Gazete Vatan Logo
Futbol "Sağlam adımlar atmalıyız"

"Sağlam adımlar atmalıyız"

BJK TV'nin resmi açılışına katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ligde kalan 8 haftada yapmaları gerekeni açıkladı:

"Sağlam adımlar atmalıyız"

“Avrupa’daki en rekabetçi ligi yaşıyoruz. Beşiktaş maçlarını kazanma gayreti içinde olup şampiyonluk yaşamak istiyor. Üç sene üst üste şampiyon olmayı büyük taraftarımıza yaşatmak istiyoruz.”

BJK TV’NİN Vodafone Park’taki yeni stüdyolarının resmi açılışı dün gerçekleştirildi. Başkan Fikret Orman’ın yanı sıra yöneticilerden Berk Hacıgüzeller, Hüseyin Mican, Candaş Tolga Işık, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Cihat Kumuşoğlu da törene katıldı.

BAŞKAN Orman, burada yaptığı açıklamada, “Şanssız puanlar kaybettik. Kalan 8 haftada daha sağlam adımlar ile önümüze bakma gayretinde olacağız. Bütün rakiplerimizin hedefleri var. Avrupa’daki hemen hemen en rekabetçi ligi yaşıyoruz Türkiye’de. Bunun keyfine bakmak lazım.

MEDİPOL Başakşehir maçında rakibimizin önemli oyuncuları yoktu ve 30 dakikadan fazla 10 kişi oynamalarına rağmen kaybettik. Bu bizim açımızdan iyi bir durum değildi ama futbolda hiçbir zaman dün yoktur. Önümüzde 8 tane maç var. Beşiktaş maçlarını kazanma gayreti içinde olup şampiyonluk yaşamak istiyor. Üç sene üst üste şampiyon olmayı büyük taraftarımıza yaşatmak istiyoruz.

Haberin Devamı

‘TEKNİK ADAM DEĞİLİM’

BENİM Ümraniye’ye gitmem çok önemli değil. Netice itibarıyla teknik adam değilim. Orada Şenol Güneş ve ekibi var ama camia lideri olarak orada arkadaşlarımıza destek olmak manasında gitmeye gayret ediyorum” diye konuştu.

‘Futbol akademisine ciddi yatırım yapacağız’
YATIRIMLAR hakkında bilgi veren Orman, “Statta bütün tesisleri bitirdik. Yakında restoranları açacağız ve stat içindeki bütün yatırımlar bitmiş oluyor. Ümraniye’deki futbol akademisine büyük yatırım yapacağız. Biraz hızlanmalıyız ki lig bittiği gibi oraya başlayalım. Gerede’de otelimiz var. Onu da önümüzdeki sezon yapmak istiyoruz.
SONRA basketbol salonu projemiz var. İzin süreçleri hemen hemen bitmek üzere. Maketleri yapılıyor, sponsorluk görüşmeleri de geliyor. 2 hafta içinde Pendik no:1903’ü de açacağız. Bir tek biz de yapmıyoruz. Geçen hafta Antalya no:1903 açıldı” dedi.
‘Afrin’e gitmek istiyorum’
“Zeytin Dalı Harekâtı’nı yürüten askerlerimize ve bölge halkına destek ve moral verme niyetindeyim.”
BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman dünkü açılışta VATAN’a özel konuştu ve önümüzdeki günlerde Afrin’e giderek hem burada Zeytin Dalı Harekâtı’nı yürüten Mehmetçik’e hem de bölge halkına destek vermeyi planladığını söyledi.
ORMAN, bölge halkının yıllardır çıkar savaşları altında ezildiğini kaydederken “Türk askerinin gelmesiyle rahat bir nefes alan ve huzura kavuşan tüm Müslüman kardeşlerimizi ziyaret edip Beşiktaş’ın da onların yanında olduğunu hissettirmek istiyorum. Her konuda öncü olan Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu Beşiktaş’ın başkanı olarak, Afrin’de başarılı bir operasyon yürüten askerlerimize de destek ve moral verme niyetindeyim” dedi.

Haberin Devamı