Bülent Keneş

Bülent Keneş

Son dakika Bülent Keneş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bülent Keneş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bülent Keneş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bülent Keneş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bülent keneş gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 bülent keneş haberi bulunmuştur. Tüm bülent keneş haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: Türk tarafının iade davalarına müdahil olması doğal
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: Türk tarafının iade davalarına müdahil olması doğal İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström, Türkiye ziyareti öncesi yaptığı açıklamada, terör örgütü FETÖ soruşturmasının firari şüphelisi Bülent Keneş'in Türkiye'ye iade edilmesinin İsveç yargı makamları tarafından reddedilmesine değinerek, “Türk tarafının iade davalarına müdahil olması doğal” dedi.
21.12.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ismini vermişti! İsveç, FETÖ terör örgütü üyesi Keneş'in Türkiye'ye iadesini reddetti
Cumhurbaşkanı Erdoğan ismini vermişti! İsveç, FETÖ terör örgütü üyesi Keneş'in Türkiye'ye iadesini reddetti İsveç Yüksek Mahkemesi, FETÖ terör örgütü üyesi ve Zaman Gazetesi'nin genel yayın müdürü Bülent Keneş'in Türkiye'ye iade edilmesi talebini reddetti.
19.12.2022 Dünya
Bülent Keneş kimdir? İsveç Bülent Keneş’i iade edecek mi?
Bülent Keneş kimdir? İsveç Bülent Keneş’i iade edecek mi? İsveç Yüksek Mahkemesi, FETÖ firarisi, Today’s Zaman’ın Eski Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş'in Türkiye'ye iade edilmesi talebini reddetti. Peki, Bülent Keneş kimdir, kaç yaşında, nereli?
19.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Kaygılarımızın giderilmesine destek olan bir İsveç görmek istiyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Kaygılarımızın giderilmesine destek olan bir İsveç görmek istiyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ile ortak basın toplantısında konuştu. "Türkiye, NATO'nun açık kapı politikasının destekçisi olmuştur" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç'in NATO üyeliği için, "İsveç kendi güvenliği için NATO üyeliğini istiyor, biz de kendi güvenlik kaygılarımızın giderilmesine destek olan bir İsveç görmek istiyoruz" diye konuştu.
8.11.2022 Siyaset
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: PKK söz konusu olduğunda İsveç anlamsız bir davranışta bulunmayacak
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: PKK söz konusu olduğunda İsveç anlamsız bir davranışta bulunmayacak Madrid'deki NATO Zirvesi’nde imzalanan üçlü mutabakatta yazılı olan ve üç tarafın da üzerinde anlaşmaya vardığı her şey tüm taraflarca yerine getirilmesini belirten İsveç’in yeni merkez sağ hükümetinin Dışişleri Bakanı Billström önemli açıklamalarda bulundu.
26.10.2022 Dünya
Türkiye, İsveç’ten teröristlerin iadesini istedi
Türkiye, İsveç’ten teröristlerin iadesini istedi Adalet Bakanlığı, İsveç’ten terör örgütü mensuplarının Türkiye’ye iade edilmesini istedi. Listede FETÖ terör örgütü üyesi Harun Tokak, Yılmaz Aytan, Murat Çetiner, Alperen Melikhan Doğan, Bülent Keneş, Orhen Er ve Harun Ayvaz da bulunuyor.
5.10.2022 Gündem
Türkiye ve İsveç Adalet Bakanlığı heyetleri görüştü
Türkiye ve İsveç Adalet Bakanlığı heyetleri görüştü Adalet Bakanlığı heyeti, NATO'nun Madrid Zirvesi'nde oluşturulan 'Daimi Ortak Mekanizma' kapsamında İsveç Adalet Bakanlığı temsilcileri ile bir araya gelerek, ülkeden iadesi talep edilen PKK ve FETÖ mensuplarına ilişkin dosyaları gündeme getirdi. 
5.10.2022 Gündem
İşte İsveç ve Finlandiya'dan istenen isimlerin listesi!
İşte İsveç ve Finlandiya'dan istenen isimlerin listesi! Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaştan sonra İsveç ve Finlandiya'dan NATO hanlesi gelmişti. NATO’ya girmek isteyen Finlandiya’dan 6’sı PKK, 4’ü FETÖ olmak üzere toplam 12 kişinin, İsveç’ten ise 26’sı PKK, FETÖ, DHKP- C, TİKKO üyesi 33 kişinin iadesini istedik, ancak bugüne kadar sonuç alamadık. Türkiye’nin bu 2 ülkeden iadesini talep ettiği isimlerin listesine ulaşıldı. İşte fotoğraflarıyla o liste...
27.06.2022 Gündem
FETÖ'yü 4'e bölen kavga! Gülen'e büyük şok: Hesap ver
FETÖ'yü 4'e bölen kavga! Gülen'e büyük şok: Hesap ver FETÖ içindeki çatlak 15 Temmuz darbe girişimin ardından ortaya çıktı. Darbe girişiminin başarısız olmasının ardından TSK, yargı, polis, bürokrasi içindeki kripto örgüt mensupları deşifre olmaya başladıkça bu çatlak daha da büyüdü ve ilk kavga örgütün tepe noktasında çıktı.
24.07.2020 Gündem
Fuat Avni’nin PR ekibi tespit edildi!
Fuat Avni’nin PR ekibi tespit edildi! Fetullahçı Terör Örgütü’nün kara propaganda için kullandığı Twitter hesabı Fuat Avni’yi açıldığı gün takibe alıp ‘Bu hesap önemli bilgiler verecek’ şeklinde tweetler atarak tanıtımını yapan ‘PR ekibi’ tespit edildi. Aralarında örgütün önemli isimlerinden Bülent Keneş, Celil Sağır, Hasan Cücük, Faruk Arslan, Hasan Hüseyin Çuhaoğlu, Mehmet Nuri Beyhan, Mehmet Çelik’in de bulunduğu 36 şüpheli hakkında ‘FETÖ’ye yardım’ davası açıldı.
9.03.2020 Siyaset
FETÖ ihanete böyle hazırlandı: Sivil imamlar
FETÖ ihanete böyle hazırlandı: Sivil imamlar Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in talimatının ardından darbe girişiminin hazırlık aşamasında başrol oynayan ve ihanet sürecini son ana kadar sevk ve idare eden sivil imamlar, girişim başarısız olunca darbenin kontrol merkezi Akıncı Üssü'nde suçüstü yakalandı.
16.04.2019 Dünya
Örgütte Gülen’e isyan var
Örgütte Gülen’e isyan var FETÖ’de Gülen’in liderliği ve darbe girişimleri sorgulanmaya başlandı. Terör örgütü elebaşı Gülen’e en yakın çevresinden çekilme çağrısı yapılıyor
10.04.2018 Gündem
FETÖ'ye büyük şok! Terör örgütü çöküşte
FETÖ'ye büyük şok! Terör örgütü çöküşte Fetullahçı Terör Örgütü'nde (FETÖ) 15 Temmuz sonrası aldığı darbeler neticesinde kararlarıyla örgütü çöküşe götüren elebaşı Fetullah Gülen'in liderliği ve darbe girişimindeki rolü sorgulanmaya başlandı.
10.04.2018 Gündem
FETÖ Zeytin Dalı Harekatı'nda PKK'nın yanında saf tuttu
FETÖ Zeytin Dalı Harekatı'nda PKK'nın yanında saf tuttu Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda, bu terör örgütlerinin yanında yer aldı.
21.01.2018 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması davasında ara karar
FETÖ'nün medya yapılanması davasında ara karar FETÖ'nün medya yapılanması davasında ara karar. Mahkeme Altan kardeşler, Nazlı Ilıcak dahil 17 sanığın tutukluluk halinin devamına kara verdi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması davasında ara karar açıklandı
FETÖ'nün medya yapılanması davasında ara karar açıklandı Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan, Mehmet Altan, Ekrem Dumanlı, Tuncay Opçin ve Emre Uslu'nun da aralarında bulunduğu 17 sanıklı FETÖ'nün medya yapılanması davasının beşinci duruşmasında sanık avukatlarının talepleri alındı. Tüm sanıkların tahliye talebi mahkeme heyeti tarafından reddedildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması davası başladı
FETÖ'nün medya yapılanması davası başladı FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri ve bu konuda çağrışım yapan mesajlar verdikleri iddia edilen Ekrem Dumanlı, Emre Uslu, Tuncay Opçin, Ahmet Altan, Nazlı Ilıcak, Mehmet Altan ve Prof. Dr. Osman Özsoy'un da aralarında bulunduğu 17 sanığın yargılanmasına başlandı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün medya soruşturmasında müebbet hapis istemi
FETÖ'nün medya soruşturmasında müebbet hapis istemi 'FETÖ'nün darbe girişimine iştirak eden medya unsurları soruşturması' kapsamında Ahmet Altan, kardeşi Prof. Dr. Mehmet Altan, Nazlı Ilıcak ve Ekrem Dumanlı dahil 16 şüpheli hakkında 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.
29.09.2021 Gündem
54 şüphelinin mal varlıklarına el konulması kararı verildi
54 şüphelinin mal varlıklarına el konulması kararı verildi Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında, haklarında adli işlem yapılan örgütün yöneticilerinden Cevdet Türkyol ve Abdullah Aymaz ile kapatılan Zaman gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı, gazeteciler Bülent Keneş, Bülent Korucu, Ali Ünal, Ahmet Turan Alkan, Mümtaz Türköne ve Şahin Alpay'ın da aralarında bulunduğu 54 şüphelinin mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.
29.09.2021 Gündem
Firari FETÖ'cünün tehdidine cevap verdi!
Firari FETÖ'cünün tehdidine cevap verdi! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla’dan tehdit çıkışı geldi. FETÖ'cü Bülent Keneş Atilla'yı sosyal medyadan PKK adına tehdit etmişti.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cü Bülent Keneş'ten alçak tehdit!
FETÖ'cü Bülent Keneş'ten alçak tehdit! Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ankara'nın Etimesgut ilçesi Kaymakamı Cumali Atilla görevlendirildi. FETÖ'cüler Atilla'yı sosyal medyada PKK adına tahdit etti.
29.09.2021 Gündem
Bülent Keneş, Şemseddin Efe ve Abdulkerim Balcı hakkında yakalama kararı
Bülent Keneş, Şemseddin Efe ve Abdulkerim Balcı hakkında yakalama kararı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, kapatılan Today's Zaman gazetesinin eski Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, eski STV spikeri Şemseddin Efe ve kapatılan Zaman gazetesinin eski yazarı Abdulkerim Balcı hakkında ''Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs'' suçundan yakalama kararı çıkarıldı...
29.09.2021 Gündem
Karargah Londra'da
Karargah Londra'da Darbe girişiminin ardından FETÖ'nün yeni karargahı Londra oldu. Ortadoğu imamı Talip Büyük’ün izinden giden imamlar Londra'da toplandı. Yeniden yapılanma talimatı verildi.
29.09.2021 Gündem
Dumanlı hala dalga geçiyor
Dumanlı hala dalga geçiyor Darbenin arkasında FETÖ’nün olduğunun ortaya çıkmasının ardından binlerce itiraf gelmeye başladı...
29.09.2021 Gündem
Fetullahçı Terör Örgütü firarileri
Fetullahçı Terör Örgütü firarileri FETÖ'ye yönelik dava ve soruşturmalarda haklarında yakalama kararı olan Fetullah Gülen, Emre Uslu, Ekrem Dumanlı, hakim, savcı ve iş adamlarının yanı sıra bazı emniyet müdürleri de firari durumda.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bülent Keneş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bülent keneş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.