Bulaşık

Bulaşık

Son dakika bulaşık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bulaşık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bulaşık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bulaşık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bulaşık gelişmeleri de dahil olmak üzere 928 bulaşık haberi bulunmuştur. Tüm bulaşık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mutfak tezgahı temizliğinde en iyi yağ sökücüye 10 kat fark atıyor - Bu karışım zaten evinizde var: Kaşığın ucuyla ekleyin, neler oluyor izleyin
Mutfak tezgahı temizliğinde en iyi yağ sökücüye 10 kat fark atıyor - Bu karışım zaten evinizde var: Kaşığın ucuyla ekleyin, neler oluyor izleyin Mutfak ve tuvalet temizliği herkesin muzdarip olduğu konulardan birisidir. Daha kolay ve etkili bir temizlik yöntemi aranır. Evde bulunana iki malzemeyle yapacağınız detarjan karışımına kaşığın ucuyla eklediğinde farkı fark ediyorsunuz.
26.04.2024 Yaşam
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı!
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı! Türkiye Beyaz Eşya Sanayiciler Derneği (TÜRKBESD) Başkanı Gökhan Sığın, 2024 yılı ilk çeyreğinin değerlendirmesini yapmak için basın toplantısı düzenlendi. Beyaz eşya fiyatlarında da artış olacağını vurgulayan Sığın, "Enflasyon hala yüksek. Türk parasının değer kaybı da, kuru da takip ediyoruz" dedi.
25.04.2024 Gündem
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
BİM 6-9 Şubat aktüel katalog 2024 yayınlandı! Uygun fiyatlı saç kurutma makinesi geliyor!
BİM 6-9 Şubat aktüel katalog 2024 yayınlandı! Uygun fiyatlı saç kurutma makinesi geliyor! BİM, 6-9 Şubat tarihleri arasında birbirinden uygun indirim fırsatlarıyla vatandaşları sevindirmeye devam ediyor. Aktüel ürünlerde bu hafta kozmetik ürünleri, gıda ürünleri, buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, mutfak ürünleri gibi birbirinden farklı ürünler yer aldı. İşte, BİM 6-9 Şubat aktüel ürünler kataloğu...
7.02.2024 Ekonomi
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
Kartal'da satırlı komşu dehşeti: 'Öldüreceğim seni' diyor, artık hareket etmeye korkuyorum evde
Kartal'da satırlı komşu dehşeti: 'Öldüreceğim seni' diyor, artık hareket etmeye korkuyorum evde Kartal'da İlginç Cihan Biricik, eline aldığı satırla komşusu Nermin Gümrükçü'nün kapısına dayandı. Kapıyı açan Gümrükçü'nün üzerine Yürüyen Biricik, kapatılan kapıyı satırla vurarak açmaya çalıştı. Gözaltına alınan İlginç Cihan Biricik'in akli dengesinin yerinde olmadığı ortaya çıktı. Biricik'in daha önce de annesini yaraladığı ve bir süre Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi. Neriman Gümrükçü " Gürültüler olduğu zaman şahıs rahatsız oluyormuş. Ama bir apartmanda yaşıyoruz yani. İnsanın olduğu yerde gürültüde olur. Her şey olur. Artık hareket etmeye korkuyordum evimde" dedi.
25.01.2024 Gündem
Bu yöntemle elektrik faturası düşük geliyor! Sadece bir kez yapın: Çamaşır ile bulaşık makinesinde enerji tüketimi azalıyor
Bu yöntemle elektrik faturası düşük geliyor! Sadece bir kez yapın: Çamaşır ile bulaşık makinesinde enerji tüketimi azalıyor Çamaşır ya da bulaşık makinesi çalışırken kullandığı enerjiden tasarruf yapmak için doğal bir yöntem var. Bu yollar elektrik faturanız daha az geliyor. İşte bilmeniz gerekenler...
22.01.2024 Yaşam
Yüz ve çenede sivilceye neden oluyor! Uzman tavsiyesi: Makyaj fırçalarını bulaşık deterjanıyla temizleyin!
Yüz ve çenede sivilceye neden oluyor! Uzman tavsiyesi: Makyaj fırçalarını bulaşık deterjanıyla temizleyin! Kadınların vazgeçilmezi pudra ve kremi makyaj fırçalarında birikebiliyor. Güzellik uzmanları, fırçalarda oluşan bu bakterilerin yüz ve çenede sivilce oluşumunun başlıca sebebi olarak görüyor. Haftada birkaç dakikanızı ayırarak etkili bir temizlik yapmak için işin püf noktası burada.
18.12.2023 Yaşam
Elektrik faturalarında büyük tasarrufun yolları açıklandı
Elektrik faturalarında büyük tasarrufun yolları açıklandı Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, kış aylarının gelmesi ve elektrik tüketiminin artmasıyla birlikte, vatandaşların faturalarını nasıl düşürebilecekleri konusunda altın değerinde önerilerde bulundu.
8.11.2023 Ekonomi
Ünlü markanın ilk deneyim mağazası İstanbul’da açıldı
Ünlü markanın ilk deneyim mağazası İstanbul’da açıldı Arçelik çatısı altında yer alan ev ürünleri ve teknolojileri markası Grundig, ilk deneyim mağazasını İstanbul’da açtı.
1.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Beyaz eşya fiyatları değişti! Zam beklentisi işleri değiştirdi, yüzde 80'i geçti
Beyaz eşya fiyatları değişti! Zam beklentisi işleri değiştirdi, yüzde 80'i geçti Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD), düzenlediği basın toplantısında sektörün 2023’ün ilk 9 ayında aldığı sonuçları değerlendirdi. Yurt içi satışların geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 18 arttığı sektörde, TÜRKBESD Başkanı Gökhan Sığın, “Türkiye’deki tüketici hala fiyatlar artacak diye endişeli. Özellikle evlilik alışverişi hazırlıklarını 1-2 ay daha önceye çekildiğini gördük. Hane halkının beyaz eşya kullanımı, bulaşık makinesinde yüzde 80’lerin üzerinde. Bu dünyadaki en ileri seviyedeki beyaz eşya kullanım oranlarından bir tanesi" dedi. Öte yandan Sığın beyaz eşya alacaklara kritik uyarıda bulundu.
25.10.2023 Ekonomi
Elektrik faturasını yarı yarıya düşürüyor! Püf noktaları açıklandı
Elektrik faturasını yarı yarıya düşürüyor! Püf noktaları açıklandı Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte evlerdeki elektrik tüketimi artacak. Vatandaşlar ise elektrik faturasından nasıl tasarruf edeceğini araştırmaya başladı. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, faturadan nasıl tasarruf edileceği konusunda püf noktalarını anlattı. İşte elektrik faturasında büyük düşüş sağlayacak ipuçları...
17.10.2023 Ekonomi
Evli milyonlarca çifti ilgilendiriyor! Boşanma sebebi sayılıyor
Evli milyonlarca çifti ilgilendiriyor! Boşanma sebebi sayılıyor Evli milyonlarca çifti ilgilendiren detay ortaya çıktı. Evlilikte ev işi yapmamak boşanma sebebi sayılıyor. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak merak edilen detayları aktardı.
7.10.2023 Gündem
Bulanık bardakları pırıl pırıl yapıyor! Bu yöntemi bulaşık makinesinde deneyin
Bulanık bardakları pırıl pırıl yapıyor! Bu yöntemi bulaşık makinesinde deneyin Bulaşık makinesini açtığınızda karşınızda puslu, bulanık bardaklar görmek can sıkıcı olabiliyor. Yeni yıkadığınız halde oluşan bu bulanık görüntü bardakların kirli görünmesine de neden oluyor. Ancak bu yöntem bardakları pırıl pırıl yapıyor. Basit bir değişiklikle bardakların bulaşık makinesinden tertemiz çıkmasını sağlayabilirsiniz. Gelin birlikte bakalım.
26.09.2023 Gündem
Evlerdeki elektrik canavarı: Kurutma makinesi! İşte faturayı düşürme yolları...
Evlerdeki elektrik canavarı: Kurutma makinesi! İşte faturayı düşürme yolları... Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, evlerdeki 'elektrik tüketim canavarı aletleri' açıklayarak, faturadan nasıl tasarruf edileceği konusunda püf noktalarını anlattı. İşte elektrik faturasında büyük düşüş sağlayacak ipuçları...
21.09.2023 Ekonomi
Bulaşık makinesinde olmuyorsa bunları yapın! Bu yöntem sararan bardakları ışıl ışıl yapıyor
Bulaşık makinesinde olmuyorsa bunları yapın! Bu yöntem sararan bardakları ışıl ışıl yapıyor Bulaşık makineniz eskisi gibi yıkamıyorsa bir de bu yöntemi deneyin. Bardaklar sık kullanımla zamanla sararır. Çay, kahve ve kola gibi içeceklerle bu sararma daha çabuk olur. Ancak yıkayıp yıkayıp bu sarılık gitmiyorsa başka yollar da var. Bardakları sararmadan korumak için neler yapılmalı? Pırıl pırıl bardaklara kavuşmak için bunu deneyin.
29.08.2023 Gündem
Böyle vicdansızlık görülmedi! Depremzedenin eşyalarını çaldılar
Böyle vicdansızlık görülmedi! Depremzedenin eşyalarını çaldılar Adana’da depremde evi hasar gören Rıfat A.’nın (28) eşyalarını taşıdığı daireye hırsızlar dadandı. Farklı tarihlerde daireye girip eşyaları seyyar satış arabasına yükleyerek çalan 2 kişiden Uğur Bek (27) güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği tespit edilip, yakalandı.
17.08.2023 Yaşam
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı'
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı' Dünyanın olduğu kadar Türkiye’nin de en önemli sorunu su sıkıntısı ve kuraklık. İstanbul ve diğer kentleri besleyen barajlardaki su seviyeleri endişe verici boyutta. İstanbul’un 68, Ankara’nın 225, İzmir’in ise 400 günlük suyu kaldı. Uzmanlar önlem çağrısı yaptı.
14.08.2023 Yaşam
Bakanlıktan 'su bitiyor' uyarısı: Halı ve balkon yıkamayın
Bakanlıktan 'su bitiyor' uyarısı: Halı ve balkon yıkamayın Havaların aşırı ısınmasıyla birlikte kuraklık kapıyı çalarken Tarım ve Orman Bakanlığı susuz kalmamak için bir dizi tasarruf önerisinde bulundu: Halı ve balkonları yıkamayın, silin. Sebze ve meyveleri kapta yıkayın, daha az su isteyen lavanta yetiştirin...
28.07.2023 Gündem
Sayısı 20 bindi,  2 yılda 15'e kadar düştü! 'Bize doğanın canlılığını gösteriyordu'
Sayısı 20 bindi, 2 yılda 15'e kadar düştü! 'Bize doğanın canlılığını gösteriyordu' Erciyes Üniversitesi kampüsünde bulunan ve 'Anadolu sincabı' olarak bilinen gelengilerin 2021 yılında yaklaşık 20 bin olan sayısı 2 yılda 15'e kadar düştü. ERÜ Veteriner Fakültesi Anatomi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayhan Düzler, "Yapraklarla kapanmış yuvalar bize yuvaya girdiklerini fakat kış uykusundan uyanamadıklarını gösteriyor. Gelengiler otları yiyerek yağlanamıyorlar. Tohum yemeleri gerekiyor ama çimleri sularken aşırı sulama yapılması, çimlerin tohuma kalkmadan biçilmesi, kentleşme, mevsimsel kaymalar gibi durumlar bu hayvanların popülasyonunu sönme noktasına getirmiş görünüyor" dedi.
4.07.2023 Ekonomi
Öğrenci evleri spotçuların yerini aldı: 'Eşyalarını sosyal medyadan satıyorlar'
Öğrenci evleri spotçuların yerini aldı: 'Eşyalarını sosyal medyadan satıyorlar' Bu sene mezun olarak memleketine dönmeye hazırlanan öğrenciler eşyalarını satmaya başlarken, deposu dolu olan spotçular alım yapmayınca gençler sosyal sosyal medya üzerinden satış yapmaya odaklandı.
4.07.2023 Yaşam
Ege'de korkutan tekne müsilajı! Tuvalet, bulaşık ve balast atıkları kirletti
Ege'de korkutan tekne müsilajı! Tuvalet, bulaşık ve balast atıkları kirletti Gökova-Karacasöğüt koyu, Ege Denizi’nin doğa harikası yerlerinden biri. 1988’den beri Özel Çevre Koruma Bölgesi içinde yer alan Karacasöğüt’te müsilaj görüldü. Ege Denizi’nin doğa harikası koylarını barındıran Gökova Körfezi içinde yer yer müsilaj görülmesi doğa severleri ve çevrecileri tedirgin etti.
4.07.2023 Gündem
Beylikdüzü'nde sahte deterjan operasyonu
Beylikdüzü'nde sahte deterjan operasyonu Beylikdüzü'nde sahte sıvı deterjan ve gıda ürünleri üretilen işyerine operasyon düzenlendi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı
19.06.2023 Gündem
Redüktör Nedir, Ne İşe Yarar? Redüktör Nasıl Çalışır?
Redüktör Nedir, Ne İşe Yarar? Redüktör Nasıl Çalışır? Redüktör, bir güç kaynağından aldığı dönme hareketini azaltarak, daha yavaş ve daha yüksek torklu bir çıkış sağlayan bir mekanik bileşendir.
1.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bulaşık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bulaşık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.