Bizim Hikaye

Bizim Hikaye

Son dakika Bizim Hikaye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bizim Hikaye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bizim Hikaye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bizim Hikaye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bizim hikaye gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.035 bizim hikaye haberi bulunmuştur. Tüm bizim hikaye haberleri aşağıda listelenmiştir.
D Media’dan yepyeni bir dizi geliyor!
D Media’dan yepyeni bir dizi geliyor! Kanal D’de, 2024 Şubat ayında ekrana gelmesi planlanan ve anlaşması 16 – 19 Ekim  tarihleri arasında düzenlenen MIPCOM 2023’de gerçekleşen Till Death (Ölene Kadar)  dizisi için cast çalışmaları başladı.
1.11.2023 Televizyon
Vermem Seni Ellere Zeliş'i kim oynuyor? Buse Meral kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Vermem Seni Ellere Zeliş'i kim oynuyor? Buse Meral kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Vermem Seni Ellere Zeliş kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV'de yayınlanan Vermem Seni Ellere dizisinde Zeliş karakterini Buse Meral canlandırıyor. Seyirci, "Buse Meral kimdir, hangi dizilerde rol aldı?" sorgusuna başladı. İşte Buse Meral hakkında bilgiler...
18.06.2023 Televizyon
Nil Keser'den samimi açıklamalar! 'Tekdüzelik bana göre değil'
Nil Keser'den samimi açıklamalar! 'Tekdüzelik bana göre değil' Kırgın Çiçekler dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Nil Keser, kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Keser, hayatındaki değişikliklere kolay uyum sağladığından bahsetti.
7.12.2022 Magazin
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile? 2019'da kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına aldı. İhanet iddialarıyla gündeme gelen Hazal Kaya-Ali Atay cephesinden mutlu haber geldi. Peki, Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
25.07.2022 Magazin
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Melisa Döngel derin göğüs dekolteli pozuyla Instagram'ı salladı!
Melisa Döngel derin göğüs dekolteli pozuyla Instagram'ı salladı! Aşk Mantık İntikam dizisinde canlandırdığı Çağla karakteriyle gündemden düşmeyen Melisa Döngel, Instagram hesabından paylaştığı derin göğüs dekolteli pozuyla, sosyal medyanın gündemine oturdu.
14.10.2021 Magazin
Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy ilk kez buluştu!
Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy ilk kez buluştu! Hazal Kaya ile Buğra Gülsoy'un aynı projede yer aldığı ortaya çıkmıştı. İki ünlü isim Fox TV'nin yeni sezon tanıtımında ilk kez bir araya geldi
19.09.2021 Magazin
Öz babasının istismarına uğrayan Melisa Döngel'e ünlü isimlerden destek!
Öz babasının istismarına uğrayan Melisa Döngel'e ünlü isimlerden destek! ‘Bizim Hikâye’, ‘Sen Çal Kapımı’, ‘Elif’ gibi popüler dizilerde rol alan Melisa Döngel’in babası tarafından istismar edildiği ortaya çıktı. Ünlü oyuncuya, Twitter'da #YalnızDeğilsinMelisaDöngel etiketi altında binlerce destek mesajı atıldı.
5.07.2021 Magazin
Bakan Albayrak'tan 12 Eylül paylaşımı: Unutmadık, unutmayacağız
Bakan Albayrak'tan 12 Eylül paylaşımı: Unutmadık, unutmayacağız Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabı üzerinden 12 Eylül paylaşımında bulundu.
12.09.2020 Ekonomi
Sanat dünyasının acı kaybı...Kıvanç Uğraşbul yaşamını yitirdi
Sanat dünyasının acı kaybı...Kıvanç Uğraşbul yaşamını yitirdi Mersin Devlet Opera ve Balesi'nde Bas Bariton solist sanatçı olarak görev yapan sanatçı Kıvanç Uğraşbul hayatını kaybetti.
3.03.2020 Kültür Sanat
Sahra Şaş kimdir? Sahra Şaş nereli ve kaç yaşında?
Sahra Şaş kimdir? Sahra Şaş nereli ve kaç yaşında? 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Sahra Şaş, ilk oyunculuk deneyimini 2013 yılında yayınlanan Tatar Ramazan adlı dizide yaşadı. Sahra Şaş'ı daha yakından tanıyacak olursak... Sahra Şaş kimdir, nerelidir?
4.01.2020 Gündem
‘Hayatımda kimse yok’
‘Hayatımda kimse yok’ Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki akşam Etiler'de bir mekanda görüntülendi.
4.07.2019 Magazin
Teriyer dudağını ısırdı
Teriyer dudağını ısırdı ‘Bizim Hikaye’ dizisinde oynayan Burak Deniz, arkadaşının teriyer cinsi köpeğini severken, küçük bir kaza geçirdi.
17.03.2019 Magazin
Nilay Duru anne oldu!
Nilay Duru anne oldu! 'İnadına Aşk' dizisinde canlandırdığı karakterle adını geniş kitlelere duyuran Nilay Duru, bir kız bebek dünyaya getirdi.
16.03.2019 Magazin
Hazal Kaya ve Burak Deniz arasında kriz!
Hazal Kaya ve Burak Deniz arasında kriz! 'Bizim Hikaye' dizisinin başrolündeki Hazal Kaya ve Burak Deniz arasında kriz çıktı.
4.03.2019 Magazin
Dizilerin ekrana döneceği tarihler belli oldu
Dizilerin ekrana döneceği tarihler belli oldu Özel kanalların yeni yılla birlikte reklam anlaşmalarını yenilemeleri nedeniyle yerli diziler, ocak ayı başında yayına üç hafta ara verdi.
16.01.2019 Televizyon
Nesrin Cavadzade veda etti
Nesrin Cavadzade veda etti Bizim Hikaye dizisinde 'Tülay' karakterini canlandıran başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade, diziden ayrıldı. Dizinin yapımcısı, oyuncunun veda ettiğini sosyal medyadan "Seni ve gülen yüzünü unutmayacağız" notuyla yayınladı.
28.12.2018 Magazin
Ünlü sanatçı Ayşen Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi!
Ünlü sanatçı Ayşen Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi! Ünlü oyuncu Ayşen Gruda rahatsızlanarak, Kağıthane'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. 74 yaşındaki oyuncunun tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
17.12.2018 Magazin
Burcu Kıratlı kimdir?
Burcu Kıratlı kimdir? Burcu Kıratlı başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Aşk ve Mavi dizisinin başrol oyuncusu Burcu Kıratlı güzelliğiyle de büyülüyor. İşte Burcu Kıratlı'nın hayatı hakkında merak edilen bilgiler...
15.11.2018 Gündem
RTÜK'ten reyting rekortmeni dizilere "şiddet" cezası
RTÜK'ten reyting rekortmeni dizilere "şiddet" cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), "Bizim Hikaye" dizisindeki bir çocuğu "kadınlaştıran" görüntüler ile "Çukur", "Avlu", "Sen Anlat Karadeniz" ve "Muhteşem İkili" dizilerindeki şiddet sahneleri sebebiyle televizyon kanallarına ceza yağdırdı
14.11.2018 Televizyon
Burak Deniz'e Büşra Develi soruldu
Burak Deniz'e Büşra Develi soruldu Defalarca açıklama yaptığını ifade eden Burak Deniz, Büşra Develi'yle olan ilişkisini sonlandırdıklarını yineledi.
6.10.2018 Magazin
Bizim Hikaye 41. yeni bölümde Barış, kıskançlık krizine girecek!
Bizim Hikaye 41. yeni bölümde Barış, kıskançlık krizine girecek! Bizim Hikaye 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve heyecan yarattı. Bu akşam ekrana gelecek olan Bizim Hikaye dizisinde Filiz'in başkasıyla yemeğe çıktığını gören Barış çok kıskanacak. İşte Bizim Hikaye'de yaşanacaklar...
4.10.2018 Gündem
Kesenize bereket!
Kesenize bereket! Yapımcı Fatih Aksoy, Özge Özpirinçci ve Hazal Kaya’nın erkek oyuncuların iki katı ücret aldığını açıkladı. Hazal Kaya “Kesenize bereket Fatih Bey” dedi.
2.10.2018 Magazin
Bizim Hikaye 40. yeni bölümde Filiz zor durumda!
Bizim Hikaye 40. yeni bölümde Filiz zor durumda! Bizim Hikaye 40. yeni bölümüyle bu akşam izlenebilecek. Fox TV'nin konusu ve oyuncularıyla oldukça sevilen dizisi Perşembe akşamları ekrana geliyor. Bizim Hikaye'de Filiz'in ailesine karşı sorumlulukları artarken, hayatı da gitgide zorlaşmaktadır.
27.09.2018 Gündem
Bizim Hikaye 39. yeni bölümde Filiz ile Barış aşkı bitiyor mu?
Bizim Hikaye 39. yeni bölümde Filiz ile Barış aşkı bitiyor mu? Bizim Hikaye 39. yeni bölüm fragmanında yine heyecan dolu sahneler yer alıyor. Bizim Hikaye'de Barış'ın eski karısına ve çocuğuna dönmesi Filiz'i adeta yıkıma uğratıyor. Bizim Hikaye bu akşam Fox TV'de.
20.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bizim Hikaye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bizim hikaye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.