Bireysel Kredi

Bireysel Kredi

Son dakika bireysel kredi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bireysel kredi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bireysel kredi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bireysel Kredi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bireysel kredi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.859 bireysel kredi haberi bulunmuştur. Tüm bireysel kredi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı?
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı? Sonradan kredi kartına taksitlendirme kalktı mı? Kamu bankalarının 1 Nisan'dan itibaren bireysel kredi kartları ile giyim, market, elektronik ve benzeri alışverişlerde sonradan taksitlendirme kullanılamayacağı iddiaları sonrası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden ardından da Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten peş peşe açıklamalar geldi. 
11.04.2024 Ekonomi
KKM hesaplarında düşüş devam ediyor
KKM hesaplarında düşüş devam ediyor KKM ve katılma hesaplarında biriken tutar geriledi. KKM'de 12,2 milyar liralık düşüş yaşandı.
7.03.2024 Ekonomi
Kredi kartlarıyla ilgili dikkat çeken tespit! "Dolandırıcılara yeni alanlar açacaktır"
Kredi kartlarıyla ilgili dikkat çeken tespit! "Dolandırıcılara yeni alanlar açacaktır" Ülkemizde 117 milyonu aşkın bireysel kredi kartı kullanımı ve artan borçlar, yetkililerin yeni düzenleme planlarıyla tüketici endişelerini artırıyor. Kredi kartı borçlarının kontrol altına alınması için alınacak önlemler ve bu önlemlerin toplum üzerindeki muhtemel etkileri tartışma konusu oldu. Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez konuyla ilgili önemli açıklamalar yaparak vatandaşa uyarılarda bulundu.
2.03.2024 Ekonomi
KKM'de düşüş devam ediyor! 14.7 milyar liralık çıkış
KKM'de düşüş devam ediyor! 14.7 milyar liralık çıkış Kur Korumalı Mevduat'dan bu hafta 14.7 milyar liralık çıkış yaşandı.
15.02.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Kredi arzında ve mevduat faizinde gözlenebilecek oynaklıklara karşın makroihtiyati kararlarla parasal aktarım mekanizması desteklenmeye devam edilecek" denildi.
1.02.2024 Ekonomi
BDDK açıkladı! KKM'den çıkış devam ediyor
BDDK açıkladı! KKM'den çıkış devam ediyor Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar düşüşü sürdü.
25.01.2024 Ekonomi
Kredi faiz oranları yenilendi! En uygun kredi veren bankalar belli oldu
Kredi faiz oranları yenilendi! En uygun kredi veren bankalar belli oldu Kredi faiz oranları yenilendi. Bankalar tarafından kredi faiz oranları listesi yayımlandı. Kredi çekmek isteyen vatandaşlar ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faiz oranları için araştırmaya girdi. İhtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar en uygun kredi veren bankalar listesini yakın takibe aldı. İşte kredi çekmek isteyen vatandaşları ilgilendiren tüm detaylar...
25.01.2024 Ekonomi
Kur korumalı mevduatta 50 milyar liralık düşüş
Kur korumalı mevduatta 50 milyar liralık düşüş Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu verilerine göre kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar 2 trilyon 626 milyar 353 milyon liradan 2 trilyon 576 milyar 457 milyon liraya geriledi. Böylece KKM'de 49.9 milyar liralık düşüş gerçekleşti.
11.01.2024 Gündem
Kur korumalı mevduatta 25.4 milyar liralık düşüş
Kur korumalı mevduatta 25.4 milyar liralık düşüş Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu verilerine göre kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar 2 trilyon 651 milyar 831 milyon liradan 2 trilyon 626 milyar 353 milyon liraya geriledi. Böylece KKM'de 25.4 milyar liralık düşüş gerçekleşti.
5.01.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan konut ve taşıt kredisi açıklaması
Merkez Bankası'ndan konut ve taşıt kredisi açıklaması Banka kredileri eğilim anketine göre, 2024 yılının ilk çeyreğinde bankaların beklentisi, konut kredi talebindeki azalış yönlü seyrin daha da zayıflayacağı, diğer bireysel kredi talebinde de azalış yönlü seyrin güçleneceği yönünde olurken yılın ilk çeyreğinde taşıt kredi talebinde de belirgin bir azalış bekleniyor.
5.01.2024 Ekonomi
KKM'de 13.4 milyar liralık düşüş! Rakamlar açıklandı
KKM'de 13.4 milyar liralık düşüş! Rakamlar açıklandı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu verilerine göre kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar 2 trilyon 714 milyar liradan 2 trilyon 700 milyar 940 milyon liraya geriledi. Böylece KKM'de 13.4 milyar liralık düşüş gerçekleşti.
14.12.2023 Gündem
Kur Korumalı Mevduat'tan çıkış sürüyor
Kur Korumalı Mevduat'tan çıkış sürüyor Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar düşüşü sürüyor. Kur Korumalı Mevduat'ta tedrici düşüş süreci devam ediyor. Uzun süredir Kur Korumalı Mevduat'a ilgi olmazken bu hafta da 82.9 milyar liralık çıkış yaşandı.
16.11.2023 Finans
MB Başkanı Erkan: Atılan adımların etkileri gözlenmeye başladı
MB Başkanı Erkan: Atılan adımların etkileri gözlenmeye başladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye "Parasal sıkılaştırma ve sadeleşme kapsamında atılan adımların etkilerini gözlenmeye başladı" dedi.
16.11.2023 Ekonomi
KKM'de erime sürüyor! 2 trilyon 921,7 milyar TL'ye düştü
KKM'de erime sürüyor! 2 trilyon 921,7 milyar TL'ye düştü Kur Korumalı Mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar 3 trilyon TL'nin altına sarktı.
9.11.2023 Finans
KKM'den kaçış sürüyor! 73 milyar lira çekildi
KKM'den kaçış sürüyor! 73 milyar lira çekildi Kur Korumalı Mevduat ve katılma hesaplarında tutulan tutar düşüşünü sürdürüyor.
19.10.2023 Ekonomi
BES birikimleri teminat gösteriliyor! Bireysel Emeklilik Sistemi katılımcılarına avantajlı kredi imkanı sunuluyor
BES birikimleri teminat gösteriliyor! Bireysel Emeklilik Sistemi katılımcılarına avantajlı kredi imkanı sunuluyor Bireysel Emeklilik Sistemi, iş hayatında birikim yapmak isteyenlerin tercihi oluyor. Fakat farklı nedenlerden dolayı erken çıkmak isteyenler bulunuyor. Sözleşmeler ise bankadan bankaya değişiklik gösterirken, caymadaki farklılıklar bazı mağduriyetlerin yaşanmasına neden oluyor. Öte yandan Bireysel Emeklilik Sisteminde bulunan katılımcılara avantajlı kredi imkânı tanılıyor.
14.09.2023 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat! Artık bu harcamalar için taksit yapılamayacak
Kredi kartı kullananlar dikkat! Artık bu harcamalar için taksit yapılamayacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), kredi kartıyla taksitli harcamalara yönelik yeni kararlar aldı. Alınan karara göre, havayolu, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili yurtdışı harcamalara taksit yapılmayacak.
31.07.2023 Ekonomi
Merkez Bankası PPK toplantı özeti yayımlandı
Merkez Bankası PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) Toplantı Özeti'nde, "Yumuşak bir geçiş süreci için sadeleşme politikasının kademeli olmasına karar verilmiştir" denildi.
3.07.2023 Ekonomi
(Banka faiz oranları 2023) Konut, taşıt, ihtiyaç kredisi faiz oranları arttı mı? Bankaların faiz oranları arttı mı, düştü mü, şu an yüzde kaç?
(Banka faiz oranları 2023) Konut, taşıt, ihtiyaç kredisi faiz oranları arttı mı? Bankaların faiz oranları arttı mı, düştü mü, şu an yüzde kaç? Banka taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde kaç oldu, banka faiz oranları arttı mı? sorusunun yanıtı Merkez Bankası faiz kararının açıklanması sonrası merak ediliyor. PPK toplantısı sonrasında açıklanan faiz oranı ardından kredi çekmek isteyen vatandaşlar bankaların güncel kredi faiz oranlarını araştırmaya başladı. Peki, kredi faiz oranları yüzde kaç oldu, bankaların kredi faiz oranları düştü mü, yükseldi mi? Banka taşıt, konut ve konut kredisi faiz oranları ne?
23.06.2023 Ekonomi
Bireysel Emeklilik Sistemi ile ilgili sözleşme uyarısı! 20 gün süresi var
Bireysel Emeklilik Sistemi ile ilgili sözleşme uyarısı! 20 gün süresi var Bireysel Emeklilik Sistemi, iş hayatında birikim yapmak isteyenlerin tercihi oluyor. Fakat farklı nedenlerden dolayı erken çıkmak isteyenler bulunuyor. Sözleşmeler ise bankadan bankaya değişiklik gösterirken, caymadaki farklılıklar bazı mağduriyetlerin yaşanmasına neden oluyor. Uzmanlar, sözleşmedeki maddelere dikkat edilmesi konusunda uyarıda bulundu.
24.05.2023 Ekonomi
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi
Kredi borçlarına sicil affı geliyor!
Kredi borçlarına sicil affı geliyor! Sosyal destekleri içeren torba teklifle, Bankalar Birliği Risk Merkezi kayıtlarına giren ve kamuoyunda “kara liste” olarak bilinen kredi borçlularına sicil affı olanağı geliyor.
9.10.2022 Ekonomi
Bakan Nebati: Dar gelirliler için iki yeni destek geliyor
Bakan Nebati: Dar gelirliler için iki yeni destek geliyor Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den dar gelirliler için son dakika açıklaması geldi. Bakan Nebati çalışmanın tamamlandığını söyleyerek, “İki yeni destek paketi yakında açıklanacak” ifadelerini kullandı.
23.08.2022 Ekonomi
Kredi çekecekler dikkat! 6 bin TL fark oluyor, başvuru yapmadan önce...
Kredi çekecekler dikkat! 6 bin TL fark oluyor, başvuru yapmadan önce... Banka kredisi kullanmayı planlayan herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Özellikle acil nakit ihtiyaç söz konusu olduğunda kişiler bir an evvler tüketici kredisi kullanmanın yollarını arıyor. Çok fazla araştırma yapılmadan kullanılan kredilerin maliyeti tükeci için daha fazla oluyor. İhtiyaç konut ya da taşıt kredisi kullanılırken öncelikle farklı bankalaıın faiz oranları ve avantajları incelenmeli. Örneğin 30 bin lira ve 24 ay vadeli bir ihtiyaç kredisinde karşılaştırma yaparak kredi çekenin 5-6 bin lira civarı tasarruf sağlaması mümkün. Çünkü şu sıralar aylık yüzde 2.05 veya yüzde 3 faizle kredi veren bankalar bulunuyor. Dolayısıyla için tek bir bankaya bağlı kalmadan iyi araştırma şart.
5.08.2022 Ekonomi
Ucuz konut, kredi kartı borçları ve fahiş fiyatlar... Tüm Türkiye'nin gözü kabine toplantısında!
Ucuz konut, kredi kartı borçları ve fahiş fiyatlar... Tüm Türkiye'nin gözü kabine toplantısında! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Ukrayna’dan tahıl sevkiyatına ilişkin son durum kabinenin öncelikli gündem maddesi olacak. Toplantıda ekonomi ve dış politikadaki gelişmeler ele alınacak.
1.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bireysel Kredi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bireysel kredi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.