Bnp

Bnp

Son dakika BNP haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BNP ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BNP haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bnp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bnp gelişmeleri de dahil olmak üzere 413 bnp haberi bulunmuştur. Tüm bnp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek'ten Fransa ziyaretine ilişkin açıklama
Bakan Şimşek'ten Fransa ziyaretine ilişkin açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından Fransa ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu.
20.10.2023 Ekonomi
Niğde’de feci kaza! 2’si çocuk 3 ölü, 4 yaralı
Niğde’de feci kaza! 2’si çocuk 3 ölü, 4 yaralı Niğde’de tır ile minibüsün karıştığı kazada 2’si çocuk 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ağır yaralandı.
26.01.2022 Yaşam
Sürdürülebilirlik hedefleri için yeni kaynak
Sürdürülebilirlik hedefleri için yeni kaynak 2030 yılına kadar elektrik tüketimini %100 oranında kendi yenilenebilir enerji kaynaklarından karşılamayı ve 2050 yılına kadar net sıfır karbon emisyonunu hedefleyen Turkcell, imzalanan anlaşma kapsamında 2030 ve 2050 taahhütlerini de göz önünde bulundurarak kredi kullanım hedeflerini revize etti.
25.12.2021 Bilim ve Teknoloji
TEB resmen duyurdu! 6 ay geçerli, ücretsiz olacak
TEB resmen duyurdu! 6 ay geçerli, ücretsiz olacak TEB harekete geçti. Yeni karar vatandaşlara duyuruldu. 6 ay boyunca geçerli olacak. Ücretsiz olarak yapılabilecek. TEB tarafından avantajlı paketler hayata geçirildi. Türk Ekonomi Bankası (TEB), KOBİ'lerin dış ticaret işlemlerini avantajlı fiyatlarla gerçekleştirecekleri masraf paketlerini kullanıma sundu.
6.07.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası duyurdu! Bir ilk gerçekleşti, 5 yıl vade, faiz ise...
Ziraat Bankası duyurdu! Bir ilk gerçekleşti, 5 yıl vade, faiz ise... Ziraat Bankası resmen duyurdu. İlk kez gerçekleşti. Yoğun talep var. Dev bankadan yapılan açıklamada pandemi sürecine dikkat çekildi. Böyle zorlu bir süreçte önemli bir adım atıldığı vurgulandı. Talebin 3 kat fazla olmasının olumlu etkisinden söz edildi. Ziraat Bankası vadelendirmenin de 5 yıl olarak belirlendiğini bildirdi. Ziraat Bankası 5 yıl vadeli, 600 milyon dolar tutarlı sürdürülebilir eurobond ihracı gerçekleştirdi. Ziraat Bankası Finansal Yönetim Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yaşamakta olduğumuz ve küresel ölçekte etkili olan salgın koşulları altında sürdürülebilir eurobondumuza gelen, ihracın 3 katını aşan talep ve nitelikli yatırımcı ilgisi, Türkiye ekonomisine olan güvenin teyidi niteliğinde" diye konuştu.
28.01.2021 Ekonomi
D-Smart’ta dolu dolu spor!
D-Smart’ta dolu dolu spor! D-Smart Spor Kanalları’nda bu hafta dolu dolu geçecek. TEB BNP Paribas Tennıs Championship İstanbul heyecanı başlıyor. Çağla Büyükakçay ve Pemra Özgen'in maçlarının yanı sıra toplam 13 mücadele D-Smart ekranlarında olacak. Öte yandan Gloria Cup maçları da programda yer alıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul’un yeni turnuvası TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul heyecanı D-Smart’ta !
İstanbul’un yeni turnuvası TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul heyecanı D-Smart’ta ! Türkiye Tenis Federasyonu’nun çalışmaları sonucunda modernize edilen TTF İstanbul Tenis Merkezi’ndeki toprak kort turnuvasında dünyaca ünlü sporcular ve milli formayı da başarıyla temsil eden Türk tenisçilerimiz korta çıkacaklar. Turnuva genelinde oynanacak 13 maç naklen D-Smart Spor Kanallarında izleyicilerle buluşacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Felicien Kabuga kimdir? Ruanda soykırımında neler olmuştu? Soykırımın finansörü yakalandı!
Felicien Kabuga kimdir? Ruanda soykırımında neler olmuştu? Soykırımın finansörü yakalandı! 800 kişinin öldürülmesini örgütleyen Ruanda soykırımının finansörü Felicien Kabuga, 20 yıl sonra Fransada yakalandı. Felician Kabuga, Ruanda soykırımının finansörü olarak biliniyor ve 20 yıldır aranıyordu. Peki, Felicien Kabuga kimdir? Ruanda soykırımında neler oldu? İşte Ruanda'da yaşananların detayları...
16.05.2020 Gündem
İşte Türk Lirası'na yapılan operasyonun perde arkası!
İşte Türk Lirası'na yapılan operasyonun perde arkası! Küresel finans çetesi dün de boş durmadı. Daha önce Ağustos 2018’de, Mart 2019’da, Ekim 2019’da defalarca TL’ye operasyon yapmaya kalkan Londralı aynı bankalar dün de ülkenin milli parasına operasyon çekmeye kalktı. Yine aynı filmi sahneye koydular. Londra merkezli finansal kuruluşlar, ellerinde olmayan TL ile yüksek miktarda döviz almaya kalkıp, milli paramızın değerini düşürmeye çalıştılar. Bu kez bazı uluslararası ve yerli şirketleri devreye soktular. Nasıl mı? İşte detaylar...
7.05.2020 Ekonomi
Swap işlemi ne demek? Swap nedir, ekonomide swap işlemi ne anlama geliyor?
Swap işlemi ne demek? Swap nedir, ekonomide swap işlemi ne anlama geliyor? Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Türk bankalarına TL yükümlülüklerini vadesinde yerine getirmeyen BNP Paribas SA, Citibank NA, UBS AG'ye işlem yasağı getirdi. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun atmış olduğu adımları Prof. Dr. Sinan Alçın CNN Türk ekranlarında yorumladı. Alçın yaptığı açıklamada, Mayıs ayı başından itibaren özellikle Türk Lirası, dolar değişim değeri üzerinde biliyorsunuz yukarı yönlü bir hareket gözlemledik. Bunun ardında yatan yapısal nedenler var bir de son birkaç gün içerisindeki bu hareketlere ilişkin sebepler var. Swap işlemlerinde bir bacağı bunların Türk Lirası diğer bacağı dolar. Küresel ölçekte büyük bankalar günlük alım-satım işlemleriyle bir anlamda arbitraj geliri elde ederler. Yani ülkeler arasındaki çapraz kurlardan yararlanarak. Dolar alabilmeleri için ellerinde Türk Lirası bulundurmaları gerekiyor’’ kelimelerini kullanınca
7.05.2020 Gündem
BDDK'dan döviz manipülasyonu yapan 3 bankaya işlem yasağı
BDDK'dan döviz manipülasyonu yapan 3 bankaya işlem yasağı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türk bankalarına döviz işlemleri kaynaklı TL yükümlülüklerini vadesinde yerine getirmeyen BNP Paribas SA, Citibank NA, UBS AG'ye işlem yasağı getirildiğini bildirdi.
7.05.2020 Ekonomi
Bireysel emeklilikte en çok kazandıran fonlar
Bireysel emeklilikte en çok kazandıran fonlar Para biriktirmek isteyenler hangi BES’in daha çok getiri sağlayacağını merak ediyor. Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) fonları arasında kategorilere göre günlük en fazla kazandıran fonlar nelerdir? Bireysel emeklilikte en çok kazandıran fonlar hangileridir? İşte detaylar…
8.11.2019 Ekonomi
Yüksek tansiyon kalp yetmezliğine götürebilir!
Yüksek tansiyon kalp yetmezliğine götürebilir! Basit bir sorun gibi görülen yüksek tansiyon, ani ölümleri getiren kalp yetmezliğine yol açabiliyor. Kalp yetmezliğine yakalanmamak içinse yıllık tansiyon kontrollerinin yanında kardiyolojik takip önem taşıyor. Prof. Dr. İlke Sipahi, kalp yetmezliği ve tedavi yöntemleri hakkında bilgi verdi.
16.09.2019 Sağlık
BNP Paribas, Fed'den iki faiz indirimi bekliyor
BNP Paribas, Fed'den iki faiz indirimi bekliyor BNP Paribas, ABD Merkez Bankası`nın yılın geri kalanında iki faiz indirimi yapmasını bekliyor.
14.06.2019 Ekonomi
7 bankaya dövizde hile iddiası ile ceza geliyor!
7 bankaya dövizde hile iddiası ile ceza geliyor! AB Komisyonu, 7 bankaya döviz piyasalarında hile yaptıkları iddiası ile ceza kesmeye hazırlanıyor.
10.05.2019 Ekonomi
Dolar güne nasıl başladı?
Dolar güne nasıl başladı? Dolar haftanın son gününe 5.28 seviyesinde başladı.
15.02.2019 Ekonomi
Hazine`den tahvil ihracı açıklaması
Hazine`den tahvil ihracı açıklaması Hazine, euro cinsi tahvil ihraç miktarının 1,25 milyar euro olarak gerçekleştiğini bildirdi.
25.01.2019 Ekonomi
Beşiktaş'ta toprak kayması!
Beşiktaş'ta toprak kayması! Beşiktaş Akatlar'da yoğun yağış sonrası toprak kaydı. Bir evde maddi hasar meydana gelirken, belediye ekipleri de bölgede güvenlik tedbiri aldı. Esenyurt'ta da yoğun yağış nedeniyle yol çöktü. Seyir halindeki bir işçi servisi minibüsü çöken yola girerken 3 kişi hafif şekilde yaralandı.
11.12.2018 Gündem
Hazine tahvil ihracı miktarını açıkladı
Hazine tahvil ihracı miktarını açıkladı Hazine'den yapılan açıklamada, tahvil ihracı miktarının 1.5 milyar euro olduğu belirtildi.
8.11.2018 Ekonomi
Dolar güne o sınırın altında başladı
Dolar güne o sınırın altında başladı Dün 5.46’ya kadar gerileyen Dolar/TL güne 5.48 TL seviyesinden başladı. Kur bu sabah 5.47-4.48 bandında seyrediyor. Dolar/TL dün yaklaşık üç ayın en düşük seviyesi olan 5.50'nin altını test etmişti
31.10.2018 Ekonomi
İş anlaşmaları Selman'ın yüzünü böyle güldürdü
İş anlaşmaları Selman'ın yüzünü böyle güldürdü Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenen ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman önderliğinde gerçekleştirilen ‘Çöl Davosu’ olarak adlandırılan ‘Geleceğe Yatırım Girişimi Konferansı’nda (FII) batının sözde protestosuna rağmen 56 milyar dolarlık iş anlaşması yapıldı.
26.10.2018 Ekonomi
Suudi Arabistan'a şok üstüne şok!
Suudi Arabistan'a şok üstüne şok! Fransa Ekonomi Bakanı Bruno Le Maire, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın himayesinde gelecek hafta Riyad'da düzenlenecek yatırım konferansına katılmayacağını açıkladı. Bu kararın ardından Hollanda ve İngiltere de Riyad'a gitmeme kararı aldı.
18.10.2018 Dünya
BNP Paribas'tan Türkiye açıklaması
BNP Paribas'tan Türkiye açıklaması Fransa merkezli BNP Paribas Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Jean Lemierre, Türkiye ekonomisinin karşılaştığı zorluklara rağmen harika bir durumda olduğunu ve BNP Paribasın Türkiye piyasasından çekilme gibi bir planı olmadığını söyledi.
14.09.2018 Ekonomi
Türk bankalardan FT’ye jet yalanlama
Türk bankalardan FT’ye jet yalanlama FT’nin ‘ECB, 3 Avrupa bankasının Türkiye’ye verdiği borçların geri ödenmesi konusunda kaygılı’ haberine bankanın Türk ortakları Garanti ve Yapı Kredi’den ‘Türkiye’ye uzun vadeli bakıyorlar’ yanıtı geldi.
10.08.2018 Ekonomi
Pakistan kesin olmayan seçim sonuçlarını açıkladı!
Pakistan kesin olmayan seçim sonuçlarını açıkladı! Pakistan Seçim Komisyonu 25 Temmuz seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarını açıkladı.
28.07.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bnp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bnp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.