Brifing

Brifing

Son dakika brifing haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan brifing ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını brifing haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Brifing

haberleri sayfasında son dakika yaşanan brifing gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.171 brifing haberi bulunmuştur. Tüm brifing haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzayda bir gün nasıl geçiyor? Bakan Kacır, Gezeravcı ile görüştü
Uzayda bir gün nasıl geçiyor? Bakan Kacır, Gezeravcı ile görüştü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile Bursa'daki Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nde (GUHEM) video konferans aracılığıyla görüşme yaptı. Görüşme 20 dakika sürdü.
26.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de Ayder Yaylası’nda
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de Ayder Yaylası’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’de turizm merkezi Ayder Yaylası’ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde denetledi. ​Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, akşam saatlerinde kentten ayrılması bekleniyor.
6.11.2023 Gündem
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
Berzeg'in kayboluşunun 100'üncü gününde valilikten yeni açıklama geldi
Berzeg'in kayboluşunun 100'üncü gününde valilikten yeni açıklama geldi Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeği ile ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Korhan Berzeg'i (83) arama çalışmaları, 100'üncü gününe ulaştı. Bu zamana kadar 310 kilometrekarelik alan 7 kez tarandı ancak Berzeg'e ait hiçbir iz bulunamadı. Ekip sayısı 40'a düşürülürken, umutlar tükendi, ihbarlar da kesildi. Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, "Maalesef hiçbir gelişme yok. Berzeg'e ulaşmak için kendimize yeni bir strateji belirleyeceğiz" dedi.
1.10.2023 Yaşam
Karabağ'da peş peşe patlamalar! Azerbaycan Savunma Bakanlığı terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu
Karabağ'da peş peşe patlamalar! Azerbaycan Savunma Bakanlığı terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Karabağ'da terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu. Karabağ’da mayın patlaması sonucu 2 kişinin ölmesinin ardından olay yerine giden polis aracının geçişi sırasında mayın patlamış 4 polis ölmüştü. Operasyonlar sürerken Azerbaycan Savunma Bakanı, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile telefon görüştü. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova'dan operasyonla ilgili yorumlar gelirken Ermenistan Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama ise Erivan'ın 'U' dönüşünü gözler önüne serdi. Fransa Dışişleri Bakanlığından Azerbaycan'ın Karabağ'da başlattığı terörle mücadele operasyonuna dair yapılan açıklamada, "Fransa, bu kabul edilemez saldırıya bölgenin güvenliğine yönelik oluşturduğu risklerle orantılı olarak güçlü bir yanıt verilmesi için Avrupalı ve ABD’li ortaklarıyla yakın iş birliği içinde çalışıyor” ifadeleri kullanıldı. BM Güvenlik Konseyi de acil toplantıya çağırıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Karabağ’daki terörle mücadele operasyonun sona ermesini tek yolunun, Karabağ’daki yasadışı Ermeni silahlı güçlerin teslim olması ve Karabağ’daki sözde rejimin feshedilmesi olduğu bildirildi.
19.09.2023 Dünya
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı. Komisyon Başkanı Mustafa Varank ve beraberindeki milletvekilleri Togg CEO’su Gürcan Karakaş’tan brifing aldı, fabrikada incelemelerde bulundu, ardından da Togg’un direksiyonuna geçti. Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle vekillerden tam not aldı.
5.09.2023 Gündem
Ticaret Bakanı Bolat: Tarihin en yüksek temmuz ayı ihracatı
Ticaret Bakanı Bolat: Tarihin en yüksek temmuz ayı ihracatı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “İhracatımız temmuz ayında yüzde 8,4 artışla 20 milyar 93 milyon dolar olarak gerçekleşmiştir. Böylelikle tarihin en yüksek temmuz ayı ihracat değerine ulaşılmıştır” dedi.
3.08.2023 Ekonomi
KYK yurt başvurularıyla ilgili Bakan Bak'tan önemli açıklama
KYK yurt başvurularıyla ilgili Bakan Bak'tan önemli açıklama Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK) yurtlarına başvuracak öğrencilerle ilgili hazırlıkların sürdüğünü söyledi.
20.07.2023 Gündem
Bakan Güler askerlerle bayramlaştı
Bakan Güler askerlerle bayramlaştı Milli Savunma Bakanı Güler ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin komuta kademesi, geceyi Irak sınırının sıfır noktasındaki Aktütün Hudut Taburu’nda Mehmetçik ile geçirdi. Bayram namazını buradan kılan Güler ve komutanlar Mehmetçik ile bayramlaştı.
28.06.2023 Gündem
Bakan Tekin: Deprem bölgesinde eğitimin sağlıklı şekilde başlayacağı ortamı oluşturduk
Bakan Tekin: Deprem bölgesinde eğitimin sağlıklı şekilde başlayacağı ortamı oluşturduk Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, deprem bölgesinde eylül başı itibarıyla eğitim-öğretim sürecinin sağlıklı bir şekilde başlayacağı ortamı oluşturduklarını söyledi.
27.06.2023 Eğitim
AK Parti'li Uygur: Vatandaşlarımız kimin samimi olup olmadığını değerlendirecektir
AK Parti'li Uygur: Vatandaşlarımız kimin samimi olup olmadığını değerlendirecektir AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, "Kendisini Millet İttifakı olarak nitelendirip milletimizin hak ve menfaatleri ve hassasiyetleriyle hiçbir alakası olmayan, mevcut duruma göre anında hemen görüş, tarz ve üslup değiştiren muhalefet liderinin 14 Mayıs'tan sonraki söylemlerini de açık net bir şekilde görüyoruz. Vatandaşlarımız kimin samimi olup olmadığını en iyi şekilde değerlendirecektir" dedi.
23.05.2023 Gündem
"Togg'a kredi" ilanı verip 158 milyon liralık vurgun yapan 25 çete üyesi tutuklandı
"Togg'a kredi" ilanı verip 158 milyon liralık vurgun yapan 25 çete üyesi tutuklandı Diyarbakır ile iki ilde "deprem" ve "Togg" kredisi verme vaadiyle vatandaşları 158 milyon lira dolandıran çeteye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 25 kişi tutuklandı.
10.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir masayı idare edemeyenlerin Türkiye'yi idare etmesi beklenemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir masayı idare edemeyenlerin Türkiye'yi idare etmesi beklenemez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis'te iftar programında konuştu. Erdoğan, "Milletin sıkıntısını, ikbal kapısı gören kifayetsizlere aldırmadan, biz tedbire sarılıp takdire teslim olarak afetle mücadelemizi yürüteceğiz. Bu süreçte ülkemizin hızlı karar alan, bunları başarıyla uygulayan, dirayetli ve güçlü bir yönetime ihtiyacı bulunuyor. Daha bir masa etrafında toplanmış yedi- sekiz kişiyi idare edemeyenlerin 85 milyon vatandaşıyla tüm Türkiye'yi idare etmesi beklenemez." dedi.
1.04.2023 Gündem
Bakan Akar: Hudutlardan kaçak geçişe müsaade etmeyiz
Bakan Akar: Hudutlardan kaçak geçişe müsaade etmeyiz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Şu anda hudut birliğinde yani kışla içindeyiz. Burada Mehmetçik ile beraberiz. Buralar siyasi değerlendirmelerin yapılacağı yerler değil. Siyasi konular, başka yerlerde yeri ve zamanı geldiğinde konuşulur” dedi. Deprem sonrası 60 bin Suriyeli 'nin gönüllü olarak ülkesine döndüğünü açıklayan Akar "Hudutlardan herhangi bir kaçak geçişe asla müsaade etmeyiz, böyle bir şey söz konusu olamaz" ifadesini kullandı.
27.03.2023 Gündem
Tayfun füzesinden rahatsız olan Rus siyasetçiden Türkiye için skandal sözler: Ayasofya'ya haçımızı dikelim
Tayfun füzesinden rahatsız olan Rus siyasetçiden Türkiye için skandal sözler: Ayasofya'ya haçımızı dikelim Kahramanmaraşlı depremler sonrası dünya Türkiye için seferber olurken Rus siyasetçiden skandal açıklamalar geldi. Rusya Devlet Duması üyesi olan Semyon Bagdasarov, katıldığı bir TV programında söylediği sözlerle skandala imza attı.
20.03.2023 Dünya
Bakan Akar'dan Antakya'daki çadır kentte inceleme
Bakan Akar'dan Antakya'daki çadır kentte inceleme Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Antakya ilçesinde, çadır kentte incelemelerde bulundu.
16.03.2023 Gündem
Bakan Bozdağ, İskenderun’da AFAD Kriz Merkezi'ni ziyaret etti
Bakan Bozdağ, İskenderun’da AFAD Kriz Merkezi'ni ziyaret etti Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Hatay'ın İskenderun ilçesindeki AFAD Kriz Merkezi'ni ziyaret edip çalışmalar hakkında brifing aldı.
9.03.2023 Gündem
Bakan Akar'dan 'sınırlardan sığınmacı akını' iddialarına sert tepki
Bakan Akar'dan 'sınırlardan sığınmacı akını' iddialarına sert tepki Milli Savunma Bakanı Akar, "Bazı fitne fesat yuvaları 'sınırlardan sığınmacı akını' iddialarını ortaya attı. Bu iddialar tamamen gerçek dışıdır. Depremden sonra 10 bin 633 Suriyeli topraklarına gönüllü olarak dönmüştür." dedi.
19.02.2023 Gündem
Bakan Akar: Hepsi teyakkuzda, hizmete hazır
Bakan Akar: Hepsi teyakkuzda, hizmete hazır Terörle mücadele, hudut güvenliği, semalar, denizler ve yurt dışındaki görevlerini aksaksız ve eksiksiz sürdüren Mehmetçik, deprem bölgesinde de güvenliği tesis ediyor. Milli Savunma Bakanı Akar, "Bölgedeki gemi sayısı 24'e kadar çıktı. Hepsi teyakkuz halinde, hizmete hazır" ifadelerini kullandı.
17.02.2023 Gündem
Bakanlar Akar ve Kurum Samandağ'da
Bakanlar Akar ve Kurum Samandağ'da Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hatay'ın Samandağ ilçesindeki arama- kurtarma çalışmalarını inceledi; bölge halkına taziye ziyaretinde bulundu.
13.02.2023 Gündem
Bakan Akar: TCG İskenderun ile 545 kişinin nakli gerçekleştirildi
Bakan Akar: TCG İskenderun ile 545 kişinin nakli gerçekleştirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberindeki TSK komuta kademesi ile depremde yaralananlar için hastane hizmeti vermeye başlayan TCG Sancaktar gemisinde incelemelerde bulundu, tedavi gören vatandaşları ziyaret etti. Bakan Akar, "TCG İskenderun ile şu ana kadar 328’i yaralı olmak üzere 545 kişinin nakli gerçekleştirildi" diye konuştu.
12.02.2023 Gündem
Bakan Muş: Yüzde 5 veya üzerinde büyüme oranı bekliyoruz
Bakan Muş: Yüzde 5 veya üzerinde büyüme oranı bekliyoruz Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Türkiye büyümek istiyor, bölgede önemli bir ülke. Geçtiğimiz yılın rakamları daha açıklanmadı ama yüzde 5 civarında veya biraz üzerinde büyüme oranı bekliyoruz" dedi. 
4.02.2023 Ekonomi
Dünyanın ilk SİHA gemisi! Türkiye'den gövde gösterisi
Dünyanın ilk SİHA gemisi! Türkiye'den gövde gösterisi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "dünyanın ilk SİHA gemisi" ve Türkiye'nin en büyük savaş gemisi olan Anadolu gemisinde incelemelerde bulundu.
2.01.2023 Gündem
Bakan Dönmez’den petrol rezervi açıklaması!
Bakan Dönmez’den petrol rezervi açıklaması! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Filyos limanında devam eden doğalgaz işleme tesisindeki çalışmaları yerinde inceleyerek, “ Karadeniz gazının Mart ayında sisteme vereceklerini söyledi.
19.12.2022 Ekonomi
Bakan Akar açıkladı! Pençe-Kılıç Harekatı'nda 184 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar açıkladı! Pençe-Kılıç Harekatı'nda 184 terörist etkisiz hale getirildi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki komuta kademesi ,Kara Kuvvetleri Harekât Merkezine gitti. Bakan Akar, "Pençe-Kılıç Harekatı'nın başlangıcından bugüne kadar kara ateş destek vasıtaları ve uçaklar tarafından 184 terörist etkisiz hale getirildi." dedi.
21.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Brifing ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki brifing haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.