Bitkisel Hayat

Bitkisel Hayat

Son dakika Bitkisel hayat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bitkisel hayat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bitkisel hayat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bitkisel Hayat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bitkisel hayat gelişmeleri de dahil olmak üzere 163 bitkisel hayat haberi bulunmuştur. Tüm bitkisel hayat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı! Tek hayali Tarkan’la şarkı söylemek
Bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı! Tek hayali Tarkan’la şarkı söylemek Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
30.01.2024 Gündem
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
Teyze ve yeğeninin ağlatan dramı! Kahreden haberi aldı: Ağır hastayım
Teyze ve yeğeninin ağlatan dramı! Kahreden haberi aldı: Ağır hastayım Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde polis olmak isteyen genç kız 4 yıl önce otomobilin çarpması sonucu bitkisel hayata girerken, onun bakımını üstlenen teyzesi de kanser oldu.
26.11.2022 Yaşam
3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası: “Sağ kaburgamın altından o çocuğa çiçekler gönderiyorum”
3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası: “Sağ kaburgamın altından o çocuğa çiçekler gönderiyorum” 1 kişi 8 kişiye can oluyor; akciğeriyle nefes, böbreğiyle can, kalbiyle yaşam veriyor. Organ bağışı hayat kurtarıyor. Diyaliz makinesine bağlı yaşayanların, günlerini yoğun bakım ünitelerinde geçirenlerin yaşamı bağışlanacak bir organa bağlı. Geçirdiğiniz trafik kazası, aldığınız grip virüsü ya da kullandığınız yanlış ilaç, sizi nakil sırası bekleyen biri haline getirebiliyor. 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası. Nakil sırası bekleyenler ve nakil olanlar anlattı…
9.11.2022 Sağlık
Estetik ameliyatı hayatını kararttı! Bilirkişi raporu ortaya çıktı
Estetik ameliyatı hayatını kararttı! Bilirkişi raporu ortaya çıktı Eşine evde bakmak zorunda kalan Rüstem Abbas, eşinin tıbbi hata nedeni ile bu hale geldiğini iddia ederek Antalya 2'ikinci Tüketici Mahkemesi'ne maddi ve manevi tazminat davası açtı.
25.07.2022 Yaşam
Müzisyen Fazıl Say’ın büyük acısı
Müzisyen Fazıl Say’ın büyük acısı Müzisyen Fazıl Say’ın annesi Ayşe Güngür Say tedavi gördüğü Bodrum’da hayatını kaybetti.
24.08.2018 Magazin
Bitkisel hayattaki hasta 15 yıl sonra uyandı!
Bitkisel hayattaki hasta 15 yıl sonra uyandı! Fransa’da 15 yıl boyunca bitkisel hayatta kalan hasta, boynundaki bir sinir tetiklendiğinde bilincini yeniden kazandı.
27.09.2017 Sağlık
‘Beyin ölünce dönüş yok’
‘Beyin ölünce dönüş yok’ Doç. Dr. Cevdet Uğur Koçoğulları, beyin ölümü ilan edildikten sonra uyanan hiç kimse olmadığını belirtti.
16.05.2017 Sağlık
Meclis'te gerginlik! CHP'li vekil yine tartıştı
Meclis'te gerginlik! CHP'li vekil yine tartıştı CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, Öğrenci Veli Derneği yöneticileriyle mecliste basın toplantısı düzenlemek isteyince tartışma yaşandı.
29.09.2021 Gündem
Münir Özkul'un son durumunu kızı canlı yayında anlattı!
Münir Özkul'un son durumunu kızı canlı yayında anlattı! Minir Özkul öldü mü? sorularıyla sıkça kalbi kırılan Güner Özkul telefonla bağlandığı canlı yayında babası ile ilgili neler yaşadığını anlattı.
17.03.2016 Magazin
Hitchcock filmi izleyince bitkisel hayattan uyandı
Hitchcock filmi izleyince bitkisel hayattan uyandı 16 yıldır bitkisel hayatta olan kadına korku sinemasının ustalarından Alfred Hitchcock filmleri izletilince bazı uyanıklık ve farkındalık belirtileri gösterdi.
29.09.2021 Gündem
Bitkisel hayattaki hastayı uyandırdı
Bitkisel hayattaki hastayı uyandırdı İngiliz asıllı Amerikalı yönetmen Alfred Joseph Hitchcock'un filmini izleyen bitkisel hayattaki hasta bazı uyanıklık ve farkındalık belirtileri gösterdi...
18.09.2014 Yaşam
Fransa bu adamı konuşuyor!
Fransa bu adamı konuşuyor! Fransa, geçirdiği ağır bir motosiklet kazası sonunda felç kalarak bitkisel hayata giren 39 yaşındaki Vincent Lambert’in fişinin çekilip çekilmeyeceğini tartışıyor.
25.06.2014 Dünya
Schumacher'den kötü haber!
Schumacher'den kötü haber! 'Hiç bir zaman uyanamayabilir'
10.11.2021 Diğer Sporlar
'Schumacher bir daha uyanamayabilir'
'Schumacher bir daha uyanamayabilir' Michael Schumacher'in durumunu değerlendiren eski Formula 1 sağlık delegesi Gary Hartstein, "Hayata dönme şansı her geçen gün azalıyor ve bu süre oldukça uzadı" dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
'Bitkisel hayatta' iddiası!
'Bitkisel hayatta' iddiası! Fransa Alpleri’nde 29 Aralık’ta geçirdiği kayak kazasında başından ağır yaralanan ve yaklaşık bir aydır yapay bir komada tutulan Formula 1 şampiyonu Michael Schumacher’in bitkisel hayata girmiş olabileceği iddia edildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
7 yıl sonra ilk hareket!
7 yıl sonra ilk hareket! Eski Başbakan hayata mı dönüyor?
11.01.2014 Dünya
'Eskiden bitkisel hayattaydım!'
'Eskiden bitkisel hayattaydım!' Canlı yayında içini döktü...
3.05.2013 Magazin
Ölecek diye beklerken...
Ölecek diye beklerken... Tüm umutların bittiği anda...
13.11.2012 Dünya
Özdil'den Sözcü'ye 'ders'
Özdil'den Sözcü'ye 'ders' Hürriyet Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil Sözcü Gazetesi'nden Hande Zeyrek'e ropörtaj verdi
24.05.2012 Televizyon
PKK muhabirinin dehşet yılları!
PKK muhabirinin dehşet yılları! 18 yaşında PKK'nın dağ kadrosuna katılan, 3 yıl önce terör örgütünden kaçan 'Polin' yaşadıklarını anlattı:
28.07.2011 Yaşam
Ölümüne Vatikan ‘Cinayet’ diyor
Ölümüne Vatikan ‘Cinayet’ diyor İtalya’da son 17 yılını ’Daimi bitkisel hayat’ koşullarında geçiren 37 yaşındaki Eluana Englaro, Yargıtay kararıyla suni beslenmesinin aşamalı olarak durdurulmasının 4’üncü gününde hayata gözlerini yumdu...
10.02.2009 Dünya
Eluana öldü!
Eluana öldü! Hükümet beslenmesi durdurulan Eluana’yı kurtarmak için jet hızıyla yasa çıkarmaya çalışıyordu ama...
10.02.2009 Dünya
Dr. Köse’ye “Bize de  yardım et”  telefonları
Dr. Köse’ye “Bize de yardım et” telefonları Bursa'da şofbenden sızan karbon monoksit gazından zehirlenen ve bitkisel hayata giren kızı Neslihan Köse’yi (19) yaşama döndürmeyi başaran Dr. Hale Kabacaoğlu Köse’ye (51), çocuklarının başlarına benzer olaylar gelen ailelerden telefon yağdı
29.09.2021 Gündem
Çete çatışmasının kurbanı İzmitli İnci Ercan'ın ailesi PAZAR VATAN'a konuştu
Çete çatışmasının kurbanı İzmitli İnci Ercan'ın ailesi PAZAR VATAN'a konuştu "Evrende en son bir araya gelecek iki şey Kalaşnikof mermisi ve annemdi"
27.03.2006 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Bitkisel Hayat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bitkisel hayat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.