Boşanma Kararı

Boşanma Kararı

Son dakika boşanma kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boşanma kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boşanma kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boşanma Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boşanma kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.981 boşanma kararı haberi bulunmuştur. Tüm boşanma kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncu boşanıyor
6 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncu boşanıyor 3 ay önce evlerini ayıran ünlü çift boşanma kararı aldı. İşte detaylar...
23.04.2024 Magazin
Boşanmayla ilgili yeni karar! Artık değişti, iptal edildi
Boşanmayla ilgili yeni karar! Artık değişti, iptal edildi Boşanmak isteyen çiftleri yakından ilgilendiriyor. AYM, boşanma davası reddedilen çiftlerin “evlilik birliğinin temelden sarsıldığı” gerekçesiyle yeniden dava açmaları için 3 yıl beklemesini öngören kuralı iptal etti. Kararda 3 yıllık bekleme süresinin makul olmadığı, taraflara katlanamayacakları külfet yüklediği vurgulandı İşte detaylar...
20.04.2024 Gündem
Boşanma kararı almışlardı! Oflu Hoca aylar sonra beraber eşiyle görüntülendi
Boşanma kararı almışlardı! Oflu Hoca aylar sonra beraber eşiyle görüntülendi Sinemada rol aldığı Oflu Hoca film serilerindeki rolüyle şöhreti elde eden oyuncu Çetin Altay, 5 yıl önce evlendiği eşi Gamze Kaçmaz'dan boşanma kararı almıştı. Bebek’te eşi ve çocuğuyla görüntülenen Altay, soruların çözüldüğünü söyledi.
13.04.2024 Magazin
Survivor Yunus Emre ile Beria Özden boşanıyor mu? Açıklama geldi
Survivor Yunus Emre ile Beria Özden boşanıyor mu? Açıklama geldi 'Survivor All Star 2024' yarışmacısı Yunus Emre Özden ile takım arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu’nun yakınlığı sık sık gündeme geliyor. Hatta eşi yapılan paylaşımların ardından "Aleyna'dan uzak dur" uyarısı yapmıştı. Eşinin söylediğine anlam veremeyen Yunus Emre'nin evliliğinin biteceği iddia edildi. Boşanma kararı aldığı konuşulan Beria Özden'den ise cevap gecikmedi.
30.03.2024 Magazin
Cansu Tosun'un Serenay Sarıkaya yanıtı! Görürsem merhabalaşırım!
Cansu Tosun'un Serenay Sarıkaya yanıtı! Görürsem merhabalaşırım! Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşk magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Olayın ortaya çıkmasının ardından Serpil Tosun, eşinden boşanma kararı aldığını ileri sürmüştü. Cansu Tosun geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi, babası ve Serenay Sarıkaya hakkında soruların sorulara da yanıt verdi.
6.12.2023 Magazin
Yasak aşıklar Ümran Seyhan ile Kenan Tosun yine görüntülendi! 'Canım buradan gidelim mi?'
Yasak aşıklar Ümran Seyhan ile Kenan Tosun yine görüntülendi! 'Canım buradan gidelim mi?' Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından Serpil Tosun'un, eşinden boşanma kararı aldığı öne sürülmüştü. Seyhan ile Tosun, yeniden görüntülendi. Ümran Seyhan'ın yüzü gülerken, Kenan Tosun yine gergindi.
25.11.2023 Magazin
Fatih Terim’in ifadesi ortaya çıktı: Seçil’e fon için para vermedim
Fatih Terim’in ifadesi ortaya çıktı: Seçil’e fon için para vermedim Bankacı Seçil Erzan davasında Fatih Terim’in ifadesinde “Bu fonla alakalı Seçil Erzan’a hiç para vermedim. Bahsedilen fon ile yakından uzaktan ilgim yok” dediği öne sürüldü.
24.11.2023 Gündem
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyor
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyor Evli çiftler, ilk başlarda işler iyi ilerlese de sonrasında birbirlerine olan tahammüllerini kaybedebiliyor. Çok ufak tartışmalar, zaman geçtikçe fiziksel şiddete kadar uzanabiliyor, evliliklerin sonunu getirebiliyor. Bu boşanmalara, son yıllarda fiziksel ve psikolojik şiddet dışında cimrilik, ter kokma, ağız kokusu da eklendi.
24.11.2023 Gündem
Evli çiftler dikkat! Eşten izin almak şart, hepsi iptal ediliyor
Evli çiftler dikkat! Eşten izin almak şart, hepsi iptal ediliyor Boşanma davalarında 'eşten mal kaçırma' sık karşılaşılan bir durum. Evlilik sırasında sahip olunan mal varlığının eşlerden birinin rızası olmaksızın satıması, düşük bedellerle farklı kişilerin üzerine geçirilmesi 'mal kaçırma' davalarına konu oluyor. Boşanma öncesi ya da sonrasında açılabilen davalar ile yapılan satışlar iptal edilebiliyor.
18.11.2023 Gündem
Serpil Tosun'dan manidar paylaşım! Eşinin ve arkadaşının ihanetine uğramıştı
Serpil Tosun'dan manidar paylaşım! Eşinin ve arkadaşının ihanetine uğramıştı Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından Serpil Tosun'un, eşinden boşanma kararı almıştı. İhanete uğrayan Serpil Tosun, sosyal medya hesabından manidar bir paylaşım yaptı.
17.11.2023 Magazin
Zeynep Beşerler boşanıyor
Zeynep Beşerler boşanıyor 2013 yılında iş insanı Emir İçgören ile Bodrum'da nikâh masasına oturan Zeynep Beşerler boşanma kararı aldı. İkilinin birlikte yaşadıkları evi ayırdıkları belirtildi.
27.10.2023 Magazin
Seda Tosun - Eymen Adal ikinci kez nikah masasına oturmuştu! 'Artık hatalarına katlanamıyorum'
Seda Tosun - Eymen Adal ikinci kez nikah masasına oturmuştu! 'Artık hatalarına katlanamıyorum' Oyuncu Seda Tosun, Haziran 2022'de evlendiği Taner Ataş'tan boşanma kararı aldı. Tosun, "Hamileliliğim nedeniyle uzun süredir sabretmek zorunda kaldım. Artık hatalarına katlanamıyorum. Evliliğimi sonlandırıyorum" dedi.
24.10.2023 Magazin
Kızılcık Şerbeti 32. bölüm 2. fragmanı: Nursema boşanıyor, Doğa Cemre'yi kaçırıyor!
Kızılcık Şerbeti 32. bölüm 2. fragmanı: Nursema boşanıyor, Doğa Cemre'yi kaçırıyor! Kızılcık Şerbeti 32 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nursema'nın boşanma kararı yer aldı. Abdullah Umut'u uyardı: "Sen bu gece işlerine ara mı versen acaba, ben sana yardımcı olurum" Öte yandan Doğa, Cemre bebeği kaçırıyor ancak Fatih son anda polise yakalatıyor.
28.09.2023 Televizyon
Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Model Emily Ratajkowski erkeklere seslendi
Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Model Emily Ratajkowski erkeklere seslendi 2014 ve 2015 senesinde Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski, defalarca aldatılmanın ardından boşanma kararı almıştı.
16.09.2023 Magazin
Hamdi Alkan ve  Canan Hoşgör yıllar sonra bir araya geldi
Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör yıllar sonra bir araya geldi Yönetmen Hamdi Alkan, iki kez evlenip boşandığı kızlarının annesi oyuncu Canan Hoşgör ile uzun süre sonra bir araya geldi. Çiftin kızları Zeynep Alkan, sürpriz buluşmadan fotoğraf paylaştı.
12.09.2023 Magazin
İhanet ve şiddet iddiaları gündeme gelmişti: Boşanma kararı alan Britney Spears konuştu!
İhanet ve şiddet iddiaları gündeme gelmişti: Boşanma kararı alan Britney Spears konuştu! Boşanma kararı alan dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears ve aktör Sam Asghari’nin evliliklerinin ‘fiziksel şiddet’ ve ‘ihanet’ sebebiyle bittiği iddia edildi.
21.08.2023 Magazin
Emily Ratajkowski yeni imajını paylaştı! 'Kızıla döndü'
Emily Ratajkowski yeni imajını paylaştı! 'Kızıla döndü' Defalarca kez aldatıldıktan sonra boşanma kararı alan model Emily Ratajkowski sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Ratajkowski, saçlarını kızıla boyatınca imajını da göbeğine kadar inen mayosuyla poz vererek göstermeyi tercih etti.
19.07.2023 Magazin
Rüya evlilik bitiyor! Ünlü çift boşanma kararı aldı
Rüya evlilik bitiyor! Ünlü çift boşanma kararı aldı 'Modern Family' dizisiyle geniş kitlelercen tanınan oyuncu Sofia Vergara'dan kötü haber geldi. Ünlü oyuncu yedi yıldır evli olduğu Joe Manganiello ile boşanma kararı aldı.
18.07.2023 Magazin
Sylvester Stallone ve Jennifer Flavin'den boşanma kararı sonrası ilk görüntüler! Denizde sarmaş dolaş
Sylvester Stallone ve Jennifer Flavin'den boşanma kararı sonrası ilk görüntüler! Denizde sarmaş dolaş ABD'li oyuncu Sylvester Stallone ile 26 yıllık eşi, eski manken Jennifer Flavin, geçtiğimiz sene boşanma kararı almalarıyla uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Ancak kısa sürede sorunlarını çözerek ayrılmaktan vazgeçen ünlü çift, İtalya'da romantik bir tatil yaptı.
15.07.2023 Magazin
Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ufuk Özkan eşinden neden ayrıldı?
Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ufuk Özkan eşinden neden ayrıldı? Nazan Güneç kimdir, kaç yaşında, nereli? Soruları Ufuk Özkan’ın hastalık haberleri sonrasında gündeme geldi. Tiyatrocu kimliğiyle bilinen Ufuk Özkan ilk kez Geniş Aile dizisindeki Cevahir karakteriyle tanınmaya başladı. Ardından gelen projelerde de oyunculuğu beğenilen Ufuk Özkan, 2005 senesinde Nazan Güneş ile dünya evine girmişti. Çiftin 17 senelik evlilik hayatı 2 Ağustos 2022 tarihinde sonlandı. Peki, Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ufuk Özkan eşinden neden ayrıldı?
13.07.2023 Magazin
Nilsu Berfin Aktaş eşinden boşanıyor! Avukatına talimat verdi
Nilsu Berfin Aktaş eşinden boşanıyor! Avukatına talimat verdi Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, 2021 yılında dünyaevine girdiği Serdar Sertçelik'ten boşanma kararı aldı. Aktaş'ın boşanma davası talimatı verdiğini duyan Sertçelik, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti.
7.06.2023 Magazin
Yargıtay'dan dikkat çeken 'cimrilik' ve 'ter kokma' kararı: Evliliği bitiriyor
Yargıtay'dan dikkat çeken 'cimrilik' ve 'ter kokma' kararı: Evliliği bitiriyor Bu kusur evliliği bitiriyor. Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı. Evli çiftler, ilk başlarda işler iyi ilerlese de sonrasında birbirlerine olan tahammüllerini kaybedebiliyor. Çok ufak tartışmalar, zaman geçtikçe fiziksel şiddete kadar uzanabiliyor, evliliklerin sonunu getirebiliyor. Yargıtay cimrilik ile ter kokmayı kusur saydı ve boşanmaya haklı sebep olarak gördü. Bu kararı uzman isimler değerlendirdi. İşte haberin detayları...
6.06.2023 Gündem
Yargıtay'dan emsal olacak boşanma kararı! Bunu yapan nafaka alamaz
Yargıtay'dan emsal olacak boşanma kararı! Bunu yapan nafaka alamaz Nafaka ile ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Nafaka ile ilgili yanlış bilinen ve merak edilen ayrıntıları Avukat Cansen Erdoğan açıkladı. Erdoğan, yoksulluk nafakası ile ilgili konuşarak, "Eğer nafaka talep eden eş daha ağır kusurluysa ve geçimini sağlayabiliyorsa nafaka talep edemez" şeklinde konuştu.
5.06.2023 Gündem
İnternet kullanan gençlerin oranında rekor artış
İnternet kullanan gençlerin oranında rekor artış Hanehalkı bilişim teknolojileri kullanım araştırması sonuçlarına göre 16-24 yaş grubundaki genç nüfusun internet kullanım oranı, 2021 yılında yüzde 97,1 iken 2022 yılında yüzde 96,9 oldu. İnternet kullanım oranı, genç erkeklerde 2021 yılında yüzde 98,4 iken 2022 yılında yüzde 97,6, genç kadınlarda ise 2021 yılında yüzde 95,6 iken 2022 yılında yüzde 96,1 oldu.
5.06.2023 Gündem
Evli milyonları ilgilendiriyor! Boşanma davalarında bir dönem sona eriyor
Evli milyonları ilgilendiriyor! Boşanma davalarında bir dönem sona eriyor Evli milyonları ilgilendiren boşanma kararı! Avukat Ali Kızılay, Hukuk Genel Kurulu tarafından emsal olarak verilen karar ile boşanma davasında boşanma kararının kesinleşmemesi, dolayısıyla eşlerin sadakat yükümlülüğünün uzun sürdüğü davaların tarih olacağını söyledi.
29.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Boşanma Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boşanma kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.