Borsaları

Borsaları

Son dakika borsaları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan borsaları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını borsaları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Borsaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan borsaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 729 borsaları haberi bulunmuştur. Tüm borsaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kripto para listeleyen merkezi borsa belli oldu!
Kripto para listeleyen merkezi borsa belli oldu! Kripto para işlem hacminin önemli bir bölümüne ev sahipliği yapan merkezi kripto para borsaları, TokenInsight araştırma şirketi tarafından incelenmesi sonucunda en çok kripto para birimi listeleyen merkezi borsayı açıkladı. Kripto para borsası Gate.io, bin 898 kripto para birimi listelemesiyle 9 kripto para borsası arasında spot kripto para birimi desteği açısından ilk sırada yer aldığı belirtildi.
18.03.2024 Ekonomi
Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, globalde hızla büyüyor!
Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, globalde hızla büyüyor! “Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, Güney Afrika ve Brezilya’daki faaliyetleriyle global ölçekte de kendini ispat ediyor.
18.01.2024 Advertorial
Avrupa Borsaları haftaya düşüşle başladı
Avrupa Borsaları haftaya düşüşle başladı Londra, Paris ve Frankfurt borsaları endeksleri geriledi.
19.12.2023 Ekonomi
Zeytinyağı fiyatları ile ilgili kritik uyarı! Ucuz zeytinyağına dikkat...
Zeytinyağı fiyatları ile ilgili kritik uyarı! Ucuz zeytinyağına dikkat... Zeytinyağ fiyatları rekor kırıyor. Hal böyleyken e-ticaret platformlarında 5 litresi 300-400 liraya satılan zeytinyağları şüphe uyandırıyor. Yağlar farklı ‘birlik’ ve ‘vakıf’ isimleri ile satılıyor. Ege’deki ticaret borsaları bu satıcıların dolandırıcı olduğunu, en ucuz zeytinyağının 160-180 lira olması gerektiğini söylüyor. Yağları satan birlik yetkilileri ise “Biz yağımıza güveniyoruz. Yağın asidiyle oynayıp maliyeti düşürüyoruz. Biz ucuz değiliz diğerleri pahalı” diyor.
20.09.2023 Ekonomi
İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Kritik süre 24 saat
İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Kritik süre 24 saat Dijital teknolojinin gelişmesiyle birlikte, internet alışverişi son yıllarda artışa geçti. Ancak yapılan bu alışverişlerde dolandırıcıların mağdur ettiği binlerce insan var. İnternetten alışveriş yaparken nelere dikkat etmeliyiz? Banka kartı ile mi alışveriş daha güvenli yoksa kredi kartı ile mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, konuyla ilgili merak edilenleri anlattı.
18.08.2023 Ekonomi
Bayraktar TB-2'nin başarısı sınırları aştı! Teknoloji devi ülke harekete geçti
Bayraktar TB-2'nin başarısı sınırları aştı! Teknoloji devi ülke harekete geçti Türkiye'de üretilen silahlı insansız hava araçlarına yurt dışından talepler artarak devam ediyor. Bu kapsamda teknoloji devi ülkenin Bayraktar TB-2'yi deneme amaçlı kullanacağı belirtildi.
7.04.2023 Ekonomi
ABD borsaları neden kapalı 7 Nisan? ABD borsası kaçta açılıyor, Amerika borsası bugün kapalı mı?
ABD borsaları neden kapalı 7 Nisan? ABD borsası kaçta açılıyor, Amerika borsası bugün kapalı mı? ABD borsaları perşembe gününe düşüşle başladı. İstihdam piyasasına ilişki yavaşlamayı işaret eden göstergeler ufukta bir ekonomik resesyon olduğu endişelerini artırıyor. Peki, ABD borsası neden kapalı, ABD borsaları kaçta açılıyor?
6.04.2023 Ekonomi
Kripto parada bunu yapan büyük zarar ediyor! Yatırımcıya kritik uyarı geldi
Kripto parada bunu yapan büyük zarar ediyor! Yatırımcıya kritik uyarı geldi Kripto parada dalgalı seyir sürüyor. Geçtiğimiz haftayı 20 bin doların altında kapatan bitcoin gelen verilerle birlikte yeni haftaya 20 bin doların üstünde başladı. Blockchain ve Metaverse Teknoloji Danışmanı Devrim Danyal, yatırımcının yaptığı en büyük hatanın altını çizerek kritik uyarılarda bulundu.
14.03.2023 Ekonomi
Kripto paralarda kısa sürede hızlı yükseliş! Yatırımcılar dikkat
Kripto paralarda kısa sürede hızlı yükseliş! Yatırımcılar dikkat Kripto para birimleri küresel enflasyondaki gidişatın düşüşe geçmesiyle birlikte değerlenmeye başladı. Kripto para birimleri kısa sürede yüzde 30 oranında güç kazandı. Yükseliş anlarında yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekiyor.
17.01.2023 Ekonomi
Kripto para piyasasında son dakika gelişmesi! Faaliyetlerini durdurdu
Kripto para piyasasında son dakika gelişmesi! Faaliyetlerini durdurdu Kripto para piyasasındaki son dakika gelişmeleri yatırımcıların yakın markajında. Sanal paranın atası olarak kabul edilen Bitcoin rekor üstüne rekor kırarken piyasa hacmi de bir hayli büyüdü. Ancak son zamanlarda dev kripto para borsalarının patması da gündemden düşmüyor. Dünyanın sayılı büyük kripto para borsalarından Kraken, Japonya'da faaliyet göstermeme kararı aldı.
28.12.2022 Ekonomi
Elon Musk’ın paylaşımı kripto para birimi oldu
Elon Musk’ın paylaşımı kripto para birimi oldu  Fed Başkanı Jerome Powell’ın Jackson Hole Konferansı’nda faiz artırımlarına ilişkin gösterdiği sert duruş, kripto para birimlerinin toplam değerini 1 trilyon doların altına düşürdü. Küresel ekonomik gelişmelerden etkilenen kripto para piyasaları yaklaşık 3 aydır dalgalı seyrini sürdürse de yeni altcoin projeleri duyurulmaya devam etti. Bu kapsamda, ilhamını Elon Musk’ın bir paylaşımından alan yeni bir proje tanıtıldı.  
1.09.2022 Ekonomi
Kripto paralar yükselişe geçti! Bitcoin, Ethereum, Ripple...
Kripto paralar yükselişe geçti! Bitcoin, Ethereum, Ripple... Kripto paralarda beklenmeyen gelişme. Kripto paralar uçuşa geçti. Kripto paralarda enflasyon yükselişi meydana geldi. ABD’de dün açıklanan aylık enflasyon yüzde 0 düzeyinde geldi. Kripto paralar da Fed’in aldığı aksiyonların işe yaradığı düşüncesiyle primlenmeye başladı. Bitcoin yeniden 24 bin dolar sınırını aştı.
11.08.2022 Ekonomi
Dolara 'Pelosi' etkisi! 2022'nin zirvesini gördü
Dolara 'Pelosi' etkisi! 2022'nin zirvesini gördü Son dakika gelişmesi. ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin Çin'in bütün uyarılarına rağmen Tayvan'ı ziyaret etmesi piyasaları vurdu. New York borsasında oynak bir seyir görülürken Avrupa'da da borsaları günü düşüşle kapattı. Türkiye'de ise Dolar/TL kuru ise 18,05 seviyelerini görerek 2022'nin zirvesine ulaştı. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...
3.08.2022 Ekonomi
Kripto paralara 'Pelosi' darbesi! Bir anda tepetaklak oldu: Bitcoin, Ethereum...
Kripto paralara 'Pelosi' darbesi! Bir anda tepetaklak oldu: Bitcoin, Ethereum... Kripto paralarda son dakika gelişmesi. Geçen hafta Fed Başkanı Powell'ın açıklamalarıyla yükselen Bitcoin'de, bu hafta ABD-Çin arasında Tayvan sebebiyle artan gerilim düşüşe yol açtı. ABD Temsilciler Meclis Başkanı Nancy Pelosi’nin Tayvan’ı ziyareti ile bölgede tansiyon yükseldi. Bitcoin günlük yüzde 1.6 değer kaybederek 23.000 doların altına geriledi. Ethereum da yüzde 6'yı aşkın değer kaybı yaşadı. İşte haberin tüm detayları...
2.08.2022 Ekonomi
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! İbre yukarı döndü, Bitcoin'de başladı, altcoinlere sıçradı, şu anda...
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! İbre yukarı döndü, Bitcoin'de başladı, altcoinlere sıçradı, şu anda... Kripto para piyasasında flaş gelişmeler yaşanıyor. Kripto varlıklar topyekun yükselişe geçti. Küresel ekonomideki enflasyon dalgası her geçen gün artış yaparken merkez bankaları enflasyonu engellemek için enstrümanlarını kullanmaya devam ediyor. Kripto para piyasası da gündeme ayak uydurmaya çalışıyor. Tarihi zirvelerinden çok uzakta olan kripto paralar için dev tahminler yürütülse de günümüz gerçekleriyle uyumlu olmuyor.
20.07.2022 Ekonomi
Küresel piyasalarda gözler ABD'den gelecek enflasyon rakamlarında! 41 yılın zirvesini gördü, resesyon endişesi pik yaptı
Küresel piyasalarda gözler ABD'den gelecek enflasyon rakamlarında! 41 yılın zirvesini gördü, resesyon endişesi pik yaptı ABD enflasyon verisi piyasalar tarafından yakından takip ediliyor. ABD'de mayıs enflasyonu yüzde 8,6 ile beklentileri aşmıştı. Beklenti, mayısta da enflasyonun nisanda olduğu gibi yüzde 8,3 olmasıydı. Küresel piyasalar bugün ABD'de açıklanacak olan haziran ayı enflasyon verilerini takip edecek. Peki ABD haziran ayı enflasyon rakamaları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Sürpriz veriye piyasa tepkisi nasıl olur? Altın yatırımcısı hangi seviyeleri takip etmeli? İşte menrak edilen soruların yanıtları...
13.07.2022 Ekonomi
'Tarihin en fazla para kaybedeni' Changpeng Zhao'dan flaş Bitcoin öngörüsü!
'Tarihin en fazla para kaybedeni' Changpeng Zhao'dan flaş Bitcoin öngörüsü! Kripto paralarda son dakika gelişmesi. Bitcoin düşüşü sürüyor. Uzun süredir düşüş trendinde olan dünyanın en hacimli kripto parası Bitcoin, yatırımcılarını endişelendirmeye devam ediyor. En büyük kaybı yaşayanların başında gelen Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, bu dip seviyelerin birkaç yıl daha süreceğinin altını çizdi. Ancak Zhao, Bitcoin'le ilgili umutsuzluğa kapılmaması gerektiğini de söyledi. İşte Bitcoin'de gelinen son durum ve tüm detaylar...
5.07.2022 Ekonomi
Bitcoin darmaduman oldu! Uyarılar peş peşe geldi! 1100 dolar...
Bitcoin darmaduman oldu! Uyarılar peş peşe geldi! 1100 dolar... Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Bitcoin ile ilgili uyarılar peş peşe geldi. Verilen yeni rakamlar yatırımcıları şok etti. Adeta bir kasırga yaşayan kripto varlık piyasasının önde gelen varlıkları yeni haftada kritik seviyelere tutunmaya çabalıyor. Kripto ve finans yatırımlarıyla bilinen Robert Kiyosaki, Bitcoin için çarpıcı bir tahmininde bulundu. Kiyosaki, "Kaybedenler, para kaybettikleri zaman çıkarlar. Bitcoin'den çıkan kaybedenler intihar ediyor. Kazananlar ise kaybettiklerinden ders çıkartırlar. Bitcoin'in 1100 doları test etmesini bekliyorum. Eğer toparlarsa daha fazla alacağım. Eğer olmazsa kaybedenlerin daha fazla çıkış yapmasını bekleyeceğim." dedi.
30.06.2022 Ekonomi
Dev şirketin CEO'sundan deprem etkisi yaratan açıklama! Kripto para borsaları bir bir iflas ediyor
Dev şirketin CEO'sundan deprem etkisi yaratan açıklama! Kripto para borsaları bir bir iflas ediyor Son dakika gelişmesi. Kripto para borsasında son dakika... Son dönemde kripto paralarda gerçekleşen sert düşüş borsaları zora soktu. Dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası olan FTX’in kurucusu ve CEO’su Sam Bankman-Fried'den iflas açıklaması geldi. İşte detaylar...
29.06.2022 Ekonomi
Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin ne olur? Bitcoin düşer mi, yükselir mi?
Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin ne olur? Bitcoin düşer mi, yükselir mi? Hafta başından beri kripto para borsalarında görülen hareketlilik yatırımcının takibinde. Geçtiğimiz aylarda hızlı düşüş trendine giren kripto paralar piyasalarda şok etkisi yaratmış, yatırımcılar büyük çöküş yaşamıştı. Son günlerde görülen yükseliş umutlandırsa da ekonomistler “Risk iştahıyla kripto paralar ve endekslerde yukarı tepki görebiliriz” yorumları yapıyor. Peki, Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin ne olur? Bitcoin düşer mi, yükselir mi? İşte Bitcoin ile ilgili son dakika yorumları…
21.06.2022 Ekonomi
Kripto paralarda felaket! Kayıp çok büyük, Bill Gates’ten bomba tahmin geldi
Kripto paralarda felaket! Kayıp çok büyük, Bill Gates’ten bomba tahmin geldi Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmesi! Bitcoin, Ethereum, TerraUSD, Luna ve diğer coin’lerdeki çöküş sonrası Binance, Stablecoin, Coinbase gibi kripto para borsalarında büyük panik. Yarım yılda 2 trilyon dolar eridi, Bitcoin için kıyamet senaryosu geldi. İşte Kripto paralarda son durum ve büyük çöküşün nedenleri...
17.06.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez Doğu Akdeniz gazı ile ilgili önemli açıklama: Yeni adımlar atılabilir!
Bakan Dönmez Doğu Akdeniz gazı ile ilgili önemli açıklama: Yeni adımlar atılabilir! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Belki önümüzdeki günlerde Doğu Akdeniz gazının da Türkiye üzerinden pazarlara ulaşmasıyla alakalı yeni adımlar atılabilir” dedi.
9.06.2022 Ekonomi
Kripto parada flaş gelişme! Kaderi belli olacak! Bitcoin, Ethereum...
Kripto parada flaş gelişme! Kaderi belli olacak! Bitcoin, Ethereum... Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! 26 Mayıs’ta 28 bin dolar sınırına kadar inen Bitcoin, 31 Mayıs’ta 32 bin 375 dolara kadar çıktı. Ancak 5 günde yaşanan yüzde 15’lik artışın devamı gelmedi. Bitcoin yeniden 30 bin doların altını gördü. Böylece uzun zamandır ‘ralli’ bekleyenlerin umutları yine yarım kaldı. Peki, son günlerde dalga boyunun iyice arttığı Bitcoin’de dikkat edilmesi gereken seviyeler nerede?
4.06.2022 Ekonomi
Bitexnova battı mı, Bitexnova borsası çöktü mü? Kripto vurgunu iddiası!
Bitexnova battı mı, Bitexnova borsası çöktü mü? Kripto vurgunu iddiası! Türkiye'de kripto para borsasında bu kez Bitexnova gündeme geldi. 15 bin abonesi bulunan Bitexnova'da yatırımcılar paralarını çekemediğini iddia ediyor. 250 milyon TL'den fazla yatırımın bulunduğu Bitexnova hakkında yüzlerce şikayet oluştu. Peki, Bitexnova battı mı, Bitexnova borsası çöktü mü?
27.05.2022 Ekonomi
Bitcoin ne kadar düşer? Bitcoin yorum| Bitcoin kaç dolar, yükselir mi, kaç TL, bitcoin neden düşüyor?
Bitcoin ne kadar düşer? Bitcoin yorum| Bitcoin kaç dolar, yükselir mi, kaç TL, bitcoin neden düşüyor? Bitcoin alanlar, piyasada yaşanan çöküşle birlikte dolar bazında yüzde 61 kayıp yaşadı. Bitcoinde bu dalgalı seyir ilk değil. Bitcoin 2011'de 2 ayda yüzde 2970 yükselip daha sonra 5 ayda yüzde 93 düşmüş, 2013'te ise 4 ayda yüzde 1669 yükselip sonraki 3 ayda yüzde 95 değer kaybettirmişti. Aynı şekilde 2017-2018 döneminde de önce yüzde 1965 kazandırmış, sonra yüzde 84 kaybettirmişti. Bitcoin 2021'de de ilk 4 ayda yüzde 117 yükselmiş, sonraki 3 ayda yüzde 53 kaybettirmişti. Peki, Bitcoin kaç dolar, yükselir mi, kaç TL, bitcoin neden düşüyor? Bitcoin ne kadar düşer? İşte Bitcoin yorumu…
12.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Borsaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki borsaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.