Btc

Btc

Son dakika BTC haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BTC ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BTC haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Btc

haberleri sayfasında son dakika yaşanan btc gelişmeleri de dahil olmak üzere 272 btc haberi bulunmuştur. Tüm btc haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bitcoin halving ne zaman, 2024 Bitcoin halving tarihleri nedir? Bitcoin yarılanması ne demek?
Bitcoin halving ne zaman, 2024 Bitcoin halving tarihleri nedir? Bitcoin yarılanması ne demek? Bitcoin (BTC) Halving için geri sayım başladı. 2024 yılıyla birlikte yükselişini sürdüren Bitcoin'in yarılanma tarihi sorgulanıyor. Her 4 yılda bir halving dönemine giren Bitcoin araştırmalar devam ediyor. Peki, Bitcoin halving (Bitcoin yarılanması) ne zaman?
14.04.2024 Ekonomi
Bitcoin halving 2024: Bekleyiş sürüyor, Bitcoin halving ne zaman olacak? Geçmiş halving ödülleri ne kadar oldu?
Bitcoin halving 2024: Bekleyiş sürüyor, Bitcoin halving ne zaman olacak? Geçmiş halving ödülleri ne kadar oldu? Bitcoin halving için bekleyiş sürüyor. Kripto para dünyasının yatırımcılarının merakla beklediği ve her 4 yılda bir gerçekleşen BTC halving döneminde madencilik ödülleri yarıya indiriliyor. Birkaç dakika içerisinde tamamlanan halving 2024'ün etkileri nasıl olacak? Yeniden yükseliş dönemini yaşayan Bitcoin halving 2024 ne zaman olacak?
22.03.2024 Ekonomi
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üste gelen rekorlar sonrası kritik uyarı: Yükseldiği gibi hızlı düşebilir
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üste gelen rekorlar sonrası kritik uyarı: Yükseldiği gibi hızlı düşebilir Dünyanın en yaygın kripto para birimi Bitcoin yükselişini sürdürüyor. Artık daha rahat işlem gören Bitcoin’in değeri dolardaki zayıflığın da etkisiyle 72 bin doları aşarak yeni bir rekor kırdı.
12.03.2024 Ekonomi
Bitcoin tarihi zirveye koşuyor! ETF onayları yükselişi tetikledi
Bitcoin tarihi zirveye koşuyor! ETF onayları yükselişi tetikledi Kripto para piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Yatırımcıları tarafından sıkı takibe alınan kripto paranın atası Bitcoin (BTC) tarihi rekor seviyesi olan 69 bin dolara yaklaştı.
5.03.2024 Ekonomi
Bitcoin rekor tazeledi! BTC yükselişini sürdürecek mi?
Bitcoin rekor tazeledi! BTC yükselişini sürdürecek mi? Kripto para piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Yatırımcıları tarafından sıkı takibe alınan kripto paranın atası Bitcoin (BTC) bu sabah erken saatlerde 64 bin 284 dolar ile zirvesini tazeledi.
4.03.2024 Ekonomi
Bitcoin’de dalgalanma sürüyor! Dip seviyeyi gördü
Bitcoin’de dalgalanma sürüyor! Dip seviyeyi gördü 10 Ocak’ta SEC’in Bitcoin fiyatını doğrudan takip eden borsa yatırım fonlarını onaylamasının ardından başlayan yükseliş kısa sürdü. Bitcoin dün Aralık 2023’ten bu yana ilk kez 39.000 doların altını gördü. Gün içinde tekrar bu seviyenin üzerine çıksa da uzmanlar yeni direnç noktalarının 38.000 ve 33.000 dolar olacağını belirtiyor.
25.01.2024 Ekonomi
Kripto paralarda yaprak dökümü
Kripto paralarda yaprak dökümü Kripto para piyasalarında kayıplar hızlandı. Uzun süre beklenen spot ETF onayı rağmen Bitcoin, 39 bin doların altına geriledi. BTC'deki kayıplar yaklaşık 2 haftada yüzde 20'yi gördü.
23.01.2024 Ekonomi
Kripto paralar tepetaklak! Bitcoin'de kan kaybı sürüyor
Kripto paralar tepetaklak! Bitcoin'de kan kaybı sürüyor Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kripto varlıkların atası olarak kabul edilen Bitcoin yeni yıla zirve ile başlamıştı. Ancak rekor sonrası düşüş başladı. Bitcoin, spot ETF'in onaylandığı 11 Ocak'tan bu yana yüzde 15'in üzerinde değer kaybetti.
19.01.2024 Ekonomi
ETF onayı nedir? Bitcoin Spot ETF onayı ne zaman, ETF onaylanırsa ne olur, onaylanmazsa ne olur?
ETF onayı nedir? Bitcoin Spot ETF onayı ne zaman, ETF onaylanırsa ne olur, onaylanmazsa ne olur? ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonları (ETF) ile ilgili kararı beklenirken, SEC'in sosyal medya X hesabı hacklenerek, sahte 'Bitcoin ETF onaylandı' haberi paylaşıldı. Söz konusu açıklamanın ardından BTC ETF onaylandı mı? Sorusuna yanıt aranırken Bitcoin ETF kararı ne zaman açıklanacak? Bitcoin ETF onayı nedir? Sorularına da yanıt aranmaya başlandı. İşte BTC EFT onay saati ve merak edilen diğer ayrıntılar…
10.01.2024 Ekonomi
Kripto para piyasasında Bitcoin ETF geri sayımı
Kripto para piyasasında Bitcoin ETF geri sayımı Bu hafta ABD'de Bitcoin tarafından desteklenen borsa yatırım fonlarını başlaması için geri sayımlarda heyecan dorukta. Yatırımcılar, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot bitcoin ETF'sine ilişkin kararını sabırsızlıkla bekliyor. Yatırımcıların ETF'lerin onaylanacağına dair iddiaları sonucu Bitcoin (BTC-USD) fiyatları son birkaç hafta içinde sıçradı.
8.01.2024 Ekonomi
Bitcoin neden yükseldi, Bitcoin’deki yükseliş devam edecek mi? Bitcoin şu an kaç dolar?
Bitcoin neden yükseldi, Bitcoin’deki yükseliş devam edecek mi? Bitcoin şu an kaç dolar? Bitcoin 2021 yılının Kasım ayında gördüğü yılında gördüğü 69 bin dolarlık tarihi zirvesine yaklaşmaya başladı. Bitcoin bugün 44 bin doların üzerine yükseliş gerçekleştirdi. Kasım 2021'de 68 bin 990 doları gören Bitcoin, o tarihten bu yana yaklaşık olarak yüzde 39 değer kaybetmişti. Peki, Bitcoin neden yükseldi, Bitcoin’deki yükseliş devam edecek mi? Bitcoin şu an kaç dolar?
6.12.2023 Ekonomi
Ordinals Coin nedir? Ordi Coin nedir, Binance'de listelendikten sonra Ordi Coin fiyatı ne oldu?
Ordinals Coin nedir? Ordi Coin nedir, Binance'de listelendikten sonra Ordi Coin fiyatı ne oldu? Binance, sabah saatlerinde yaptığı duyuruda kripto topluluğunun aşina olduğu Ordinals (ORDI) coinini listeleyeceğini açıkladı. Peki, Ordi Coin nedir, Ordinals Coin fiyatı nedir?
7.11.2023 Ekonomi
Kripto paralarda sürpriz hareket! 24 saatte fırladı, kendine yeni zirve belirledi
Kripto paralarda sürpriz hareket! 24 saatte fırladı, kendine yeni zirve belirledi Kripto paralar ekim ayına jet bir giriş yaptı. Bitcoin son 24 saatte yüzde 4’ün üzerinde artışla 28 bin doların üzerine çıktı ve son 6 haftanın en yüksek seviyesini gördü. Ethereum da yüzde 2.5’in üzerinde artışla 1.700 doların üzerine çıktı. Son dört yıldır ekim aylarının kripto paralar için pozitif seyirle geçtiğini belirten uzmanlar, risk iştahının sürmesi halinde BTC için ana direnç seviyesinin 30 bin dolar, ETH için ise 2 bin dolar olduğunu kaydetti.
3.10.2023 Ekonomi
Malatya’da feci kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Malatya’da feci kaza: 1 ölü, 6 yaralı Malatya’da iki aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
27.06.2023 Yaşam
Halving nedir, BTC halving ne zaman 2023? Bitcoin 50 bin dolar olur mu? Bitcoin yarılanma (halving) tarihleri!
Halving nedir, BTC halving ne zaman 2023? Bitcoin 50 bin dolar olur mu? Bitcoin yarılanma (halving) tarihleri! BTC halving nedir, halving ne zaman? Bitcoin, yeni jetonların arzını azaltacak yarılanma (halving) süreci ile birlikte gelecek yıl 50 bin doların üzerini getirebilecek bir rallinin başlangıcında olabilir, yorumlarının ardından “halving” konusu gündeme geldi. Peki, Bitcoin 50 bin dolar olur mu? Bitcoin halving ne zaman, BTC halving ne demek? İşte bitcoin yarılanma tarihleri…
24.04.2023 Ekonomi
Kripto paralarda geri çekilme riski artıyor: Uzmanlardan uyarı!
Kripto paralarda geri çekilme riski artıyor: Uzmanlardan uyarı! Bitcoin fiyatı yükseliş ivmesinde bir kayıp gösteriyor. Uzmanlar, bunun nedeninin yatırımcıların kar realizasyonu yapması olabileceğini belirtirken Bitcoin'in daha düşük bir dip hareketine doğru yönelebileceğini söylüyor.
18.04.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez'den Avrupa'ya gaz sevkiyatı açıklaması
Bakan Dönmez'den Avrupa'ya gaz sevkiyatı açıklaması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez "Türkiye'de dağıtım merkezi ve ticaret merkezi kurmayla alakalı çalışmalarımızda son noktaya geldik” dedi.
4.02.2023 Ekonomi
Bitcoin flaş tahmin! Uçuşa geçti
Bitcoin flaş tahmin! Uçuşa geçti Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Lider kripto para birimi Bitcoin 381 gün aranın ardından yeniden atağa geçti. Kritik 20 bin dolar seviyesinin üzerine yükselen BTC için yeniden umut veren tahminler yapıldı. SkyBridge Capital‘in kurucusu Anthony Scaramucci, Bitcoin'in 2 yıl içinde 50 ila 100 bin dolara yükselebileceğini dile getirdi. Yatırımcı Bill Tai ise yükseliş öncesi 12 bin dolar dip seviyelerinin gelebileceğini öngördüğünü söyledi.
16.01.2023 Ekonomi
Türkiye ile Azerbaycan arasında önemli enerji anlaşması
Türkiye ile Azerbaycan arasında önemli enerji anlaşması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 'Türkiye ve Azerbaycan olarak; BTE, BTC, TANAP gibi büyük altyapı projeleri ile bölgemizin ve Avrupa'nın enerji arz güvenliğine önemli katkılar sunduk' dedi. Öte yandan Dönmez, "TANAP'ın kapasitesini iki katına kadar artırma kararı çıktı. 16 milyar metreküp olan kapasiteyi 32 milyar metreküpe çıkaracağız" dedi.
6.10.2022 Ekonomi
Kripto paralarda yeni dönem! Bitcoin'de 13 Eylül'den bu yana bir ilk yaşandı
Kripto paralarda yeni dönem! Bitcoin'de 13 Eylül'den bu yana bir ilk yaşandı Kripto paralarda flaş gelişme. Dünya piyasalarında yaşanan hareketlilik dijital para piyasalarına yansıdı. Bitcoin ve Ethereum'da yükselişler gözlendi. Kripto paralar ve Bitcoin (BTC) için Avrupa Parlamentosu’ndan flaş bir adım geldi. Öte yandan kripto para piyasasının toplam değeri yeniden 1 trilyon doların üzerine çıkarken, Bitcoin'de ise 13 Eylül'den bu yana bir ilk yaşandı. İşte tüm detaylar...
5.10.2022 Ekonomi
Ethereum Merge güncellemesi ne zaman? Ethereum’da değişim nasıl olacak? Merge’den sonra Ethereum (ETH) fiyatları etkilenir mi?
Ethereum Merge güncellemesi ne zaman? Ethereum’da değişim nasıl olacak? Merge’den sonra Ethereum (ETH) fiyatları etkilenir mi? Kripto para piyasalarının beklediği Ethereum Merge güncellemesi başlıyor. Ethereum Merge sürecine ilişkin yatırımcıların aklında pek çok soru var. Ethereum’daki büyük değişimin neler getireceği, fiyatları etkileyip etkilemeyeceği merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Ethereum Merge güncellemesi ne zaman? Ethereum’da değişim nasıl olacak? Merge’den sonra Ethereum (ETH) fiyatları etkilenir mi? Ethereum Merge neler getiriyor? Merge (Birleşme) Nedir? Ethereum Merge hakkında dikkat edilmesi gerekenler!
14.09.2022 Bilim ve Teknoloji
Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin yükselir mi? Kripto paralarda son durum ne?
Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin yükselir mi? Kripto paralarda son durum ne? Haftanın son işlem gününde piyasalar ve gündemdeki gelişmelerin kripto para piyasalara yansıması yatırımcı tarafından merak ediliyor. Dünyadaki gelişmeler nedeniyle kripto paralar da temkinli yükseliş devam ederken biraz rahatlama da söz konusu. Hafta başı Pelosi’nin Tayvan ziyareti riskleri arttırmış piyasalar olası gerginliklerin nasıl etkileyeceği konusunda risk piyasaları hareketlendirmişti. Peki, Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin ne olur? Bitcoin yükselir mi? Kripto paralarda son durum ne? İşte bitcoin yorumları…
5.08.2022 Ekonomi
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! İbre yukarı döndü, Bitcoin'de başladı, altcoinlere sıçradı, şu anda...
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! İbre yukarı döndü, Bitcoin'de başladı, altcoinlere sıçradı, şu anda... Kripto para piyasasında flaş gelişmeler yaşanıyor. Kripto varlıklar topyekun yükselişe geçti. Küresel ekonomideki enflasyon dalgası her geçen gün artış yaparken merkez bankaları enflasyonu engellemek için enstrümanlarını kullanmaya devam ediyor. Kripto para piyasası da gündeme ayak uydurmaya çalışıyor. Tarihi zirvelerinden çok uzakta olan kripto paralar için dev tahminler yürütülse de günümüz gerçekleriyle uyumlu olmuyor.
20.07.2022 Ekonomi
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Gün içerisinde çakılan Bitcoin'den sürpriz atak
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Gün içerisinde çakılan Bitcoin'den sürpriz atak Kripto para piyasasında son dakika gelişmesi. Bitcoin içerisinde çakıldı. Bitcoin, ABD enflasyon verilerinin açıklanmasından önce 18 bin dolar seviyesini gördü. ABD haziran ayı enflasyonu piyasa beklentilerini de aşarak, yıllık bazda yüzde 9,1 olarak gerçekleşti. Bu gelişmeden sonra Bitcoin akşam saatlerine doğru bir atağa geçti. 18 bin dolar seviyesinden kısa sürede tekrar 19 bin dolar seviyesine yükselen Bitcoin'de yaşanacak yeni gelişmeler merak ediliyor. İşte kripto paralarda son durum...
13.07.2022 Ekonomi
Kripto paralar psikolojik sınıra dayandı! Bitcoin, Ethereum ve diğer coinlerde...
Kripto paralar psikolojik sınıra dayandı! Bitcoin, Ethereum ve diğer coinlerde... Bitcoin fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Kripto para borsası son dakika. Bitcoin fiyatlarıyla ilgili yeni düşüş tahmini geldi. Piyasalar son 24 saatte yüzde 2 değer kaybetti. Kripto paraların toplam piyasa değeri 982 milyar dolara geriledi. 17 bin dolara kadar düşen Bitcoin, 20 bin dolar seviyesi üzerinde tutunmaya çalışırken yeni tahminler geldi. İşte detaylar ve kripto para piyasasında son durum...
28.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Btc ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki btc haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.