Borcu Olan

Borcu Olan

Son dakika borcu olan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan borcu olan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını borcu olan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Borcu Olan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan borcu olan gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.752 borcu olan haberi bulunmuştur. Tüm borcu olan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı İstanbul'da vergi borcu olan bir kişi, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek vergi Dairesi'nde görevli vergi uzmanı ile icra memuru hakkında suç duyurusunda bulunması üzerine mali şube ekipleri tarafından para aldıkları sırada suçüstü yakalandı. Şüphelilerin rüşvet aldıkları anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
23.04.2024 Vatan TV
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı İstanbul'da vergi borcu olan bir kişi, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek vergi Dairesi'nde görevli vergi uzmanı ile icra memuru hakkında suç duyurusunda bulunması üzerine mali şube ekipleri tarafından para aldıkları sırada suçüstü yakalandı. Şüphelilerin rüşvet aldıkları anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
23.04.2024 Gündem
Bakan Tunç: Emeklimizin alım gücünü artıracağız
Bakan Tunç: Emeklimizin alım gücünü artıracağız Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Kurucaşile teşkilatı tarafından Çok Programlı Lisesi'nin spor salonunda düzenlenen iftar programına katıldı. Bakan Tunç, burada AK Parti Kurucaşile Belediye Başkanı Hulusi Sayın ve partililer tarafından karşılandı.
29.03.2024 Gündem
İsviçre bankasından kredi vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon: 15 gözaltı
İsviçre bankasından kredi vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon: 15 gözaltı İstanbul’da İsviçre bankası olan Credıd Suıss Bank'tan kredi sağlayacağı vaadiyle ihtiyacı olanların mal varlıklarını ipotek ettirip, sonra bu mal varlıklarını 3. kişiler üzerinden başka bir firmaya devreden şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 15 kişiden iş insanı olarak tanınan Moiz Mitrani’nin de aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı.
27.03.2024 Gündem
Kredi kartı borcu olan ve kart kullanan herkesi kapsıyor! Büyük avantaj sağlıyor
Kredi kartı borcu olan ve kart kullanan herkesi kapsıyor! Büyük avantaj sağlıyor Kredi kartı borcu olan, kredi kartı kullanan ya da kart kullanmayı düşünen herkesi yakından ilgilendiriyor. Zorda kalındığında ya da gelirlerin yeterli olmadığı durumda çoğu kişinin imdadına kredi kartı yetişiyor. Kartlar çoğu zaman kişilere büyük ölçüde kolaylık sağlasa da, yönetme kısmında problem yaşandığı takdirde, ileride taksitler adeta bir borç dağına dönebiliyor. Vatandaşlar kara kara borcunu kapatmanın yollarını arıyor. Peki kredi kartı borcunu kapatmak için kredi çekmek doğru mu? Karttaki borcu kapatmak için, başka bir karttan nakit avans çekmek mantıklı mı? Kredi kartı borcunun devamlı olarak asgari tutarını ödeyerek borcun tamamından kurtulmak mümkün olur mu? Uzman isim kart borçlarına ilişkin çok kritik detaylara yer verdi...
23.03.2024 Ekonomi
20 bin lira borcunu ödemeyen kadını evinde rehin aldı
20 bin lira borcunu ödemeyen kadını evinde rehin aldı Eyüpsultan’da A.R.G., kendisine 20 bin lira borcu olan kadını evinde rehin aldı. D.A. isimli kadın parayı yakınlarından isteme bahanesiyle kardeşine arayıp rehin alındığını haber verdi. D.A., kardeşinin ihbarı üzerine yapılan operasyonla kurtarılırken evde yapılan aramada 2 kilo 957 gram uyuşturucu bulundu . Gözaltına alınan A.R.G., tutuklandı.
13.03.2024 Gündem
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Birçok kişi yanlış biliyor, bu mallar haczedilemiyor
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Birçok kişi yanlış biliyor, bu mallar haczedilemiyor Borcu olan herkesi ilgilendiren detay ortaya çıktı. Borcu olanların en büyük korkusu haciz. İcralık olan pek çok kişi ise bu konudaki haklarını ya bilmiyor ya da yanlış biliyor. Borçlarla ilgili Yargıtay’ın emsal kararlarını hatırlatan Avukat Ali Oktay Coşgun, haczedilemeyen mal ve hakları bir bir sıraladı.
13.03.2024 Ekonomi
Rüyada Temiz Su Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Berrak Su Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Temiz Su Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Berrak Su Nasıl Yorumlanır? Rüyada temiz su görmek hayra ve kısmete yorulan bir rüyadır. Rüyasında temiz su gören kişilerin hayatlarında temiz bir sayfa açacakları ve başarılı olup sıkıntılı günleri geride bırakacakları rivayet edilir.
15.01.2024 Eğitim
Altın fiyatlarına FED darbesi! Yatırımcıya yarın için kritik uyarı yapıldı
Altın fiyatlarına FED darbesi! Yatırımcıya yarın için kritik uyarı yapıldı Altın gram fiyatı, borcu olan, yatırım veya düğün yapacakların radarında yer alıyor. Altın fiyatları Fed'den beklenenden erken faiz indirimi gelmeyeceği algısının güçlenmesiyle yükselişlerini sınırladı. Peki gram altın için seyir ne olacak? İşte altın piyasasına ilişkin merak edilenler...
10.01.2024 Ekonomi
Asgari ücret zammı tüm ödemeleri artırdı! Kuruşu kuruşuna hesaplandı: İşte cebinize girecek para
Asgari ücret zammı tüm ödemeleri artırdı! Kuruşu kuruşuna hesaplandı: İşte cebinize girecek para Asgari ücretli, işsiz, borcu olan, yaşlı, engelli milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Zam geldi, kuruşu kuruşuna hesaplandı. Asgari ücret zammıyla birlikte yeni yılda ücretlerde büyük değişimler olacak. İşsizlik maaşından staj ücretine, doğum-askerlik borçlanmasından asgari ücret kıdem tazminatına kadar ücretler değişecek. Peki bu ödemelerde ne kadar artış olacak? Tek tek hesaplandı. İşte detaylar...
28.12.2023 Ekonomi
İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı, 65 yaş aylığı ve engelli maaşı dahil birçok ödeme değişiyor! Kuruşu kuruşuna hesaplandı
İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı, 65 yaş aylığı ve engelli maaşı dahil birçok ödeme değişiyor! Kuruşu kuruşuna hesaplandı Asgari ücretli, işsiz, borcu olan, yaşlı, engelli milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Zam geldi, kuruşu kuruşuna hesaplandı. Asgari ücret zammıyla birlikte yeni yılda ücretlerde büyük değişimler olacak. İşsizlik maaşından staj ücretine, doğum-askerlik borçlanmasından asgari ücret kıdem tazminatına kadar ücretler değişecek. Peki bu ödemelerde ne kadar artış olacak? Tek tek hesaplandı. İşte detaylar...
28.12.2023 Ekonomi
Bakan Koca açıkladı: 31 Aralık 2024'e kadar uzatıldı
Bakan Koca açıkladı: 31 Aralık 2024'e kadar uzatıldı Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamındaki vatandaşlar, prim borcu olsa dahi sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edecek. Bakan Koca kararın Resmi Gazete'de yayımlandığını duyurdu.
25.12.2023 Ekonomi
İnsan Ne İle Yaşar Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? İnsan Ne İle Yaşar Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
İnsan Ne İle Yaşar Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? İnsan Ne İle Yaşar Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... İnsan ne ile yaşar kitabı Tolstoy tarafından yazılmış bir kitaptır. Eserde insanların yalnız yaşayamayacağı ve hep beraber yaşamaları gerektiği üzerinde durulmuştur.
17.12.2023 Eğitim
Borçlar siliniyor! Milyonlarca kişiyi kapsıyor, borç affı ile ilgili detaylar belli oldu
Borçlar siliniyor! Milyonlarca kişiyi kapsıyor, borç affı ile ilgili detaylar belli oldu Borcu olan kişilere sevindiren haber geldi. Meclis’e cuma günü sunulan 80 maddelik torba yasa tasarısı, genel sağlık sigortası (GSS) borcu olanlara af niteliğinde avantajlar sağlıyor. Buna göre belirlenen tarihten önceki prim borçları ve gecikme cezaları tamamen silinecek. Peki düzenleme kimleri kapsıyor? İşte borç affı ile ilgili merak edilen detaylar...
1.12.2023 Ekonomi
Borçlar tamamen siliniyor! Tarih belli oldu, yıl sonuna kadar bedava olacak
Borçlar tamamen siliniyor! Tarih belli oldu, yıl sonuna kadar bedava olacak Borcu olan kişilere sevindiren haber geldi. Meclis’e cuma günü sunulan 80 maddelik torba yasa tasarısı, genel sağlık sigortası (GSS) borcu olanlara af niteliğinde avantajlar sağlıyor. Buna göre belirlenen tarihten önceki prim borçları ve gecikme cezaları tamamen silinecek. Peki düzenleme kimleri kapsıyor?
28.11.2023 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Yüz binlerce kişi bekliyordu, detaylar belli oldu
Borçlar siliniyor! Yüz binlerce kişi bekliyordu, detaylar belli oldu Borcu olan milyonları ilgilendiriyor. Borçlar siliyor. Yeni torba yasa ile sistem hatasında vatandaş mağdur edilmeyecek. GSS borçları silinecek. Özelleştirme ihaleleri elektronik ortamda yapılacak.
26.11.2023 Ekonomi
81 ilin verileri belli oldu! İşte Türkiye'nin en borçlu illeri...
81 ilin verileri belli oldu! İşte Türkiye'nin en borçlu illeri... Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu düzenli olarak çeşitli verilere dayanarak bankalara olan kredi borçlarına ilişkin verileri açıklıyor. Son açıklanan veriler ışığında bankalara en çok borcu olan şehirler belli oldu. İşte haberin detayları...
3.11.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten Fransa ziyaretine ilişkin açıklama
Bakan Şimşek'ten Fransa ziyaretine ilişkin açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından Fransa ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu.
20.10.2023 Ekonomi
Kredi kartı faizleri cep yakıyor! Borcu olan vatandaşlar için uyarılar peş peşe geldi
Kredi kartı faizleri cep yakıyor! Borcu olan vatandaşlar için uyarılar peş peşe geldi Kredi kartı kullanan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kredi kartı, doğru kullanıldığında bireylerin ve ailelerin bütçesine önemli katkılar sağlıyor. Ancak borçlar zamanında kapatılmazsa ve borç sarmalı her ay devam ederse maliyeti de katlanılmaz hale geliyor. Eskiden küçük gibi gelen cezalar şimdilerde yükselen faizle cep yakıyor. Kredi kartının ekstresini eksik veya geç ödeyene ne kadar faiz işler?
20.10.2023 Ekonomi
Kredi çıkartamadı diye bankacıya kabusu yaşattı!
Kredi çıkartamadı diye bankacıya kabusu yaşattı! Beyoğlu’nda bir şahıs 340 bin lira kredi borcu olan bankada çalışan arkadaşını, çağırdığı ofisinde yeni kredi çıkartamadı diye boynundan vurdu. Kurşun boğazında kalarak yaralanan adamın boynuna tampon yapan şahıs, onu 6 saat boyunca da rehin aldı. Şahsın taksiyle ofisten gönderdiği adam hastanede tedavi altına alınırken Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı saldırgan ise tutuklandı.
13.10.2023 Yaşam
Emeklilik planı yapanlar dikkat! Borcu olan emekli olamıyor
Emeklilik planı yapanlar dikkat! Borcu olan emekli olamıyor Çalışma hayatında bulunan herkes bir süre çalıştıktan sonra emeklilik planı yapmaya başlıyor. Ancak borcu olanların emeklilik süresi gecikiyor. Yüz binlerce Bağ-Kur'luyu doğrudan ilgilendiriyor.
12.10.2023 Çalışma Hayatı
Borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Ağustos
Borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Ağustos Borcu olan yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Ek Motorlu Taşıtlar Vergisinin ilk taksiti ve borç yapılandırmasında ödeme süresi 31 Ağustos'ta doluyor.
15.08.2023 Ekonomi
Trafik kazalarıyla ilgili flaş detay! Tüm masrafı devlet karşılıyor
Trafik kazalarıyla ilgili flaş detay! Tüm masrafı devlet karşılıyor Trafik kazalarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Olası trafik kazası sonrası verilen sağlık hizmetleri milyonlarca araç sürücüsünü ve vatandaşı doğrudan ilgilendiriyor. Kaza durumunda prim borcu olan ya da sosyal güvencesi bulunmayan vatandaşın dahi sağlık hizmet bedeli devlet tarafından karşılanıyor. Sınırsız tıbbi malzeme desteği ve ücretsiz estetik ameliyatı gibi konular da kapsamda bulunuyor.
12.08.2023 Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! SGK duyurdu, yapılandırma tarihi değişti
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! SGK duyurdu, yapılandırma tarihi değişti Borcu olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), son ödeme tarihi 31 Temmuz 2023 olan yapılandırma, cari dönem prim borçları ve diğer her türlü borçların son ödeme süresinin 3 Ağustos 2023 saat 23:59'a kadar uzatıldığını duyurdu.
31.07.2023 Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Vergi yapılandırmasında ilk ödeme için son gün
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Vergi yapılandırmasında ilk ödeme için son gün Borcu olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında birinci ve ikinci taksit ödemeleri bugün sona eriyor. Yine motorlu taşıtlar ve gelir vergisinin ikinci taksit ödemelerinin de bugün son günü.
31.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Borcu Olan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki borcu olan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.