Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Japonya Beşiktaş'ı konuşuyor!

Japonya Beşiktaş'ı konuşuyor!

Shinji Kagawa’nın Beşiktaş’a transferi ülkesinde geniş yankı uyandırdı.

Japonya Beşiktaş'ı konuşuyor!

Shinji Kagawa’nın Beşiktaş’a transferi ülkesinde geniş yankı uyandırdı. Japon basın mensupları, futbolcunun Almanya’dan Türkiye’ye gelişinde Atatürk Havaalanı’na giderek kendisini karşılarken, burada meydana gelen gelişmeleri Japonya’ya an be an bildirdi. Japon televizyonları, Kagawa’nın İstanbul’a ayak basışını canlı olarak yayınlarken, havaalanında bekleyişte olan Beşiktaşlı taraftarlar ile de röportaj yaparak bunları da ekrana getirdi.

Japonya’da dün yayınlanan gazetelerin manşetlerini de, ülkenin en önemli futbolcularından olan Kagawa’nın siyah-beyazlı ekibe transferi oluşturdu. Beşiktaş ambleminin de kullandığı resimlerle, konuyla ilgili gelişmeler okuyuculara duyuruldu.

‘Atmosferden etkilendim’

BJK TV’ye konuşan Kagawa, siyah-beyazlı kulüpte ilk gününün çok iyi geçtiğini söyledi, “Gerçekten çok hoş bir karşılama oldu. Herkes dostça karşıladı” dedi. Beşiktaş’ın yaz transfer döneminde de kendisini istediğini belirten Japon futbolcu, “Gerçekten bu konuda çok samimi, çok ciddi bir tavır ortaya koydular. Ben de bu teklifi kabul ettim ve mücadeleye başlamaya karar verdim. Transfer kesinleştikten sonra İlkay Gündoğan’dan ve Nuri Şahin’den mesajlar aldım. Hem İstanbul ile ilgili hem de Beşiktaş hakkında pozitif şeyler söylediler” diye konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın kendi sahasında oynadığı maçları izlediğini vurgulayan Kagawa “Atmosferden gerçekten etkilendim. Taraftarlar gerçekten çok özel. Onların önünde ilk maçıma çıkmayı dört gözle bekliyorum. Ben buraya çok isteyerek geldim. Arkadaşlarımla birlikte takımı iyi yerlere, iyi noktalara getirebilmek için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

(Milliyet)