Burak Sergen Son Durum

Burak Sergen Son Durum

Son dakika Burak Sergen son durum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burak Sergen son durum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burak Sergen son durum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burak Sergen Son Durum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burak sergen son durum gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 burak sergen son durum haberi bulunmuştur. Tüm burak sergen son durum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burak Sergen'den olaylı şekilde boşanan Nihan Ünsal nişanlandı
Burak Sergen'den olaylı şekilde boşanan Nihan Ünsal nişanlandı Oyuncu Burak Sergen ile olaylı boşanma davası geçtiğimiz ocak ayında sonuçlanan Nihan Ünsal, yapımcı Ali Balkan Avcı ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Nihan Ünsal, nişanlısı ile çekilen pozunu sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.
9.04.2024 Magazin
Burak Sergen: Yüzde iki yaşama şansım vardı, iki ay yürüyemedim
Burak Sergen: Yüzde iki yaşama şansım vardı, iki ay yürüyemedim Nisan 2021'de koronavirüse yakalanan Burak Sergen, durumunun ağırlaşması üzerine entübe edilmişti. Uzun süre yoğun bakımda ve evinde tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan ve setlere dönen ünlü oyuncu yaşadığı zor süreci samimi bir şekilde anlattı.
28.09.2023 Magazin
Burak Sergen ile ilgili yeni açıklama! Yoğun bakımdaydı...
Burak Sergen ile ilgili yeni açıklama! Yoğun bakımdaydı... "Sadakatsiz" dizisindeki başarısıyla dikkat çeken ünlü oyuncu Burak Sergen, 11 Nisan Pazartesi günü evinde fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldı. Koronavirüse bağlı akciğer enfeksiyonu ve solunum sıkıntısı yaşadığı belirlenen Sergen’in tedavisi devam ediyor. Ünlü oyuncu ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı.
18.05.2021 Magazin
Burak Sergen'den haber var! Günlerdir yoğun bakımdaydı
Burak Sergen'den haber var! Günlerdir yoğun bakımdaydı 'Sadakatsiz' dizisinin 'Haluk Güçlü'sü Burak Sergen, bir ay önce evinde rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Koronavirüse yakalandığı tespit edilen oyuncu, yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Günlerdir hastanede olan bir çocuk babası Sergen'den sevindiren haber geldi.
12.05.2021 Magazin
Antalyaspor'da Sergen Yalçın'a büyük şok! Futbolculara bildirildi
Antalyaspor'da Sergen Yalçın'a büyük şok! Futbolculara bildirildi FIFA tarafından 7 Süper Lig ekibine transfer engeli gelirken, tahtasını açamayan tek takım kaldı. Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı Antalyaspor, sorunu henüz çözemedi.
7.02.2024 Antalyaspor
Beşiktaş'ta kritik görüşmenin detayları ortaya çıktı! Çebi, Burak Yılmaz'a söz verdi
Beşiktaş'ta kritik görüşmenin detayları ortaya çıktı! Çebi, Burak Yılmaz'a söz verdi Beşiktaş'ta Antalyaspor yenilgisi sonrası antrenör Burak Yılmaz ile başkan Ahmet Nur Çebi görüşme gerçekleştirdi. Ahmet Nur Çebi, yapılan görüşmede Burak Yılmaz'a söz verdi.
7.11.2023 Beşiktaş
Ceyhun ve Begüm Fersoy’dan yeni açıklama: Çok zor zamanlardı
Ceyhun ve Begüm Fersoy’dan yeni açıklama: Çok zor zamanlardı Amasya'nın Merzifon ilçesinde tiyatro turnesinden dönüş yolunda TIR’a arkadan çarpan minibüste, üç kişi hayatını kaybetmişti. Minibüste yaralılar arasında bulunan oyuncu Ceyhun Fersoy, önceki gün galada görüntülendi. Tarifsiz acısını paylaşan oyuncu, "İçimizin acısı hiç bir zaman dinmeyecek" açıklamasında bulundu.
12.01.2023 Yaşam
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray döneminden, A Milli Takım'a, Eyüpspor'dan Okan Buruk, Şenol Güneş, Jorge Jesus ve Arda Güler'e kadar birçok konuya dair önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe ile girilen 4. yıldız yarışı ile ilgili itirafta bulundu.
18.11.2022 Şampiy10
Hull City, Galatasaray ve Milli Takım açıklaması
Hull City, Galatasaray ve Milli Takım açıklaması Sergen Yalçın'ın yardımcılarından Murat Şahin, Spor Kazanı programında kendilerine gelen teklifleri açıkladı ve Beşiktaş - Fenerbahçe derbisiyle ilgili "Beşiktaş ev sahibi olduğu her maçta %51 olarak kazanma yüzdesinde öndedir" yorumunu yaptı.
28.09.2022 Beşiktaş
Süper Lig başlıyor! Misli.com 4 Büyükler sezon değerlendirmesi
Süper Lig başlıyor! Misli.com 4 Büyükler sezon değerlendirmesi Süper Lig’de 2021/2022 sezonunun başlamasına sadece 1 gün kalırken, Misli.com ekibinden Serkan Çalışır, 4 büyüklerin sezon öncesi durumlarını, transferlerini ve geçen sezonki sayısal performanslarını sizler için değerlendirdi.
12.08.2021 İddaa
Ahmet Nur Çebi'den ilginç Atiba açıklaması! Daha 5 tane daha başkan...
Ahmet Nur Çebi'den ilginç Atiba açıklaması! Daha 5 tane daha başkan... Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın ve futbolcuları hakkında çok özel açıklamalarda bulundu.
24.05.2021 Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'şu anda elimizde' diyerek duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'şu anda elimizde' diyerek duyurdu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlerle yaptığı Kütüphane Söyleşilerinde Türkiye’nin farklı illerinden gençlerle bir araya geldi. Erdoğan normalleşme çalışmalarına dair "Kısmi kapanmayla tam kapanma arasında farkı çok açık net gördük. Şimdi hedef 5 bine inmek, 5 bine indiğimiz andan itibaren çok daha rahatlayacağız." ifadelerini kullandı. Akşener'in açıklamalarına da cevap veren Erdoğan, " Şimdi utanmadan sıkılmadan kalkıp beni Netanyahu ile aynı kefeye koyacak kadar ahlaksızlaşan bizde siyasetçi var. 40 yıllık siyasi hayatı bunlarla mücadele ede ede geçmiş olan bir Erdoğan’a sen bunu söyleyemezsin, bu senin ne haddinedir ne de sana böyle bir fırsatı kimse vermez." ifadelerini kullandı. Erdoğan bir diğer sıcak gelişmeyi paylaşarak, "Yakında FETÖ takımından da önemli bir ismi açıklayacağız, şu anda elimizde. Kimi yakaladık, hesaba çektik, onun açıklamasını da yapacağız." dedi.
19.05.2021 Gündem
Şenol Güneş'ten bomba açıklama! 'Milli takımdan primi o almıştır'
Şenol Güneş'ten bomba açıklama! 'Milli takımdan primi o almıştır' Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş 'prim' iddialarını açıklık getirdi ve "Futbol değil de para konuşuyorsan bir şey bekliyorsun demektir" ifadelerini kullandı.
20.04.2021 Futbol
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK GS derbisi saati ve kanalı!
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK GS derbisi saati ve kanalı! Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Beşiktaş Galatasaray derbisi için heyecan dorukta. Galatasaray, 3 puan hedefiyle Beşiktaş'ın karşısına çıkacak. İstanbul'da kar yağışı devam ederken her iki takımın taraftarı dev derbiyi bekliyor. Peki, Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Galatasaray derbisi detayları...
17.01.2021 Gündem
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri Süper Lig'in 3. haftasında sezonun ilk büyük karşılaşması Galatasaray - Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu. Galatasaray - Fenerbahçe 392. randevuya çıkıyor. Her iki takımın taraflarları Galatasaray Fenerbahçe karşılaşmasının saatini ve kanalını merak ediyor. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? GS FB maçı muhtemel 11'leri...
27.09.2020 Gündem
Güntekin Onay'dan derbi tahmini!
Güntekin Onay'dan derbi tahmini! Hürriyet Gazetesi yazarı Güntekin Onay, spor kamuoyundaki son gelişmeleri değerlendirdi. Onay, Fenerbahçe - Galatasaray derbisiyle ilgili tahminini belirtti.
18.02.2020 Futbol
Olcan Adın: Beşiktaş'ta oynamak isterdim
Olcan Adın: Beşiktaş'ta oynamak isterdim Galatasaray'dan olaylı bir şekilde gönderilen ve Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor forması giyen Olcan Adın, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
30.03.2018 Galatasaray
Fatih Altaylı'dan Volkan Demirel'e olay sözler!
Fatih Altaylı'dan Volkan Demirel'e olay sözler! Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de spor gündemini yorumladı
24.09.2021 Fenerbahçe
G.Saray'a son gol Nobre'den!
G.Saray'a son gol Nobre'den! Beşiktaş'ta Galatasaray'a gol atan son santrfor Marcio Nobre.
22.05.2015 Beşiktaş
"F.Bahçe böyle şampiyon olamaz"
"F.Bahçe böyle şampiyon olamaz" Türk spor basınının duayeni, lider Fenerbahçe'yi eleştirdi: Fenerbahçe, Antalya karşısında gece dokuzda yatacak çocuğa masal anlatır gibi bir oyun oynadı. Bu Ersun Yanal’ın anlayışı olamaz. Artı, bu anlayış Fenerbahçe’yi şampiyonluğa götürmez. Her hafta 90. dakika golleri devam eder mi? Bu futbolun doğasına aykırı.
27.11.2013 Futbol
Sezon öncesi bombalar!
Sezon öncesi bombalar! Spor yorumcusu Sergen Yalçın sezon öncesinde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin durumlarını değerlendirdi.
6.08.2013 Futbol
İzleyici beni ciddi rollerde görmek istiyor
İzleyici beni ciddi rollerde görmek istiyor Ortadoğu ve Balkanlar’da yayınlanan dizileri ile beğeni toplayan Saruhan Hünel, Araf Zamanı dizisinden sonra yepyeni projeleri ile hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor...
22.08.2012 Arşiv
“Türkiye’de şöhret olmak için yönetici oluyorlar, altyapı diye bir şey kalmadı”
“Türkiye’de şöhret olmak için yönetici oluyorlar, altyapı diye bir şey kalmadı” ´Ayağına top değmemiş adamlar futbolu yönetirse futbolumuzun hali böyle olur´
4.02.2012 Arşiv
Oyunculuğu düşünüyorum ama sevişme sahnelerinde olmam
Oyunculuğu düşünüyorum ama sevişme sahnelerinde olmam Spor spikerliğinde başarısını kanıtlayan Burcu Esmersoy şimdi de yeni bir şov programına başladı
5.07.2009 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Burak Sergen Son Durum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burak sergen son durum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.