Brazilya

Brazilya

Son dakika brazilya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan brazilya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını brazilya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Brazilya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan brazilya gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 brazilya haberi bulunmuştur. Tüm brazilya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bugün hangi maç var? 2022 Dünya Kupası maç programı!
Bugün hangi maç var? 2022 Dünya Kupası maç programı! 2022 Dünya Kupası’nda maçlar ve nefes kesen mücadeleler devam ediyor. Katar’da düzenlenen dev organizasyonda bugün G ve H Gruplarında ikinci maçlar oynanacak. Peki, Bugün hangi maç var? 2022 Dünya Kupası maç programı!
28.11.2022 Şampiy10
Büyükelçiler kararnamesi 2022 atamaları! Dışişleri Bakanlığı büyükelçi atamaları yapıldı (Dışişleri Bakanlığı Büyükelçiler kararnamesi)
Büyükelçiler kararnamesi 2022 atamaları! Dışişleri Bakanlığı büyükelçi atamaları yapıldı (Dışişleri Bakanlığı Büyükelçiler kararnamesi) 2022 yılı büyükelçiler atamaları belli oldu. Tel Aviv'e 4 yıl sonra büyükelçi atanırken, Faruk Kaymakçı AB Daimi Temsilcisi, Sedat Önal BM Daimi Temsilcisi, Levent Gümrükçü NATO Daimi Temsilcisi, Selçuk Ünal Lahey Büyükelçisi, Murat Karagöz Lizbon Büyükelçisi oluyor.
6.10.2022 Gündem
Erdoğan imzaladı! Türkiye'nin İsrail büyükelçisi belli oldu
Erdoğan imzaladı! Türkiye'nin İsrail büyükelçisi belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayladığı kararnameyle, yeni büyükelçiler belli oldu. Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal BM Daimi Temsilciliği'ne, Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı ise AB Daimi Temsilciliği'ne getirildi. Buna göre Eski Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Lefkoşa Büyükelçiliği'ne atandı. Ayrıca, Tel Aviv Büyükelçiliği'ne Şakir Özkan Torunlar ve Londra Büyükelçiliği'ne Bakan Çavuşoğlu'nun Özel Müşaviri Büyükelçi Koray Ertaş görevlendirildi.
6.10.2022 Gündem
Türk firmanın İspanyol'a kiraladığı jetten uyuşturucu çıktı!
Türk firmanın İspanyol'a kiraladığı jetten uyuşturucu çıktı! İstanbul merkezli özel bir şirket tarafından İspanyol bir kişiye kiralanan iş jetinde, Brezilya'da yapılan aramalarda uyuşturucu bulundu.
4.08.2021 Yaşam
Tosuncuk lakabıyla tanınan Mehmet Aydın'ın ilk ifadesi ortaya çıktı!
Tosuncuk lakabıyla tanınan Mehmet Aydın'ın ilk ifadesi ortaya çıktı! Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın'ın ilk ifadesi ortaya çıktı. Aydın ifadesinde, "Ailemle sorun yaşadığım için teslim oldum" dedi.
4.07.2021 Yaşam
İsyan etti! 'Ben Muslera olarak oynamak istemiyorum'
İsyan etti! 'Ben Muslera olarak oynamak istemiyorum' Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera Copa Amerika'da neden oynamak istemediğini açıkladı.
1.06.2021 Galatasaray
Beşiktaş'ta işler karıştı! 'Brezilya’ya geri dönerim'
Beşiktaş'ta işler karıştı! 'Brezilya’ya geri dönerim' Adriano, Beşiktaş’ın önerdiği 1.5 milyon euroyu kabul etmedi, 2 milyon istedi. Siyah-beyazlılar, bu yaştaki bir oyuncuya böyle bir rakamın fazla olduğunu söyledi. Sambacı, “Pepe de bu yaşta geldi ve ona verdiniz” diyerek başkaldırdı.
16.06.2019 Beşiktaş
T129 Atak helikopteri Brezilya’daki ilk uçuş gösterisini yaptı
T129 Atak helikopteri Brezilya’daki ilk uçuş gösterisini yaptı Latin Amerika’nın en büyük savunma sanayi fuarı LAAD’da görücüye çıkacak helikopter ilk uçuş gösterisini Brezilya Forte Ricardo Kirk Kara Havacılık Komutanlığı'nda gerçekleştirdi.
27.03.2019 Gündem
Menajeri transferi açıkladı! "F.Bahçe resmi teklif..."
Menajeri transferi açıkladı! "F.Bahçe resmi teklif..." Fenerbahçe, transferde Jhonny Lucas'ı gündemine aldı. Genç oyuncunun menajeri, "Fenerbahçe bugün ya da yarın kulübe resmi teklifte bulunacak." dedi.
9.01.2019 Fenerbahçe
Son dakika... Bakan aradı! Atamalar belli oldu
Son dakika... Bakan aradı! Atamalar belli oldu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yeni atanan bazı büyükelçileri arayarak görev yerlerini bildirdi
13.09.2018 Dünya
ŞOK! Ünlü Fast Food zincirinin hamburgerinden bu çıktı!
ŞOK! Ünlü Fast Food zincirinin hamburgerinden bu çıktı! Brezilya'da ünlü bir fast food zincirinden alınan hamburgerin içinden iddiaya göre kurtçuk çıktı. Gördükleri karşısında şoka giren kadın uzun süre kendine gelemedi
1.02.2018 Dünya
Fitch: Türkiye büyümeyi sürdürecek
Fitch: Türkiye büyümeyi sürdürecek Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye’nin gelecek beş yılda ortalama yüzde 4,8 büyümesini beklediğini açıkladı.
5.01.2018 Ekonomi
Judo'da 3 madalya!
Judo'da 3 madalya! Samsun'da devam eden 2017 İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye, judo branşında 1 gümüş ve 2 bronz madalya elde etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
'Topraklarımızı geri verin' diyerek sokağa döküldüler!
'Topraklarımızı geri verin' diyerek sokağa döküldüler! Brezilya'nın başkenti Brazilya kentindeki eylemde, ata topraklarının çiftçiler ve keresteciler tarafından gasp edildiği gerekçesiyle sokağa çıkan yerliler, polisle karşı karşıya geldi.
26.04.2017 Dünya
Brezilya'da 21 mahkum firar etti
Brezilya'da 21 mahkum firar etti Brezilya’nın Bahia eyaletinde cezaevine gönderilmek üzere polis merkezinde tutulan 21 erkek mahkumun hücre kilitlerini kırarak firar ettiği belirtildi
17.06.2021 Dünya
Sambacı piliçler
Sambacı piliçler Banvit, Brezilyalı gıda devine satıldı. Şirketin yüzde 79.48’lik hissesi 915 milyon liraya BRF’nin oldu. Satın almanın tamamlanmasının ardından BRF, Katar’dan ortak alacak
10.01.2017 Ekonomi
Afrin'den yeni görüntüler geldi
Afrin'den yeni görüntüler geldi TSK, Suriye ve Irak’ta PKK’ya darbe vururken, Türkiye ile müttefik olan Amerika’nın terör örgütlerini eğittiğine dair yeni görüntüler ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
‘Cinayet benim suçum değil, sevgilim eşimi kıskanıyordu’
‘Cinayet benim suçum değil, sevgilim eşimi kıskanıyordu’ Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde yanmış bir arabada cansız bedeni bulunan Yunanistan’ın Brezilya Büyükelçisi Kiryakos Amiridis’in öldürülmesi olayının, elçinin Brezilyalı eşi François Amiridis (40) ve polis sevgilisi Sergio Moreira (29) tarafından organize edildiği ortaya çıkmıştı...
17.06.2021 Dünya
Küba'da Castro'nun adı sokaklara verilemeyecek
Küba'da Castro'nun adı sokaklara verilemeyecek Raul Castro, Küba devriminin liderinin adının kamu alanlarında yaşatılmayacağını açıkladı
17.06.2021 Dünya
Yakıtı bittiği için düşmüş!
Yakıtı bittiği için düşmüş! Kolombiya’da düşen Lamia Hava Yolları’na ait uçağın kaptan pilotu Miguel ‘Micky’ Quiroga’nın kuleyle son konuşması açıklandı: Pilot, “Yakıtımız bitti, düşüyoruz” dedikten sonra uçakla radar bağlantısı kesilmiş...
17.06.2021 Dünya
Babası için geliştirdiği cihazla dünya birincisi oldu!
Babası için geliştirdiği cihazla dünya birincisi oldu! Lise öğrencisi Elifnaz Şentürk, aile hekimi olan babasının aşı muhafazasında yaşadığı sorunlara çözüm bulmak için geliştirdiği "ısıtma ve soğutma sistemlerini bir arada kullanarak sıcaklığı sabitleyen çoklu odalı cihaz" projesiyle "Bilimsel Proje Yarışması"nda dünya birincisi oldu.
6.11.2016 Yaşam
Azerbaycan'dan petrol kararı!
Azerbaycan'dan petrol kararı! Azerbaycan Enerji Bakanı Natig Aliyev, petrol üretiminin artırılmaması yönündeki uluslararası teklifleri desteklediklerini bildirdi...
27.10.2016 Ekonomi
Bu “sefer” safari
Bu “sefer” safari Afrika vahşi doğası ve bakirliği ile insanları cezbetmeye devam ediyor. İster kış, ister yaz aylarında eşsiz deneyimler sunuyor
21.10.2016 Arşiv
MİT'te flaş görevlendirmeler!
MİT'te flaş görevlendirmeler! Dışişleri Bakanlığı Büyükelçiler Kararnamesine göre, MİT Müsteşar Yardımcısı İsmail Hakkı Musa Paris Büyükelçiliğine, Brezilya Büyükelçisi Hüseyin Lazip Diriöz Moskova Büyükelçiliğine getirilirken, 24'üncü Dönem Bursa Milletvekili Tülin Erkal Kara Üsküp Büyükelçisi, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu Dünya Ticaret Örgütü nezdinde Türkiye Daimi Temsilcisi oldu...
29.09.2021 Gündem
Usain Bolt'un madalyası tehlikede
Usain Bolt'un madalyası tehlikede Jamaikalı sprinter Usain Bolt, 2008 Pekin Olimpiyatları'nda kazandığı altın madalyalardan birini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Brazilya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki brazilya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.