli orta sahaya hayran kalması camiada memnuniyet yarattı.
1.02.2023 Fenerbahçe
Okan Buruk yeni Vedat Muriç'ini buldu bile! Fenerbahçe'yi şok eden transfer
Okan Buruk yeni Vedat Muriç'ini buldu bile! Fenerbahçe'yi şok eden transfer Akhisarspor'da Seleznov, Göztepe'de Jahovic, Ç.Rizespor'da Vedat Muriç gibi isimleri yıldız yapan ve genelde oyun sistemi olarak pivot forvetlerden vazgeçemeyen Okan Buruk'un Galatasaray'da da aynı geleneğini devam ettireceği bildirildi. Seferovic'ten beklenen verimi alamayan başarılı teknik adamın Fenerbahçe'nin listesinde bulunduğu golcüye talip olduğu bildirilirken, transferin her an gerçekleşebileceği belirtildi.
2.01.2023 Galatasaray
2022 Dünya Kupası'na damga vurmuştu! Süper Lig'e gelmek için yola çıktı...
2022 Dünya Kupası'na damga vurmuştu! Süper Lig'e gelmek için yola çıktı... 2022 Dünya Kupası C Grubu ilk maçında Messi'li, Di Maria'lı, Lautaro Martinez'li Arjantin'i 1-0 geriden gelerek 2-1 yenen ve Tangoculara ağır bir hezimet yaşatan Fransız teknik adam Herve Renard için Süper Lig ekipleri yavaş yavaş harekete geçerken, deneyimli çalıştırıcının Sumudica'nın menajeriyle çalışması ise dikkatlerden kaçmadı.
28.11.2022 Futbol
37 yaşındaki Gökhan Gönül'den bir transfer daha
37 yaşındaki Gökhan Gönül'den bir transfer daha Geçtiğimiz sezonu Ç.Rizespor'da geçiren 37 yaşındaki sağ bek Gökhan Gönül, TFF 1.Lig ekiplerinden Samsunspor'la anlaşmak üzere.
6.07.2022 TFF 1.Lig
Fenerbahçe transferde ilk sürprizini yaptı! Saat 18.30'da İstanbul'da
Fenerbahçe transferde ilk sürprizini yaptı! Saat 18.30'da İstanbul'da Jorge Jesus'un transfer listesine göre hareket eden Ali Koç, 23 yaşındaki orta saha Lincoln Henrique ile anlaşmaya vardı.
13.06.2022 Fenerbahçe
Türkiye'de yer yerinden oynadı! 'Gedson Fernandes Fenerbahçe'de' bombası
Türkiye'de yer yerinden oynadı! 'Gedson Fernandes Fenerbahçe'de' bombası Dün akşam TV 100'de 'VAR Programında' yaptığı açıklamalarla sosyal medyada olay yaratan Oğuz Altay, Beşiktaş'ın kiralık olarak Ç.Rizespor'a gönderen Gedson Fernandes'in gelecek sezon Fenerbahçe forması giyeceğini iddia etti. İşte Altay'ın Gedson Fernandes ifadeleri...
9.05.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den bir Arda Güler planı daha!
Fenerbahçe'den bir Arda Güler planı daha! Ç.Rizespor maçında oyuna sonradan giren ve şov yapan Arda Güler için Ali Koç'un bambaşka planlarının olduğu ortaya çıktı.
25.04.2022 Fenerbahçe
Transfer edilirken 'nereden çıktı bu' deniyordu! Mesut'un yarısı kadar almıyor ama kral oldu
Transfer edilirken 'nereden çıktı bu' deniyordu! Mesut'un yarısı kadar almıyor ama kral oldu Süper Lig'de Cuma günü Ç.Rizespor'u 6-0'lık skorla deviren ve son 6 maçta 18 puan yapan Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın vazgeçilmez 4 yıldız futbolcusu belli oldu. İşte tecrübeli teknik adamın o 4 favori oyuncusu ve sarı lacivertli takımın inanılmaz çıkışı...
24.04.2022 Fenerbahçe
İsmail Kartal'a büyük şok! Özel uçağıyla gitti... Ali Koç yeni teknik direktörünü alıp geliyor
İsmail Kartal'a büyük şok! Özel uçağıyla gitti... Ali Koç yeni teknik direktörünü alıp geliyor Süper Lig'de göreve geldiği 14 haftalık periyodda 10 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan, dün Ç.Rizespor'u 6-0 yenen İsmail Kartal büyük bir şok yaşadı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un özel uçağıyla Portekiz'e çıkarma yaptığı anlaşıldı.
23.04.2022 Fenerbahçe
Eşinin paylaşımı ortalığı yıktı! Gören gülmekten kırıldı! 'Hayatı şaşar'
Eşinin paylaşımı ortalığı yıktı! Gören gülmekten kırıldı! 'Hayatı şaşar' Dün Ç.Rizespor maçında hat-trick yapan ve gol sayısını 13'e çıkaran Serdar Dursun'un eşi Yasemin Dursun'un paylaşımı sosyal medyada olay oldu. İşte Yasemin Dursun'un gülme krizine sokan o ifadeleri...
23.04.2022 Fenerbahçe
6-0'dan sonra açıkladı! Ne Arda Güler, ne Serdar Dursun, ne Osayi! Bu takımın olmazsa olmazı...
6-0'dan sonra açıkladı! Ne Arda Güler, ne Serdar Dursun, ne Osayi! Bu takımın olmazsa olmazı... Dün akşam Rize deplasmanında rakibinin erken 10 kişi kalmasıyla birlikte farka giden ve sahadan 6-0'!lık galibiyetle ayrılan İsmail Kartal ve öğrencileri tam not alırken, ünlü futbol yorumcusu Ercan Güven'in 'Bu takımın olmazsa olmazı İrfan Can Kaveci'dir' demesi ayrıca dikkat çekti. İşte Ç.Rizespor - Fenerbahçe maçından sonra yazar yorumları...
23.04.2022 Fenerbahçe
Rıdvan Dilmen Arda Güler'in çalışacağı dünyaca ünlü hocayı duyurdu! 'Talebesi olur...'
Rıdvan Dilmen Arda Güler'in çalışacağı dünyaca ünlü hocayı duyurdu! 'Talebesi olur...' Dün akşam Ç.Rizespor maçının ikinci yarısında oyuna dahil olan ve Enner Valencia'ya yaptığı asistle tribünleri kendisine hayran bırakan Arda Güler hakkında yapılan yorumlar Fenerbahçe camiasını oldukça memnun ediyor. İşte 6-0 biten mücadelenin ardından Rıdvan Dilmen'in Arda ifadeleri...
23.04.2022 Fenerbahçe
Nazar değdi! Fenerbahçe'de Miguel Crespo depremi
Nazar değdi! Fenerbahçe'de Miguel Crespo depremi Dün akşam Ç.Rizespor maçında sakatlanan yıldız orta saha Miguel Crespo'nun sezonu kapattığı öğrenildi.
23.04.2022 Fenerbahçe
Transfer edilirken Aziz Yıldırım dalga geçmişti! Rize'de şov yaptı F.Bahçe tarihine adını yazdırdı
Transfer edilirken Aziz Yıldırım dalga geçmişti! Rize'de şov yaptı F.Bahçe tarihine adını yazdırdı Süper Lig'in 34.hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Ç.Rizespor ile karşı karşıya geldi. Son 5 karşılaşmadan 15 puanla çıkan sarı lacivertliler düşme hattında bulunan rakibini 6-0 yenerek 6'da 6 yaparken, ev sahibi takımda Baiano'nun 35.saniyede kırmızı kart görmesi, Serdar Dursun'un hat-trick'i ve Arda Güler tezahüratları 90 dakikaya damga vurdu...
22.04.2022 Rizespor
Ç.Rizespor - Fenerbahçe maçında inanılmaz pozisyon! Daha 35.saniyede kırmızı çıktı
Ç.Rizespor - Fenerbahçe maçında inanılmaz pozisyon! Daha 35.saniyede kırmızı çıktı Süper Lig'in 34.haftasında Fenerbahçe ile evinde karşı karşıya gelen Ç.Rizespor'da Baiano'nun 35.saniyede kırmızı kart görmesi şok etkisi yarattı.
22.04.2022 Rizespor
Malatyaspor'dan sonra Ç.Rizespor da adım adım...
Malatyaspor'dan sonra Ç.Rizespor da adım adım... 3 puana şiddetle ihtiyacı olan Ç.Rizespor, Kayseri deplasmanında öne geçmesine rağmen Emrah Başsan'ın golüne engel olamadı ve 2 puan kaybetti.
15.04.2022 Kayseri Spor
Ali Koç'a zehir zemberek sözler! 'Ayıptı neyin peşindesin?'
Ali Koç'a zehir zemberek sözler! 'Ayıptı neyin peşindesin?' Ç.Rizespor Başkanı Tahir Kıran, 12 hakemin görevine son verilen operasyonu değerlendirdi ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a yüklendi.
14.03.2022 Rizespor
8 haftada 8 puan aldı Burak Elmas'a gelişiyoruz dedi!
8 haftada 8 puan aldı Burak Elmas'a gelişiyoruz dedi! Göreve geldiği 8 haftalık periyod içerisinde sadece Göztepe ve Ç.Rizespor'u yenebilen Torrent koşu mesafesine dikkat çekerek 'gelişiyoruz' dedi.
7.03.2022 Galatasaray
Fatih Terim'in transferlerine af yok! Konya maçı öncesi Galatasaray'da iki kadro dışı
Fatih Terim'in transferlerine af yok! Konya maçı öncesi Galatasaray'da iki kadro dışı Önce Göztepe ardından evinde Ç.Rizespor'u yenerek kendisine gelen ve ateş hattından uzaklaşan Galatasaray'da Konyaspor maçı öncesi Domenec Torrent'in 11'i hemen hemen şekillendi. İspanyol teknik adam iki futbolcuyu yine kadro dışında bırakma kararı aldı.
4.03.2022 Galatasaray
Fırat Aydınus'a 11 Şubat'tan beri maç yok! İşte o iddia
Fırat Aydınus'a 11 Şubat'tan beri maç yok! İşte o iddia 2 hafta önce Altay - Ç.Rizespor maçında VAR'a gitmesine rağmen net penaltıyı vermeyen ve o tarihten sonra bir daha maç alamayan Fırat Aydınus hakkında duayen yazar Attila Gökçe'nin '11 Şubat'tan beri maç vermiyorlar' ifadeleri dikkat çekti.
2.03.2022 Süper Lig
Ç.Rize maçında 10 dakikada 2 asist yaptı sezon sonunda G.Saray'dan ayrılacağı ortaya çıktı
Ç.Rize maçında 10 dakikada 2 asist yaptı sezon sonunda G.Saray'dan ayrılacağı ortaya çıktı Ç.Rizespor maçının 80.dakikasında oyuna dahil olan ve girer girmez yaptığı 2 asistle tabelanın değişmesinde önemli bir rol üstlenen yıldız futbolcunun sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacağı ortaya çıktı.
1.03.2022 Galatasaray
Fatih Terim döneminde ne asisti vardı ne golü! Torrent'le...
Fatih Terim döneminde ne asisti vardı ne golü! Torrent'le... Ç.Rizespor maçında oynadığı futbol ve attığı 2 golle yıldızlaşan Patrick Van Aanholt'un Domenec Torrent'le değiştiği, Hollandalo sol bekin antrenmanlarda sık sık Kerem'le birlikte çalıştığı öğrenildi.
1.03.2022 Galatasaray
Fatih Terim'in transfer enkazı! 6,5 milyon euro aldırdı şimdi 2 milyon euro'ya satılırsa büyük başarı
Fatih Terim'in transfer enkazı! 6,5 milyon euro aldırdı şimdi 2 milyon euro'ya satılırsa büyük başarı Sezon başında Fatih Terim'in ısrarlarıyla 6,5 milyon euro'ya transfer edilen ve özellikle Covid'e yakalandıktan sonra bir daha kendisine gelemeyen tecrübeli orta sahanın Ç.Rizespor maçında oynadığı futbol yine hayal kırıklığı yarattı.
28.02.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Ç.Rizespor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ç.rizespor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.