Bomba Uzmanı

Bomba Uzmanı

Son dakika bomba uzmanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bomba uzmanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bomba uzmanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bomba Uzmanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bomba uzmanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.070 bomba uzmanı haberi bulunmuştur. Tüm bomba uzmanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail’i ayağa kaldıran görüntü! Suikast girişimlerinin hepsinden sağ kurtuldu
İsrail’i ayağa kaldıran görüntü! Suikast girişimlerinin hepsinden sağ kurtuldu Hamas'ın İsrail'e karşı son yılların en büyük operasyonunu düzenlemesi ile adı bir kez daha gündeme gelen Deif'in akıbeti belli oldu. Mossad'ın ölüm listesinde ilk sıralarda olan ve defalarca suikast düzenlediği Deif'in görüntüleri İsrail kamuoyunda şok etkisi yarattı.
20.12.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Iğdır'da şüpheli paket paniği
Iğdır'da şüpheli paket paniği Iğdır'da cadde üzerine bırakılan bir kutu paniğe neden oldu, kısa süre içinde olay yerine gelen bomba uzmanı ekipleri yola bırakılan kutuyu fünye ile kontrollü bir şekilde patlattı.
17.09.2022 Gündem
Üst geçitteki şüpheli valizden kurabiye çıktı
Üst geçitteki şüpheli valizden kurabiye çıktı Antalya'da üst geçitte bırakılan şüpheli valiz, tedirginliğe yol açtı. Polis önlem alırken, bazıları tüm uyarılara karşın üst geçidi kullanıp koşarak karşıya geçti. Bomba uzmanı ekipler tarafından açılan valizden 3 kutu kurabiye çıktı.
25.08.2022 Yaşam
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlanıyor!  Taksim'de 1 Mayıs hareketliliği...
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlanıyor! Taksim'de 1 Mayıs hareketliliği... Bugün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü. Bayram dolayısıyla dünyada olduğu gibi Türkiye'de de etkinlikler düzenleniyor.1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sendikalar Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı. 1 Mayıs 81 ilde de meydanlarda kutlanıyor.
1.05.2022 Gündem
Pençe Kilit operasyonuyla stratejik gelişme! Kontrol altına alında
Pençe Kilit operasyonuyla stratejik gelişme! Kontrol altına alında Kuzey Irak'ta devam eden Pençe-Kilit Operasyonu'nda bordo bereliler ve özel eğitimli komandolar Zap'ta stratejik tepelerde kontrolü sağladı. Türkiye'ye doğru uzanan tüneller imha edilirken, etkisiz hale getirilen terörist sayısı 30'a ulaştı.
21.04.2022 Gündem
Bakan Soylu: Dünya Kupası'nda 3 bin 250 Türk polisi görev yapacak
Bakan Soylu: Dünya Kupası'nda 3 bin 250 Türk polisi görev yapacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Katar 2022 FIFA Dünya Futbol Şampiyonası'nda güvenliği Türk polisinin sağlayacağını belirterek, “3 bin 250 personelimiz, yaklaşık 45 gün Katar'da Dünya Kupası için geçici olarak görev yapacak" dedi.
18.01.2022 Siyaset
AK Parti binasına bombalı tuzak! Alarm verildi şüpheli her yerde aranıyor
AK Parti binasına bombalı tuzak! Alarm verildi şüpheli her yerde aranıyor Son dakika haberi... Zeytinburnu AK Parti ilçe binasının önüne bırakılan ve bomba uzmanlarınca imha edilen karton kolinin içindeki düzeneğin, zaman ayarlı ve parça tesirli bomba olduğu ortaya çıktı. Olayla bağlantılı 1 kişi güvenlik birimlerince her yerde aranıyor.
24.12.2021 Siyaset
Fırat Gizlenç (Sidar Farkin Amed) öldürüldü
Fırat Gizlenç (Sidar Farkin Amed) öldürüldü Eren Operasyonları kapsamında Şırnak’ta etkisiz hale getirilen 2 teröristten birinin “gri kategoride” yer alan ve örgüt tarafından özel eğitilmiş *Fırat Gizlenç*olduğu belirlendi.
17.10.2021 Gündem
PKK'nın bombacısı yakalandı! Birçok olayda parmağı var
PKK'nın bombacısı yakalandı! Birçok olayda parmağı var Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonda, PKK silahlı terör örgütünün sözde üst düzey yöneticisi ve örgütün bombacısı olduğu öğrenilen K.H isimli terörist yakalandı.
19.02.2021 Yaşam
'Ben yapamazsam, kimse yapamaz'
'Ben yapamazsam, kimse yapamaz' Şırnak'ta şehit olan Patlayıcı İmha Timi (PAMİT) Komutanı Astsubay Esma Çevik'in babası Hüseyin Akgül, taziyeleri kabul etti.
11.12.2019 Yaşam
Şırnak'ta EYP'li tuzak: 2 asker şehit, 7 asker yaralı!
Şırnak'ta EYP'li tuzak: 2 asker şehit, 7 asker yaralı! Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lı teröristlerce Pisikayası Tepesi bölgesinde tuzaklanan el yapımı patlayıcının (EYP), güvenlik güçlerince imhası sırasında meydana gelen patlamada, 2 asker şehit oldu, 7 asker de yaralandı. Patlamada Patlayıcı Madde İmha Timi (PAMİT) tim komutanı Astsubay Üstçavuş Esma Çevik ile Uzman Çavuş Kemal Sayar şehit oldu.
9.12.2019 Gündem
DEAŞ'ın 1 numaralı bombacısı Azez'de yakalandı
DEAŞ'ın 1 numaralı bombacısı Azez'de yakalandı Terör örgütü DEAŞ'ın bomba uzmanı olan ve örgüt tarafından kullanılan bomba düzeneklerini tasarlayan Hayrullah Fethi isimli şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
5.11.2019 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde silahlı intihar girişimi
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde silahlı intihar girişimi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne aracıyla gelen B.A. (45) otomobilini köprüde durdurarak yanındaki silahla terör olaylarına tepki göstermek için intihar girişiminde bulundu. Polisin uzun süren çabalarıyla intihar etmekten vazgeçen kişi elindeki tabancayı denize atarak polise teslim oldu. Gözaltına alınan kişi, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Silahlı intihar girişimi nedeniyle köprüde çift yönlü olarak ulaşım yaklaşık 1.5 saat durdu.
18.10.2019 Yaşam
CIA'den bomba eğitimi aldı, İstanbul'da bilgi topluyordu...
CIA'den bomba eğitimi aldı, İstanbul'da bilgi topluyordu... Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) yakalanan iki casusundan biri olan Samir S. R. Shaban’ın bağlı bulunduğu Türkiye karşıtı Filistinli Muhammed Dahlan hücresinin liderinin H.E.R. olduğu belirlendi. H.E.R.’nin Türkiye’den ayrıldığı öğrenilirken, Dahlan’ın hücresinin diğer kilit isminin Silivri Cezaevi’nde intihar eden Zaki Y. M. Hasan olduğu belirlendi.
27.08.2019 Gündem
YPG'li terörist, 'oyuncak ayı'lı bombayı cep telefonuyla patlatacaktı
YPG'li terörist, 'oyuncak ayı'lı bombayı cep telefonuyla patlatacaktı Konya'nın Ereğli ilçesinde, 1'i çocuk, 2'si kadın 8 Suriye uyruklunun içinde bulunduğu hafif ticari aracın bagajındaki çantada, oyuncak ayı içine gizlenmiş bulunan 500 gram patlayıcının YPG/PKK'lılar tarafından ülkeye eylem amaçlı gönderildiği tespit edildi. Polis ekiplerince gözaltına alınan ve üzerinde 'Mahmud Ahmet' adına çıkarılan geçici koruma kimlik belgesi bulunan teröristin, Halaf Casım Hasan (20) olduğu belirlendi. Hasan, örgütün kendisine gösterdiği yerin tuvaletine bilyeyle güçlendirilmiş ve cep telefonuyla uzaktan kumanda edilebilen bombayı koyacağını ve bombayı cep telefonu bağlantısıyla patlatacağını itiraf etti.
18.08.2019 Gündem
Şanlıurfa'da hareketli anlar
Şanlıurfa'da hareketli anlar Şanlıurfa'da kentin en işlek yerlerinden olan Haşimiye Meydanı'da canlı bomba, polisler tarafından yakalanıp, etkisiz hale getirildi. Şüphelinin üzerinden çıkarılan bomba düzeneğinin imhası için bomba uzmanı çağrıldı.
8.08.2019 Gündem
Oyuncak ayının içinden patlayıcı çıktı!
Oyuncak ayının içinden patlayıcı çıktı! Konya'nın Ereğli ilçesinde, 1'i çocuk, 2'si kadın Suriye uyruklu 8 kişinin içinde bulunduğu hafif ticari aracın bagajındaki çantada, oyuncak ayı içine gizlenmiş, patlayıcı ele geçirildi. Bilyeyle güçlendirilmiş 500 gram patlayıcı, bomba uzmanı polisler tarafından incelemeye alınırken, 7 kişi gözaltına alındı.
7.08.2019 Yaşam
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şüpheli paket alarmı!
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şüpheli paket alarmı! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Avrupa yönüne geçişte köprünün ortasındaki paket için bomba uzmanı ekip geldi. Şüpheli paketi inceleyen polis ekipleri herhangi bir olumsuzluğa rastlamadı.
14.02.2019 Gündem
Dün patlayan bomba bugün fark edildi
Dün patlayan bomba bugün fark edildi ŞİŞLİ'de, dün bir otoparkın girişine konulduktan sonra uzaktan kumandayla patlatılan ses bombası, bugün fark edildi. Olay yerinde inceleme yapan polis, bombayı bıraktığı tespit edilen kişiyi yakalamak için çalışmalara başladı.
9.01.2019 Gündem
Bakırköy'de şüpheli paket alarmı
Bakırköy'de şüpheli paket alarmı Bakırköy'de İncirli Metro Durağı'nın bulunduğu sokağa bırakılan kutuyu gören vatandaşlar durumu hemen polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri sokağı her iki yönden de şerit çekerek yaya ve araç geçişine kapattı. Olay yerine çağrılan bomba uzmanı polisler, şüpheli kutuyu fünye ile kontrollü patlattı. Kutunun içinden jeneratör çıktı.
1.12.2018 Gündem
Trump'a kum yüklü kamyonlarla koruma
Trump'a kum yüklü kamyonlarla koruma Birleşmiş Milletler (BM) 73. Genel Kurulu için hareketli günler yaşayan New York'ta ABD Başkanı Donald Trump’ın kaldığı otelin çevresinde güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı.
24.09.2018 Dünya
Bodrum’da güvenlik seviyesi üst düzeye çıkarıldı
Bodrum’da güvenlik seviyesi üst düzeye çıkarıldı Kurban Bayramı tatili nedeniyle 3 günde Bodrum’a giriş yapan araç sayısı 60 bini geçti. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bodrum İlçe Jandarma komutanlığı tarafından güvenlik seviyesi en üst düzeye çıkarılarak kırmızı alarma geçirildi. İlçede havadan helikopter ve dronelerle, karadan ise narkotik ve bomba uzmanı köpeklerle uygulamalar yapıldı.
19.08.2018 Gündem
Evin tabanından çıktı! Savaştan kalma...
Evin tabanından çıktı! Savaştan kalma... Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Osmanlı-Rus Savaşları döneminden kaldığı tahmin edilen patlamamış top mermisi bulundu
8.08.2018 Gündem
Son dakika: İstanbul'da okulda bomba paniği
Son dakika: İstanbul'da okulda bomba paniği Esenler'de "bomba" paniğinin yaşandığı ilkokulda eski bir el bombası bulundu.
11.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bomba Uzmanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bomba uzmanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.