Burcu Esmersoy Aşk

Burcu Esmersoy Aşk

Son dakika Burcu Esmersoy aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burcu Esmersoy aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burcu Esmersoy aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burcu Esmersoy Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burcu esmersoy aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 burcu esmersoy aşk haberi bulunmuştur. Tüm burcu esmersoy aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burcu Esmersoy Sidney'de çok mutlu oldu!
Burcu Esmersoy Sidney'de çok mutlu oldu! İş adamı sevgilisi Berk Suyabatmaz'la 1 aylık tatiline geçtiğimiz günlerde start veren Burcu Esmersoy, Malezya'nın ardından Avustralya'ya gitti.
31.12.2017 Magazin
Burcu'nun yeni sevgilisi sosyetik bir çapkın!
Burcu'nun yeni sevgilisi sosyetik bir çapkın! Sunucu Burcu Esmersoy, iş adamı sevgilisi Berk Suyabatmaz hakkında konuştu.
18.09.2017 Magazin
Burcu Esmersoy aşka geldi! Öpücüklere boğdu...
Burcu Esmersoy aşka geldi! Öpücüklere boğdu... Geçtiğimiz günlerde mayolu pozuyla yürek hoplatan Burcu Esmersoy'a "İlişkiniz nasıl?" diye soruldu, ünlü sunucu soruya, sevgilisini öperek cevap verdi.
14.09.2017 Magazin
Burcu Esmersoy ünlü iş adamı ile aşk yaşıyor!
Burcu Esmersoy ünlü iş adamı ile aşk yaşıyor! Gönlünü Berk Suyabatmaz'a kaptıran güzel sunucu Burcu Esmersoy, bayramda sevgilisiyle günlüğü 22 bin TL olan 'Cobra King' isimli lüks yatta Ege'de romantizm yaşayacak.
31.08.2017 Magazin
Burcu Esmersoy'un yeni imajı!
Burcu Esmersoy'un yeni imajı! Burcu Esmersoy, yeni stiliyle efsane şarkıcı Marliyn Monroe'ye benzetildi.
26.07.2017 Magazin
Burcu Esmersoy: Arkadaşım bile evlenme teklif ediyor
Burcu Esmersoy: Arkadaşım bile evlenme teklif ediyor Burcu Esmersoy evlilik konusundaki fikirlerini bir kez daha dile getirdi.
25.07.2017 Magazin
Burcu Esmersoy'dan şaşırtan Arda Turan açıklaması!
Burcu Esmersoy'dan şaşırtan Arda Turan açıklaması! Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, kavgalı olduğu söylenen Arda Turan hakkında sürpriz bir açıklamada bulundu. İşte Burcu Esmersoy'un Arda Turan hakkındaki açıklamaları...
4.05.2017 Magazin
Burcu Esmersoy kararını verdi!
Burcu Esmersoy kararını verdi! Burcu Esmersoy aşk sarhoşu! Güzel sunucu, yaz başından beri birliktelik yaşadığı Tuna Aksu ile aynı evi paylaşmaya başladı...
24.10.2015 Magazin
Burcu Esmersoy önce bikinisini tanıttı, ardından serin sulara atladı
Burcu Esmersoy önce bikinisini tanıttı, ardından serin sulara atladı Uzun süredir aşk yaşadığı Nazım Akmandil ile yaz sonunda nikah masasına oturacak olan Burcu Esmersoy, önce mor bikinisiyle tanıtım yaptı sonra da serin sulara atladı.
20.08.2023 Magazin
Burcu Esmersoy muradına eriyor! Nazım Akmandil ile evleniyor
Burcu Esmersoy muradına eriyor! Nazım Akmandil ile evleniyor Burcu Esmersoy, Bodrum’daki evinin kapılarını “Bi Dolaplar Çeviriyoruz” isimli YouTube kanalına açtı.
17.07.2023 Magazin
Reynmen ve sevgilisinden romantik paylaşım!
Reynmen ve sevgilisinden romantik paylaşım! Bir süredir sosyal medya paylaşımı yapmayan Reymen geçtiğimiz gün 'Sosyal medya zehirli olmaya devam edecek' diyerek içini dökmüştü. Bir süre daha sosyal medyadan uzak duracağını söyleyen Reymen'den aşk pozu geldi. Reymen,sevgilisine ilan-ı aşk etti.
9.03.2023 Magazin
Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil'in düğün tarihi belli oldu
Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil'in düğün tarihi belli oldu Burcu Esmersoy kendisinden 15 yaş küçük Nazım Akmandil ile evlilik hazırlığı yapıyordu. 46 yaşındaki ünlü sunucu, yaklaşık 1.5 yıldır aşk yaşadığı Akmandil ile İtalya'da nikâh masasına oturacak.
9.03.2023 Magazin
Burcu Esmersoy'un aylık kazancı dudak uçuklattı!
Burcu Esmersoy'un aylık kazancı dudak uçuklattı! Kendisinden 15 yaş küçük Nazım Akmandil ile bir süredir aşk yaşayan Burcu Esmersoy kazancıyla gündemde. Sadece Instagram paylaşımlarıyla paraya para demeyen Esmersoy'un aylık kazancı dudak uçuklattı.
9.10.2022 Magazin
Burcu Esmersoy sevgilisi Nazım Akmandil ile tanışma hikayesini anlattı!
Burcu Esmersoy sevgilisi Nazım Akmandil ile tanışma hikayesini anlattı! Özel hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan Burcu Esmersoy, iki yıllık aşk orucunu geçtiğimiz aylarda bozmuştu. Kendisinden 15 yaş küçük Nazım Akmandil ile birliktelik yaşayan Esmersoy, sürpriz şekilde evlilik kararı almıştı. Nikah masasına oturmak için gün sayan ünlü isim sevgilisiyle nasıl tanıştıklarını ilk kez anlattı. .
24.08.2022 Magazin
Burcu Esmersoy nikah masasına oturmaya hazırlanıyor!
Burcu Esmersoy nikah masasına oturmaya hazırlanıyor! 45 yaşındaki Burcu Esmersoy, yazılımcı sevgilisi Nazım Akmandil ile aşkı doludizgin sürüyor. Aşk dolu günler geçiren ünlü çiftin yakında nikah masasına oturacağı iddia ediliyor.
18.08.2022 Magazin
Burcu Esmersoy evlilik teklifini anlattı! 'Rüyalarımdaki gibi...'
Burcu Esmersoy evlilik teklifini anlattı! 'Rüyalarımdaki gibi...' Kendisinden 15 yaş küçük Nazım Akmandil ile aşk yaşayan ve yaz sonu sevgilisiyle nikah masasına oturmaya hazırlanan Burcu Esmersoy aldığı evlilik teklifini anlattı.
26.05.2022 Magazin
Burcu Esmersoy: Akşamüstü biraz mavilik
Burcu Esmersoy: Akşamüstü biraz mavilik Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 7 aydır aşk yaşadığı yazılımcı Nazım Akmandil'den evlilik teklifi aldığını dile getiren sunucu Burcu Esmersoy sezonu açtı. Ünlü sunucu son olarak Dubai tatilinden kareleri takipçileriyle paylaştı.
23.05.2022 Magazin
Burcu Esmersoy güzel haberi duyurdu: Evlilik teklifi aldım
Burcu Esmersoy güzel haberi duyurdu: Evlilik teklifi aldım Instagram'da 4.1 milyon takipçisi olan Burcu Esmersoy yaklaşık 7 aydır yazılımcı Nazım Akmandil ile aşk yaşıyor. Önceki gün gazetecilerin objektiflerine yansıyan Esmersoy, Akmandil'den evlilik teklifi aldığını açıkladı
19.05.2022 Magazin
Burcu Esmersoy'dan şaşırtan evlilik itirafı!
Burcu Esmersoy'dan şaşırtan evlilik itirafı! Geçtiğimiz günlerde Mehmet Demirkol'un YouTube'da yayınlanan programına konuk olan Burcu Esmersoy'un aşk hayatıyla ilgili şaşırtan bir açıklamada bulundu.
24.04.2022 Magazin
Burcu Esmersoy'dan 'iddialı poz' cevabı!
Burcu Esmersoy'dan 'iddialı poz' cevabı! Özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Burcu Esmersoy şimdilerde kendisinden 15 yaş küçük oyun yazılımcısı Nazım Akmandil ile aşk yaşıyor. Burcu Esmersoy, "Anne olma hayaliniz var mı?" ve "Sosyal medyadan evlilik teklifi alıyor musunuz?" sorularını cevapladı. 45 yaşındaki sunucu, Instagram paylaşımları hakkında da konuştu.
11.03.2022 Magazin
Burcu Esmersoy: Senden çocuğum olsun istiyorum
Burcu Esmersoy: Senden çocuğum olsun istiyorum Geçtiğimiz günlerde kendisinden 15 yaş küçük oyun yazılımcısı Nazım Akmandil ile aşk yaşadığı ortaya çıkan 45 yaşındaki sunucu Burcu Esmersoy, 2022’yi Nazım Akmandil’le karşıladı. İddiaya göre Esmersoy, Akmandil'den bir çocuğu olsun istiyor.
2.01.2022 Magazin
Burcu Esmersoy: İçimde kelebekler uçuşuyor
Burcu Esmersoy: İçimde kelebekler uçuşuyor Burcu Esmersoy’un bir mobil oyun şirketinin kurucu ortağı olan Nazım Akmandil ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.
20.12.2021 Magazin
Burcu Esmersoy'un yeni sevgilisi ortaya çıktı! 'İlişkimiz uzun zamandır var'
Burcu Esmersoy'un yeni sevgilisi ortaya çıktı! 'İlişkimiz uzun zamandır var' 2019'da Berk Suyabatmaz'dan boşanan Burcu Esmersoy, iki yıllık aşk orucunu bozdu. Ünlü sunucu, önceki akşam yeni sevgilisiyle beraber Etiler'de bir mekandan çıkarken ilk kez görüntülendi. Gazetecilerin "Burcu Hanım yeni ilişkiniz hayırlı olsun, ne zaman başladı?" sorusuna Esmersoy, "Artık 'Hayırlı olsun' deyin, ilişkimiz uzun zamandır var" karşılığını verdi.
11.12.2021 Magazin
Miray Daner ve Oğulcan Engin aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü! Eski aşkları...
Miray Daner ve Oğulcan Engin aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü! Eski aşkları... Ezgi Eyüboğlu ile ayrıldıktan sonra fenomen Ala Tokel ile aşk yaşamaya başlayan Oğulcan Engin hızlı çıktı.Engin, son olarak Miray Daner ile aşk iddialarıyla gündem olurken bu iddialardan sonra ikilinin eski aşklarından bomba tepkiler geldi. Gündemde olan aşktan ilk karede sosyal medyaya düştü.
17.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Burcu Esmersoy Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burcu esmersoy aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.