Box Office

Box Office

Son dakika Box Office haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Box Office ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Box Office haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Box Office

haberleri sayfasında son dakika yaşanan box office gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 box office haberi bulunmuştur. Tüm box office haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdal Beşikçioğlu'dan 'Bergen' açıklaması! 'Çok izlenmesi bizi de şaşırttı!'
Erdal Beşikçioğlu'dan 'Bergen' açıklaması! 'Çok izlenmesi bizi de şaşırttı!' Seyirci'den büyük ilgi gören Bergen filminin gişe başarısı hakkında konuşan başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, "Filmin bu kadar çok izlenmesi bizi de şaşırttı" dedi.
24.03.2022 Magazin
Bergen, Recep İvedik 5'i geçti!
Bergen, Recep İvedik 5'i geçti! Pandemi süreciyle birlikte zor günler geçiren sinema salonlarına eski coşkusunu kazandıran ‘Bergen’, vizyondaki üçüncü hafta sonunda 720 bin 96 seyirci tarafından izlendi ve toplam seyirci sayısı 4 milyonu aşarak 17 günde 4.094.043'a ulaştı.
21.03.2022 Magazin
Farah Zeynep Abdullah: Yaşadığı acıların tarifi yok
Farah Zeynep Abdullah: Yaşadığı acıların tarifi yok Farah Zeynep Abdullah, başrolünde yer aldığı, ilk haftasında bir milyon 600 bin kişiyi sinema salonlarına çeken 'Bergen' filmi için Box Office Türkiye’nin sorularını yanıtladı.
12.03.2022 Magazin
Normalleşme sonrası en çok izlenen filmler belli oldu
Normalleşme sonrası en çok izlenen filmler belli oldu 2020 yılından itibaren Kovıd-19 tedbirleri kapsamında sinema salonları faaliyetlerine de ara verilirken, Türkiye’de normalleşme sürecinin başlamasıyla 773 bin 392 seyirci ile en çok izlenen film Hızlı ve Öfkeli 9 oldu.
4.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Tom Hanks kimdir? Corona virüsü olsan Tom Hanks kaç yaşındadır? (Hayatı ve kariyeri)
Tom Hanks kimdir? Corona virüsü olsan Tom Hanks kaç yaşındadır? (Hayatı ve kariyeri) Yeşil Yol filmiyle hafızalara kazınan ABD'li ünlü oyuncu Tom Hanks ile eşi Rita Wilson'da corona virüsü tespit edildi. Corona virüsü bulaşan Hanks, haberi sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Tom Hanks Instagramdan yaptığı duyuruda eşiyle birlikte halsizlik ve hafif ateş şikayeti nedeniyle doktora gittiklerini ve yapılan testler sonucu corona virüs testlerinin pozitif çıktığını söyledi. Haberin ardından Tom Hanks kimdir? sorularında da artış oldu. İşte Tom Hank’in hayatı….
12.03.2020 Gündem
İşte gişenin yeni lideri!
İşte gişenin yeni lideri! Tarantino'nun yeni filmi Once Upon a Time In Hollywood, gişenin yeni lideri oldu.
27.08.2019 Televizyon
Müslüm'ü 6 milyon kişi izledi
Müslüm'ü 6 milyon kişi izledi Müslüm Gürses'in gerçek yaşam hikayesini sinemaya uyarlayan "Müslüm" filmi, 7 haftada, 6 milyon 51 bin izleyiciye ulaştı.
18.12.2018 Televizyon
Kafalar Karışık ilk hafta gişede Şampiyon'u geçti
Kafalar Karışık ilk hafta gişede Şampiyon'u geçti Haftanın yeni filmlerinden Kafalar Karışık hafta sonunun en çok izlenen filmi oldu. İkinci sırada Hedefim Sensin yer alırken haftanın bir diğer yeni filmi Bizim İçin Şampiyon'da üçüncü sırada yer aldı.
11.12.2018 Televizyon
Müslüm filminden bir rekor daha!
Müslüm filminden bir rekor daha! Müslüm filmi 5 milyon 56 bin kişi ile Arif v 216'yı da geride bırakarak 2018'in şu ana kadar en çok izlenen filmi unvanına erişti.
27.11.2018 Magazin
'Müslüm'e giden 'ciğerini bırakıp' çıkıyor
'Müslüm'e giden 'ciğerini bırakıp' çıkıyor Yönetmenliğini Can Ulkay ile "Ketche" ismiyle tanınan Hakan Kırvavaç'ın üstlendiği "Müslüm" filmi, vizyona girdiği ilk üç günde 600 bin 141 kişi tarafından izlendi. Bugüne kadar toplam hasılatı 8 milyon 683 bin olan filme sosyal medyada övgü dolu sözler sarf edildi. "Ciğerimizi salonda bıraktık", "Film ateş ediyor", "Çok güzeldi, çok buruktu" gibi yorumlar yapan sosyal medya kullanıcıları filmi izlerken yaşadıkları duygusal anları esprili bir dille paylaştı.
30.10.2018 Kültür Sanat
Türkiye’de zirvede
Türkiye’de zirvede ‘Jurassic Park 2’, vizyondaki üçüncü haftasında Türkiye’de en çok izlenen yapım olmayı başardı.
26.06.2018 Magazin
Tarihi rekor! Filmi sadece 1 kişi izledi!
Tarihi rekor! Filmi sadece 1 kişi izledi! Özlem Kayhan ve Volkan Gültekin'in yönettiği komedi filmi '3 Vakte Kadar', 18 Mayıs'ta gösterime girdi. Film, gösterime girdiği ilk üç günde ise trajikomik bir rekora imza atıp sadece 1 kişi tarafından izlendi.
28.05.2018 Magazin
Onur Ünlü'ye şok! İlk üç günde...
Onur Ünlü'ye şok! İlk üç günde... Hafta sonu sinema salonlarında toplam 757 bin 362 biletli seyirci 21’i yerli 22’si yabancı 43 film izlerken, Ailecek Şaşkınız bu hafta sonu da en fazla izlenen yapım olmayı başardı. Onur Ünlü'nün yeni filmi Gerçek Kesit: Manyak ise 2 bin 928 seyirci ile açılış gerçekleştirdi.
27.03.2018 Magazin
'Kaybedenler Kulübü Yolda' ilk 3 günde ne kadar izlendi?
'Kaybedenler Kulübü Yolda' ilk 3 günde ne kadar izlendi? Kadıköy'de gerçekleşen galasına başrol oyuncularının alkollü olarak katılması ile gündeme gelen 'Kaybedenler Kulübü Yolda' filmi, gişede hayal kırıklığı yaşadı.
21.03.2018 Magazin
‘Hadi Be Oğlum’  zirveyi bırakmıyor
‘Hadi Be Oğlum’ zirveyi bırakmıyor Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde olduğu ‘Hadi Be Oğlum’ vizyondaki ikinci haftasında hafta sonu en çok izlenen yapım olarak ilk sıradaki yerini korudu
27.02.2018 Magazin
'Jumanji: Vahşi Orman' yeniden zirvede!
'Jumanji: Vahşi Orman' yeniden zirvede! ABD'de hafta sonu seyirci rakamlarına göre derlenen box office listesi belli oldu.
6.02.2018 Kültür Sanat
'Cebimdeki Yabancı' zirvede!
'Cebimdeki Yabancı' zirvede! Ferzan Özpetek'in yapımcıları arasında yer aldığı, İtalyan yapımı Perfetti Sconosciuti'den uyarlanan Cebimdeki Yabancı, gösterimdeki ilk hafta sonunda Box Office Türkiye'nin zirvesinde yer almayı başardı.
6.02.2018 Kültür Sanat
Enes Batur 1 milyon barajını aştı!
Enes Batur 1 milyon barajını aştı! 'Enes Batur: Hayal mi Gerçek mi?' filmi 10 günlük gişe macerasında hatırı sayılır bir başarıya imza atarak 1 milyon barajını aştı.
30.01.2018 Kültür Sanat
'Labirent: Son İsyan' ilk haftadan zirvede!
'Labirent: Son İsyan' ilk haftadan zirvede! Hafta sonu seyirci rakamlarına göre belirlenen box office ABD'nin verileri belli oldu.
30.01.2018 Kültür Sanat
Onur Saylak'a büyük şok!
Onur Saylak'a büyük şok! Oyuncu Onur Saylak’ın ilk uzun metrajlı filmi “Daha” 12 Ocak’ta gösterime girmişti. Film ilk üç günde sadece 6. 142 kişi tarafından izlendi. Daha’da Saylak’ın ayrıldığı eşi Tuba Büyüküstün başrol oynuyor. 24. Uluslararası Adana Film Festivali ulusal yarışmasından dört ödül alarak dönmüştü...
17.01.2018 Kültür Sanat
Sinemanın gündeminde 'Arif V 216' var!
Sinemanın gündeminde 'Arif V 216' var! Medya Takip Merkezi (MTM), yılın ilk haftasında vizyonda olan filmleri inceledi. Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazıp oynadığı 'Arif V 216' filmi, 2018'in ilk hafta sonunda 'en çok izlenen yapım' oldu.
9.01.2018 Kültür Sanat
Bu yıl en çok komedi izledik
Bu yıl en çok komedi izledik Yeni yıla sayılı günler kala 2017’nin ‘en’leri açıklanmaya devam ediyor. Türkiye’de bu yıl en çok izlenen 10 filmden 6’sı yerli komedi. Listenin ilk 4 sırasında da yerli filmler yer alıyor
26.12.2017 Magazin
Öteki Taraf'a gişe şoku!
Öteki Taraf'a gişe şoku! Demet Evgar ve Engin Günaydın'ın başrollerini paylaştığı Aile Arasında, bir önceki hafta sonuna göre seyircisini 17,4% kadar arttırarak Box Office Türkiye liderliğini korudu. Özcan Deniz'in gerilim filmi Öteki Taraf, ilk üç günde sadece 113.464 seyirciye ulaşarak hayal kırıklığı yarattı.
12.12.2017 Kültür Sanat
Zirvede animasyon var!
Zirvede animasyon var! ABD'de hafta sonu seyirci rakamlarına göre derlenen box office listesinin zirvesinde animasyon var.
5.12.2017 Kültür Sanat
Aile Arasında ilk üç gününde ne kadar izlendi?
Aile Arasında ilk üç gününde ne kadar izlendi? Senaryosunu Gülse Birsel'in yaptığı Aile Arasında, listeye iddialı bir giriş yaptı.
5.12.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Box Office ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki box office haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.