Burak Sergen Eşi

Burak Sergen Eşi

Son dakika Burak Sergen eşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burak Sergen eşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burak Sergen eşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burak Sergen Eşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burak sergen eşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 burak sergen eşi haberi bulunmuştur. Tüm burak sergen eşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burak Sergen'den olaylı şekilde boşanan Nihan Ünsal nişanlandı
Burak Sergen'den olaylı şekilde boşanan Nihan Ünsal nişanlandı Oyuncu Burak Sergen ile olaylı boşanma davası geçtiğimiz ocak ayında sonuçlanan Nihan Ünsal, yapımcı Ali Balkan Avcı ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Nihan Ünsal, nişanlısı ile çekilen pozunu sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.
9.04.2024 Magazin
Burak Sergen: Yüzde iki yaşama şansım vardı, iki ay yürüyemedim
Burak Sergen: Yüzde iki yaşama şansım vardı, iki ay yürüyemedim Nisan 2021'de koronavirüse yakalanan Burak Sergen, durumunun ağırlaşması üzerine entübe edilmişti. Uzun süre yoğun bakımda ve evinde tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan ve setlere dönen ünlü oyuncu yaşadığı zor süreci samimi bir şekilde anlattı.
28.09.2023 Magazin
Boşanıyorlar! Burak Sergen’in eşi Nihan Ünsal’dan karşı dava!
Boşanıyorlar! Burak Sergen’in eşi Nihan Ünsal’dan karşı dava! Ünlü oyuncu Burak Sergen, eşi Nihan Ünsal’a boşanma davası açmıştı. Burak Sergen, eşi Nihan Ünsal’ın kendisini aldattığını iddia etti. Ünsal’da karşı dava açarken, asıl kendisinin aldatıldığını ve hatta Burak Sergen’in ilişkisinden çocuğu olduğunu ileri sürdü.
6.03.2022 Magazin
Burak Sergen'in 'Gizem'li arkadaşı!
Burak Sergen'in 'Gizem'li arkadaşı! “Sadakatsiz” dizisinin Haluk’u Burak Sergen geçtiğimiz akşam Beyoğlu’nda adının Gizem olduğu öğrenilen genç bir kadınla görüntülendi.
18.12.2021 Magazin
Burak Sergen eşi Nihan Ünsal'ın ihanetine uğradı! Flaş hamle...
Burak Sergen eşi Nihan Ünsal'ın ihanetine uğradı! Flaş hamle... "Sadakatsiz" dizisinde rol alan Burak Sergen, 4 ay önce evlendiği eşi Nihan Ünsal tarafından aldatıldığını iddia ederek boşanma davası açtı.
6.10.2021 Magazin
Burak Sergen'in nafaka isyanı: Hapse girmekten korkuyorum
Burak Sergen'in nafaka isyanı: Hapse girmekten korkuyorum Sadakatsiz dizisiyle son olarak ekrana gelen Burak Sergen, 2018 yılında anlaşmalı olarak boşandığı Işıl Sergen ile 'nafaka yüzünden sorunlar yaşıyor. Burak Sergen, eski eşi Işıl Sergen’e çocuğu için ödediği nafakanın azaltılması için dava açtı.
20.07.2023 Magazin
Beşiktaş'ın muhabiri açıkladı: Sergen Yalçın'ı Fenerbahçe'de görürsem şaşırmam
Beşiktaş'ın muhabiri açıkladı: Sergen Yalçın'ı Fenerbahçe'de görürsem şaşırmam Beşiktaş Kulübü'ne yakın muhabirlerden biri olan Serdar Sarıdağ Siyah Beyazlı yönetimin transfer politikasına değindi ve Ante Rebic, Renato Sanches, Talisca, Kuzyayev, Kondogbia hakkında çok önemli bilgiler verdi.
15.06.2023 Fenerbahçe
Armağan Çağlayan: İnsan olarak utanmıyor musunuz?
Armağan Çağlayan: İnsan olarak utanmıyor musunuz? YouTube'da yayınlanan programıyla dikkat çeken Armağan Çağlayan, yıllık sağlık taraması sonucu akciğer kanserine yakalandığını öğrenmişti. Ünlü isim, üç hafta önce 4.5 saat süren ameliyat geçirmiş, kitle ciğerinden alınmıştı. Çağlayan, son olarak kendisi hakkında canlı yayında açıklama yapan Popstar Mehtap Yılmaz'a sitem dolu sözler söyledi.
15.01.2023 Magazin
Burak Sergen ve eski eşi arasında sular durulmuyor!
Burak Sergen ve eski eşi arasında sular durulmuyor! Burak Sergen geçen hafta eski eşi oyuncu Işıl Sergen’e çocuğu için ödediği nafakanın azaltılması istemiyle dava açtı. Sergen, ödediği 41 bin 209 liralık nafakanın 10 bin liraya düşürülmesini talep etti.
14.01.2023 Magazin
Ceyhun ve Begüm Fersoy’dan yeni açıklama: Çok zor zamanlardı
Ceyhun ve Begüm Fersoy’dan yeni açıklama: Çok zor zamanlardı Amasya'nın Merzifon ilçesinde tiyatro turnesinden dönüş yolunda TIR’a arkadan çarpan minibüste, üç kişi hayatını kaybetmişti. Minibüste yaralılar arasında bulunan oyuncu Ceyhun Fersoy, önceki gün galada görüntülendi. Tarifsiz acısını paylaşan oyuncu, "İçimizin acısı hiç bir zaman dinmeyecek" açıklamasında bulundu.
12.01.2023 Yaşam
Melis İşiten, ölümden döndüğü tarihi kazıttı!
Melis İşiten, ölümden döndüğü tarihi kazıttı! Baş Belası tiyatro oyununun Karadeniz turnesi sırasında trafik kazası geçirip, ölümden dönen Melis İşiten, o günkü tarihi koluna kazıtarak unutulmaz bir güne dönüştürdü.
12.12.2022 Magazin
Kazada ölen tiyatrocu Özgür Karataş, Samsun’da toprağa verildi!
Kazada ölen tiyatrocu Özgür Karataş, Samsun’da toprağa verildi! Amasya'da tiyatro turnesinden dönüş yolunda TIR’a arkadan çarpan minibüste meslektaşları Tolga Güleryüz (33) ve Burak Topçu (42) ile birlikte hayatını kaybeden tiyatrocu Özgür Karataş (32), Samsun’da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Düşevi Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Cem Kaynar, "Tutanaklarda, servis sürücüsünü birkaç defa yavaş gitmesiyle alakalı uyarmışlar. Zaten kazanın oluş şeklinden de sürücünün çok süratli olduğu anlaşılıyor ama neticede bizi sonuç ilgilendiriyor ve çok üzgünüz" dedi.
22.11.2022 Magazin
Zeynep Gülmez'den eski eşi Tolga Güleryüz'e veda: Ben seni affettim. Affet beni!
Zeynep Gülmez'den eski eşi Tolga Güleryüz'e veda: Ben seni affettim. Affet beni! Amasya'nın Merzifon ilçesinde turne dönüşü tiyatro oyuncuları trafik kazası geçirdi. İçinde bulundukları minibüs, bir TIR’a arkadan çarptı. Feci kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. Oyuncu Zeynep Gülmez feci kazada hayatını kaybeden eski eşi Tolga Güleryüz andı.
22.11.2022 Magazin
Kazada yeni gelişme!  Tam kusurlu bulundu
Kazada yeni gelişme! Tam kusurlu bulundu Amasya’da turnede olan “Baş Belası” oyunu ekibini taşıyan minibüsün TIR'A çarptığı feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Hastanedeki tedavisi devam eden oyuncu Ceyhun Fersoy, kaybettiği dostu Tolga Güleryüz'e Instagram sayfasında yaptığı paylaşımlarla veda etti. Tiyatro emekçileri Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu kazada hayatını kaybetti. Sergen Deveci, ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi. Deveci'nin hastaneden ilk görüntüleri de geldi.

Amasya'nın Merzifon ilçesinde turne dönüşü tiyatro oyuncuları Tolga Güleryüz (33), Burak Topçu (42) ve Özgür Karataş'ın (32) hayatını kaybettiği kazada; TIR'a çarpan minibüsün sürücüsü Aykut Bektaş'ın (28), tespit tutanağına göre, 8'de 8 kusurlu olduğu ortaya çıktı. DHA'nın ulaştığı savcılık ifadesinde ise tutuklu Bektaş'ın, "110-120 gibi hızla gidiyordum. TIR aniden önüme kırınca kaza oldu. Çok üzgünüm" dediği öğrenildi.
22.11.2022 Magazin
Oyuncuları taşıyan minibüs tıra çarptı! 3 kişi hayatını kaybetti
Oyuncuları taşıyan minibüs tıra çarptı! 3 kişi hayatını kaybetti Amasya - Çorum karayolu üzerinde tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs tıra çarptı.Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralıların arasında oyuncu Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten de bulunuyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kazada yaralanan oyuncuların son sağlık durumları hakkında bilgi verdi.
21.11.2022 Magazin
Işıl Sergen ile Burak Sergen arasındaki nafaka davası sonuçlandı!
Işıl Sergen ile Burak Sergen arasındaki nafaka davası sonuçlandı! Oyuncu Işıl Sergen, çocuğunun nafakasını ödemediği iddiasıyla 2018 yılında boşandığı eski eşi ve meslektaşı Burak Sergen’e dava açmıştı. Eski eşler arasındaki dava sonuçlandı.
3.12.2021 Magazin
Burak Sergen'in eski eşi: 'Çocuğumu yeniden doğurmak zorunda kaldım'
Burak Sergen'in eski eşi: 'Çocuğumu yeniden doğurmak zorunda kaldım' Burak Sergen'in eski eşi Işıl Sergen'in, oğlu Cansın için açtığı velayet davası sonuçlandı. Mahkeme, daha önce ortak olan velayetin anneye verilmesine karar verdi. Ünlü oyuncu, "Olması gereken budur" diye açıklama yaptı. Işıl Sergen dava sonrası ilk kez konuştu.
19.06.2021 Magazin
Burak Sergen'den velayet açıklaması
Burak Sergen'den velayet açıklaması Burak Sergen'in eski eşi Işıl Sergen'in, oğlu Cansın için açtığı velayet davası sonuçlandı. Mahkeme, daha önce ortak olan velayetin anneye verilmesine karar verdi.
17.06.2021 Magazin
Sadakatsiz tekrarı ne zaman? Sadakatsiz dizisi yeni bölüm fragmanı yayınladı mı? Sadakatsiz son bölüm izle!
Sadakatsiz tekrarı ne zaman? Sadakatsiz dizisi yeni bölüm fragmanı yayınladı mı? Sadakatsiz son bölüm izle! Kanal D'nin yeni dizisi Sadakatsiz yayınlanan ilk bölümüyle izleyiciden tam puan aldı. BBC’nin Bafta Ödüllü dizisi Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz dizisinin yayınlanan ilk bölümü reytingde ilk sıralarda yer aldı. Peki, Sadakatsiz tekrarı ne zaman? Sadakatsiz tekrarı saat kaçta? Sadakatsiz dizisi konusu ne? Sadakatsiz dizisi oyuncuları kim? İşte Sadakatsiz dizisi hakkında merak edilenler...
15.10.2020 Gündem
Sadakatsiz dizisi konusu ne? Sadakatsiz oyuncuları kim? Sadakatsiz dizisi yayın tarihi belli oldu!
Sadakatsiz dizisi konusu ne? Sadakatsiz oyuncuları kim? Sadakatsiz dizisi yayın tarihi belli oldu! Oyuncu kadrosu ve konusu ile tanıtımının yayınlandığı ilk günden dizi takipçilerinin dikkatini çekmeyi başaran Sadakatsiz dizisinin yayın tarihi belli oldu. Kanal D'nin yeni dizisi Sadakatsiz "Doctor Foster" isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olarak ekranlara gelecek. Peki, Sadakatsiz dizisi konusu ne? Sadakatsiz oyuncuları kim? Sadakatsiz dizisi ne zaman başlıyor? İşte Sadakatsiz dizisi oyuncu kadrosu...
6.10.2020 Gündem
Beşiktaş'a destek gecesinde 80 milyon TL'yi aşan bağış!
Beşiktaş'a destek gecesinde 80 milyon TL'yi aşan bağış! Beşiktaş’ta ‘Bırakmam Seni’ bağış kampanyasına destek gecesi düzenlendi. Vodafone Park’ta Beşiktaşlı ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın sunuculuğunda gerçekleşen organizasyon Kanal D'de yayınlandı. Organizasyonda Beşiktaş için 80 milyon TL, 360 bin tişört ve 156 bin SMS destek toplandı.
10.08.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Burak Sergen Eşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burak sergen eşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.