Burcu Çelik Özkan

Burcu Çelik Özkan

Son dakika burcu çelik özkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan burcu çelik özkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını burcu çelik özkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burcu Çelik Özkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burcu çelik özkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 burcu çelik özkan haberi bulunmuştur. Tüm burcu çelik özkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
HDP Muş milletvekiline hapis cezası
HDP Muş milletvekiline hapis cezası Muş'ta, "terör örgütüne yardım ettiği" gerekçesiyle yargılanıp 6 yıl hapis cezası verilen HDP Muş Milletvekili Burcu Çelik Özkan, istinaf mahkemesindeki yargılanmasında bu karar bozularak "silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek", "nitelikli tehdit" ve "terör örgütü propagandası yapmak" suçlarından 7 yıl 3 ay 10 gün hapse mahkum edildi.
9.04.2018 Siyaset
Tutuklu HDP'liler Afrin'de öldürülen teröristler için açlık grevi başlatıyor
Tutuklu HDP'liler Afrin'de öldürülen teröristler için açlık grevi başlatıyor Tutuklu Figen Yüksekdağ ve Sebahat Tuncel'in de aralarında bulunduğu HDP ve DBP yöneticisi tutuklu 9 kadın, teröristlere karşı gerçekleştirilen Afrin operasyonuna tepki için 3 gün aç kalacak.
25.01.2018 Siyaset
HDP Muş Milletvekili tutuklandı
HDP Muş Milletvekili tutuklandı HDP Muş Milletvekili Burcu Çelik Özkan tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Bozdağ, cezaevinde işkence iddiasını yalanladı
Bozdağ, cezaevinde işkence iddiasını yalanladı ADALET Bakanı Bekir Bozdağ, HDP Muş Milletvekili Burcu Çelik Özkan tarafından gündeme getirilen Şırnak Cezaevi'nde işkence yapıldığına ilişkin iddiaları yalanladı.
29.09.2021 Gündem
Mehmet Metiner: Silahım olsa alnından vururdum
Mehmet Metiner: Silahım olsa alnından vururdum İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Cezaevi Alt Komisyonu BAşkanı Mehmet Metiner FETÖ üyelerine işkence yapıldığı iddialarının algı yaratma çabası olduğunu belirterek "Asla onlara işkence yapılmadı. Yakalanma esnasındaki yediği tekme tokatlarla ben ilgili değilim. Ben olsaydım aynısını yapardım. Fazlasıyla yapardım. Darbecilere karşı o gece elimde silah olsaydı alnının çatısından vururdum" dedi.
29.09.2021 Gündem
Bayram sonrası dokunma mesaisi
Bayram sonrası dokunma mesaisi Cumhuriyet Başsavcılıkları, Ramazan Bayramı’nın ardından, TBMM tarafından Adalet Bakanlığına gönderilen ve bakanlıkça iade edilen 682 dokunulmazlık dosyasıyla ilgili 139 milletvekilini ifadeye çağırmaya başlayacak...
29.09.2021 Gündem
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek AK Parti'nin hazırladığı CHP ve MHP'nin destek verdiği dokunulmazlık teklifi terörü destekleyen HDP'lileri yargının karşısına çıkaracak.
29.09.2021 Gündem
Dokunma mesaisi perşembe başlıyor!
Dokunma mesaisi perşembe başlıyor! Hakkında dosya bulunan milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılmasını öngören anayasa değişikliği teklifi 21 Nisan’da Anayasa Komisyonu’nda görüşülecek
29.09.2021 Gündem
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek Karma Komisyon’da, 129 milletvekiline ait 567 dokunulmazlık dosyası var. 129 milletvekilinin 25'i AK Parti'li, 51'i CHP,'li 45'i HDP'li, 7'si MHP'li, biri ise bağımsız.
29.09.2021 Gündem
Şırnak'ta gerginlik! Polis müdahale etti
Şırnak'ta gerginlik! Polis müdahale etti ŞIRNAK’ta HDP milletvekilleri öncülüğündeki grup, sokağa çıkma yasağı uygulanan Cizre ve Silopi İlçesi’ne doğru yürümek istedi...
29.09.2021 Gündem
AK Parti 4 yıllık süreç için somut adımlar atacak!
AK Parti 4 yıllık süreç için somut adımlar atacak! Seçim öncesinde toplumun her kesimine önemli vaatlerde bulunan AK Parti, 64. hükümetin kurulmasıyla düğmeye basıyor. Eylem planı hazırlayan AK Parti, 3 ile 6 aylık ve 1 ile 4 yıllık süreç için somut adımlar atacak. Bu kapsamda reform görev gücü de hemen iş başı yapacak. Anayasa'nın değişmesi için çalışmalar hız kazanacak.
29.09.2021 Gündem
Meclis’in toplanma tarihi 17 Kasım
Meclis’in toplanma tarihi 17 Kasım Yüksek Seçim Kurulunun 1 Kasım Milletvekili Genel Seçiminin kesin sonuçlarını açıklamasının ardından 26...
29.09.2021 Gündem
İşte yeni dönemde Meclis'in kadın vekilleri
İşte yeni dönemde Meclis'in kadın vekilleri 1 Kasım'da kaç kadın Meclis'e girdi?
29.09.2021 Gündem
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste!
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste! AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin il il milletvekili listeleri belli oldu. AK Parti, CHP, HDP, MHP milletvekili adaylarının hangileri milletvekili olmayı başardı?
29.09.2021 Gündem
HDP’li vekil teröristin mezarına çiçek koydu
HDP’li vekil teröristin mezarına çiçek koydu ŞIRNAK’ın Beytüşşebap bölgesinde yürütülen operasyonda güvenlik güçleriyle girdiği silahlı çatışmada öldürülen PKK’lı ’Şoreş Malazgirt’ kod adlı Özgür Akınel, Muş’un Malazgirt ilçesine bağlı Tatargazi köyünde toprağa verildi...
29.09.2021 Gündem
HDP'li vekilden tartışma yaratacak sözler
HDP'li vekilden tartışma yaratacak sözler ŞANLIURFA’nın Suruç İlçesi’ndeki terör saldırısı Muş’ta protesto edildi...
29.09.2021 Gündem
MHP’den HDP’ye "yılan" benzetmesi
MHP’den HDP’ye "yılan" benzetmesi MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın MHP ile ilgili sözlerine, “Bilinmelidir ki MHP yılanla aynı torbaya girmez” diyerek cevap verdi.
29.09.2021 Gündem
HDP'li vekil özür diledi!
HDP'li vekil özür diledi! Halkların Demokratik Partisi’nden milletvekili seçilen Av. Burcu Çelik Özkan, dün köy korucularına yönelik “Bu memleketten defolup gideceksiniz. Bize uzattığınız o keleşi size çevirmesini biz çok iyi biliyoruz” diye tehdit edici açıklamalarından dolayı özür diledi.
29.09.2021 Gündem
HDP’nin yeni vekilinden skandal sözler
HDP’nin yeni vekilinden skandal sözler HDP seçim kutlamalarında konuşan yeni milletvekili Burcu Çelik Özkan, köy korucularını sert bir dille eleştirerek, “Bu memleketten defolup gideceksiniz'' dedi.
29.09.2021 Gündem
HDP’li Çetinbaş: “Kenan Evren’in ölümü tüm Cumartesi Anneleri'ne hediye olsun”
HDP’li Çetinbaş: “Kenan Evren’in ölümü tüm Cumartesi Anneleri'ne hediye olsun” Halkların Demokratik Partisi (HDP) Muş İl Eş Başkanı Elif Çetinbaş, 7...
29.09.2021 Gündem
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin, "sivil imamlar" ile Ankara'ya bomba yağdıran pilotların da arasında bulunduğu 365'i tutuklu 475 sanıklı davada karar açıklandı.
26.11.2020 Gündem
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı!
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı! İdlib'deki hain saldırıda 33 askerimiz şehit oldu. Şehit askerlerimiz memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı. Törenlere binlerce kişi katıldı. Şehit Uzman Onbaşı Emre Baysal için Pendik'te bulunan 15 Temmuz Şehitler Camii'nde tören düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Törende konuşan Erdoğan "Şehitler Tepesi boş kalmayacak" dedi.
29.02.2020 Yaşam
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu İlçe ilçe seçim sonuçları... Hangi ilçede kim kazandı? Detaylar haberimizde... 31 Mart 2019 Yerel Seçim Sonuçları...
31.03.2019 Siyaset
HDP'de milletvekillerinden 25'i liste dışı kaldı
HDP'de milletvekillerinden 25'i liste dışı kaldı HDP'de 24 Haziran'daki seçim için mevcut 48 milletvekilinden 25'i aday gösterilmezken, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın iki avukatı ile yeğeni Ömer Öcalan'a aday listesinde yer verildi.
21.05.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Burcu Çelik Özkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burcu çelik özkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.