Birliktelik

Birliktelik

Son dakika birliktelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan birliktelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını birliktelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Birliktelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan birliktelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.041 birliktelik haberi bulunmuştur. Tüm birliktelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilan Çiçek Deniz Sinan Çetin’in oğluyla aşk yaşıyor!
Dilan Çiçek Deniz Sinan Çetin’in oğluyla aşk yaşıyor! Oyuncu Dilan Çiçek Deniz Mert Yazıcıoğlu ile kısa süreli birliktelik sonrasında aradığı aşkı ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlunda buldu.
24.04.2024 Magazin
Sırp çete liderinin öldürülmesi davasında GPS takip cihazı raporu mahkemeye ulaştı!
Sırp çete liderinin öldürülmesi davasında GPS takip cihazı raporu mahkemeye ulaştı! Sırp organize suç örgütü lideri Jovan Vukotiç, Karadağ'da Skaljarskı ile Kavackı suç örgütleri arasında çıkan saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin 8'i tutuklu 18 sanığın yargılandığı davada, araca konulan GPS takip cihazıyla ilgili bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı. Raporda GPS cihazının 60 saniyede yerleştirilip kapatılabilir olduğu açıklandı.
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi El Suud ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi El Suud ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
8.04.2024 Gündem
Deprem bölgesine e - birliktelik kampanyası
Deprem bölgesine e - birliktelik kampanyası Ticaret Bakanı Ömer Bolat, deprem bölgesinin kalkındırılmasına katkı sunmak amacıyla E-Birliktelik kampanyası başlattıklarını söyledi.
3.04.2024 Ekonomi
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi Karabük Üniversitesi hakkında sosyal medyada çıkan iddialara şehir sakinleri ve esnaftan tepki geldi. Sosyal medyada ‘itiraf’ sayfasında bazı Türk öğrencilerin siyahi öğrencilerle cinsel birliktelik yaşadıktan sonra HPV ya da HIV kaptığı, fuhuş vakalarının çığ gibi arttığı iddiaları koca bir kenti ve üniversiteyi sarstı. Ancak bazı kesimlere göre de bunlar itiraf değil, iftiraydı. Amaç Karabük’e kara çalmak, yabancı düşmanlığını pompalamaktı. Karabük Üniversitesi'nden, Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik yaşamaları sebebiyle HIV ve HPV pozitif vakalarında artış ve hastanelerde yoğunluk olduğu iddialarına açıklama geldi.
27.03.2024 Gündem
Vincenzo Montella'dan Arda Güler ve Semih Kılıçsoy açıklaması
Vincenzo Montella'dan Arda Güler ve Semih Kılıçsoy açıklaması A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella gündeme dair açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in Real Madrid'de daha fazla şans bulması gerektiğini belirten Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy ile ilgili soruyu cevapladı.
24.03.2024 Futbol
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti Geçtiğimiz yıl ABD'de ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Mesleğe yeni başlayan genç polisin meslektaşlarıyla kurduğu müstehcen ilişkileri ortaya çıkmasının ardından açılan davada geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024 Dünya
Oyuncu Yasemin Allen gönlünü eski FBI çalışanı Erdal Kaya’ya kaptırdı! ‘İlk defa onay veriyorum’
Oyuncu Yasemin Allen gönlünü eski FBI çalışanı Erdal Kaya’ya kaptırdı! ‘İlk defa onay veriyorum’ Oyuncu Yasemin Allen meslektaşı Tolga Güleç ile yaşadığı 5 aylık birliktelik sonrasında yeni bir aşka yelken açtı. Eylül 2022'de ilişkisi biten Allen "Ben gerçek aşka inanarak büyüdüm, çocukluğum öyle geçti ama bu zamandaki ilişkiler öyle değil ne yazık ki. Biraz eski kafalıyım bu anlamda" ifadelerini kullanmıştı.
20.03.2024 Magazin
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi Bursa’da, ilişki sırasında dini nikahla birlikte yaşadığı 5 aylık hamile N.M.T.’nin (43), boğazını sıkıp ölümüne neden olduğu suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanık Y.A.M.A. (42), çıktığı son duruşmada olayın basında yer alması nedeniyle kendisinin ve ailesinin mağdur olduğunu söyleyerek, duruşmanın gizli görülmesini istedi.
26.02.2024 Gündem
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kuzenini öldürmekten tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı. Kuzeninin olaydan kısa süre önce yengesi ile yeğenini darp ettiğini ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını söyleyen sanık, "Şikayet sonrasında serbest bırakılmasından cesaret alarak olay tarihinde elinde kürekle bulunduğumuz eve gelmiş ve bu olaylar meydana gelmiştir. O gün ya Beyza, ya ben, ya da Işık ölecekti. Kendimi ve ailemi korudum. İstemeyerek de olsa bir canın ölümüne vesile olduğum için pişmanım. Biz kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz, üzgünüm" dedi.
15.02.2024 Gündem
Depremde ölenler için okullarda saygı duruşu
Depremde ölenler için okullarda saygı duruşu Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB) alınan karar doğrultusunda, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için bugün tüm okullarda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ankara'da öğrencilerle birlikte saygı duruşunda bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Hem çocuklarımızla beraber bütün okullarımızda saygı duruşuyla, rahmetle kayıplarımızı andık hem de bu bilincin gelecek kuşaklara aktarılması için çocuklarımıza örnek olmaya çaba sarf ettik" dedi.
6.02.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan 'İstanbul Cup' açıklaması: Bu projeyi de çok önemsiyoruz.
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan 'İstanbul Cup' açıklaması: Bu projeyi de çok önemsiyoruz. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Adayı Murat Kurum, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nü ziyaret ederek, başkan Göksel Gümüşdağ ile görüştü. Bir basın mensubunun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay ile ilgili konuşması hakkındaki sorusuna yanıt veren Kurum, "Yerel yönetimlerin ilçe ölçeğinde büyükşehirle uyumlu olması, merkezi idareyle uyumlu olması şehre avantaj sağlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği budur. Uyum ve ahenk arkadaşlar, bu şehir hepimizin, bu ülke hepimizin." dedi.
5.02.2024 Gündem
Uzmanından şah damarı tıkanıklığı uyarısı: Bazen hiçbir bulgu vermeden hastanın büyük bir inme yaşamasıyla da kendini gösterebilir
Uzmanından şah damarı tıkanıklığı uyarısı: Bazen hiçbir bulgu vermeden hastanın büyük bir inme yaşamasıyla da kendini gösterebilir Uzmanlar vatandaşları son zamanlar da sayısı oldukça artan ve son derece tehlikeli olan şah damarı tıkanıklığı konusunda uyarıyor. Hastalık bazen konuşma bozukluğu, kol ve bacaklarda hissizlik, geçici veya kalıcı konuşma bozukluğu gibi semptomlar gösterebilirken bazen de hiç bir bulgu göstermeden de inmeye neden olabiliyor.
18.01.2024 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü. İki lider görüşmede teröre karşı birliktelik mesajı verdi.
14.01.2024 Gündem
İntörn doktor Nida Nur'u 6 el ateş edip sakat bıraktı, ‘Öldürme niyetim yoktu’ dedi
İntörn doktor Nida Nur'u 6 el ateş edip sakat bıraktı, ‘Öldürme niyetim yoktu’ dedi Mersin'de intörn doktor Nida Nur Nergiz'i (24) pompalı tüfekle 6 el ateş edip, sakat kalmasına neden olan eski erkek arkadaşı teknisyen Ersin Karakuş (32), 20 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, "Bir anlık sinirle ayaklarına doğru ateş ettim. Öldürme niyetim yoktu" dedi. Nergiz'in avukatı Uğur Köksal ise “6 defa ateş ediyor. Israrla ateş etme, dur demesine rağmen ateş etmeye devam ediyor. Sanık haksız tahrik indirimi almak istiyor. Üst sınırdan ceza almasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
4.01.2024 Gündem
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin devam ediyor! Davet tarzları dikkat çekti
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin devam ediyor! Davet tarzları dikkat çekti Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk yıllar sonra yeni sevgilisiyle ortaya çıkmıştı. 45 yaşındaki avukat Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile bir süredir birlikte. İkilinin davet tarzı sosyal medyada beğeni aldı.
27.11.2023 Magazin
Müge Anlı’da kayıp kadının sevgilisinden şok sözler: 'Beni kurtar' diyerek yardım istedi
Müge Anlı’da kayıp kadının sevgilisinden şok sözler: 'Beni kurtar' diyerek yardım istedi Müge Anlı’da 6 yıl önce şüpheli şekilde ortadan kaybolan kadın aranıyor. Kayıp kadının sevgilisi olduğu belirtilen H.B.'nın açıklamaları şoke etti.
16.11.2023 Gündem
Apartmanın kömürlüğünde parçalanmış cesedi bulunmuştu! Davada yeni gelişme yaşandı...
Apartmanın kömürlüğünde parçalanmış cesedi bulunmuştu! Davada yeni gelişme yaşandı... Apartman kömürlüğünde cesedi parçalanmış halde bulunan 65 yaşındaki Celal H'yi öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen 79 yaşındaki Sitrak K'nın davasında, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu raporuna göre sanığın maktul ile kaybolmadan bir gün önce 2 kez toplamda 1 dakikalık telefon görüşmesi yaptığı tespit edildi. Sanığın eşi ve çocukları davada tanıklık yapmak istemezken, maktulün kızı ise babasını sanığın öldürdüğüne inanmadığını söyledi.
8.11.2023 Gündem
Dilan Çiçek Deniz'in tarzındaki anahtar dikkat çekti!
Dilan Çiçek Deniz'in tarzındaki anahtar dikkat çekti! Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile evlenmesi beklenirken ayrılmış ve meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak çift kısa bir sonra yollarını ayırmıştı. Deniz, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyuncunun pantolonundaki anahtar detayı dikkatlerden kaçmadı.
8.11.2023 Magazin
Yapay zekâ teknolojilerinde yüzde 400 artış beklentisi
Yapay zekâ teknolojilerinde yüzde 400 artış beklentisi Düzenlenen Üretken Yapay Zekâ (Generative AI) etkinliğinde teknolojinin, toplumu ve iş dünyasını dönüştüren yenilikçi çözümleri tartışıldı. İki yıl içinde yapay zekâ teknolojileri kullanımının yüzde 400 artması, üretken yapay zekânın 10 yılda küresel GSYİH'yi 7 trilyon dolar artırması bekleniyor.
3.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzede esnafa faizsiz kredi müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzede esnafa faizsiz kredi müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. "Gazzeli kardeşlerimiz vahşete maruz bırakılıyor" diyen Erdoğan, " ABD ve Avrupa'nın koşulsuz desteğini alan İsrail insanlık suçu işliyor" şeklinde konuştu. Cumhuriyet'in 100. yılını omuz omuza kutladıklarını belirten Erdoğan, "Cumhuriyeti salonlara, balolara hapsedenlere, cumhuriyeti tapulu mülkü gibi görenlere bu tarihi günü nasıl idrak edilmesi gerektiğini gösterdik" dedi. Erdoğan, 2024 yılı kredi ve burs rakamlarını lisans öğrencileri için 2 bin, yüksek lisans için 4 bin, doktora öğrencileri için 6 bin liraya çıkardıklarını açıkladı. Erdoğan ayrıca, "Deprem bölgesindeki kobilerimize yönelik yeni bir kredi paketini devreye alıyoruz. İşletme başına 200 bin TL ile 700 bin TL arasında faizsiz kredi sağlayacağız." dedi.
31.10.2023 Gündem
Işın Karaca üçüncü kez nikah masasına oturdu
Işın Karaca üçüncü kez nikah masasına oturdu Işın Karaca, 3 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile Amsterdam'da evlendi.
28.10.2023 Magazin
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl coşkusunun yaşandığı bugünlerde farklı sektörlerde çok sayıda şirket hem sosyal sorumluluk kapsamında yaptıkları hazırlıkları duyuruyor hem de müşterilerine yönelik çok sayıda kampanyayı hayata geçiriyor.
30.10.2023 Ekonomi
Ulaştırma Bakanlığı yerli Space X'leri arıyor
Ulaştırma Bakanlığı yerli Space X'leri arıyor Başkent Ankara yarın önemli bir çalıştaya ev sahipliği yapacak. Türkiye Uzay Ajansı, Türksat, Aselsan, TÜBİTAK, Roketsan, TUSAŞ başta olmak üzere sektörün en önemli kuruluşlarının bir araya geleceği çalıştayda, uydu ve uzay sektörü ele alınacak.
17.10.2023 Gündem
Kim Kardashian'ın eski eşi  Kanye West ile ilgili 'kirli çamaşırlar' ortaya döküldü! 'Ödeme yapmayı teklif etti'
Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West ile ilgili 'kirli çamaşırlar' ortaya döküldü! 'Ödeme yapmayı teklif etti' Kim Kardashian’la evliliği olaylı şekilde biten ünlü rapçi Kanye West oyuncu Julia Fox ile kısa bir birliktelik yaşamıştı. Kanye West ile yaşadığı kısa süreli aşk sayesinde popülerliğini artıran Fox yazdığı anı kitabında West ile olan ilişkisinden bahsederek, rapçinin kirli çamaşırlarını ortaya döktü.
10.10.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Birliktelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki birliktelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.