Bilgisayar Oyunları

Bilgisayar Oyunları

Son dakika bilgisayar oyunları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bilgisayar oyunları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bilgisayar oyunları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bilgisayar Oyunları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bilgisayar oyunları gelişmeleri de dahil olmak üzere 388 bilgisayar oyunları haberi bulunmuştur. Tüm bilgisayar oyunları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakanlık açıkladı: Korsana geçit yok
Bakanlık açıkladı: Korsana geçit yok 2023 yılının ilk 6 aylık döneminde 182 milyon 895 bin 180 adet kitap bandrolü satışı gerçekleşirken basılan kitap sayısı geçen yıla göre yüzde 20 arttı.
6.07.2023 Kültür Sanat
10 dakikada 12 enerji içeceği içti sonrası kabus!
10 dakikada 12 enerji içeceği içti sonrası kabus! Arkadaşlarına şov yapmak için 10 dakikada 12 enerji içeceği içen adam ölümle burun buruna geldi. Hastanede yapılan testler doktorları bile şaşırtan durumu ortaya çıkardı.
18.11.2022 Dünya
Oyun bağımlısı kocaya boşanma davası
Oyun bağımlısı kocaya boşanma davası Oyun bağımlılığı bir ailenin dağılmasına yol açtı. İki çocuk babası H.F.'nin boş zamanın büyük kısmını ekran başında geçirmesi ve ailesine yeterince vakit ayırmaması aile birliğinin bozulmasına sebep oldu. H.F.'nin giderek artan bağımlılığı öyle bir noktaya geldi ki; H.F. banyo yapamaz duruma geldi. İşte ilginç boşanma davasının detayları...
17.11.2022 Yaşam
İki küçük kızın korkunç sonu! Ülkeyi şok eden olayda katil böyle yakalandı...
İki küçük kızın korkunç sonu! Ülkeyi şok eden olayda katil böyle yakalandı... İngiltere'de yaşayan 10 yaşlarındaki Holly Wells ve Jessica Chapman birbirlerinin en iyi arkadaşıydılar, tüm vakitlerini birlikte geçiriyorlardı. O gün ailelerine haber vermeden evden çıktılar. Sokakta yürürken başlarına geleceklerden habersizdiler. Ülkeyi sarsan olayda kilit ipucunu yakalayan kişi ise dikkatli bir gazete okuruydu.
3.08.2022 Dünya
Çocuklarda oyun bağımlılığı olmaması için 4 önemli kural
Çocuklarda oyun bağımlılığı olmaması için 4 önemli kural Uzman Pedagog ve Ebeveyn Danışmanı Zeynep Şimşek Karataş, çocuklarda oyun bağımlılığının nedenlerini ve bağımlılığın oluşmaması için neler yapılabileceğini tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
27.07.2022 Sağlık
LGS’de sınav kaygısı ile nasıl baş edilir? Sınav stresi nasıl yenilir? LGS’de başarılı olmak için ne yapılmalı?
LGS’de sınav kaygısı ile nasıl baş edilir? Sınav stresi nasıl yenilir? LGS’de başarılı olmak için ne yapılmalı? LGS’ye sayılı günler kaldı. LGS öncesinde, sınavına girecek öğrencilere ve çocuklarını bu zorlu süreçte her zaman destekleyen ebeveynlerine sınav heyecanını ve kaygısını azaltmak, başarıyı artırmak için uzmanlar tavsiyelerde bulunuyor. Peki, LGS’de sınav kaygısı ile nasıl baş edilir? Sınav stresi nasıl yenilir? LGS’de başarılı olmak için ne yapılmalı? PDR Koordinatörü Sibel Durak LGS öncesinde önemli ipuçları verdi.
24.05.2022 Eğitim
Online oyunlarda çocukları bekleyen büyük tehlike!
Online oyunlarda çocukları bekleyen büyük tehlike! Uzmanlar uyarıyor! Bilgisayar oyunları, çocukların hayatında giderek artan bir risk olmaya devam ediyor. Online oyunlarda çocuklara yönelik pedofili, cinsel istismar gibi suçların işlendiğini belirten Avukat Kürşat Ergün, bu durumlarla karşılaşılması halinde ise durumun derhal kolluk birimleri ile Cumhuriyet Savcılıklarına iletilmesi gerektiği konusunda aileleri uyardı.
16.05.2022 Bilim ve Teknoloji
MEB resmen duyurdu! Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor, yarın...
MEB resmen duyurdu! Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor, yarın... Milli Eğitim Bakanlığı tarafından beklenen açıklama yapıldı. Milyonlarca öğrenciyi doğrudan ilgilendiriyor. Ara tatil ile ile ilgili MEB tarafından değişiklik yapıldı mı? Milli Eğitim Bakanlığı 2021-2022 eğitim öğretim takvimini duyurdu. İlk ara tatil dönemini 19 Kasım'da sona erdiren öğrenciler ikinci ara tatilin ne zaman biteceğini merak ediyor. Bilindiği üzere nisan ara tatil döneminin 11 Nisan başlayacağı açıklandı. Nisan ara tatili ile birlikte binlerce öğrenci hafta sonlarının da eklenmesiyle toplamda 9 günlük tatil yapacak. Uzmanlar, çocukların tatilde aileleriyle vakit geçirmelerini önerirken, tatil süresine sosyal faaliyetlerin eklenmesinin büyük önem taşıdığını vurguluyor. Peki ara tatil ne zaman bitiyor? MEB 2022 takvimi ile Nisan ara tatili uzayacak mı? İşte ara tatil bitiş tarihi ile ilgili detaylar...
10.04.2022 Eğitim
Oğlum dizisi konusu ne? Oğlum dizisi oyuncuları kimler?
Oğlum dizisi konusu ne? Oğlum dizisi oyuncuları kimler? Ekranların yeni dizisi Oğlum hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. "Suçlu çocuk yoktur!" mesajının verildiği Oğlum dizisi yayınlanan ilk bölümüyle izleyenleri ekranlara bağlamayı başardı. Peki, Oğlum dizisi konusu ne? Oğlum dizisi oyuncuları kimler? İşte oğlum dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgili merak edilenler…
20.02.2022 Magazin
Oğlum 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin 2. bölümde neler olacak?
Oğlum 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin 2. bölümde neler olacak? Show Tv'nin yeni dizisi Oğlum bu akşam 1. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. İzleyiciden tam not alan dizinin ilk bölümünün ardından Oğlum dizisinin 2. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı sorgulanmaya başlandı. Peki, Oğlum 2. bölümde neler olacak? Oğlum 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
9.02.2022 Televizyon
Oğlum dizisi ne anlatıyor, konusu ne? Oğlum dizisi uyarlama mı?
Oğlum dizisi ne anlatıyor, konusu ne? Oğlum dizisi uyarlama mı? Oğlum dizisi konusu ve diğer detaylar merak ediliyor. Show TV'nin yeni dizisi Oğlum bu akşam izleyiciyle buluşacak. Ay Yapım imzasıyla 9 Şubat Çarşamba günü seyirciyle buluşacak olan Oğlum dizisi oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çıktı. Peki, Oğlum dizisi ne anlatıyor, konusu ne? Oğlum dizisi uyarlama mı?
9.02.2022 Televizyon
Yarıyıl tatili uzatılacak mı? MEB'den son dakika açıklaması, ikinci dönem...
Yarıyıl tatili uzatılacak mı? MEB'den son dakika açıklaması, ikinci dönem... 'Yarıyıl tatili uzayacak mı?' Milyonlarca öğrenci bu sorunun yanıtını merak ediyordu. MEB resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı öğrenciler için harekete geçti. Yarıyıl tatilinin süresi bugün netlik kazandı. Yarıyıl tatili ile ilgili son dakika açıklaması Bakan Özer'den geldi. 6 Eylül'de okullarda başlayan yüz yüze eğitimde ilk yarıyıl bugün itibarı ile sona erdi. Öğrenci ve öğretmenler için sömestr tatili başladı. Koronavirüs salgınında yeni varyantların ortaya çıkması nedeni ile bir süredir yüz yüze eğitimin devam edip etmeyeceği konusu gündemdeydi. Özellikle bazı üniversitelerde uzaktan eğitim kararı alınmasının ardınsan ilkokul, ortaokul ve liselerde de benzer bir uygulamanın yapılıp yapılmayacağı merak konusu olmuştu. Yarıyıl tatilinin başlaması ile birlikte de iki haftanın uzatılabileceği yönünde iddialar ortaya atıldı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bugün yaptığı açıklamada yarıyıl tatilinin uzatılacağı yönündeki iddialara son noktayı koydu. Özer, "Şu an için yarıyıl tatilini uzatmamızı gerektirecek herhangi bir durum söz konusu değildir. İnşallah hiçbir sıkıntı olmadan 7 Şubat tarihinde 2. döneme kaldığımız yerden aynı kararlılıkla yüz yüze eğitime devam etmek için okullarımızı açacağız.” ifadelerini kullandı.
21.01.2022 Eğitim
Gençlerde varis görülme sıklığı artıyor!
Gençlerde varis görülme sıklığı artıyor! Yapılan araştırmalara göre son yıllarda gençlerde varis görülme sıklığı artıyor. Varis görülme yaşının yirmili yaşlara kadar düştüğünü dikkat çeken Kalp ve Damar Cerrahı Prof Dr Semih Barlas, bunların önemli bir bölümünün yaşam şekli bağlantılı olduğunu söyledi. Prof Dr Semih Barlas, varise karşı alınabilecek önlemleri anlattı.
13.09.2021 Sağlık
Zula sistem gereksinimleri nelerdir?
Zula sistem gereksinimleri nelerdir? Aksiyon FPS türü bilgisayar oyunlarından olan Zula aynı zamanda Türk yapımı oyunlar arasında yer alıyor. Bol heyecan ve aksiyon oyun türü arayan kişiler Zula oyununu tercih etmektedir. Zula oyunu diğer FPS oyun türlerine oranla çok daha az bütçeli sistem gereksinimlerine ihtiyaç duymakta ve 2GB RAM yeterli olmaktadır.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Çocuklarda kilo artışını önlemenin yolları!
Çocuklarda kilo artışını önlemenin yolları! Vücuttaki yağ miktarının artmasına bağlı kilo artışı olan obezitenin görülme sıklığı hem dünyada hem de ülkemizde giderek artıyor. Türkiye’de yapılan çalışmalar çocuk ve gençlerin yüzde 10-25’inin fazla kilolu veya obez olduğunu gösteriyor. Obezite tedavisinde yaşam boyu sürecek sağlıklı beslenme ve yaşam tarzı değişikliklerinin sağlanmasının şart olduğunu söyleyen Çocuk Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Cengiz Kara pandemi döneminde artan obezitenin nedenleri ve tedavisini anlattı. Peki, Obezide neden olur? Çocuklarda obezitenin tedavisi nasıl yapılıyor? Obezitenin yol açtığı sağlık sorunları nelerdir? İşte çocuklarda kilo artışını önlemenin yolları!
23.03.2021 Sağlık
Ebeveynlere 'şiddet içerikli oyunlara karşı' uyarılar
Ebeveynlere 'şiddet içerikli oyunlara karşı' uyarılar Doç. Dr. Yavuz, şiddet içerikli video ve oyunların çocuklar üzerinde olumsuz etkileri olmakla birlikte asıl koruyucu ve belirleyici olanını çocuğun sağlıklı sosyal ilişkilere sahip olması ve başka ilgi alanlarının da bulunması olduğunu söyledi.
19.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Türkiye bu olayla sarsılmıştı! Öldüren oyun...
Türkiye bu olayla sarsılmıştı! Öldüren oyun... Geçen cumartesi günü tüm Türkiye, 13 yaşındaki bir çocuğun evine gelen aynı yaştaki ikiz kardeşlerden birini çekiçle öldürmesi, diğerini ise yaralamasıyla sarsıldı. Olayın sebebinin bir bilgisayar oyunu olması ise ikinci bir şok etkisi yarattı. Şimdi pek çok ailenin aklında aynı soru var. Bilgisayar oyunları ne kadar tehlikeli? İşte uzmanların yanıtları...
18.11.2020 Gündem
Obezler için corona virüs uyarısı!
Obezler için corona virüs uyarısı! Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi uzman diyetisyeni Anıl Çiğdem Uygur, obez bireylerin corona virüse yakalanma riskinin 7 kat daha fazla olduğunu ifade ederek, “Hastalığa yakalanma oranları gibi, entübasyon oranları da yüksektir ve obezler yoğun bakımda daha uzun süre kalmaktadır. Obez bireylerin başka sağlık problemleri de olduğu için bu kişilerde corona virüs daha ağır bir tablo ile seyretmektedir” dedi.
13.10.2020 Sağlık
SiperAy İnternet polisi uygulaması nedir? Siber zorbalık, bilgisayar oyunları ve sosyal medya ile mücadele yeni dönem!
SiperAy İnternet polisi uygulaması nedir? Siber zorbalık, bilgisayar oyunları ve sosyal medya ile mücadele yeni dönem! İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen SiperAy projesi ile toplumda internetin daha güvenli kullanılması sağlanacak. Peki, SiperAy projesi nedir? İnternet polisi uygulaması nedir, ne işe yarar? İşte SiberAy internet polisi uygulaması ile ilgili merak edilenler...
4.10.2020 Gündem
Oyun bağımlısı olan 16 yaşındaki Mahmut evden kaçtı!
Oyun bağımlısı olan 16 yaşındaki Mahmut evden kaçtı! Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde, bilgisayar oyunları bağımlısı olduğu iddia edilen 16 yaşındaki çocuk kayboldu. Gece saatlerinden ailesinden habersiz yanına kimlik kartını alarak evden ayrılan Mahmut Çapıt her yerde aranıyor.
16.08.2020 Gündem
"Teknolojiyi kontrolsüz kullanan çocuklar obez oluyor" uyarısı
"Teknolojiyi kontrolsüz kullanan çocuklar obez oluyor" uyarısı Sosyal medya uzmanı Prof. Dr. Levent Eraslan, yeni neslin teknolojiyi kontrolsüz bir şekilde kullandığını belirterek, başta "obezite" olmak üzere ileride yaşanacak sosyal ve fiziksel bozukluklara ilişkin ebeveynleri uyardı.
5.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Hareketsiz yaşam 'pıhtı'ya zemin hazırlıyor
Hareketsiz yaşam 'pıhtı'ya zemin hazırlıyor Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Murat Küsdül, bilgisayar veya masa başında, yolculuklarda hareketsiz geçirilen saatlerin 'pıhtı' sorununa zemin hazırladığını söyledi.
20.06.2020 Sağlık
Teknoloji bağımlılığı şu an çok yüksek seviyede
Teknoloji bağımlılığı şu an çok yüksek seviyede Corona virüs salgınının teknolojiyle ilişkilerin etkilerini ortaya koyan Dijital 2020 Nisan Raporunu değerlendiren Öğretim Görevlisi Mehmet Başcıllar, "Görünen o ki bu dönemde teknoloji bağımlılığı riski hiç olmadığı kadar yüksek. İnternet bağımlılığı alanında psikososyal çalışmalar yürütecek sosyal hizmet uzmanlarının istihdamının arttırılması yerinde olacaktır" dedi.
28.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Talep patladı! Bu ürünler yok satıyor
Talep patladı! Bu ürünler yok satıyor Sokağa çıkma kısıtlamalarının gelmesiyle birlikte marketlerde satılan ürünlere yoğun ilgi oluştu. Gıdadan kişisel bakım ürünlerine kadar birçok grupta ürünler yok satmaya başladı.
27.04.2020 Ekonomi
Çocuklar için büyük tehlike! Yemek yerken...
Çocuklar için büyük tehlike! Yemek yerken... Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hekimi Uzm. Dr. Tamay Sertçelik, özellikle bebek ve çocukların yemek yerken; tablet, bilgisayar ve çizgi film ile oyalanmasının obezite riski oluşturabileceğini söyledi.
25.12.2019 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Bilgisayar Oyunları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bilgisayar oyunları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.