Burhan Çaçan

Burhan Çaçan

Son dakika Burhan Çaçan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burhan Çaçan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burhan Çaçan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burhan Çaçan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burhan çaçan gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 burhan çaçan haberi bulunmuştur. Tüm burhan çaçan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burhan Çaçan'a büyük saygısızlık! 'Yapılan bu karalamaya itirazım var'
Burhan Çaçan'a büyük saygısızlık! 'Yapılan bu karalamaya itirazım var' Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan, 13 Ocak'ta Bakırköy'de bulunan evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Vefat haberiyle sanat dünyasını yasa boğan ünlü isimler, sanatçıya veda etmek için Fatih Camisi’nde hazır bulundu. Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, Çaçan'ın ölüm haberinin ardından yapılan büyük saygısızlığı kaleme aldı.
15.01.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Rami Kütüphanesi açıldı, 24 saat hizmet verecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Rami Kütüphanesi açıldı, 24 saat hizmet verecek Türkiye’nin en büyük kütüphanesi İstanbul Rami Kışlası hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, günün 24 saati gençler başta olmak üzere kitapseverlere hizmet verecek olan kütüphanede yapılan yemek ve içecek ikramlarına öğrencilerden ücret alınmayacağını açıkladı.
13.01.2023 Gündem
Skandal dünyada ses getirdi: 'Türkiye çılgına döndü' İsveç'e sınırsız bloke!
Skandal dünyada ses getirdi: 'Türkiye çılgına döndü' İsveç'e sınırsız bloke! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maketinin Stockholm belediye binası önünde terör yandaşları tarafından asılması, Türkiye-İsveç hattında gerilimi alevlendirdi. Dünya medyası 'Türkiye İsveç'i azarladı' başlıkları attı, yerel basında ise çalkantıya yol açan skandal videonun İsveç'te fark edilmeden önce Türkiye'de gündem olduğu yazıldı.
13.01.2023 Gündem
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı!
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı! Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan dün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 62 yaşında vefat eden ünlü sanatçı bugün Fatih Camisi’nde son yolculuğuna uğurlandı. Çaçan'ın sevenleri cenazeye akın etti. Sanatçının oğulları Kutsal ve Furkan Çaçan, gözyaşlarına boğuldu. Oyuncu Nuri Alço ise yakın arkadaşıyla ilgili acı gerçeği cenazede açıkladı.
13.01.2023 Magazin
Burhan Çaçan'ın cenazesi evinden alındı
Burhan Çaçan'ın cenazesi evinden alındı Türk Halk Müziği Sanatçısı Burhan Çaçan'ın cenazesi Florya'daki evinden alındı. Çaçan'ın evinin önünde helallik de istendi.
13.01.2023 Magazin
Alişan'dan Burhan Çaçan paylaşımı!
Alişan'dan Burhan Çaçan paylaşımı! Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan 12 Ekim Perşembe günü evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Burhan Çaçan'ın ölümü sonrası Alişan'dan duygulandıran bir paylaşım geldi. Alişan 13 yaşındaki halini paylaştığı fotoğrafta yaşadığı bir anısını da anlatıp Çaçan'ı andı.
13.01.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Burhan Çaçan için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Burhan Çaçan için taziye mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Vefat haberini aldığımız, Türk halk müziğinin değerli isimlerinden Burhan Çaçan’a Allah’tan rahmet diliyor; ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı dileklerimi iletiyorum” dedi.
12.01.2023 Gündem
Burhan Çaçan öldü mü, neden öldü? Burhan Çaçan kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, hastalığı neydi?
Burhan Çaçan öldü mü, neden öldü? Burhan Çaçan kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, hastalığı neydi? Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan hayatını kaybetti. Peki, Burhan Çaçan öldü mü, neden, hastalığı neydi? Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan kimdir, kaç yaşında, nereli?
12.01.2023 Magazin
Burhan Çaçan hayatını kaybetti
Burhan Çaçan hayatını kaybetti Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan (62), evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
12.01.2023 Magazin
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları!
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları! İbrahim Erkal, ölümünün beşinci yıl dönümünde anılıyor. İbrahim Erkal'ın fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Filiz Erkal altına "Sensiz geçen anlamsız beş yıl...Sadece özlem... Mekanın cennet olsun, nurlarda uyu canım sevgilim" notunu düştü. Peki, İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında, neden zaman öldü? İbrahim Erkal ölüm nedeni ve tarihi…
11.05.2022 Magazin
Linet kimdir? Şarkıcı Linet nereli? Linet Eurovision için X Factor yarışmasına katıldı!
Linet kimdir? Şarkıcı Linet nereli? Linet Eurovision için X Factor yarışmasına katıldı! Şarkıcı Linet, Eurovision'da İsrail'i temsil etmek için ülkedeki X Factor yarışmasına katıldı. Jüri üyelerini etkileyerek bir sonraki tura geçmeyi başaran Linet, sesiyle ülkede büyük yankı uyandırdı. İsrail Büyükelçiliği de Linet ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. Peki, Linet kimdir, kaç yaşında? Şarkıcı Linet nereli? İşte şarkıcı Linet’in hayatı hakkında merak edilenler…
4.11.2021 Gündem
Alişan'dan acı veda: Ben şimdi sensiz ne yapacağım
Alişan'dan acı veda: Ben şimdi sensiz ne yapacağım Yaklaşık bir aydır koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede önceki gece hayatını kaybeden Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, dün Teşvikiye Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Alişan kardeşine 'Ben şimdi sensiz ne yapacağım' sözleriyle veda etti.
22.07.2021 Magazin
Ünlü müzisyen İskender Şencemal hayatını kaybetti!
Ünlü müzisyen İskender Şencemal hayatını kaybetti! Türk müziğinin dev isimlerine sahnelerde eşlik eden ve ünlü isimlere albümlerinin aranjörlüğünü de yapan usta isim İskender Şencemal hayatını kaybetti.
23.05.2020 Yaşam
Feci şekilde dövdükleri genci metruk binaya attılar
Feci şekilde dövdükleri genci metruk binaya attılar İstanbul Esenyurt'ta bir genç, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından öldüresiye dövüldükten sonra metruk bir binaya atıldı.
14.09.2019 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sadece  son 6 yılda yaşadıklarımız dahi, bu milletin birliğine, beraberliğine,  kardeşliğine sahip çıkması halinde üstesinden gelemeyeceği hiçbir zorluk  olmadığını göstermeye yeterlidir." dedi.
21.06.2019 Siyaset
Bülent Ersoy paramparça!
Bülent Ersoy paramparça! Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda konser veren Bülent Ersoy, seyircilerin isteği üzerine sahneden inerek halkın arasına karıştı.
21.08.2018 Magazin
Yeni bir şeyler denedik
Yeni bir şeyler denedik Ahmet Kural ve Murat Cemcir’e, Saadet Işıl Aksoy’un eşlik ettiği, Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği ‘Ailecek Şaşkınız’ filminin galası, önceki akşam İstinye Park AVM’de gerçekleştirildi.
1.03.2018 Magazin
Ailesi İbrahim Erkal’ın organlarının bağışını kabul etmedi!
Ailesi İbrahim Erkal’ın organlarının bağışını kabul etmedi! Usta sanatçı İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti. Hâlâ yaşam destek ünitesine bağlı olan İbrahim Erkal'ın ailesinden açıklama geldi. Doktorların "Organ bağışı yapmak ister misiniz?" sorusuna cevap veren İbrahim Erkal'ın ailesi: "Kesinlikle düşünmüyoruz" dedi.
10.05.2017 Magazin
Çaçan’ın mutlu günü
Çaçan’ın mutlu günü Burhan Çaçan’ın oğlu Kutsal Çaçan, Büşra Kaleli’yle evlendi.
25.04.2017 Magazin
İbrahim Erkal'ın son durumu! Kardeşi açıkladı
İbrahim Erkal'ın son durumu! Kardeşi açıkladı 12 Nisan'da beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili son açıklama kardeşinden geldi. İbrahim Erkal'ın kardeşi 'dua bekliyoruz' dedi. Erkal'la ilgili bir açıklama da hastaneden geldi. İşte ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın güncel sağlık durumu ve hayatıyla ilgili merak edilen bilgiler...
17.04.2017 Magazin
İbrahim Erkal kimdir?
İbrahim Erkal kimdir? Ünlü sanatçı İbrahim Erkal ile ilgili dün üzücü bir haber geldi. Evininin otoparkında baygın halde bulunan İbrahim Erkal tedaviye alındı fakat durumu kritik. Peki İbrahim Erkal kimdir? Hayatını nasıl geçirdi? İşte tüm merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
Ünlü isimlerin yapımcısı hayatını kaybetti!
Ünlü isimlerin yapımcısı hayatını kaybetti! Burhan Çaçan, Vahdet Vural gibi çok sayıda ismi üne kavuşturan yapımcı Metin Sarp hayatını kaybetti.
19.01.2017 Kültür Sanat
'Biz arabeskçiler maça hep  3-0 yenik başlıyoruz'
'Biz arabeskçiler maça hep 3-0 yenik başlıyoruz' Alişan evleniyor mu? Emrah için neler dedi? Kalaşnikofu kaç saniyede söküp takıyor? Şarkılarını çalmayan radyo kanalları için neler diyor? “Geçmiş olsun” dediği kaç gün yaşıyor? Hafta Sonu Alişan’la her şeyi konuştu...
10.12.2014 Magazin
Burhan Çaçan'ı da öldürdüler!
21.07.2012 Magazin
İbo’ya uzun namlulu silahla saldırı
İbo’ya uzun namlulu silahla saldırı Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradı. Tatlıses'e 11 el ateş edildi. Tatlıses'in doktoru yaptığı son açıklamada (saat 16.00 itibariyle)'yüksek riskli durum halen devam ediyor' dedi.Doktorlar yarın sabah saatlerinde çekilecek tomografiden sonra Tatlıses'in uyandırılıp uyandırılmayacağı konusunu değerlendirecek ve saat 10:00'da basın toplantısıyle açıklama yapılacak... Başbakan Erdoğan 'gereken her şey yapılsın' talimatı verdi. Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı da, "Bundan sonra düzelse de artık Tatlıses'in sahne hayatı bitti. Hayranları artık plaklarından dinlerler" dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Burhan Çaçan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burhan çaçan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.