Brent Petrol

Brent Petrol

Son dakika brent petrol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan brent petrol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını brent petrol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Brent Petrol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan brent petrol gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.220 brent petrol haberi bulunmuştur. Tüm brent petrol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi Araç sahiplerine iyi haber geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte motorin fiyatları da değişmeye devam ediyor. Motorine bu gece yarısı itibarıyla 1 lira 35 kuruş indirim geldi. İstanbul'da motorinin litresi 40 lira 7 kuruş, Ankara'da ise 41 lira 46 kuruş oldu.
1.03.2024 Ekonomi
Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? 9 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları
Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? 9 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları Benzine, motorine ve otogaza indirim ya da zam var mı, akaryakıta zam gelecek mi? İstanbul, Ankara ve İzmir akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından sorgulanıyor. Geçtiğimiz haftalarda akaryakıta üst üste zam gelmişti. Brent petroldeki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına da etkiliyor. Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları da bu dalgalanmadan etkileniyor. İşte Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? Sorularının yanıtı…
9.02.2024 Ekonomi
Petrolde yükseliş sürüyor! Orta Doğu'daki hareketlilik fiyatları vurdu
Petrolde yükseliş sürüyor! Orta Doğu'daki hareketlilik fiyatları vurdu Libya'daki Şerare petrol sahasındaki üretimin durması nedeniyle petrol fiyatlarında yükseliş yaşanmaya başladı.
4.01.2024 Ekonomi
Petrolde Kızıldeniz etkisi! Yükselişe geçti...
Petrolde Kızıldeniz etkisi! Yükselişe geçti... Petrol fiyatları, Kızıldeniz'deki saldırılar ve Orta Doğu'daki gerilimin etkisiyle yükselişini sürdürüyor.
22.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon vurgusu: Yeniden tek haneye çekilecek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon vurgusu: Yeniden tek haneye çekilecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi kapsamında Meclis'te konuşuyor. Yılmaz "Dezenflasyon politikalarımızın devamlılığı sağlanarak 2025 yılında istikrar dönemine geçilecek; enflasyondaki gerileme hız kazanacak, öngörülebilirlik artacak ve 2026 yılında enflasyon yeniden tek haneye çekilecektir" dedi.
11.12.2023 Ekonomi
Motorine indirim geldi mi, mazot fiyatlarına indirim var mı? Brent petrolde düşüş devam ediyor: 9 Aralık 2023 güncel mazot fiyatı
Motorine indirim geldi mi, mazot fiyatlarına indirim var mı? Brent petrolde düşüş devam ediyor: 9 Aralık 2023 güncel mazot fiyatı Motorine (mazota) indirim geldi mi, motorin fiyatlarına indirim var mı? Brent petrol 2018'den bu yana en uzun haftalık kayıp serisine doğru ilerliyor. Araç sahipleri brent petroldeki kaybın pompaya yansıyıp yansımadığını merak ediyor. Motorin fiyatları ard arda gelen indirimlerle gerileyerek 35 TL seviyelerine inerken, benzin fiyatı için de indirim geldi. Peki, 9 Aralık 2023 güncel mazot fiyatı ne kadar, motorin fiyatı kaç TL?
9.12.2023 Ekonomi
Petrolde fiyatlar yükseldikçe yükseliyor! Orta Doğu'daki gerilim vurdu
Petrolde fiyatlar yükseldikçe yükseliyor! Orta Doğu'daki gerilim vurdu Orta Doğu'daki krize çözüm bulmaya yönelik diplomatik çabaların yoğunlaşmasıyla Brent petrol fiyatları 91 doların üzerine çıktı. Yatırımcılar, İsrail-Hamas çatışmasının petrol zengini bölgede daha geniş bir savaşa yol açabileceğinden ve küresel arzı daha da daraltabileceğinden endişe ediyor.
16.10.2023 Ekonomi
Benzine indirim geldi mi? 6 Ekim’de benzine indirim var mı, benzine indirim ne zaman gelecek?
Benzine indirim geldi mi? 6 Ekim’de benzine indirim var mı, benzine indirim ne zaman gelecek? Araç sahipleri bezin indirimi haberlerini yakından takip ediyor. Brent Petrol fiyatları benzin ve motorin fiyatlarında artışa ya da azalışa neden oluyor. Benzine 00:00'dan itibaren geçerli olmak üzere 2 lira 10 kuruşluk indirim yapıldı. Benzine yapılan indirim sonrası, yeni bir indirimin olup olmayacağı sorguluyor. Peki benzine indirim var mı, benzine indirim ne zaman gelecek?
5.10.2023 Ekonomi
Bu gece benzine zam gelecek mi 12-13 Eylül, benzine mazota bu gece zam var mı? Benzine zam geldi mi?
Bu gece benzine zam gelecek mi 12-13 Eylül, benzine mazota bu gece zam var mı? Benzine zam geldi mi? Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Motorine ve benzine zam haberleri yakından takip ediliyor. Son olarak 5 Eylül'de LPG'ye 1 lira 30 kuruş zam geldi. Peki, Bu gece benzine zam gelecek mi 12 Eylül, benzine mazota bu gece zam var mı? Benzine zam geldi mi?
12.09.2023 Ekonomi
Benzine indirim var mı, motorine indirim geldi mi 31 Ağustos? Akaryakıt güncel fiyatları ne kadar, benzinin litresi kaç TL?
Benzine indirim var mı, motorine indirim geldi mi 31 Ağustos? Akaryakıt güncel fiyatları ne kadar, benzinin litresi kaç TL? Dolar kurundaki düşüş petrol fiyatlarına da yansıdı. Son günlerde yüksek ivme takip eden benzimden indirim haberi geldi. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalarda son olarak motorine 22 Ağustos tarihinde 1 TL'lik bir zam geldi. Bu zammın ardından araç sahiplerini sevindirecek indirim yapıldı.
31.08.2023 Ekonomi
Benzine zam 15 Ağustos 2023 var mı? Motorine bugün zam geldi mi, benzine motorine ne kadar zam gelecek? Akaryakıt fiyatları
Benzine zam 15 Ağustos 2023 var mı? Motorine bugün zam geldi mi, benzine motorine ne kadar zam gelecek? Akaryakıt fiyatları Benzine motorine zam geldi mi, akaryakıta zam var mı? Benzin ve motorin fiyatları dolar/TL ve brent petrol ile bağlantılı olarak hakaret ediyor. Dolar endeksi ve Çin ekonomisine yönelik endişeler pompa fiyatlarını etkiliyor. Araç sahipleri benzine zam var mı, motorine zam geldi mi? sorularına günlük olarak yanıt arıyor.
15.08.2023 Ekonomi
Motorine zam var mı, bu gece motorine zam gelecek mi? Benzine zam geldi mi? Mazota 4 TL zam ne zaman gelecek? 11 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları
Motorine zam var mı, bu gece motorine zam gelecek mi? Benzine zam geldi mi? Mazota 4 TL zam ne zaman gelecek? 11 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişiklikler benzin ve motorin fiyatlarına da yansıyor. Brent petrol varil fiyatı ve döviz kurundaki dalgalanma sürerken motorine benzine fiyatları yakından takip ediliyor. Petrol fiyatları tarafındaki yükseliş sonrası akaryakıtta son durum merak ediliyor. Peki, Motorine zam geldi mi, 11 Ağustos mazota zam var mı? İşte güncel akaryakıt fiyatları 2023…
11.08.2023 Ekonomi
Benzine zam gelecek mi, motorine zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, benzin ve mazot kaç TL? İstanbul, Ankara, İzmir, benzin fiyatı
Benzine zam gelecek mi, motorine zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, benzin ve mazot kaç TL? İstanbul, Ankara, İzmir, benzin fiyatı Motorine gelen 1 lira 55 kuruşluk zammın ardından araç sahipleri akaryakıt fiyatların araştırıyor. Brent petrol ve döviz piyasasındaki hareketlilik benzin ve mazot fiyatlarını da etkiliyor ve sık sık benzin, motorin fiyatlarının değişmesine neden oluyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, akaryakıtta yapılan ÖTV zammı, Gabar’da keşfedilen petrole yönelik de açıklamada bulundu. Peki, Benzine zam gelecek mi, motorine zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, benzin ve mazot kaç TL?
22.07.2023 Ekonomi
Borsa rekora doymuyor! 1 ayda 1.1 milyar dolarlık yatırım
Borsa rekora doymuyor! 1 ayda 1.1 milyar dolarlık yatırım Borsa İstanbul, bayram tatili sonrasındaki ilk işlem haftasını yeni rekor ve zirve denemeleriyle geçirdi. Geçtiğimiz bir ayda yabancı yatırımcıların aldıkları hisse senedi toplamı 1.1 milyar dolar oldu. Öte yandan Borsa İstanbul’da olumlu gelişmelerin belli ölçüde fiyatlandığı, önemli direnç noktalarına yaklaşıldığı uyarısını da yapmak gerekecek. Bununla birlikte BIST100 Endeksi hisseleri fiyat kazanç oranı 6.3-6.4 civarında seyrediyor.
9.07.2023 Ekonomi
Petrol fiyatları artıyor!  Üretim sıkıntısı uzuyor
Petrol fiyatları artıyor! Üretim sıkıntısı uzuyor Suudi Arabistan'ın Temmuz ayında üretimi gönüllü olarak daraltacağını açıklaması sonrasında petrolde yükseliş görüldü.
5.06.2023 Ekonomi
Benzin fiyatları arttı, yeni tahmin geldi! 'Petrol ralli yapacak'
Benzin fiyatları arttı, yeni tahmin geldi! 'Petrol ralli yapacak' ABD'de benzin fiyatları 5 ayın en yüksek seviyesine çıktı. Petrol piyasasında talep görünümü hızla artarken JPMorgan'dan yeni bir tahmin geldi. Dev banka Fed'in faiz artırımlarını duraklatmaya hazır hale gelmesiyle birlikte petrolün ralli yapmasına hazırlanın dedi
18.04.2023 Ekonomi
1 Şubat güncel akaryakıt fiyatları ne kadar?
1 Şubat güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? 1 Şubat güncel akaryakıt fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı merak ediliyor. Benzin fiyatlarında yaşanan dalgalanmalarla birlikte milyonlarca vatandaş benzin, motorin fiyatlarını araştırıyor. İşte güncel motorin ve benzin fiyatları...
1.02.2023 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Benzine zam geldi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Benzine zam geldi Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları da sürekli değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 67 kuruş zam geldi.
16.01.2023 Ekonomi
Petrolde arz düşüşü beklentisi! Fiyatlar yükselişte
Petrolde arz düşüşü beklentisi! Fiyatlar yükselişte ABD'de kar fırtınası, Rusya'da ise konan yaptırımlar nedeniyle petrol fiyatlarında yükseliş meydana geldi.
23.12.2022 Ekonomi
Motorin fiyatları güncel liste 29 Kasım 2022! Motorine indirim var mı, benzine indirim geldi mi? Akaryakıt fiyatlarında son durum!
Motorin fiyatları güncel liste 29 Kasım 2022! Motorine indirim var mı, benzine indirim geldi mi? Akaryakıt fiyatlarında son durum! Rusya-Ukrayna savaşı brent petrol fiyatlarında dalgalanmayı devam ettirirken benzin ve motorin fiyatlarının güncel durumu merak ediliyor. Bugün pompaya yansıyan 82 kuruşluk indirimin ardından gözler yeniden akaryakıt fiyatlarına çevrildi. Peki, Motorine indirim var mı, benzine indirim geldi mi? 29 Kasım 2022 güncel motorin fiyatları listesi…
29.11.2022 Ekonomi
Petrol fiyatlarında Venezuela etkisi! Hızlı düşüş başladı
Petrol fiyatlarında Venezuela etkisi! Hızlı düşüş başladı ABD, dünyanın en büyük petrol rezervine sahip ülkesi Venezuela’ya yönelik yaptırımları hafifletti. Petrol böylece yüzde 3 oranında düşüşle 81,31 dolar seviyesinde işlem görüyor.
28.11.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında yeni gelişme! Benzine indirim
Akaryakıt fiyatlarında yeni gelişme! Benzine indirim Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzine 1,16 lira indirim geldi.
22.11.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İndirim geliyor
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İndirim geliyor Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. 17 Kasım Perşembe günü 77 kuruşluk indirimin uygulanan benzine, bir indirim daha geldi. Buna göre benzin indirimi, depoda 45 TL fark edecek.
19.11.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Benzine indirim
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Benzine indirim Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürüyor. Benzine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 77 kuruş indirim bekleniyor.
16.11.2022 Ekonomi
Akaryakıtta indirim! Benzinde indirim var mı? Motorin fiyatları ne oldu? (15 Kasım 2022)
Akaryakıtta indirim! Benzinde indirim var mı? Motorin fiyatları ne oldu? (15 Kasım 2022) Akaryakıt fiyatlarında indirim! Brent petrolde yaşanan dalgalı seyir devam ediyor. Bir süredir yükseliş kaydeden petrol fiyatlarında indirim bekleniyordu. Akaryakıt fiyatlarında beklenen 1,56 TL'lik indirim pompaya yansıdı. Peki, Benzinde indirim var mı? Motorin fiyatları ne oldu? Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? 15 Kasım 2022 Güncel akaryakıt fiyatları!
15.11.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Brent Petrol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki brent petrol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.