Bozcada

Bozcada

Son dakika bozcada haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bozcada ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bozcada haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bozcada

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bozcada gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 bozcada haberi bulunmuştur. Tüm bozcada haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bozcaada ve Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi
Bozcaada ve Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
2.12.2023 Gündem
Pınar Şipaloğlu kimdir, ne iş yapıyor, nereli? Pınar Şipaloğlu ile Mehmet Aslantuğ aşk mı yaşıyor?
Pınar Şipaloğlu kimdir, ne iş yapıyor, nereli? Pınar Şipaloğlu ile Mehmet Aslantuğ aşk mı yaşıyor? Başarılı oyuncu Mehmet Aslantuğ ile Arzu Onan 27 yıllık evliliğini 29 Mayıs'ta tek celsede bitirdi. Mehmet Aslantuğ geçtiğimiz günlerde yayınlandığı videoda evliliğinin ihanet yüzünden bittiği iddiasını yalanladı. Öte yanda Aslantuğ'un Bozcada'da tanıştığı Pınar Şipaloğlu ile aşk yaşadığı ileri sürüldü. Peki, Pınar Şipaloğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?
1.09.2023 Magazin
Bozcaada'da korkunç olay! Ölüm, evlenme teklifinde yakaladı
Bozcaada'da korkunç olay! Ölüm, evlenme teklifinde yakaladı Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Sevgilisiyle tatil yapan Yeşim Demir, gün batımını izlemek için Polente Burnuna geldi. Burada sevgilisiyle alkol alan Yeşim Demir’dan kahreden haber geldi.
8.07.2023 Yaşam
Bozcaada'ya gidecekler dikkat! Yaz boyunca yasaklandı
Bozcaada'ya gidecekler dikkat! Yaz boyunca yasaklandı Çanakkale'nin turizm cenneti Bozcaada ilçesine, yaz sezonu sonuna kadar midibüs ve otobüs tarzı araçların girişleri yasaklandı.  
15.06.2022 Yaşam
Ev ve arsa fiyatları artıyor! Yüzde 30...
Ev ve arsa fiyatları artıyor! Yüzde 30... Gayrimenkul fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Hem ev hem de arsa fiyatları arttı. O bölgede gayrimenkulü olan kazançlı çıkıyor. Çanakkale Köprüsü 18 Mart 2022’de açılıyor. Avrupa ve Asya arasında İstanbul hariç ilk defa bir köprü bağlantısı gerçekleşecek. Ulaşım açısından son derece önemli bu proje gayrimenkul piyasasını da etkiliyor.
1.03.2022 Ekonomi
Bozcaada ile Gökçeada hatlarında feribot seferlerine fırtına engeli
Bozcaada ile Gökçeada hatlarında feribot seferlerine fırtına engeli Çanakkale'de Bozcaada’ya tüm, Gökçeada'ya ise yapılması planlanan bazı feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
2.02.2022 Yaşam
Balon balığının tanesine 5 lira! 10 ilde 64 noktada alımı yapılacak...
Balon balığının tanesine 5 lira! 10 ilde 64 noktada alımı yapılacak... Son dakika haberine göre; Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü'nce, Akdeniz'de büyük tehdit oluşturan ve zehri siyanürden 1200 kat daha güçlü balon balığı avcılığıyla ilgili alım yapılacak iller, alım noktaları, günler ve saatleri belirlendi. Benekli için 5 TL, diğer türleri için 50 kuruş ödeme yapılacak balıkçılardan üç yıl boyunca yılda 5,5 milyon adet balon balığı alımı yapılacak.
7.07.2021 Ekonomi
Sigorta prim teşviki nedir? Sigorta prim teşvikinden kimler yararlanır, yararlanma şartları nelerdir?
Sigorta prim teşviki nedir? Sigorta prim teşvikinden kimler yararlanır, yararlanma şartları nelerdir? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 51 il ve 2 ilçede uygulanan sigorta prim teşviki süresinin 31 Aralık’a kadar uzatıldığını açıkladı. Sigorta prim teşviki nedir? Sigorta prim teşvikinden kimler yararlanır, yararlanma şartları nelerdir?
27.02.2021 Çalışma Hayatı
Bozcada'da konaklama hizmetleri durduruldu!
Bozcada'da konaklama hizmetleri durduruldu! Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm cenneti Bozcaada’da, corona virüs tedbirleri kapsamında tüm konaklama tesisleri, 19 Mart-15 Nisan tarihleri arasında kapalı olacak.
19.03.2020 Yaşam
"Sürprizlerle dönebilirim"
"Sürprizlerle dönebilirim" Sezon finali yapan Elimi Bırakma’ya duygusal bir mesajla veda eden Cemre Gümeli, tatilin tadını çıkarıyor.
29.07.2019 Magazin
Yazı bitireceğiniz adresler
Yazı bitireceğiniz adresler Yazın sonuna geldik. Yeni döneme başlamadan önce keyifli ve unutulmaz bir tatil planlıyorsanız işte size en güzel adresler
6.09.2018 Arşiv
Çanakkale'de feribot seferleri bugün de iptal edildi
Çanakkale'de feribot seferleri bugün de iptal edildi ÇANAKKALE'nin Gökçeada ve Bozcada ilçelerinde dün saatte 90 kilometreye ulaşan poyraz fırtınası nedeniyle iptal edilen tüm feribot seferleri, bugün de olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
30.12.2016 Yaşam
Bozcaada sahiline yüzlerce ölü balık vurdu
Bozcaada sahiline yüzlerce ölü balık vurdu ÇANAKKALE’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm cenneti Bozcaada’da, bu sabah sahile vuran binlerce sardalya görenleri şaşırttı...
17.09.2016 Yaşam
Adalara giriş ücretli oluyor
Adalara giriş ücretli oluyor Yerleşik nüfusu 15 bin 263 kişi olan, yaz aylarında ise 300 bin kişiye ulaşan, İstanbul’daki Prens adalarının belediye gelirlerini arttırmak için,ziyaret edenlerden belediye meclisi tarafından belirlenecek oranda 'turist vergisi' alınacak.
16.08.2016 Ekonomi
Deniz ulaşımı durdu!
Deniz ulaşımı durdu! Çanakkale'de, Kuzey Ege Denizi'nde etkili olan kuvvetli lodos nedeniyle, Gökçeada ve Bozcaada'ya deniz ulaşımı durdu.
22.03.2016 Yaşam
Ada seferleri iptal!
Ada seferleri iptal! Kuzey Ege’de etkili olan fırtına nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada’ya yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi.
16.01.2016 Yaşam
TBMM’den özür istediler gidenleri döndürün dediler
TBMM’den özür istediler gidenleri döndürün dediler İstanbullu Rumların Evrensel Federasyonu, 6-7 Eylül’ün 60. yıl dönümünde, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ve Meclis’teki siyasi partilerin grup başkanlıklarına dilekçe yazıp iki talepte bulundu
29.09.2021 Gündem
İstanbul'a kritik uyarı!
İstanbul'a kritik uyarı! Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları, Akdeniz'in iç kesimleri ile Edirne, Afyonkarahisar, Kütahya, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Konya, Kırıkkale, Ordu ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı tahmin ediliyor...
22.06.2015 Yaşam
Ada seferleri iptal!
Ada seferleri iptal! Kuzey Ege’de etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada’ya yapılan bazı feribot seferleri iptal edildi...
9.02.2015 Yaşam
Suruç'ta bir terörist teslim oldu
Suruç'ta bir terörist teslim oldu Bölücü terör örgütü mensubu bir terörist, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, hudut birliğine silahlı ve teçhizatlı teslim oldu...
29.09.2021 Gündem
Bakanlık açıklama yaptı! Bozcaada imara...
Bakanlık açıklama yaptı! Bozcaada imara... ÇANAKKALE’nin Bozcaada İlçesi’nin doğal güzellikleri, eşsiz denizi ve bakir kalmış dünyaca ünlü koylarının, özel sektöre açılmasına tepkiler sürüyor...
29.09.2021 Gündem
Bozcaada imara açılıyor!
Bozcaada imara açılıyor! Bozcaada’da yapılaşmayı öngördüğü için ada halkı tarafından iptali için dava açılan imar planı yenilendi.
22.09.2014 Arşiv
Bozcaada da imara açılıyor
Bozcaada da imara açılıyor Geçtiğimiz yıl hazırlanan ve Bozcaada’nın neredeyse yüzde 90’ınında yapılaşmayı öngördüğü için ada halkı tarafından iptali için dava açılan imar planı yenilendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 1/100 bin ölçekli imar planı hazırladı. Akvaryum koyu otellere, bağlar da villalara dönüşecek.
29.09.2021 Gündem
Bozcaada da yapılaşmaya açılıyor
Bozcaada da yapılaşmaya açılıyor Doğal sit alanı Bozcaada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayladığı planla bağevi, tarımsal fabrika ve turizm alanı adı altında yeni yapılaşmaya açılıyor.
18.01.2014 Arşiv
Lodos deniz ulaşımını durdurdu
Lodos deniz ulaşımını durdurdu ÇANAKKALE'de hızı zaman zaman 70 kilometreye ulaşan şiddetli lodos nedeniyle adalara ulaşım durdu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bozcada ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bozcada haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.