Bjk Tv

Bjk Tv

Son dakika BJK TV haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BJK TV ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BJK TV haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bjk Tv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bjk tv gelişmeleri de dahil olmak üzere 305 bjk tv haberi bulunmuştur. Tüm bjk tv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
18.11.2023 Beşiktaş
Gökhan Dağıstanlı kimdir, kaç yaşında, nereli? Sevcan Orhan’ın sevgilisi Gökhan Dağıstanlı
Gökhan Dağıstanlı kimdir, kaç yaşında, nereli? Sevcan Orhan’ın sevgilisi Gökhan Dağıstanlı Türk halk müziği sanatçısı Sevcan Orhan, Kafa dergisi yazarı Gökhan Dağıstanlı ile aşk yaşamaya başladı. Gökhan Dağıstanlı, ilişkilerini sosyal medyada ilan edip, fotoğraf altına “Belki de biraz geç rastladım sana” notunu yazdı. Söz konusu gelişmenin ardından Gökhan Dağıstanlı kimdir, nerelidir, kaç yaşında? sorularına yanıt aranamaya başlandı.
17.08.2021 Gündem
O sözleşme feshedildi!
O sözleşme feshedildi! BJK TV'nin kapanması sonrası yayın hayatına Youtube kanalından devam eden Beşiktaş kulübünde sistem değişti. Daha evvel dışardan bir firmaya aylık 100 bin TL ödenerek işletilen Youtube kanalı, tasarruf politikasına takıldı.
20.11.2019 Beşiktaş
Serdal Adalı'dan Anderson Talisca bombası!
Serdal Adalı'dan Anderson Talisca bombası! Beşiktaş'ta seçime kısa bir süre kala adaylar çalışmalarını hızlandırdı. Başkan adayı Serdal Adalı, seçilmesi durumunda gerçekleştireceği politikaları açıkladı.
18.10.2019 Beşiktaş
Japonya Beşiktaş'ı konuşuyor!
Japonya Beşiktaş'ı konuşuyor! Shinji Kagawa’nın Beşiktaş’a transferi ülkesinde geniş yankı uyandırdı.
2.02.2019 Beşiktaş
Atiba'dan Bayern Münih itirafı!
Atiba'dan Bayern Münih itirafı! Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson, siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş için övgü dolu sözler sarf etti.
11.12.2018 Beşiktaş
Fikret Orman'ın yönetim kurulu belli oldu!
Fikret Orman'ın yönetim kurulu belli oldu! Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın divan kuruluna vereceği yönetim kurulu listesi belli oldu.
12.09.2018 Beşiktaş
Fikret Orman'dan çok sert tepki! "Beşiktaş'ı 'satacak' diyorlar..."
Fikret Orman'dan çok sert tepki! "Beşiktaş'ı 'satacak' diyorlar..." Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurul Toplantısı'nda 3-4 maddenin oylanacağını söyledi.
5.09.2018 Beşiktaş
Quaresma en büyük hayalini açıkladı
Quaresma en büyük hayalini açıkladı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu “Şenol Güneş büyük bir insan. Onunla çalışmak benim için büyük gurur. Beraber bir daha şampiyon olmak en büyük dileğim. Bu hafta derbiye iyi hazırlanacağız ve kazanacağız.” dedi.
24.04.2018 Beşiktaş
"Sağlam adımlar atmalıyız"
"Sağlam adımlar atmalıyız" BJK TV'nin resmi açılışına katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ligde kalan 8 haftada yapmaları gerekeni açıkladı:
27.03.2018 Futbol
Bayern Münih Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şifresiz mi?
Bayern Münih Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şifresiz mi? Bayern Münih Beşiktaş maçı için nefesler tutuldu. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda temsilcimiz Beşiktaş Alman devi Bayern Münih'in konuğu olacak. Peki Bayern Münih Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Bayern Münih Beşiktaş maçı şifresiz mi yayınlanacak?
19.02.2018 Beşiktaş
Fikret Orman'dan sert açıklama!
Fikret Orman'dan sert açıklama! Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, BJK TV'ye Siyah-Beyazlıların gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
18.02.2018 Beşiktaş
Ryan Babel'den Ajax açıklaması
Ryan Babel'den Ajax açıklaması Beşiktaş’ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, Vodafone Geleceğin Kara Kartalı projesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
8.02.2018 Beşiktaş
Yeni transfer Vida İstanbul'a geldi
Yeni transfer Vida İstanbul'a geldi Beşiktaş'ın yeni transferi, Hırvat stoper Domagoj Vida, sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a geldi.
2.01.2018 Beşiktaş
Ben aşkın her halini anlatıyorum
Ben aşkın her halini anlatıyorum Kafa Dergisi yazarı Gökhan Dağıstanlı’nın ilk kitabı “Kimsesiz Mektuplar” okurlarla buluştu. Cemal Süreyya’dan ilham alan Dağıstanlı ile kitabı ve yazarlık serüvenini konuştuk.
29.12.2017 Arşiv
‘Türkiye’yi tanımadıkları için Milli Takım’ı düşünmüyorlar’
‘Türkiye’yi tanımadıkları için Milli Takım’ı düşünmüyorlar’ “Almanya’daki gençler neden Türkiye’yi seçmiyor?” sorusuna kendisi de bir gurbetçi olan Tolgay Arslan’dan çarpıcı tespit
13.11.2017 Beşiktaş
Negredo için gol vakti
Negredo için gol vakti Şenol Güneş, Cenk’i salı günü Devler Ligi’nde oynanacak Monaco maçına saklayacak. Milli arada çok iyi hazırlanan Negredo ise Ankara’da 11’de başlayıp Beşiktaş formasıyla ilk golünü atmaya çalışacak
12.10.2017 Beşiktaş
Ryan Babel'den derbi yorumu
Ryan Babel'den derbi yorumu Babel, "Beşiktaş formasıyla ilk kez Fenerbahçe deplasmanına çıkacağım. Kendimize güveniyoruz, inanıyoruz" dedi.
21.09.2017 Beşiktaş
Pitbull İstanbul'da!
Pitbull İstanbul'da! Beşiktaş'ın Şilili yeni transferi Gary Medel, İstanbul'a geldi.
11.08.2017 Beşiktaş
Lens: Beşiktaş'ta oynamak hayalimdi
Lens: Beşiktaş'ta oynamak hayalimdi Beşiktaş'ın yeni transferi Jeremain Lens, BJK TV'de açıklamalarda bulundu
7.08.2017 Beşiktaş
Caner Erkin iddialı konuştu
Caner Erkin iddialı konuştu “2 sene üst üste şampiyonluğun bence çok bir önemi yok. Bu sene de başarırsak önemi olacak.”
27.07.2017 Beşiktaş
"İz bırakmaya geldim"
"İz bırakmaya geldim" “Transferde Beşiktaşlı taraftarların bana ve aileme gösterdiği sevgi karar vermemi kolaylaştırdı. Kendimi bu ailenin bir parçası olarak görüyorum.”
5.07.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'tan flaş karar! Kapanıyor...
Beşiktaş'tan flaş karar! Kapanıyor... Beşiktaş'a yakın haber kaynaklarının iddiasına göre; amatör şubelerde küçülmeye giden Beşiktaş Yönetimi, BJK TV'yi kapatma kararı aldı.
30.06.2017 Beşiktaş
Fatih Terim'den Beşiktaş açıklaması!
Fatih Terim'den Beşiktaş açıklaması! Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İtalyan La Gazetta Della Sport Gazetesi'nde yer alan haberle ilgili BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.
14.03.2017 Futbol
Demba Ba'dan Beşiktaş'a Yohan Cabaye önerisi
Demba Ba'dan Beşiktaş'a Yohan Cabaye önerisi Beşiktaş'ın Senegalli golcüsü Demba Ba, Fransız orta saha oyuncusu Yohan Cabaye'yi Siyah-beyazlılar'a önerdi.
6.03.2017 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Bjk Tv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bjk tv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.