Bilim Kurulu Toplantı

Bilim Kurulu Toplantı

Son dakika Bilim Kurulu Toplantı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bilim Kurulu Toplantı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bilim Kurulu Toplantı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bilim Kurulu Toplantı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bilim kurulu toplantı gelişmeleri de dahil olmak üzere 784 bilim kurulu toplantı haberi bulunmuştur. Tüm bilim kurulu toplantı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplanıyor
Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplanıyor Koronavirüs Bilim Kurulu saat 17.30’da toplanacak. Toplantının ardından yazılı açıklama yapılacak.
18.01.2022 Gündem
Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplanıyor
Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplanıyor Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında saat 17.30'da video konferans yöntemiyle toplanacak.
15.12.2021 Gündem
Ramazan ayında tam kapanma sinyali! Milyonların gözü orada, bugün...
Ramazan ayında tam kapanma sinyali! Milyonların gözü orada, bugün... Koronavirüs Bilim Kurulu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında Ramazan ayı öncesi bugün son kez toplanacak. Ramazan ayı için tam kapanma kararı alınacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan dün canlı yayında Ramazan ayı için kapanma sinyali vermişti. Koronavirüs vakalarının ve aşılama sürecinin konuşulacağı toplantıda Ramazan ayı önlemleri masada olacak.
8.04.2021 Gündem
Bilim Kurulu ne zaman toplanacak? Bilim Kurulu toplantı günü ve saati belli oldu mu?
Bilim Kurulu ne zaman toplanacak? Bilim Kurulu toplantı günü ve saati belli oldu mu? Milyonlar 1 Mart normalleşme süreci ile ilgili detayları merak ederken Bilim Kurulu'nun toplantısı ile ilgili detaylar da araştırılıyor. Koronavirüsün Türkiye'de ilk görüldüğü jandan itibaren hükümete tavsiye ve önerilerde bulunan Bilim Kurulu pek çok kararda önemli rol oynadı. Özellikle de 1 Mart normalleşme süreci öncesinde Bilim Kurulu'nun tavsiye ve önerileri ile vaka sayılarındaki son durum da merak ediliyor. Sosyal hayatın normale dönüş sürecinde Bilim Kurulu'nun görüşleri büyük önem taşıyor. Peki, Bilim Kurulu toplantısı ne zaman? Bilim Kurulu açıklaması ne zaman? Bilim Kurulu toplantı günü ve saati belli oldu mu? İşte Bilim Kurulu toplantısı ile ilgili merak edilenler...
24.02.2021 Gündem
Bilim Kurulu bugün toplanıyor
Bilim Kurulu bugün toplanıyor Koronavirüs Bilim Kurulu bugün saat 17:00’de video konferans yöntemiyle toplanacak. Toplantının ardından yazılı açıklama yapılacak.
20.01.2021 Gündem
Bilim Kurulu toplandı! Tüm gözler oraya çevrildi...
Bilim Kurulu toplandı! Tüm gözler oraya çevrildi... Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Koca'nın başkanlığında aşı gündemi ile toplandı. Bilim kurulu üyeleri Çin'den gelecek 50 milyon doz aşının kimlere, nasıl bir sıralamayla uygulanacağı konusunda stratejiyi belirleyecek.
2.12.2020 Gündem
Bilim Kurulu toplandı! Tüm Türkiye'nin gözü orada...
Bilim Kurulu toplandı! Tüm Türkiye'nin gözü orada... Bilim kurulu toplantısı saat 17.00'de başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yapacak. Artan vakalar sonrası İstanbul başta olmak üzere bazı illerde sokağa çıkma ve seyahat yasağı masada.
25.11.2020 Gündem
Bakan Koca duyurdu! 3-4 hafta içerisinde 2 katına çıkacak
Bakan Koca duyurdu! 3-4 hafta içerisinde 2 katına çıkacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantı sonrası yaptığı açıklamada "Test sayımızı önümüzdeki 3-4 hafta içerisinde 200 bin rakamlarına kadar çıkarmak istiyoruz" dedi.
30.09.2020 Gündem
At yarışları ne zaman başlayacak? Türkiye Jokey Kulübü açıklama yaptı!
At yarışları ne zaman başlayacak? Türkiye Jokey Kulübü açıklama yaptı! Corona virüs nedeniyle diğer spor müsabakaları gibi at yarışları da yapılamıyordu. Pek çok kişi de at yarışları ne zaman başlayacağını merak ediyordu. Türkiye Jokey Kulübü (TJK) açıklama yaptı. Peki, at yarışları ne zaman başlayacak? İşte at yarışları ile ilgili Türkiye Jokey Kulübü'nün (TJK) açıklaması...
8.05.2020 Gündem
Sağlık Bakanlığı personel alımı 2020: Sağlık Bakanlığı 32 bin personel alımı kadrosu belli mi? Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir?
Sağlık Bakanlığı personel alımı 2020: Sağlık Bakanlığı 32 bin personel alımı kadrosu belli mi? Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantı’nın ardından basın açıklaması yaptı ve ardından Sağlık Bakanlığı’na 32 bin personel alımı yapılacağını duyurdu. Bakan Koca açıklamasında, “Kadromuza 32 bin yeni personel dahil ediyoruz. Sağlık çalışanlarının ek ödemelerini iyileştirme çabası içindeyiz.” ifadelerini kullandı. Bakan Koca alımın en hızlı şekilde, bir- iki hafta içerisinde yapılacağını bildirdi.
24.03.2020 Personel Alımı
Sağlık Bakanı Koca'dan yeni Corona virüs açıklaması
Sağlık Bakanı Koca'dan yeni Corona virüs açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısının ardından güncel duruma ilişkin açıklama yaptı. Koca, Çin'den özel ilaç getirildiğini duyurdu. Koca ayrıca iyileşen hastaların da olduğunu ve önümüzdeki süreçte açıklanacağını belirtti.
23.03.2020 Gündem
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi ve Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nejla Günay Adana’da verdiği konferansta, “1919-1922 yılları arasında yaşanan Çukurova ve Çevresinde Türklerin Fransız-Ermeni İşgaline Karşı Mücadelesi”ni anlattı.
25.02.2024 Adana
Fed yetkililerinden faiz indirimi mesajı
Fed yetkililerinden faiz indirimi mesajı Boston Fed Başkanı Collins, "beklentiler karşılanır ise" bu yıl içinde faiz oranları düşürülebileceğini söyledi. Richmond Fed Başkanı Barkin, "Faiz indirimleri konusunda sabırlı olmak mantıklı" dedi. Fed Yönetim Kurulu üyesi Kugler ise "Şu andan itibaren yıl sonuna kadar ve ileriye dönük her toplantı canlı olacak" dedi.
8.02.2024 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Tüzüğe göre Faruk Koca'nın ihracı istendi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Tüzüğe göre Faruk Koca'nın ihracı istendi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısı sonrası AK Parti'den ihracı talebi ile ilgili olarak, ' Disiplin suçu oluştu, tüzüğe göre ihracı istendi.' dedi.
12.12.2023 Gündem
FED kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne olur, FED toplantısı saat kaçta? FED faiz beklentisi Aralık 2023
FED kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne olur, FED toplantısı saat kaçta? FED faiz beklentisi Aralık 2023 FED Aralık ayı faiz kararı için sorgulamalar arttı. Analistler FED'in faiz değişikliğine gitmeyeceğini düşünürken, gözler FED Başkanı Jarome Powell’in faiz kararı açıklamasına çevrildi. Peki, FED kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne olur, FED toplantısı saat kaçta? FED faiz beklentisi Aralık 2023
12.12.2023 Ekonomi
Bakan Kacır: Macairstan ile startejik iş birliğimizi kuvvetlendirme iradesindeyiz
Bakan Kacır: Macairstan ile startejik iş birliğimizi kuvvetlendirme iradesindeyiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Macaristan ziyareti kapsamında, başkent Budapeşte'de ülkenin Savunma Bakanı Kristóf Szalay-Bobrovniczky ile heyetlerarası görüşme gerçekleştirdi. Görüşme heyetinde Türkiye’den 10 savunma sanayi şirketi yer aldı. Bakanlar, iki ülke arasında savunma sanayii alanında yapılacak iş birlikleriyle çok daha güçlü bağlara sahip olacaklarını vurguladı.
24.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suudi Arabistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarıyla ilgili konuşarak, "Gazze’de masum siviller, ayrım göz etmeyen ağır bombardıman altında hayatlarını kaybediyor, kendi topraklarında ayrıca göçe zorlanıyor. İsrail, hastaneleri, okulları, ibadethaneleri, cami, kilise ayırt ekmeksizin hatta hasta, ölü taşıyan ambulanslara varıncaya kadar, mülteci kamplarını hedef almak suretiyle bütün dünyanın gözleri önünde savaş suçu işliyor." ifadelerini kullandı.
12.11.2023 Gündem
CHP'nin 8. Genel Başkanı Özgür Özel oldu
CHP'nin 8. Genel Başkanı Özgür Özel oldu CHP'nin 38. Olağan Kurultayı "İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı" sloganı ile Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Kurultayda genel başkanlık seçimi için yeterli imzayı toplayan Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel aday oldu. Kurultayda "Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım" açıklamasını yapan Kemal Kılıçdaroğlu'na, Özgür Özel "CHP'de hançer yok hançerleyecek de kimse yok" yanıtını verdi. Genel başkanlık seçimi ikinci turda tamamlandı. İlk turda Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. İkinci turun sonunda ise Özgür Özel 812, Kılıçdaroğlu 536 oy aldı. Böylece Özgür Özel CHP'nin yeni genel başkanı seçildi. Oy sayımının ardından kurultay salonunda bir açıklama yapan Özgür Özel, "Hayatımın en büyük gururunu ve onurunu yaşıyorum. Örgüte verdiğim bütün sözleri tutacağım" ifadelerini kullandı. İşte CHP kurultayında dakika dakika yaşananlar...
5.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine Nahçıvan’a günübirlik çalışma ziyaretinde bulundu. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile baş başa görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Kritik ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.09.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan Karabağ açıklaması: Batılı müttefiklerimizin Ermenistan'a tavsiye verirken daha dikkatli olması gerekiyor
Bakan Fidan'dan Karabağ açıklaması: Batılı müttefiklerimizin Ermenistan'a tavsiye verirken daha dikkatli olması gerekiyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York’ta Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu’na ilişkin Türkevi’nde açıklamalarda bulundu. Azerbaycan'ın Karabağ operasyonuyla ilgili olarak, "Başka çarenin kalmadığını gösteren bir operasyondu." diyen Fidan, Tahıl Koridoru'ndaki son duruma da değindi. Bakan Fidan, "Yeni dönemde iki taraf, tahıl anlaşmasını savaş çabalarının bir parçası olarak görmekteler. Bu bizim işimizi zorlaştıran bir konu. Yoğun adım atmaya devam edeceğiz. Batılı müttefiklerimizin Ermenistan'a tavsiye verirken daha dikkatli olması gerekiyor. Ermenistan'a verilen tavsiyeler istikrara yönelik olmalı." dedi.
23.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de iş dünyası ile bir araya geldi: Türkiye, yatırımcılar için güvenli liman olma konumunu sürdürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de iş dünyası ile bir araya geldi: Türkiye, yatırımcılar için güvenli liman olma konumunu sürdürüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 78'inci Genel Kurulu kapsamında bulunduğu New York'ta Türk-Amerikan İş Konseyi 13'üncü Türkiye Yatırım Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Satın alma gücüne göre dünyanın 11. büyük ekonomisi, nominal olarak ise 17. büyük ekonomisiyiz. Türkiye, uluslararası yatırımcılar için güvenli liman olma konumunu sürdürüyor. Bu konumumuzu daha da perçinliyoruz" dedi.
21.09.2023 Gündem
Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü: Türk halkı adına korkusuz bir lider
Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü: Türk halkı adına korkusuz bir lider İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un da yakın arkadaşı olan Haham Schneier, Erdoğan ve Netanhayu’nun görüşmesi sonrası soruları yanıtladı. Schneier, Erdoğan’ı ‘samimi, içten ve kararlı’ bir devlet adamı olarak tanımladı.
21.09.2023 Gündem
Merkez Bankası piyasaların beklediği kararı bugün açıklıyor! Faiz oranı için dikkat çeken tahmin
Merkez Bankası piyasaların beklediği kararı bugün açıklıyor! Faiz oranı için dikkat çeken tahmin Gözler Merkez Bankası'nın faiz kararına çevrildi. Para Politikası Kurulu bugün saat 14.00'te faiz kararını açıklayacak. Peki piyasanın beklentisi ne yönde?
24.08.2023 Ekonomi
Merkez Bankası PPK toplantı özeti yayımlandı
Merkez Bankası PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) Toplantı Özeti'nde, "Yumuşak bir geçiş süreci için sadeleşme politikasının kademeli olmasına karar verilmiştir" denildi.
3.07.2023 Ekonomi
Tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrildi! 6 Temmuz'da kritik toplantı
Tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrildi! 6 Temmuz'da kritik toplantı Yunan medyası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu yaz yoğun bir diplomatik maratona hazırlandığını belirtti ve 11-12 Temmuz'da Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta gerçekleşecek NATO zirvesinin AB ve Yunan ilişkileri için kritik öneme sahip olduğunu yazdı.
2.07.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bilim Kurulu Toplantı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bilim kurulu toplantı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.