Buckingham Sarayı

Buckingham Sarayı

Son dakika Buckingham Sarayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Buckingham Sarayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Buckingham Sarayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buckingham Sarayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buckingham sarayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 buckingham sarayı haberi bulunmuştur. Tüm buckingham sarayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi?
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi? Kral Charles kanser mi, İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiliz haber ajansı Reuters, SKY News'e dayandırdığı haberinde, İngiltere Kralı 3. Charles'ın kansere yakalandığını duyurdu. Buckingham Sarayı'ndan da açıklama geldi. Peki, İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kralı Charles ne kanseri?
6.02.2024 Dünya
İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konuldu
İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konuldu Buckingham Sarayı, İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konduğunu duyurdu.
5.02.2024 Dünya
Taç giyme töreni ne zaman? Kral 3. Charles'ın taç giyme töreni tarihi nedir?
Taç giyme töreni ne zaman? Kral 3. Charles'ın taç giyme töreni tarihi nedir? Kral 3. Charles taç giyme töreni ne zaman, İngiltere kralı taç giyme töreni tarihi nedir? Buckingham Sarayı, İngiltere Kralı 3. Charles’ın taç giyme töreninin Westminster Kilisesi'nde yapılacağını duyurdu. Peki, taç giyme töreni ne zaman?
29.04.2023 Dünya
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı İngiltere Kralı 3. Charles'ın taç giyme törenine sayılı günler kaldı. 'Taçlı yaşamlara' ilginiz olsun olmasın, mutlaka bir şekilde ilginizi çekecek bir gün çünkü. Dünyanın en uzun süre tahta çıkmayı bekleyen veliaht prenslerinden biri olan Charles, o gün seçkin konuklarının karşısında, kameralar aracılığıyla da milyonlarca kişinin bakışları altında resmen tacını giyecek.
26.04.2023 Dünya
Prens Harry'den bomba itiraf: 25 kişiyi öldürdüm, kokain kullandım
Prens Harry'den bomba itiraf: 25 kişiyi öldürdüm, kokain kullandım Kraliyet görevlerini terk ettiğinden beri Prens Harry'nin kraliyet ailesi üyeleri hakkında yaptığı açıklamalar gündemden düşmüyor. Sussex Dükü Prens Harry'nin otobiyografisinden bazı bölümler, kitap piyasaya sürülmeden önce sızdırıldı. İşte o bomba etkisi yaratan itiraflardan bazıları...
7.01.2023 Dünya
Prenses Diana'nın tacının ardındaki sır ortaya çıktı! 2015 yılına kadar görülmemişti
Prenses Diana'nın tacının ardındaki sır ortaya çıktı! 2015 yılına kadar görülmemişti İngiltere'ye resmi ziyarette bulunan Güney Afrika Cumhurbaşkanı için Buckingham Sarayı'nda davete Kate Middleton 'Prenses' unvanıyla katıldı. Kraliçe 2. Elizabeth'in hayatını kaybetmesinin ardından Kral III. Charles'ın tahta geçmesiyle Kate Middleton'ın Düşes unvanı Prenses oldu. Middleton, ilk kez Galler Prensesi unvanıyla davete katılırken Prenses Diana detayı dikkat çekti. Tacın ardında ise büyük bir tarih yatıyor.
24.11.2022 Dünya
Biden’dan yeni gaf: İngiltere başbakanının adını yanlış söyledi
Biden’dan yeni gaf: İngiltere başbakanının adını yanlış söyledi ABD Başbakanı Joe Biden, İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak’ın ismini "Rashee Sanook" şeklinde telaffuz ederek yeni bir gafa imza attı.
25.10.2022 Dünya
Sunak, Kral Charles'tan hükümet kurma görevini aldı
Sunak, Kral Charles'tan hükümet kurma görevini aldı İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, Kral 3. Charlestan hükümet kurma görevini aldı.
25.10.2022 Dünya
İngiltere Kralı 3. Charles 6 Mayıs 2023’te taç giyecek
İngiltere Kralı 3. Charles 6 Mayıs 2023’te taç giyecek İngiltere'nin yeni hükümdarı Kral 3. Charles'ın taç giyme töreninin 6 Mayıs 2023'te gerçekleşeceği duyuruldu.
11.10.2022 Dünya
İngiltere'de yeni Kral 3. Charles ile kraliyet sembolü 70 yıl sonra değişti!
İngiltere'de yeni Kral 3. Charles ile kraliyet sembolü 70 yıl sonra değişti! İngiltere'de Kraliçe 2. Elizabeth'in hayata veda etmesinden sonra Charles kral olmuştu. Tahta Charles'ın geçmesi ile ülkede köklü değişiklikler yaşanmaya devam ediyor. Buckingham Sarayı, 70 yıl sonra değişen kraliyet sembolünü kamuoyu ile paylaştı.
27.09.2022 Dünya
Kraliçe II. Elizabeth'in cenaze masraflarının en az 6 milyar sterlin tutacağı iddiası
Kraliçe II. Elizabeth'in cenaze masraflarının en az 6 milyar sterlin tutacağı iddiası İngiltere basını, Kraliçe II. Elizabeth'in cenazesinin en az 6 milyar sterline mal olacağını iddia etti.
13.09.2022 Dünya
Kraliçe II. Elizabeth için Aziz Giles Katedrali'nde tören! Yeni Kral dakikalarca bekledi
Kraliçe II. Elizabeth için Aziz Giles Katedrali'nde tören! Yeni Kral dakikalarca bekledi İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in cenazesi, dün akşam kaldığı İskoçya'nın başkenti Edinburgh'taki Holyroodhouse Sarayı'ndan Aziz Giles Katedrali'ne taşındı. Katedralde üst düzey siyasetçilerin ve kraliyet ailesi üyelerinin de katılımıyla görkemli bir tören gerçekleşti. II. Elizabeth'in çocukları, kraliçenin cenazesinin başında nöbet tuttu.
12.09.2022 Dünya
Elizabeth’in naaşı, St. Giles Katedrali’ne getirildi
Elizabeth’in naaşı, St. Giles Katedrali’ne getirildi İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in naaşı, Holyrood Sarayı’ndan St. Giles Katedrali’ne resmi törenle getirildi. Burada, Kral III. Charles ve Konsort Kraliçe Camilla'nın katılımıyla Kraliçe Elizabeth için ayin düzenlenecek.
12.09.2022 Dünya
Kraliçe II. Elizabeth'in cenazesi Holyroodhouse Sarayı'nda!
Kraliçe II. Elizabeth'in cenazesi Holyroodhouse Sarayı'nda! İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in cenazesi İskoçya'nın başkenti Edinburgh'taki Holyroodhouse Sarayı'na taşındı.
11.09.2022 Dünya
Kraliçe II. Elizabeth'in cenaze töreninin yapılacağı tarih belli oldu
Kraliçe II. Elizabeth'in cenaze töreninin yapılacağı tarih belli oldu İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in cenaze töreninin 19 Eylül'de yapılacağı bildirildi.
10.09.2022 Dünya
Kraliçe Elizabeth'in ölümünün ardından dünya liderlerinden peş peşe mesajlar
Kraliçe Elizabeth'in ölümünün ardından dünya liderlerinden peş peşe mesajlar İngiltere Kraliçesi hayata gözlerini yumdu ülkesini yasa boğdu. Buckingham Sarayı, 96 yaşındaki Kraliçe Elizabeth’in hayatını kaybettiğini resmen duyurdu. Kraliçe Elizabeth'in ölümü sonrası dünya liderleri peş peşe mesajlar yayınladı.
8.09.2022 Dünya
Kraliçe Elizabeth’in yerine kim geçecek? Prens Charles İngiltere Kralı oldu mu?
Kraliçe Elizabeth’in yerine kim geçecek? Prens Charles İngiltere Kralı oldu mu? İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth 96 yaşında hayatını kaybetti. İngiltere'nin en uzun süre tahtta kalan hükümdarı olan İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth’in yerine kimin geçeceği merak konusu oldu. Peki, Kraliçe Elizabeth’in yerine kim geçecek? Prens Charles İngiltere Kralı oldu mu? İşte detaylar…
8.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, doktorların Kraliçe'nin sağlığından endişe duyduğu belirtilmişti. Kraliyet ailesi üyeleri ise, İskoçya'daki Balmoral Kalesi'ne gitmişti. Gelen son dakika haberine göre; İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti. Kraliçenin ölümünün ardından tahta oğlu Charles geçti.
8.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in sağlık sorunları yaşadığı ve doktorları tarafından acil olarak gözetim altına alındığı bildirildi. Haber ajansları tarafından son dakika olarak duyurulan habere göre Elizabeth'in oğlu ve tahtın varisi olan Prens Charles ve eşi de acil olarak Balmoral'a giderken kraliçenin torunları Prens William ve Sussex Dükü Harry'nin de şatoya doğru hareket ettiği açıklandı.
8.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi ilan verdi! 5 gün çalışacak,alacağı ücret...
İngiltere Kraliçesi ilan verdi! 5 gün çalışacak,alacağı ücret... İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth Buckingham Sarayı'nda bahçelerine bakacak birini aradığını duyurdu. İşte haftada 5 gün çalışması beklenen bahçıvana verilecek maaş ve merak edilen diğer detaylar.
9.07.2022 Magazin
İngiltere Kraliçesi çözümü hologram ile buldu!
İngiltere Kraliçesi çözümü hologram ile buldu! İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, sağlık sorunları nedeniyle tahttaki 70'inci yıl dönümü çerçevesinde yapılan birçok etkinliğe katılamazken, Kraliçe’nin hologramı tören alayı eşliğinde Buckingham Sarayı’na giden altın faytondan halkı selamladı.
5.06.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in oğlu York Dükü Prens Andrew Covid-19’a yakalandı
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in oğlu York Dükü Prens Andrew Covid-19’a yakalandı Buckingham Sarayı, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in 61 yaşındaki oğlu York Dükü Prens Andrew’ün Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.
2.06.2022 Dünya
Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Kraliçe II. Elizabeth ortaya çıktı!
Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Kraliçe II. Elizabeth ortaya çıktı! İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, başkent Londra'nın batısındaki Chelsea Flower Show adlı çiçek fuarına katıldı.
23.05.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden'dan Ukrayna'ya dev destek! İmzayı attı
ABD Başkanı Biden'dan Ukrayna'ya dev destek! İmzayı attı ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna’ya Rus saldırılarına karşılık vermesi için gereken askeri teçhizatın sağlanmasını kolaylaştırmayı hedefleyen 2022 Ukrayna Demokrasi Savunması Ödünç Verme ve Kiralama Yasası’nı imzaladı.
9.05.2022 Dünya
Buckingham Sarayı duyurdu Kraliçe II. Elizabeth'ten 59 yıl sonra ilk!
Buckingham Sarayı duyurdu Kraliçe II. Elizabeth'ten 59 yıl sonra ilk! İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, her yıl katıldığı İngiltere Parlamentosu'nun resmi açılış törenine 59 yıl sonra ilk kez katılamayacak.
9.05.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Buckingham Sarayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buckingham sarayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.