Böcek Davası

Böcek Davası

Son dakika böcek davası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan böcek davası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını böcek davası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Böcek Davası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan böcek davası gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 böcek davası haberi bulunmuştur. Tüm böcek davası haberleri aşağıda listelenmiştir.
HSK'dan yeni atamalar
HSK'dan yeni atamalar HSK tarafından 696 sayılı KHK uyarınca Yargıtay'a 100, Danıştay'a 12 yeni üye seçildi.
16.07.2018 Gündem
Hasan Palaz hakkında kırmızı bülten çıkarılıyor
Hasan Palaz hakkında kırmızı bülten çıkarılıyor Eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı ve BİLGEM Başkanı Hasan Palaz hakkında Adalet Bakanlığı aracılığıyla "kırmızı bülten" çıkartılmasına karar verildi.
29.09.2021 Gündem
'Böcek davası' sanıkları hakkında yeni iddianame
'Böcek davası' sanıkları hakkında yeni iddianame Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, başbakanlığı döneminde çalışma ofisine ve ikametgahına dinleme cihazı konulmasına ilişkin görülen 'Böcek' davasının sanıklarının 7'si hakkında 'zimmet' ve 'konut dokunulmazlığını ihlal' suçlamasıyla iddianame düzenlendi. Mahkemeye gönderilen iddianamede 7 sanık hakkında 12 yıl 4 aydan 43 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi.
29.09.2021 Gündem
Eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Palaz hakkında yakalama kararı
Eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Palaz hakkında yakalama kararı Kamuoyunda "Böcek" davası olarak bilinen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı sırasında çalışma ofisine dinleme cihazı konulmasına ilişkin 12 sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.
29.09.2021 Gündem
Süt firmasına yönelik FETÖ operasyonunda 19 kişi tutuklandı
Süt firmasına yönelik FETÖ operasyonunda 19 kişi tutuklandı DENİZLİ'de, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında süt firmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan aralarında firmanın yönetim kurulu başkanı ve üyelerinin de bulunduğu 19 kişi tutuklandı. Tutuklananların arasında TÜBİTAK'tan böcek davası sonucunda ihraç edilen ve şirkette üst düzey yönetici konumunda işe alınan kişilerin de bulunduğu öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
399 teröristin 11'ini verdiler!
399 teröristin 11'ini verdiler! Avrupa ülkeleri, Türkiye’nin iadesini istediği 399 teröristin sadece 11’inin iadesini onayladı. 271 teröristin iadesi reddedilirken, 117 terörist için süreç sürüyor.
29.09.2021 Gündem
İşte 25 Aralık'ın imamı
İşte 25 Aralık'ın imamı 17-25 Aralık yargı darbesi girişiminin talimatını veren, Gülen’in sağ kolu Sinan Dursun halen Washington’da yaşıyor. ABD’li eşi ise FETÖ ile CIA arası bağlantıyı kuruyor
29.09.2021 Gündem
Kaset soruşturmasında FETÖ izi: Bylock!
Kaset soruşturmasında FETÖ izi: Bylock! CHP’li Baykal ve MHP’li bazı yöneticilere kurulan kaset komplosunda tutuklanan şüphelilerde FETÖ’cülerin kullandığı program bulundu
29.09.2021 Gündem
’Böcek’ davası şüphelisi yakalandı
’Böcek’ davası şüphelisi yakalandı BAŞBAKANLIĞI sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ofisine dinleme cihazı konulmasına ilişkin davanın şüphelilerinden Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire eski Başkanı Ömer Altıparmak, İzmir’in Dikili İlçesi’nde gözaltına alındı...
29.09.2021 Gündem
Savcılık ‘Böcek’ iddianamesini istedi
Savcılık ‘Böcek’ iddianamesini istedi Selam Tevhid’de kumpas soruşturması kapsamında gözaltına alınan Vali Pek’in İsrail İstihbaratından gelen bilgileri örgüt üyelerine ilettiği öne sürüldü. Savcılık böcek davasının iddianamesini talep etti
29.09.2021 Gündem
‘Telekulak’ta 100 hakime inceleme!
‘Telekulak’ta 100 hakime inceleme! Siyasetçi, bürokrat, işadamı ve çok sayıda ünlü kişinin yasa dışı dinlenmesiyle ilgili eski emniyet görevlileriyle ilgili dava açılırken, yargı ayağıyla ilgili de adım atıldı. HSYK 100 hakimle ilgili inceleme başlattı.
29.09.2021 Gündem
‘Kriptolu telefonun dedesiyim’
‘Kriptolu telefonun dedesiyim’ Cumhurbaşkanı, Başbakan, Genelkurmay Başkanlığı, MİT ve bakanların kullandığı kriptolu telefonların dinlendiği iddiasıyla TÜBİTAK ve TİB görevlisi 28 kişinin yargılanmasına devam edildi...
29.09.2021 Gündem
Böcek davasında karar!
Böcek davasında karar! Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde dinlenmesi sonrası açılan davada 8 sanığa beraat ederken, 2 sanık hapis cezası aldı.
29.09.2021 Gündem
'Böcek' davası ertelendi
'Böcek' davası ertelendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde çalışma ofisine "böcek" olarak adlandırılan dinleme cihazı konulmasıyla ilgili 13 kişi hakkında açılan davanın altıncı duruşması sona erdi...
29.09.2021 Gündem
Böcek davası
Böcek davası Boşanma travması yaşadım
13.05.2015 Magazin
Bakan sert çıktı! Kusura bakmasınlar...
Bakan sert çıktı! Kusura bakmasınlar... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "(Böcek davasının 2 sanığının Romanya'da yakalanması) Dışişleri Bakanlığı olarak bunların getirilmesinde arkadaşlarımız üzerine düşeni yapıyor, bu şekilde iadeleri için yasal süreç başlamış oldu...
29.09.2021 Gündem
Böcek soruşturması okyanusu aştı
Böcek soruşturması okyanusu aştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Başbakanlığı döneminde dinledikleri iddiasıyla yargılanan polisler hakkında dinlemeleri hangi örgüt veya ülke adına yaptıklarının tespiti için başlatılan soruşturmada ilginç bir gelişme yaşandı...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'da müdahil olacak!
Erdoğan'da müdahil olacak! Böcek davasında ara karar: Cumhurbaşkanı'nın davaya müdahil olma talebi kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
'Böcek' davası başladı!
'Böcek' davası başladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı sırasında çalışma ofisine "böcek" tabir edilen dinleme cihazı konulmasıyla ilgili 13 kişi hakkında açılan davanın ilk celsesi başladı.
29.09.2021 Gündem
10 yaşındaki kız kardeşini taciz ettiği videoları sosyal medyada paylaşan ağabey için emsal karar
10 yaşındaki kız kardeşini taciz ettiği videoları sosyal medyada paylaşan ağabey için emsal karar Gaziantep'te, 10 yaşındaki kız kardeşini taciz ettiği videoları sosyal medyada paylaşan ağabey Mehmet T. (21), yargılandığı davada iyi hal indirimi uygulanarak 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
14.03.2024 Gündem
Şiddet uygulayan kocasını bıçaklayarak öldürmüştü! Mahkeme kararını verdi
Şiddet uygulayan kocasını bıçaklayarak öldürmüştü! Mahkeme kararını verdi Konya'da duvarda gördüğü böcek nedeniyle 2 çocuğu ve kendisini döven alkollü eşi Mustafa Koç'u (48) bıçaklayarak öldüren ve ilk duruşmada tahliye olan Fatma Koç (52), suçun 'meşru müdafaa' kapsamında işlendiğine kanaat getirilerek, beraat etti.
1.11.2022 Yaşam
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali bu akşam düzenlenen Ödül Töreni ile sona erdi. İşte ödül alan filmler ve isimler...
8.10.2022 Magazin
Siyasetçilere kaset kumpası! Eski polisler...
Siyasetçilere kaset kumpası! Eski polisler... VIP dinleme davasında ceza alan, bazı siyasetçilere yönelik kaset kumpasında da yargılamaları süren iki eski polis, Yunanistan’a kaçmak isterken yakalandı. Tutuklanan sanıklar “Kaçmaktan vazgeçip İstanbul’a dönüyorduk” diye savunma yaptı.
14.04.2022 Gündem
TIR devrildi skandal ortaya çıktı! Çayın vatanı Rize'de çaya kumpas...
TIR devrildi skandal ortaya çıktı! Çayın vatanı Rize'de çaya kumpas... Rize’de yurtdışından gelen TIR’ın devrilmesi sonucu kaçak çay skandalı ortaya çıktı. ‘Çayın Susurluk’u olarak nitelendirilen olayda, on çay üreticisi suç duyurusunda bulundu.
12.06.2020 Gündem
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek ve oğluna hapis istemi!
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek ve oğluna hapis istemi! Antalya'da, yerel seçimden 2 gün önce ortaya çıkan, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı AK Parti'li Menderes Türel'in eşi Ebru Türel'e ait ses kaydını hazırlayanlarla ilgili iddianamede, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in oğlu Mustafa Gökhan Böcek ve yeğeni Cemil Böcek'in de aralarında bulunduğu 6 şüpheli hakkında, 5 yıla kadar hapis cezası istendi. Türel'in şikayeti üzerine açılan davanın ilk duruşması, 26 Aralık'ta, Antalya 10. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.
23.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Böcek Davası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki böcek davası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.