Kayınpederi

Kayınpederi

Son dakika kayınpederi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kayınpederi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kayınpederi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayınpederi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayınpederi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.125 kayınpederi haberi bulunmuştur. Tüm kayınpederi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayınpederini satırla öldürdü! Mahkeme katil damat için kararını verdi
Kayınpederini satırla öldürdü! Mahkeme katil damat için kararını verdi Konya'nın Ereğli ilçesinde evde birlikte içki içtikleri kayınpederi Cuma Han'ı (67), satırla öldüren Nazım Meşe (28), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay sırasında evde olan B.E. adlı kadın ve akrabası M.A. ise savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest kaldı.
28.02.2024 Gündem
Kocaeli'nde boşanma aşamasındaki eşi ile kayınpederine kurşun yağdırdı! Sanık için istenen ceza belli oldu
Kocaeli'nde boşanma aşamasındaki eşi ile kayınpederine kurşun yağdırdı! Sanık için istenen ceza belli oldu Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Beyza Sorguç (23) ile kayınpederi Şahin Kılıç'ı (56) öldüren Ömer Sorguç (31), 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
7.02.2024 Gündem
Cüneyt Arkın'ın kızının açtığı miras davasında Nuri Alço tanıklık yaptı: Kayınpederi olmasaydı geçinmesi mümkün değildi
Cüneyt Arkın'ın kızının açtığı miras davasında Nuri Alço tanıklık yaptı: Kayınpederi olmasaydı geçinmesi mümkün değildi Sinemanın usta ismi Cüneyt Arkın'ın ölümünden sonra ilk eşinden olan kızı Filiz Cüreklibatır'ın, mirastan mal kaçırdıkları ve pay alamadığı iddiasıyla Arkın'ın ikinci eşi Betül Cüreklibatır ve iki erkek kardeşine açtığı davada tanıklar dinleniyor. Duruşmada tanık olarak dinlenen oyuncu Nuri Alço, o dönemlerde Yeşilçam aktörlerinin yüksek bir gelir elde etmediğini anlatarak "Kayınpederi olmasaydı Cüneyt Arkın'ın geçinmesi mümkün değildi" dedi.
17.01.2024 Magazin
Eşi ve 5 çocuğunun öldüğü otomobili 'gelin arabası' yapıp, 5 ay sonra evlenmişti; tutuklandı
Eşi ve 5 çocuğunun öldüğü otomobili 'gelin arabası' yapıp, 5 ay sonra evlenmişti; tutuklandı Şanlıurfa'da, 8 ay önce otomobilin sulama kanalına uçması sonucu eşi ve 5 çocuğunun boğulduğu kaza sonrası gözaltına alınıp serbest bırakılan ve eşinin ailesinin 'cinayet' iddiaları üzerine tekrar gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen sürücü Hasan Çetin (38), üçüncü kez çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hasan Çetin'in kaza yaptığı otomobili 'gelin arabası' olarak kullanıp, olaydan 5 ay sonra evlendiği İslim Çetin ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
5.01.2024 Gündem
İntihar eden emlakçının eşi, kayınpederi tarafından öldürüldü
İntihar eden emlakçının eşi, kayınpederi tarafından öldürüldü Ankara'da, 1 hafta önce yaşamına son veren emlakçı Yusuf Demir'in (46) eşi Derya Demir (42), kayınpederi Satılmış Demir (65) tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Demir'in gelinini, oğulunun ölümüyle ilgili çıkan tartışmada öldürdüğü belirtildi.
28.12.2023 Gündem
Vefat eden annenin maaşını alabilmek için anlaşmalı boşandı, kendisini kapının önünde buldu!
Vefat eden annenin maaşını alabilmek için anlaşmalı boşandı, kendisini kapının önünde buldu! Ölen annenin maaşını alabilmek için eşiyle anlaşmalı boşandı sonrasında kendisini kapının önünde buldu. Eşinden boşanan Ersin Kurt, "Bir gün beni kapının önüne koydu. Kayınbabama da bakmıyorlar ben bakıyorum nasıl bırakayım” diyerek başından geçenleri anlattı.
11.12.2023 Gündem
Antalyasporlu Naldo, oğlundan sonra kayınpederini de kaybetti
Antalyasporlu Naldo, oğlundan sonra kayınpederini de kaybetti Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereria'nın kazada yaralanan oğlu Davi Pereria'nın (4) ardından, kayınpederi İtalyan Walter Tilatti (65) de 66'ncı günde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Tilatti'nin cenazesi, İtalya'ya gönderilecek.
12.11.2023 Şampiy10
Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereria'nın oğlundan acı haber geldi
Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereria'nın oğlundan acı haber geldi Antalya'da 2 otomobil ile motosikletin karıştığı kazada Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereria'nın ağır yaralanan ve 40 gündür yoğun bakımda tedavi gören oğlu Davi Pereria (4), yaşamını yitirdi.
16.10.2023 Gündem
Seda Sayan, kayınvalidesi ve kayınpederi ile buluştu! Kayınvalidesine yorum yağdı
Seda Sayan, kayınvalidesi ve kayınpederi ile buluştu! Kayınvalidesine yorum yağdı Şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile Beşiktaş'ta lüks bir otelde gerçekleşen nikah töreni ile evlenmişti. 60 yaşındaki sanatçı, kayınvalidesi ve kayınpederi ile buluştu. Sürpriz ziyaretin fotoğrafları sosyal medyada paylaşılınca, yorum yağmuruna tutuldu.
1.10.2023 Magazin
Mustafa Sandal  kaslı vücuduyla  şov yaptı!
Mustafa Sandal kaslı vücuduyla şov yaptı! Mustafa Sandal, kitesurf okulunun bulunduğu Akyaka’da görüntülendi. Öğrencileriyle yakından ilgilenen 53 yaşındaki ünlü popçu kaslı vücuduyla dikkat çekti.
7.08.2023 Magazin
Yaşlı çiftin ölümünde 'kimseye muhtaç olmama' dramı ortaya çıktı! Bütün mal varlıklarını devlete bağışlamışlar
Yaşlı çiftin ölümünde 'kimseye muhtaç olmama' dramı ortaya çıktı! Bütün mal varlıklarını devlete bağışlamışlar Giresun'un Alucra ilçesinde Fatma Sağlık (86) ile onu öldürüp aynı silahla intihar eden Ali Sağlık (85), son yolculuklarına uğurlandı. Ali Sağlık'ın bir süredir yatalak olan eşi Fatma Sağlık’a baktığı, kimseye muhtaç olmamak için onu öldürüp intihar ettiği iddia edildi. Sağlık çiftinin 2018 yılında TRT’de yayınlanan ‘Ömür Dediğin’ adlı programın 168’inci bölümüne konuk olduğu öğrenildi.
3.08.2023 Gündem
5 yıl önce TV programına konuk olmuşlardı: Eşini av tüfeği ile öldürüp, intihar etti
5 yıl önce TV programına konuk olmuşlardı: Eşini av tüfeği ile öldürüp, intihar etti Giresun’un Alucra ilçesinde yaşayan Ali Sağlık (85) eşi Fatma Sağlık’ı (86) av tüfeği ile öldürdükten sonra intihar etti. Sağlık çiftinin 2018 yılında TRT’de yayınlanan ‘Ömür Dediğin’ adlı programın 168’inci bölümüne konuk olduğu öğrenildi.
3.08.2023 Gündem
Mustafa Sandal'dan kayınpederine büyük jest!
Mustafa Sandal'dan kayınpederine büyük jest! Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup, Haziran 2022'de İtalya'nın başkenti Roma'da evlenmişti. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Mustafa Sandal yeni şarkısını kliplendirdi. Klibindeki detay hayranlarının gözünden kaçmadı.
2.08.2023 Magazin
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: Fethullah Gülen'in yeğeni yakalandı
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: Fethullah Gülen'in yeğeni yakalandı Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in kardeşi Mesih Gülen'in oğlu Selman Gülen, eşi Nur Gülen, kayınpederi Bekir Öztürk ile kayınvalidesi Mine Öztürk, Sancaktepe'de örgüte ait "gaybubet" evinde, MİT ve İstanbul polisi tarafından yapılan operasyonla yakalandı. 
14.07.2023 Gündem
Cani koca, karısını ve kayınvalidesini öldürüp intihar etti
Cani koca, karısını ve kayınvalidesini öldürüp intihar etti Sarıyer'de Erdal Şahin, tartıştığı eşi Nazlı Şahin ve kayınvalidesi S. Şahin'i öldürüp daha sonra kendi canına kıydı.
5.07.2023 Gündem
Boşandığı eşini ve kayınpederini öldürdüğü anların kamera görüntüsü ortaya çıktı
Boşandığı eşini ve kayınpederini öldürdüğü anların kamera görüntüsü ortaya çıktı Gaziantep’te Mertcan Köse’nin (25) boşandığı eşi Bilge Kaya (25) ve kayınpederi Ertuğrul Kaya’nın (47), otomobillerinin önünü kesip, av tüfeğiyle öldürdüğü anın görüntüleri ortaya çıktı. Kendisine engel olmaya çalışan kayınpederi ile otomobildeki eski eşini tüfekle öldürüp, kaçan Mertcan Köse'nin aranmasına ise devam ediliyor.
18.06.2023 Yaşam
Damadını öldürdü, ifadesi ortaya çıktı: 'Başka kadınla dini nikah yaparak birlikte yaşıyordu'
Damadını öldürdü, ifadesi ortaya çıktı: 'Başka kadınla dini nikah yaparak birlikte yaşıyordu' Bursa’da kızıyla boşanmak isteyen damadını sokak ortasında boğazını keserek ölümüne sebep olduğu iddia edilen kayınpederin ifadesi ortaya çıktı. Katil zanlısı ifadesinde, “Damadım, evli olmasına rağmen başka kadınla dini nikah yaparak birlikte yaşıyordu. Kızımı ölümle tehdit ederek boşanmaya zorluyordu. Onun bu davranışı zoruma gitti" dedi.
17.06.2023 Yaşam
Bursa'da kayınpeder dehşeti: Damadının boğazını kesti
Bursa'da kayınpeder dehşeti: Damadının boğazını kesti Bursa’da aralarında husumeti bulunan kayınpeder sokak ortasında tartıştığı damadının boğazını kesti.
17.06.2023 Yaşam
Korkunç cinayette detaylar ortaya çıktı! Her adımını takip edip, adliye çıkışı infaz etti
Korkunç cinayette detaylar ortaya çıktı! Her adımını takip edip, adliye çıkışı infaz etti Gaziantep’te Mertcan Köse, (25) boşanma aşamasındaki eşi Bilge Köse (25) ve kayınpederi Ertuğrul Kaya’yı (47), otomobillerinin önünü kesip av tüfeğiyle vurarak öldürdü.
16.06.2023 Yaşam
Annesiyle ev hapsindeki küçük kız için inceleme
Annesiyle ev hapsindeki küçük kız için inceleme Bursa'nın Nilüfer ilçesinde oğlu ile eski kayınpederi Halil A.'yı (74) darbettiği suçlamasıyla ev hapsine çarptırılan Ülkü Akdemir'in (39), bu süreçte dışarı çıkamayan kızı P.A.A.'nın (3) durumuna ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü inceleme başlattı. İnceleme sonucunda küçük kızın devlet koruması altına alınıp, alınmayacağı belli olacak.
1.06.2023 Yaşam
Oğlu işteyken gelininin evine giren kişiyi öldürdü!
Oğlu işteyken gelininin evine giren kişiyi öldürdü! Bartın’ın Kozcağız beldesinde, R.K. (58), oğlu işte olduğu sırada, üst katta oturan gelini T.K.'nin (31) evine gelen esnaf Aykut Yıldız'ı (29), çıkan tartışmada göğsünden bıçaklayarak öldürdü. R.K. ve gelini T.K., jandarma tarafından gözaltına alındı.
24.05.2023 Yaşam
Silahıyla yine kapıya dayandı, KADES sayesinde yakalandı
Silahıyla yine kapıya dayandı, KADES sayesinde yakalandı İstanbul Sultanbeyli'de boşanma aşamasındaki eşinin evinin önüne elinde silahla gelen Serkan Öztürk, kadının KADES uygulaması kullanmasıyla polis tarafından gözaltına alındı.
18.05.2023 Yaşam
Anketlerde son durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz
Anketlerde son durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri, Gabar'da bulunan petrol rezervi, Karadeniz gazı, ekonomi, dış politika ve gündeme ilişkin önemli konularla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Tekniğine uygun yapılan her anket bizim önde olduğumuza işaret ediyor. Hem cumhurbaşkanlığında, hem meclis seçimde tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz." dedi.
5.05.2023 Gündem
Eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürüp, kayınpederini yaraladı
Eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürüp, kayınpederini yaraladı Adana'da şiddet uyguladığı 6 çocuğu 'Sevgi Evleri'ne yerleştirilince ailesiyle arası açılan Suriye asıllı Türk vatandaşı Özgür Durmuş (43), mutfaktan aldığı bıçakla eşi İptahal Baba (29) ile kayınvalidesi İnayet Hellah'ı (59) boğazını keserek öldürdü, kayınpederi Abdo Baba (60) ve engelli kayınbiraderi Yahya Baba'yı (28) ağır yaraladıktan sonra kaçtı. Daha sonra polise giderek teslim olan Durmuş'un emniyetteki sorgusu sürüyor.
3.05.2023 Yaşam
Adana'da koca vahşeti! Aile bireylerinin boğazını kesti: 2 ölü, 2 ağır yaralı
Adana'da koca vahşeti! Aile bireylerinin boğazını kesti: 2 ölü, 2 ağır yaralı ADANA’da aile içinde yaşanan tartışma sırasında cinnet getiren Suriye uyruklu koca, ekmek bıçağıyla evde katliam yaptı. Eşi ve kayınvalidesinin hayatını kaybettiği olayda, kayınpederi ile kayınbıraderi ise ağır yaralandı.
3.05.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kayınpederi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayınpederi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.