Büyük Jest

Büyük Jest

Son dakika büyük jest haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan büyük jest ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını büyük jest haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyük Jest

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyük jest gelişmeleri de dahil olmak üzere 842 büyük jest haberi bulunmuştur. Tüm büyük jest haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gözyaşları içinde takımdan ayrıldı! 1-0 sonrası resmen açıklandı, Ali Koç'tan büyük jest
Gözyaşları içinde takımdan ayrıldı! 1-0 sonrası resmen açıklandı, Ali Koç'tan büyük jest UEFA Konferans Ligi Play-Off turunda Hollanda ekibi Twente’yi ilk maçta evinde 5-1 yenen Fenerbahçe, deplasmandaki maçı da 1-0 kazanıp gruplara kalmayı başardı. Öte yandan yedek kalmayı istemediği için sarı-lacivertlilerden ayrılık kararı alan Michy Batshuayi'nin Twente kadrosuna alınması kafaları karıştırmıştı. Bu gelişmelerden sonra beklenen ayrılık haberi resmen gerçekleşti. İşte detaylar...
2.09.2023 Fenerbahçe
Beyonce'tan hayranlarına büyük jest! Binlerce dolar ödedi
Beyonce'tan hayranlarına büyük jest! Binlerce dolar ödedi Beyonce, geçtiğimiz gün konserinden sonra yaşanan bir olayla gündeme geldi. Şarkıcı, hava koşulları nedeniyle geç başlayan konserinden sonra hayranları için büyük bir 'metro jesti' yaptı. İşte detaylar...
7.08.2023 Magazin
Mustafa Sandal  kaslı vücuduyla  şov yaptı!
Mustafa Sandal kaslı vücuduyla şov yaptı! Mustafa Sandal, kitesurf okulunun bulunduğu Akyaka’da görüntülendi. Öğrencileriyle yakından ilgilenen 53 yaşındaki ünlü popçu kaslı vücuduyla dikkat çekti.
7.08.2023 Magazin
Mustafa Sandal'dan kayınpederine büyük jest!
Mustafa Sandal'dan kayınpederine büyük jest! Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup, Haziran 2022'de İtalya'nın başkenti Roma'da evlenmişti. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Mustafa Sandal yeni şarkısını kliplendirdi. Klibindeki detay hayranlarının gözünden kaçmadı.
2.08.2023 Magazin
Avrupa futbolunun 10 yılına damga vuracak sol bek! Linnes'ten Dursun Özbek'e büyük jest
Avrupa futbolunun 10 yılına damga vuracak sol bek! Linnes'ten Dursun Özbek'e büyük jest Uzun bir süredir sol bek konusunda sıkıntı yaşayan ve Adekugbe'yle de bunu aşamayacağını gören Galatasaray 19 yaşındaki oyuncuyu gündemine aldı. Martin Linnes'le birlikte aynı takımda forma giyen yetenek için Molde 3 milyon euro istediği öğrenilirken, Dursun Özbek'in görüşmeleri sürdürdüğü belirtildi.
14.04.2023 Galatasaray
Türkan, Somer'den intikamını aldı! Üç Kız Kardeş'te neler oldu?
Türkan, Somer'den intikamını aldı! Üç Kız Kardeş'te neler oldu? Kanal D'nin salı günlerine damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş dün akşam izleyici ile buluştu. Üç Kız Kardeş'in son bölümüne Türkan ve Somer arasındaki hesaplaşma damga vurdu.
8.03.2023 Magazin
Bakan Kurum: Adıyaman'a 15 bin kişilik geçici barınma alanı yapıyoruz
Bakan Kurum: Adıyaman'a 15 bin kişilik geçici barınma alanı yapıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum deprem bölgesi Adıyaman'daki konutlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
28.02.2023 Ekonomi
THY'den afetzede öğrencilere büyük jest! İş ilanı açıldı
THY'den afetzede öğrencilere büyük jest! İş ilanı açıldı Türk Hava Yolları (THY), Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde etkili olan depremden etkilenen afetzede öğrenciler için part time iş ilanı açtı.
27.02.2023 Ekonomi
Travis Barker'dan büyük jest!
Travis Barker'dan büyük jest! Arkadaşlıklarını aşka dönüştüren reality show yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker, geçtiğimiz Mayıs ayında üçüncü ve son düğünlerini yapmıştı. Şimdilerde mutlu evlilikleri devam eden çiftten Barker, eşinin gözlerinin dövmesini yaptırarak; hayranlarını şaşırttı.
24.01.2023 Magazin
Ajda Pekkan'dan haber var!
Ajda Pekkan'dan haber var! Kasım ayında evinde düşen ve kalça kemiğinde oluşan çatlak nedeniyle ameliyat olan Ajda Pekkan'ın doktorundan sahneye dönüş izni çıktı. Süperstar, yılbaşı gecesi sahnede olacak.
18.12.2022 Magazin
Gülşen'den ekibine büyük jest!
Gülşen'den ekibine büyük jest! Bir konseri sırasında sarf ettiği sözler nedeniyle ev hapsi cezası alan Gülşen, geçen 2 aylık süreçte konserlerini iptal etmişti. Ünlü şarkıcı ekibine büyük bir jest yaptı.
18.12.2022 Magazin
MasterChef'te unutulmaz anlar! Anlamlı jest herkesi duygulandırdı
MasterChef'te unutulmaz anlar! Anlamlı jest herkesi duygulandırdı Böbreklerini kaybeden MasterChef eski sezon yarışmacısı Hamza Mercimek'e yarışmacılardan destek geldi. Geçtiğimiz haftalarda programa görüntülü bağlanarak böbrek nakli beklediğini açıklayan Mercimek için yarışmacılardan büyük jest geldi. Somer Şef ise Hamza'nın sağlık durumu ile ilgili üzen haberi verdi.
11.09.2022 Magazin
Galatasaray'da Yunus Akgün’ün ardından Kerem Aktürkoğlu hamlesi! Genç yıldıza büyük jest...
Galatasaray'da Yunus Akgün’ün ardından Kerem Aktürkoğlu hamlesi! Genç yıldıza büyük jest... Galatasaray, ilk 11’in değişmez ismi olan Kerem Aktürkoğlu’nun moral ve motivasyonunu yükseltmek için ekstra zam yapma kararı aldı. Takımın en kazanan oyuncuları arasında yer alan genç futbolcuyla bu ay içerisinde yeni sözleşme imzalanacak.
16.08.2022 Galatasaray
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Yunus Akgün'e 1.7 milyon TL'lik jest!
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Yunus Akgün'e 1.7 milyon TL'lik jest! Süper Lig'de geçen sezon Adana Demirspor'da forma giyen ve başarılı performans ortaya koyan Yunus Akgün, mavi-lacivertli ekibin en sevilen isimlerinden biriydi. Bu sezon yeniden Galatasaray'a dönen Akgün, eski takımı Adana Demirspor'la dostane ilişkisini kesmiyor. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan genç yıldıza büyük jest geldi.
11.08.2022 Adana DemirSpor
Masterchef'te bir ilk! Mehmet Şef'ten elenen yarışmacıya büyük jest, ücretsiz...
Masterchef'te bir ilk! Mehmet Şef'ten elenen yarışmacıya büyük jest, ücretsiz... MasterChef Türkiye yeni sezonuyla ekranlara döndü. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Simrioğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu yarışmada eleme turu devam ediyor. Yarışmada bazı yarışmacılar karakteriyle ön plana çıkıyor. Masterchef Türkiye'nin son bölümüne yarışmacı Umut Arkın Tuzcu damgasını vurdu. Tuzcu'nun anlattıkları izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Öte yandan Mehmet Şef'in yarışmacıya yaptığı jest büyük alkış topladı. İşte son dakika haberinin detayları...
15.07.2022 Magazin
Baykar resmen duyurdu! Ukrayna'ya büyük jest
Baykar resmen duyurdu! Ukrayna'ya büyük jest Ukrayna halkının vatanlarını savunabilmek adına Bayraktar TB2 SİHA alabilmek için “Halkın Bayraktar’ı” adıyla düzenlediği bağış kampanyası üzerine Baykar, 3 SİHA’nın Ukrayna’ya hibe edileceğini açıkladı.
27.06.2022 Ekonomi
Melis Sütşurup ve Mustafa Sandal çiftine milyonluk jest!
Melis Sütşurup ve Mustafa Sandal çiftine milyonluk jest! Oğulları Yaman ve Yavuz'un annesi Emina Jahovic ile 10 yıllık evliliği 2018'de sona eren Mustafa Sandal, geçtiğimiz şubat ayında aile arasında düzenlenen sade bir nişan töreniyle evlilik yolunda ilk adımı attığı Melis Sütşurup ile nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor. Sosyetik güzel Melis Sütşurup'un babası Cihan Sütşurup, ünlü çifte büyük jest yaptı.
6.05.2022 Magazin
Ayşe Tolga'nın eski eşinden büyük jest!
Ayşe Tolga'nın eski eşinden büyük jest! Seksenler'in yıldızı Ayşe Tolga eviyle ilgili sıkıntı yaşarken imdadına eski kocası koştu. Marsel Eskinazi eski karısının aradığı evi 7 günde bulup bir de hediye etti. Oyuncu Ayşe Tolga ise bu duruma dair "İçimize sindi, çok mutluyuz" dedi.
24.03.2022 Magazin
Gelinim Mutfakta ekibinden yarışmacılara büyük jest…
Gelinim Mutfakta ekibinden yarışmacılara büyük jest… Kanal D’nin, sunuculuğunu Nursel Ergin’in üstlendiği, fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta ’da bugün, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı.
8.03.2022 Televizyon
İbrahim Tatlıses'e eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses'ten tepki!
İbrahim Tatlıses'e eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses'ten tepki! İbrahim Tatlıses’in ‘hastayım, kimse yanımda yok’ sözlerine eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses’ten cevap geldi: Biz elimizden geleni yaptık, kişi kendi kötü olmayı seçti!
23.02.2022 Magazin
Umut Evirgen'den Serenay'a büyük jest!
Umut Evirgen'den Serenay'a büyük jest! Takıntılı hayranı yüzünden zor günler geçiren Serenay Sarıkaya'nın işletmeci Umut Evirgen ile yaşadığı konuşuluyor. Aracına yapılan saldırı sonrası Serenay'a Evirgen destek oluyor. Umut Evirgen, Atina’da Marianna Papamakariou’nun konserine gidemediği için üzülen Serenay Sarıkaya için İstanbul’da 'Yunan Gecesi' organize etti.
31.01.2022 Magazin
İnaki Pena'nın 4 aylık maliyeti ortaya çıktı! İnanılmaz jest
İnaki Pena'nın 4 aylık maliyeti ortaya çıktı! İnanılmaz jest Galatasaray'ın Barcelona'dan 4 aylığına transfer ettiği İnaki Pena için sarı kırmızılılar herhangi bir bedel ödemeyecek.
30.01.2022 Galatasaray
Brooklyn Beckham-Nicola Peltz çiftinin düğün tarihi belli oldu!
Brooklyn Beckham-Nicola Peltz çiftinin düğün tarihi belli oldu! İngiliz eski futbolcu David Beckham ve modacı eşi Victoria Beckham'ın büyük oğulları Brooklyn (22) ile ABD'li oyuncu Nicola Peltz (27), 9 Nisan'da dünyaevine girecek.
20.01.2022 Magazin
İş yerinde dikkat, tazminatsız kovulabilirsiniz! İş arkadaşına yaptığı şaka sonu oldu!
İş yerinde dikkat, tazminatsız kovulabilirsiniz! İş arkadaşına yaptığı şaka sonu oldu! İş yerinde çalışma arkadaşınıza şaka yaparken çok dikkatli olun. Tazminatsız olarak işinizden olabilirsiniz. Bir fabrikada çalışan işçi, iğrenç bir şakaya imza atınca hem işinden hem tazminatından oldu. Yıllar süren davada son noktayı koyan Yargıtay, arkadaşına muziplik yapan işçinin tazminatsız kovulması gerektiğine hükmetti.
16.01.2022 Ekonomi
Yarıyıl tatili öncesi MEB'den son dakika hamlesi! Kimse beklemiyordu, resmen duyuruldu, büyük jest
Yarıyıl tatili öncesi MEB'den son dakika hamlesi! Kimse beklemiyordu, resmen duyuruldu, büyük jest Yarıyıl tatiline günler kala Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Koronavirüs salgını sürecinde yüz yüze eğitimin ne kadar devam edeceği merak ediliyordu. Pek çok üniversitenin uzaktan eğitim kararı almasının ardından MEB'den de benzer bir adım geleceği düşünülüyordu. Okullardaki yüz yüze eğitim sürecinde Bakan Özer sıklıkla okullardaki son durumu paylaşıyordu. Böylece velilerin yaşadığı tedirginlik azalırken okulların koronavirüs salgınına hazırlıklı olduğu ortaya çıktı. Pandemi sürecinde gerek uzaktan eğitimde gerekse yüz yüze eğitimde özveri ile çalışan öğretmenlere ise Milli Eğitim Bakanı Özer'den jest geldi. Millî Eğitim Bakanlığı, 6 Eylül 2021 tarihinden itibaren şu ana kadar okulları kesintisiz haftada beş gün yüz yüze açık tutmak için yoğun çaba sarf etti. Bir hafta sonra başlayacak yarıyıl tatili öncesi Mahmut Özer’den jest geldi.
17.01.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Büyük Jest ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyük jest haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.