Mektup

Mektup

Son dakika mektup haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mektup ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mektup haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mektup

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mektup gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.065 mektup haberi bulunmuştur. Tüm mektup haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'yi sarsan istifa! Trump'a suikast girişimi sonrası görevi bıraktı
ABD'yi sarsan istifa! Trump'a suikast girişimi sonrası görevi bıraktıEski ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim mitingi sırasında vurulmasının ardından eleştirilere maruz kalan ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti.
23.07.2024Dünya
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 15 Temmuz mektubu
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 15 Temmuz mektubuCumhurbaşkanı Erdoğan'a 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için bir mektup gönderen Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, mektubunda "Azerbaycan halkı ve devleti bu ihaneti ilk dakikalardan itibaren şiddetle kınamış ve her zaman olduğu gibi kardeş Türkiye devletinin ve halkının yanında yer almıştır. Bu, sevinç ve üzüntülerimizi paylaştığımız Türkiye'ye olan kardeşlik ve vefa borcumuzdu" ifadelerini kullandı.
15.07.2024Dünya
Şevval Sam fit kalma formülünü açıkladı: 25 senedir yemiyorum
Şevval Sam fit kalma formülünü açıkladı: 25 senedir yemiyorum30. sanat yılını Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği muhteşem bir konserle kutlayan Şevval Sam, bu çok özel gününde kendisini yalnız bırakmayan hayranlarına şahane bir sürpriz yaptı. Ön yüzünde fotoğrafının bulunduğu “Birlikte Geçen 30 Yıl” notuyla imzaladığı mektup şeklindeki kartpostalı hayranlarına dağıttı.
14.07.2024Magazin
Bütün verileri bilgisayarın kopyaladı! Polat çifti ile çalışan fenomende şok itiraflar
Bütün verileri bilgisayarın kopyaladı! Polat çifti ile çalışan fenomende şok itiraflarDilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında hazırlanan iddianamede, ilginç bir intikam olayı da ortaya çıktı. Bir dönem Polat çifti ile işbirliği içinde olan sosyal medya fenomeni Erkan Şahin, Polat çiftine duyduğu kızgınlıkla telefon ve bilgisayarlarına “rat atarak” (uzaktan erişim yolu ile cihazlara bağlanma) işine yarayabilecek verileri toplayıp, USB’ye kaydetti. Şahin, savcıya mektup yazarak, Polatlar hakkındaki soruşturma kapsamında tanık olarak ifade verdi.
12.07.2024Gündem
Adnan Oktar’ın en büyük korkusu! ‘Güncel yapılanma’ davasında tahliye kararı
Adnan Oktar’ın en büyük korkusu! ‘Güncel yapılanma’ davasında tahliye kararıÖrgüt yöneticisi Adnan Oktar’ın cezaevinde örgütsel faaliyetlerine devam ederek özellikle avukatlar aracılığıyla örgütü diri tutmaya çalıştığı ve örgüte üye kazandırmayı amaçladığı iddiasıyla güncel yapılanma davasında mahkeme, Oktar dışındaki tüm sanıkların tahliyesine karar verdi.
11.07.2024Gündem
İsrail'den Hannibal Protokolü! Ordu, 7 Ekim'de Be'eri yerleşim birimindeki davranışlarında ciddi kusurlu
İsrail'den Hannibal Protokolü! Ordu, 7 Ekim'de Be'eri yerleşim birimindeki davranışlarında ciddi kusurluİsrail ordusu tarafından yapılan bir soruşturmada, Hamas'ın 7 Ekim 2023'teki saldırısı sırasında ordunun Gazze Şeridi sınırında yer alan Be'eri Yahudi yerleşim birimindeki davranışında "ciddi kusurlar" olduğu ortaya çıktı.
10.07.2024Dünya
TBMM Başkanı Kurtulmuş, ABD'de Türk gazetecilerin sorularını yanıtladı: F-16 meselesi olumlu bir gelişme
TBMM Başkanı Kurtulmuş, ABD'de Türk gazetecilerin sorularını yanıtladı: F-16 meselesi olumlu bir gelişmeTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “F-16 meselesi olumlu bir gelişmedir. Türkiye'nin savunma sanayide ihtiyaçlarının karşılanması olumlu bir gelişmedir. Ama şunu da çok açık söyleyeyim. Eğer dostlarımız Türkiye'nin savunma ihtiyaçlarını göz ardı ederlerse artık Türkiye savunma ihtiyaçlarını kendi başına üretecektir.” dedi. Kurtulmuş, "PKK'nın kolu olan Suriye'deki uzantısı PYD-YPG'nin, terör örgütlerinin varlığı, Türkiye için yaşamsal bir tehdittir. Ne yazık ki ABD, stratejik ortaklığımıza rağmen, birçok alanda çok yakın işbirliğimize rağmen PYD'ye hem lojistik hem istihbari hem de siyasi destek vermeyi sürdürmektedir. İlişkilerimizi zehirleyen en önemli farklılığın bu olduğunu ifade etmek isterim" ifadelerini kullandı.
9.07.2024Gündem
ABD Dışişleri Bakanlığı açıkladı: Türkiye ile F-16 anlaşması tamam
ABD Dışişleri Bakanlığı açıkladı: Türkiye ile F-16 anlaşması tamamABD Dışişleri Bakanlığı, "Türkiye F-16 savaş uçaklarını satın almak için teklif ve kabul mektubunu imzaladı." açıklamasında bulundu.
6.06.2024Gündem
Kenan Doğulu'nun 50’nci yaş partisine polis müdahalesi
Kenan Doğulu'nun 50’nci yaş partisine polis müdahalesiKenan Doğulu, yeni yaşını sanatçı dostlarının katıldığı bir parti ile kutladı. Doğulu, doğum günü pastasını keserken eşi Beren Saat’e “Varlığıyla bana güzellikler kattığı için teşekkür ederim” derken oyuncu da “Gönderilmiş bir hediyesin” karşılığını verdi.
2.06.2024Magazin
'FETÖ elebaşı kaçırıldı' iddiası! Hande Fırat CNN Türk'te detayları açıkladı
'FETÖ elebaşı kaçırıldı' iddiası! Hande Fırat CNN Türk'te detayları açıkladıTeröristbaşı Fethullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen, FETÖ elebaşı Gülen'in örgütün üst düzey isimlerince kaçırıldığını iddia etmişti. Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, CNN Türk canlı yayınında Pensilvanya'da yaşananların detaylarına ilişkin önemli bilgiler verdi.
30.05.2024Gündem
Bülent Ersoy Anneler Günü'nde vasiyetini açıkladı!
Bülent Ersoy Anneler Günü'nde vasiyetini açıkladı!Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, 'Anneler Günü'nde sosyal medya sayfasından annesi Necla Poyraz'ın mezarının fotoğrafını yayınladı. Dört sene önce hayatını kaybeden annesine mektup yazan Diva, paylaşımında kendi vasiyetini de açıkladı.
13.05.2024Magazin
Deniz Gezmiş neden asıldı? Deniz Gezmiş suçu neydi? İşte 6 Mayıs Deniz Gezmiş'in idamı hakkında bilgiler
Deniz Gezmiş neden asıldı? Deniz Gezmiş suçu neydi? İşte 6 Mayıs Deniz Gezmiş'in idamı hakkında bilgilerDeniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan idam edilmelerinin ardından 52 yıl geçti. 1968 yılındaki 6. filo gösterilerinin sembolü olan Deniz Gezmiş ve arkadaşları oldukç önemli bir yere sahipleri. Gezmiş'in idamdan önce babasına yazdığı mektup da hala hafızalarda. Şimdi Deniz Gezmiş'in neden idam edildiği, suçunun ne olduğu merak ediliyor.
6.05.2024Gündem
Korhan Berzeg'e veda! Eşi ve kızından mektup bulunduğu yere bırakıldı
Korhan Berzeg'e veda! Eşi ve kızından mektup bulunduğu yere bırakıldıBalıkesir'in Gönen ilçesi Armutlu Mahallesi'nde, kaybolduktan 312 gün öldüğü kesinleşen Korhan Berzeg'in eşyalarının ve kemiklerinin bulunduğu bölge CNN TÜRK tarafından görüntülendi. Ölüm nedeni, adli tıp raporuyla kesinleşecek olan Korhan Berzeg'in bulunduğu bölgede eşinin ve kızının mektup bıraktığı görüldü.
4.05.2024Gündem
MHP Lideri Bahçeli'den '3 Mayıs Türkçülük Günü' mesajı
MHP Lideri Bahçeli'den '3 Mayıs Türkçülük Günü' mesajıMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 3 Mayıs Türkçülük Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Bahçeli, "3 Mayıs meşalesi, esas itibariyle Türk milliyetçilerinin iç ve dış çalkantılar karşısında göstermiş oldukları direncin aydınlığı; baskı, dayatma ve zor şartlarda sivil, meşru ve demokratik duruşun ahkamıdır. Merhum Hüseyin Nihal Atsız’ın dediği gibi, 3 Mayıs milli şuurun ayağa kalkışı, küresel güç blokları arasında sarkaç gibi gidip gelen köşesiz politikalara karşı Türk milliyetçilerinin hür ve ahlaki direniş kararıdır" ifadelerini kullandı.
3.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 7 ülkenin büyükelçisinden güven mektubu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 7 ülkenin büyükelçisinden güven mektubuCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Honduras, Namibya, İzlanda, Mozambik, Mauritius, Nepal ve Laos büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.
25.04.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüştüCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resepsiyonu'na katıldı. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesine dair gelen soruya "Önümüzdeki hafta Sayın Özgür Özel' ile inşallah bir araya geleceğiz" dedi.
23.04.2024Gündem
Temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete ara zam var mı, asgari ücrete en son yüzde kaç zam geldi?
Temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete ara zam var mı, asgari ücrete en son yüzde kaç zam geldi?Asgari ücrete ara zam gelecek mi, asgari ücrete temmuzda zam var mı? Asgari ücret çalışanları temmuzda maaşlarına ara zam gelip gelemeyeceğine yönelik açıklamaları dikkatle takip ediyor. En düşük emekli maaşı 7 bin 500 liraya yükseldi. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusu, gündem oldu.
Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay
Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Milyonlarca çalışanı ilgilendiren detayAsgari ücretli milyonlarca vatandaşa heyecanlandıran açıklama geldi. Merkez Bankası, 2023 enflasyon hedefinden sapıldığı için yasa gereği hükümete açık mektup gönderdi. Metinde asgari ücrete ilişkin tek zam vurgusu da vardı. Ekonomist Muhammet Bayram konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak çalışanların enflasyona ezdirilmemesi için asgari ücrete bir miktar zam getirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. İşte asgari ücret zammı ile ilgili tüm detaylar...
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024Magazin
AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'dan gençlere mektup
AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'dan gençlere mektupAK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, gençlere yazdığı mektubunda, "İşim ne oyun oynamak ne de rol yapmaktır. İşim; İstanbul’u olabildiğince en erken vakitte depreme hazır hale getirmektir. İşim; olası depremdeki can kayıplarını engelleyici tedbirleri şimdiden almaktır. Çünkü İstanbul için deprem, algı değil gerçek ve ne yazık ki gelecektir. Sadece İstanbul için tüm yaşam alanları güvenli olana dek çalışacağım" ifadelerini kullandı. Kurum, "31 Mart, senin için sağlam ve dirençli bir İstanbul’da yaşamak adına tarihi bir fırsat. Deprem kapıyı çalmadan, her şey altüst olmadan İstanbul kazanacak" dedi.
27.03.2024Gündem
İki çocuğunu boğarak öldürüp arkalarından mektup bırakmış: Birer melek olarak yaşayacaksınız
İki çocuğunu boğarak öldürüp arkalarından mektup bırakmış: Birer melek olarak yaşayacaksınızKocaeli'de iki çocuğunu öldüren babanın yargılanmasına başlandı. Sanığın çocuklarını boğarak öldürdükten sonra mektup yazdığı ortaya çıktı.
21.03.2024Gündem
Faaliyet raporu ile 3 ödül aldı
Faaliyet raporu ile 3 ödül aldıBizim Toptan 2022 yılı Faaliyet Raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (LACP) tarafından düzenlenen uluslararası “Vizyon Ödülleri”nde 3 ödül birden alarak büyük başarı kazandı.
12.03.2024Ekonomi
Galatasaray'da Okan Buruk'tan rotasyon formülü!
Galatasaray'da Okan Buruk'tan rotasyon formülü!Yoğun bir maç trafiği içinde bulunan Galatasaray’da teknik heyet, Sparta Prag rövanşını düşünerek Ankaragücü deplasmanında kadroyu değiştirecek. Vinicius, Köhn ve Zaha’ya ilk 11’de forma vermeyi planlayan Okan Buruk; Icardi, Mertens ve Kerem Aktürkoğlu’nu kulübeye çekecek.
18.02.2024Şampiy10
Adnan Oktar soruşturması tamamlandı! 15 günde 200 avukatla olağandışı görüşmeler: İşte iddialar ve istenen ceza
Adnan Oktar soruşturması tamamlandı! 15 günde 200 avukatla olağandışı görüşmeler: İşte iddialar ve istenen cezaÖrgüt yöneticisi Adnan Oktar’ın cezaevinde örgütsel faaliyetlerine devam ederek özellikle avukatlar aracılığıyla örgütü diri tutmaya çalıştığı ve örgüte üye kazandırmayı amaçladığı iddiasıyla ‘güncel yapılanma'ya yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Oktar’ın 43,5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
15.02.2024Gündem
MSB: F-16 satış sürecinde bir olumsuzluk beklenmiyor
MSB: F-16 satış sürecinde bir olumsuzluk beklenmiyorMilli Savunma Bakanlığı kaynakları, ABD Kongresi’ne sunulan ve Türkiye’ye F-16 satışını engellemeyi amaçlayan öneri ile ilgili "Kongredeki sessizlik süreci devam etmektedir. Bu süreçte herhangi bir olumsuzluk beklenmemektedir” dedi.
8.02.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mektup ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mektup haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.