Bodrum Konut Projeleri

Bodrum Konut Projeleri

Son dakika Bodrum konut projeleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bodrum konut projeleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bodrum konut projeleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bodrum Konut Projeleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bodrum konut projeleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 140 bodrum konut projeleri haberi bulunmuştur. Tüm bodrum konut projeleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
400 taş ev tamamlandı
400 taş ev tamamlandı Veryeriler İnşaat Bodrum'da 400 tane taş ev inşa etti.
7.09.2015 Arşiv
Bodrum'da yeni proje
Bodrum'da yeni proje Neo Yapı Bodrum'da yükselecek olan Nicchia projesini hayata geçirdi.
28.08.2015 Arşiv
Bodrum'da yeni proje
Bodrum'da yeni proje Aksoy Holding Bodrum'da yeni bir proje için kolları sıvadı.
24.08.2015 Arşiv
O projede geleneksel mimari
O projede geleneksel mimari VistaHill Bodrum Evleri'nde geleneksel mimari canlanıyor.
10.08.2015 Arşiv
Denize sıfır bir hayat
Denize sıfır bir hayat MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan Bodrum projesi Mila’s Daphne Penninsula’yı anlattı.
20.07.2015 Arşiv
450 bin liradan başlıyor
450 bin liradan başlıyor VistaHill Bodrum Evleri'nde fiyatlar 450 bin liradan başlıyor.
8.07.2015 Arşiv
'Bodrum şehir statüsü kazanmalı'
'Bodrum şehir statüsü kazanmalı' EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, uzun dönemde Bodrum'un şehir statüsü kazanması gerektiğini söyledi.
7.07.2015 Arşiv
Bodrum'a yeni proje
Bodrum'a yeni proje GBC İnşaat Bodrum'da yeni bir proje hayata geçirecek.
2.07.2015 Arşiv
Novo Maison'da kampanya
Novo Maison'da kampanya Novo Maison'da lansmana özel fiyat
23.06.2015 Arşiv
Önce tatil, sonra kira
Önce tatil, sonra kira Yabancı yatırımcılar 2-3 hafta tatil yaptıktan sonra aldıkları daireyi kiraya veriyor.
18.06.2015 Arşiv
Bodrum'a yeni proje
Bodrum'a yeni proje Novo Maison projesinin lansmanı yapıldı.
16.06.2015 Arşiv
Bodrum hayalleri gerçek oluyor
Bodrum hayalleri gerçek oluyor Vista Hill Bodrum Evleri, Bodrum hayallerini gerçekleştirmek isteyenlerin yeni adresi olacak.
15.06.2015 Arşiv
Theatron Bodrum Villaları'nda teslim zamanı
Theatron Bodrum Villaları'nda teslim zamanı Sumka Yapı'nın hayata geçirdiği Theatron Bodrum Villaları bu yaz sahiplerine kavuşuyor
22.05.2015 Arşiv
Bakan Özhaseki: Yeni yapılar 4 katı geçmeyecek
Bakan Özhaseki: Yeni yapılar 4 katı geçmeyecek Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yapılacak inşaatların fay hattına en az 60 metre uzaklıkta olacağını belirterek, “Sert zeminlere inşa edilecek binalar 4 katı geçmeyecek” dedi.
10.08.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ümraniye, Sancaktepe ve Beyoğlu mitinglerine katıldı. Katıldığı mitinglerde önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir önceki seçimlerde karşımıza çıkardıkları bu seçimde de kendi kurduğu partinin adayı olarak yarışa katılan kişiye yaptıklarına bakın. Neler söylediler, hangi hakaretleri ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün en iğrenç yöntemi olan montaj kaset kumpası ile alçaklıkta tavan yaptılar. Üstelik aylardır sürekli kaset, montaj, yapay zeka diyerek ortalığı velveleye verenler de kendileriydi. Artık kabahatlerinin üzerine örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü müjdesi: Uygun şartlarda vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü müjdesi: Uygun şartlarda vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van Beşyol Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında Millet İttifakı'na eleştiren Erdoğan, "Bu masa müzakere masası olmaktan çıkalı çok oldu. Direksiyonda Kılıçdaroğlu görünüyor ama onun görevi mutfakta video çekmek, kalp yapmak." dedi. Öte yandan Erdoğan, Gabar'da bulunan petrolün vatandaşa uygun fiyatla verileceğini duyurdu.
5.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Bir yıl içerisinde ülkemize 2 milyon yeni, sağlam ve güvenli konut kazandırmış olacağız
Bakan Kurum: Bir yıl içerisinde ülkemize 2 milyon yeni, sağlam ve güvenli konut kazandırmış olacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli Toplantısı’nda yaptığı sunumda, “Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut yapım seferberliği kapsamında 405 bin afet konutunun yapımını başlattık. Bu kapsamda 83 bin köy evini de illerimizdeki tespitler çerçevesinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu çalışmaları büyük bir hassasiyetle; sahadaki zemin etüt ekiplerimizce hocalarımızla eş güdüm içinde onların görüşleriyle birlikte yapıyoruz… Toplam 1 milyon 582 bin binada tespit yapıldı. Bu çerçevede 4 milyon 859 bin bağımsız bölüm incelendi ve bu bağımsız bölümlerden 214 bin 577 tanesinin acil yıkılacak, ağır hasarlı veya yıkık olduğunun tespitini yaptık. Deprem bölgesinde yıkılan binaların yüzde 96.69’unun, 1999 öncesi yapılan yapılar olduğunu görüyoruz… Yaklaşık 1 milyon yeni konutun yapımı ve 1 milyon konut amaçlı arsa tahsislerimizi de hesap ettiğinizde son 1 yıl içerisinde ülkemize 2 milyon yeni, sağlam ve güvenli konut kazandırmış olacağız… İstanbul’da bugüne kadar 695 bin konutun dönüşümünü sağladık. 93 bin konutun dönüşümün fiilen sahada devam ediyor…” şeklinde konuştu.  
4.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Karşımıza aday çıkaramadılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Karşımıza aday çıkaramadılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'daki toplu açılış töreninde, "Bay Kemal, sen bu teröristlerle dirsek dirseğe dolaştın. Cezaevlerindeki teröristleri de 'Nasıl çıkarırız?' diye bunun gayreti içerisindesin. Boşuna uğraşma, o teröristler öyle oralardan çıkamazlar. Bu şimdiden vadediyor. Diyarbakır'da 51 vatandaşımızın ölümüne neden olan Demirtaş değil miydi? Çıkmış 'Onları çıkaracağım' diyor. Bu millet sana bu yolu açmaz. Bu millet, kan emicilere bu ülkede yol vermez" dedi.
14.01.2023 Gündem
Erden Timur kimdir, serveti ne, kaç yaşında? Erden Timur ne açıklama yaptı?
Erden Timur kimdir, serveti ne, kaç yaşında? Erden Timur ne açıklama yaptı? Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur Nef Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda gündeme dair düzenlenen basın toplantısı yaptı. Peki, Erden Timur kimdir, ne açıklama yaptı?
20.10.2022 Şampiy10
Kira destek yardımı artıyor! Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı
Kira destek yardımı artıyor! Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı Kira destek yardımı artıyor. Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı. Marmara Depremi'nin 23. yılında İstanbul'da açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum; yeni bir konut kampanyası başlatacaklarını duyurdu. Kentsel dönüşümde kira desteğinin artacağını açıklayan Kurum, kampanyaya ilişkin ayrıntıları da paylaştı.
17.08.2022 Ekonomi
Evi olmayana müjde! Aidat öder gibi ev satın alınacak, konutta yeni dönemin şifreleri...
Evi olmayana müjde! Aidat öder gibi ev satın alınacak, konutta yeni dönemin şifreleri... Satılık ve kiralık ev fiyatlarındaki fahiş artış sonrası hükümet harekete geçti. Ev sahibi olmak isteyenleri doğrudan ilgilendiren bir adım atılıyor. Düşük taksitlerle ev sahibi olmak mümkün hale gelecek. 81 ilde konut seferberliği başlatılıyor. Peki avntajlı fiyatlarla kimler konut sahibi olabilecek? Evi olmayan dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasının amaçlandığı kapmanya ile kiralardaki artışın da önüne geçilmesi hedefleniyor. Öte yandan konut maliyetlerinin düşürülmesi de gündemde. İşte gayrimenkul sektörünü hareketlendiren konunun detayları...
1.06.2022 Ekonomi
Ege’ye konut akını başlıyor! Firmalar harekete geçti
Ege’ye konut akını başlıyor! Firmalar harekete geçti Değişen konut talebi ve uzaktan çalışma, büyükşehirlerde yaşayan vatandaşları tersine göçe yönlendirdi. Talebi gören gayrimenkul firmaları da harekete geçti. Onlarca firma Bodrum, Çeşme ve Urla’da yeni yatırım için kolları sıvadı. Milyarlık yatırımlarla binlerce konut yolda...
22.05.2022 Ekonomi
Bakan Kurum konut müjdesini duyurdu: Yıl sonunda teslim edeceğiz
Bakan Kurum konut müjdesini duyurdu: Yıl sonunda teslim edeceğiz İzmir’de sosyal konut proje alanını inceleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentte şu ana kadar 13 bin 500 konutun tamamlandığını ifade ederek, “Maddi değeri yaklaşık 9 milyar liralık yatırımı İzmir’imize yaptık ve vatandaşlarımıza teslim ettik” dedi. Kurum, "Çekilen kuraların ardından kısa zamanda vatandaşlarımızla sözleşmelerimizi imzalayacağız. Bu yıl sonunda buradaki konutlarımızı teslim edeceğiz” dedi.
20.04.2022 Ekonomi
Timur Şehircilik Planlama kimin, NEF sahibi kim? Galatasaray stad sponsoru Timur Şehircilik oldu!
Timur Şehircilik Planlama kimin, NEF sahibi kim? Galatasaray stad sponsoru Timur Şehircilik oldu! Türk Telekom ile stadın isim sponsorluğu anlaşması geçtiğimiz günlerde sona eren Galatasaray'ın yeni stad sponsoru belli oldu. Sarı Kırmızılı ekip, Timur Şehircilik Planlama A.Ş arasında 5 sezonu opsiyonlu olmak üzere toplamda 10 (5+5) sezon için 725.000.000 TL + KDV değerinde stat isim hakkına ilişkin sponsorluk ve reklam tanıtım sözleşmesi imzalandığını açıkladı. Peki, Timur Şehircilik Planlama kimin, NEF sahibi kim? Galatasaray stad sponsoru Timur Şehircilik ve sahibi hakkında merak edilenler…
12.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bodrum Konut Projeleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bodrum konut projeleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.