Büyük Göğüs

Büyük Göğüs

Son dakika büyük göğüs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan büyük göğüs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını büyük göğüs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyük Göğüs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyük göğüs gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.074 büyük göğüs haberi bulunmuştur. Tüm büyük göğüs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büyük göğüsler sağlığı bozuyor
Büyük göğüsler sağlığı bozuyor Doç Dr. Karaca Başaran, büyük göğüslerin sağlığı bozduğunu söyledi.
27.01.2020 Sağlık
Büyük göğüsler birçok problemi tetikliyor
Büyük göğüsler birçok problemi tetikliyor Op.Dr. Diren Çelik, büyük göğüslerin bir çok problemi tetiklediğini belirtti.
9.01.2020 Sağlık
"Büyük göğüsler kamburluğa neden olabilir"
"Büyük göğüsler kamburluğa neden olabilir" Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Dürdane Keskin, büyük göğüslerin sağlığa verdiği zararlar konusunda uyardı.
19.04.2019 Sağlık
"Büyük göğüsler kamburluğa neden olabilir"
"Büyük göğüsler kamburluğa neden olabilir" Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Dürdane Keskin, büyük göğüslerin kamburluğa neden olduğunu söyledi.
29.03.2019 Sağlık
'Büyük popo, büyük göğüs ve küçük organ görmekten bıktık'
'Büyük popo, büyük göğüs ve küçük organ görmekten bıktık' İngiltere'de evli bir çift, komşularından gelen 'Sizi çıplak görmekten bıktık' yazılı notlarına karşılık olarak onları 'röntgencilik'le suçladı.
8.05.2018 Dünya
Fenerbahçe'den yılın transferi!
Fenerbahçe'den yılın transferi! Yazarımız Serhat Ulueren, Fenerbahçe başkanlık yarışında Aziz Yıldırım'ın, Aydınlar hamlesini Vatan okurları için değerlendirdi:
25.01.2018 Fenerbahçe
Büyük göğüs bel ve boyun fıtığına sebep oluyor
Büyük göğüs bel ve boyun fıtığına sebep oluyor Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Esra Çelik, büyük göğüsün bel ve boyun fıtığına sebep olduğunu söyledi.
22.05.2021 Sağlık
Küçük ve sert göğüs dönemi
Küçük ve sert göğüs dönemi Hollywood’un ‘silikon kralı‘ diye adlandırılan ve birçok ünlüye göğüs büyütme ameliyatı yapan İngiliz plastik cerrahi uzmanı Doktor Adrian Richards, kadınların 80’li yıllarda abartılı şekilde büyük ve dik göğüsler yaptırmak için bıçak altına yattığını, 2000’li yıllardan sonra küçük ve sert göğüs operasyonlarına yöneldiklerini söyledi...
18.11.2016 Arşiv
Göğüsleri büyük olunca
Göğüsleri büyük olunca Büyük göğüslü kadınların yaşadığı zorlu durumlar.
22.10.2016 Yaşam
Büyük göğüs kamburluğa sebep oluyor
Büyük göğüs kamburluğa sebep oluyor Göğüs küçültme veya meme küçültme (reduction mammaplasty) ameliyatlarının normalden büyük ve sarkmış olan göğsü normal boyut ve dikliğine kavuşturmak için yapılan ameliyatlar olduğunu söyleyen Uzman Op...
19.08.2016 Sağlık
Meme protez uygulamasıyla sağlıklı göğüslere kavuşun
Meme protez uygulamasıyla sağlıklı göğüslere kavuşun RegenPlast Estetik ve Plastik Cerrahi kliniğinden Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tamer Şakrak doğum sonrası yeni göğüslere kavuşmanın yolunu anlattı.
21.01.2016 Sağlık
Büyük ve ağır memeler boyun ağrısı yapıyor
Büyük ve ağır memeler boyun ağrısı yapıyor Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op...
9.01.2016 Sağlık
Büyük göğüsler kadınlara dert oluyor
Büyük göğüsler kadınlara dert oluyor Büyük göğüslerin kadınların yaşam kalitesini düşürdüğünü belirten Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op...
8.10.2015 Sağlık
Büyük göğüslüler dikkat!
Büyük göğüslüler dikkat! Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Ayşegül Sivri, büyük göğüslerin bel fıtığına neden olabileceğini belirtti.
3.09.2015 Sağlık
Büyük göğüs ilanı ülkeyi karıştırdı
Büyük göğüs ilanı ülkeyi karıştırdı İspanya'da verilen bir iş ilanı, ülkede büyük tartışma yarattı.
4.03.2015 Dünya
Büyük göğüs psikoloji bozuyor
Büyük göğüs psikoloji bozuyor Boston Çocuk Hastanesi'nde, genç kızlar üzerinde yapılan bir araştırmaya göre göğüsleri aşırı büyük olan ya da asimetrik olan kızlar ilerleyen yaşlarda mutlaka estetik operasyon olmak istiyor...
27.11.2014 Sağlık
Ameliyatsız dolgun göğüsler mümkün mü?
Ameliyatsız dolgun göğüsler mümkün mü? Bir kadın için güzel ve dolgun göğüslere sahip olmak hem kişinin kendine olan özgüvenini artırır, hem de kıyafet seçiminde büyük bir özgürlük yaratır. Ancak herkes doğuştan ideal ölçülerde meme boyutuna sahip olmayabilir.
1.10.2014 Sağlık
Penis büyütmede şampiyon hangi ülke?
Penis büyütmede şampiyon hangi ülke? Uluslararası Estetik Plastik Cerrahi Derneği verilerine göre, Alman erkekleri penis büyütme operasyonlarında dünya şampiyonu oldu...
30.07.2014 Sağlık
Memeler dik kalçalar çıkık!
Memeler dik kalçalar çıkık! Son 10 yılda estetik operasyonlar yüzde 120 arttı.
23.11.2013 Arşiv
Mayo seçiminin  püf noktaları!
Mayo seçiminin püf noktaları! Mayo seçimi sıradan bir renk ve desen tercihinden ibaret olmamalı. Vücut tipinize göre uygun model için SUNSET Mayo’nun Tasarım Direktörü Ayşegül Güneş belli başlı tüyoları verdi.
16.08.2013 Arşiv
Büyükse risk var
Büyükse risk var Uzmanlar büyük göğüse sahip olan kadınların bu hastalığa daha kolay yakalandığını söyledi.
6.07.2012 Sağlık
Avrupa silikon alarmı
Avrupa silikon alarmı Fransız hükümeti, o silikonların "önlem amacıyla" çıkarılmasını tavsiye etti
23.12.2011 Sağlık
Plajlarda mayo hakimiyeti
Plajlarda mayo hakimiyeti Mayoların plajlara dönüş yaptığı bu yaz yapmanız gerekenler...
17.06.2011 Arşiv
Hz. Meryem’e ‘büyük göğüs’ kızdırdı!
Hz. Meryem’e ‘büyük göğüs’ kızdırdı! Belediye binasındaki çıplak kadın heykeline savaş açtı
2.04.2011 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Büyük Göğüs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyük göğüs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.