Rus saldırısında öldürülen gazeteci Renaud'un ailesine Zelenski'den duygu yüklü mektup
Rus saldırısında öldürülen gazeteci Renaud'un ailesine Zelenski'den duygu yüklü mektup Ukrayna'nın başkenti Kiev'de Rus askerlerinin saldırısında ABD’li gazeteci Brent Renaud hayatını kaybetmişti. Dünya çapında yankı bulan bu ölümün ardından Ukrayna lideri Zelenski Renaud'un ailesine bir mektup yazdı ve taziye dileklerini paylaştı.
15.03.2022 Dünya
Kiev’de öldürülen gazeteci Brent Renaud için dünya liderlerinden taziye mesajları
Kiev’de öldürülen gazeteci Brent Renaud için dünya liderlerinden taziye mesajları Ukrayna’da ABD’li gazeteci Brent Renaud’un Rus birlikleri tarafından açılan ateş sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İngiltere Başbakanı Boris Johnson sosyal medya hesaplarından taziye mesajı paylaştı. Price, “Bu, Kremlin'in ayrım gözetmeyen eylemlerinin bir başka korkunç örneğidir” ifadelerini kullandı. Macron ise “Ukrayna’da ABD’li bir gazeteci öldürüldü. Ondan önce başkaları hedef alındı, öldürüldü, yaralandı ya da kaçırıldı” dedi.
14.03.2022 Dünya
New York Times muhabiri Brent Renaud savaş bölgesinde hayatını kaybetti
New York Times muhabiri Brent Renaud savaş bölgesinde hayatını kaybetti Rusya'nın Ukrayna işgalinin on dokuzuncu gününde uluslararası bir gazeteci Rus işgalcilerin açtığı ateşte hayatını kaybetti.
13.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri