Borç Sildirme

Borç Sildirme

Son dakika borç sildirme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan borç sildirme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını borç sildirme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Borç Sildirme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan borç sildirme gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 borç sildirme haberi bulunmuştur. Tüm borç sildirme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faizler siliniyor! Borcu olanlar yararlanıyor, e-Devlet üzerinden...
Faizler siliniyor! Borcu olanlar yararlanıyor, e-Devlet üzerinden... Borcu olan yüz binlere güzel haber. Faizler siliniyor. Başvuru şartı bulunmuyor. e-Devlet üzerinden kontrol etmek mümkün. Fırsat devam ediyor. Ödeme kolaylığı sağlanıyor. 7326 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasında prim, vergi borçları, matrah ve vergi artırımı, pişmanlıkla beyan, MTV, öğrenim ve katkı kredileri, trafik para cezaları konusunda kaçırılmayacak fırsatlar yer alıyor. Bu fırsatlardan biri de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), tarafından açıklandı. Genel Sağlık Sigortası (GSS)borçlarının yapılandırılması için başvuru şartı aranmadığı belirtildi. GSS borçlarının otomatik olarak yapılandırıldığı açıklandı.
10.08.2021 Ekonomi
Silinmiş olan Bağkur prim günleri nasıl ihya edilir, ihyadan kimler yararlanabilir?
Silinmiş olan Bağkur prim günleri nasıl ihya edilir, ihyadan kimler yararlanabilir? Çalışma hayatı içerinde olan milyonlarca vatandaş, hakları konusunda pek soruya yanıt arıyor. Önceki dönemlere ait Bağ Kur prim borcu bulunan kişilerin bu borçlarının sıfırlanması veya yapılandırılması olarak tanımlanan Bağkur prim günleri ihyası da merak edilen bu soruların başında yer alıyor. Silinen Bağkur günleri nasıl ihya edilir, ihya edilecek mi? sorusunun yanıtı merak ediliyor.
20.01.2021 Çalışma Hayatı
Borcu olanlar için büyük fırsat! Başvurana emeklilik...
Borcu olanlar için büyük fırsat! Başvurana emeklilik... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Yeni düzenleme yapıldı. Bakkal, manav, kasap, terzi, çiftçi, muhtar, doktor, avukat, mühendis... Bu düzenleme, hepsini kapsıyor. Emeklilik bekleyenler için büyük fırsat. Bugün dilekçe verenlere Ocak ayında aylık bağlanacak. Başvurusunu ocak ayında yapanların ise 1 Şubat'tan sonra maaşları yatacak. Bağ-Kur'lular için emeklilik fırsatı. Prim borcu bulunduğu için emekli olamayanlar, yapılandırma kanunu kapsamında borçlarını sildirdikleri halde kalan süre yeterli geliyorsa emekli aylığı bağlatabilecekler. Dilekçe vermeyenlerin prim borçları Sosyal Güvenlik Kurumu’nca şubat ayında re’sen silinecek. Koşulları sağlayanların aylıkları mart ayından başlatılacak. Ancak, dilekçeyi bugün veren ve gerekli koşulları sağlayanların emekli aylıkları 1 Ocak’ta, dilekçeyi ocak ayında verenlerin aylıkları ise 1 Şubat’tan itibaren başlatılacak.
31.12.2020 Ekonomi
Borcu olanlara güzel haber! Siliniyor
Borcu olanlara güzel haber! Siliniyor Borucu olan yüz binlerce kişiye güzel haber geldi. O borçlar tamamen siliniyor. Başvurmak yeterli oluyor. Yurt dışında olup GSS prim borcu olanlar için güzel haber geldi. GSS prim borcu çıkartılan gurbetçi vatandaşlar gerekli belgeleri getirdiği taktirde borçları siliniyor. Vatandaşlar borçlarına sildirmek için yurt dışı çalışma belgesi, konsolosluklardan yurt dışında ikamet ettiği süreyi gösteren belge veya taşınma tarihinde yurt dışında olduğunu kanıtlayan bir belgeyi getirmesi gerekiyor. Yurt dışında öğrenim görenler ise öğrenim belgelerini getirerek borçlarını sildirebilirler.
21.11.2020 Gündem
Mersin İdmanyurdu'nun 6 puanı daha silindi!
Mersin İdmanyurdu'nun 6 puanı daha silindi! 1925 yılında kurulan ve bir zamanlar Süper Lig'de büyük takımların korkulu rüyası olan Mersin İdmanyurdu, borçlarından dolayı düşürüldüğü Süper Amatör Lig'de de rahat edemiyor. Sezona eksi 3 puanla başlayan kırmızı-lacivertli ekibe, başka bir dosyadan dolayı eksi 6 puan daha silme cezası geldi. Başkan Vekili Şevket Varan, "Kulübümüze gelen cezalara altın madeni bulmuşcasına sevinen insanlar var. FIFA'daki dosyalar ile ilgili çalışıyoruz" dedi.
19.09.2018 Futbol
Haberler müthiş! Bir defalık borçlar silinecek! Başvurmak için...
Haberler müthiş! Bir defalık borçlar silinecek! Başvurmak için... "Silelim Gitsin" kampanyasıyla bir defaya mahsus 2013'ten öncesine ait elektrik borçları siliniyor. Başvuruyu nasıl yapacağınızın yanıtı haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Sağlık sigortası primine indirim, borçlulara ‘af’
Sağlık sigortası primine indirim, borçlulara ‘af’ 2012'de başlayan genel sağlık sigortası ve prim ödeme zorunluluğuna, geçen hafta Meclis'e sunulan tasarıyla yeni düzenleme geliyor.
12.02.2017 Ekonomi
Eski borç siliniyor yenisine dikkat!
Eski borç siliniyor yenisine dikkat! 3.3 milyon gencin 3.6 milyarlık GSS borcu bir kalemde silinecek. Yaş sınırı 25. Bundan sonraki borçlara 2 yıl erteleme var. Sonrasında ise GSS ödenmeye devam edecek. Hesabınızı kontrol etmeyi unutmayın...
7.04.2016 Ekonomi
Elvan’dan 3.3 milyon gence sigorta müjdesi
Elvan’dan 3.3 milyon gence sigorta müjdesi Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, 25 yaşına kadar olan gençlerin genel sağlık sigortası kapsamındaki sigorta prim borçlarını sileceklerini belirterek, "Bununla ilgili yasa teklifimizi TBMM'ye sunmuştuk...
4.04.2016 Ekonomi
Bir milyon Yunan ülkeyi terk edecek
Bir milyon Yunan ülkeyi terk edecek Göçmen sorununda Suriye ve Irak’tan Avrupa’ya ulaşmak isteyenlerin birinci adresi Yunanistan ama Yunan halkı ülkeyi ekonomik zorluk nedeniyle terk ediyor...
10.09.2015 Dünya
Bağ-Kur borcu olan esnaflara önemli uyarı!
Bağ-Kur borcu olan esnaflara önemli uyarı! 12 ay ve daha fazla prim borcu olan Bağ-Kur'luların esnaf, temmuz sonuna kadar borçlarını ödemeleri durumunda, bu süreleri emekliliklerine ekleyebileceği belirtildi.
26.07.2015 Ekonomi
GSS Borç Sorgulama Gelir Testi Sonucu Sorgulama
GSS Borç Sorgulama Gelir Testi Sonucu Sorgulama GSS borcunuz ne kadar? GSS borç sorgulama ile borcunuzu öğrenebilirsiniz. GSS borç sorgulama işlemlerini bilmiyorsanız, haberimizdeki GSS borç sorgulama adımlarını takip edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
GSS Borç Sorgulama Ve Online SGK Prim Borcu Ödeme İşlemleri
GSS Borç Sorgulama Ve Online SGK Prim Borcu Ödeme İşlemleri GSS borç sorgulama bağlantısından GSS prim borcunuzu öğrenebilir ve SGK prim borcunuzu ödeyebilirsiniz. GSS borç sorgulama ilgili işlemleri nasıl yapacağınızı haberin detaylarında bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Binlerce vatandaşa müjde!
Binlerce vatandaşa müjde! Prim borcu affı geliyor yeni barış da gündemde..
2.04.2014 Ekonomi
Emekli olmak isteyenler güzel haber! 10 yıl çalışıp...
Emekli olmak isteyenler güzel haber! 10 yıl çalışıp... Emekli olmak isteyen milyonlarca kişi için güzel haber geldi. İlk defa sigortalı çalışmaya 8 Eylül 1999 tarihinden önce başlayanlar, normal emeklilik için prim günleri yetersiz ise 15 yıl sigortalılık ve 3600 prim günü koşulunu yerine getirmeleri durumunda yaş haddinden emekli olabilirler.
3.10.2020 Emekli
SGK’dan 28 Şubat uyarısı!
SGK’dan 28 Şubat uyarısı! Muğla SGK İl Müdür Vekili Ahmet Ekecan, kurum ve işveren borçlarına yönelik yapılandırmadan yararlanan, fakat bir nedenle ödemeyen, geciktiren veya eksik yatıran mükelleflerin 28 Şubat tarihine kadar bu yapılandırmadan yararlanmaları için uyarıda bulundu.
29.01.2019 Ekonomi
İflas ertelemede rekor!
İflas ertelemede rekor! Global krizin en sert yaşandığı 2009’dan sonra zor durumda olan şirketleri ayakta tutmak için kolaylaştırılan iflas erteleme süreci bazı şirketler tarafından ‘borç ödememe aracına’ dönüştürüldü
11.03.2016 Ekonomi
Dikkat! 30 Eylül'ü kaçırmayın
Dikkat! 30 Eylül'ü kaçırmayın 18 yaşını doldurmuş çalışmayan milyonlarca vatandaş, çıkan binlerce liralık borcun şaşkınlığını yaşıyor...
19.09.2015 Ekonomi
SGK milyonları mağdur etti!
SGK milyonları mağdur etti! Torba yasayla gelen 'borç yapılandırma' ortaya çıkardı ki farkında değiliz ama SGK'ya borçluyuz.
4.03.2015 Ekonomi
Emeklileri sevindirecek haber!
Emeklileri sevindirecek haber! Hayata geçen torba yasa, Sosyal Güvenlik Destek Primi borcu olan çalışan emeklilerin yüzünü güldürdü...
24.10.2014 Ekonomi
Binlerce kişinin borcu silinecek!
Binlerce kişinin borcu silinecek! Geçici personele (4/C'li) kadro verilmesiyle ilgili düzenlemeye son şekli verildi...
2.04.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Borç Sildirme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki borç sildirme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.