Bilgi Üniversitesi

Bilgi Üniversitesi

Son dakika bilgi üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bilgi üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bilgi üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bilgi Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bilgi üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.089 bilgi üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm bilgi üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tıp dünyası yapay zeka devrimine hazırlanıyor
Tıp dünyası yapay zeka devrimine hazırlanıyor Yapay zeka her alanda olduğu gibi tıp alanında da heyecan yaratmış durumda. Kişiselleştirilmiş tedavi ve bakım olanaklarından yeni ilaçların keşfine, yapay zekanın çok da uzak olmayan bir gelecekte sağlık hizmetlerini daha erişilebilir, etkili ve verimli hale getirmesi bekleniyor. Yapay zeka şirketi Cerebrum Tech Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, tıp alanındaki yapay zeka uygulamalarına dair etik, güvenlik ve regülasyon sorunlarına dikkat çekiyor.
4.03.2024 Sağlık
İstanbul'un trafik sorununa ücretli çözüm! Eminönü ve Kadıköy için trafik sıkışıklığı fiyatlandırması...
İstanbul'un trafik sorununa ücretli çözüm! Eminönü ve Kadıköy için trafik sıkışıklığı fiyatlandırması... İstanbul'un trafik sorununu 'para' çözecek. Dünyada bazı şehirlerde trafiğin yoğun olduğu bölgelere giren taşıtlardan ücret alınıyor. Prof. Dr. Ayşe Uyduranoğlu’na göre, İstanbul’da ilk etapta Eminönü ve Kadıköy için planlanan bu uygulama hem trafiğe hem hava kirliliğine karşı fayda sağlayabilir.
24.01.2024 Gündem
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
Birol Küle kimdir, kaç yaşında, nereli? Yeni Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle hangi görevlerde bulundu, önceki görevleri neler? İşte Birol Küle'nin biyografisi
Birol Küle kimdir, kaç yaşında, nereli? Yeni Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle hangi görevlerde bulundu, önceki görevleri neler? İşte Birol Küle'nin biyografisi Rekabet Kurulu Başkan ve üyeliklerine yapılan atamalara ilişkin karar, Resmi Gazete’de yayımlandı. Atamalar 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanunun 22’nci ve 23’üncü maddeleri ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7’nci maddeleri gereğince yapıldı. Peki, Birol Küle kimdir? Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle nereli, hangi görevlerde bulundu?
2.11.2023 Gündem
Türk ekibin icadı en iyi adaylar listesinde
Türk ekibin icadı en iyi adaylar listesinde Tasarım ve mühendislik yarışması James Dyson Ödülü’nün uluslararası ilk 20 listesi açıklandı. Türkiye kazananı orman yangını tespit sistemi ForestGuard 2.0 projesi de listede yer aldı.
24.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Hatice Karahan Kimdir? Yeni Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Hatice Karahan nereli, kaç yaşında? İşte eğitimi ve kariyeri
Hatice Karahan Kimdir? Yeni Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Hatice Karahan nereli, kaç yaşında? İşte eğitimi ve kariyeri Merkez Bankası'nda 3 başkan yardımcısı görevden alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Merkez Bankası Başkan Yardımcıları Emrah Şener, Taha Çakmak ve Mustafa Duman görevden alındı. Yerlerine ise Osman Cevdet Akçay, Fatih Karahan ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hatice Karahan atandı. Peki, Hatice Karahan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı? Yeni Merkez Bankası Başkan yardımcısının hayatı ve kariyeri…
28.07.2023 Gündem
Akbank UniChallenge+ dijital öğrenci işleri eğitim kampı Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlandı
Akbank UniChallenge+ dijital öğrenci işleri eğitim kampı Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlandı İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından ilk kez 2015 yılında düzenlenen ve son 6 yıldır Akbank’ın ana sponsorluğunda gerçekleşen Akbank UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı, bu yıl 12-23 Haziran tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi’nde katılımcılarıyla tekrar fiziksel olarak buluştu.
4.07.2023 Eğitim
Fenomen Sibil Çetinkaya dekoltesiyle adından söz ettirdi!
Fenomen Sibil Çetinkaya dekoltesiyle adından söz ettirdi! Fenomen Sibil Çetinkaya sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Genç fenomen bu defa dekolteli pozlarıyla gündem oldu.
13.06.2023 Magazin
Yıldız Holding’de üst düzey atama
Yıldız Holding’de üst düzey atama Yıldız Holding’de Kurumsal İletişim Grup Direktörlüğü görevine Zeynep Özler atandı.
5.05.2023 Ekonomi
Kraliçe dizisi Gaye kimdir? Sümeyra Koç kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Kraliçe dizisi Gaye kimdir? Sümeyra Koç kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Kraliçe dizisi Gaye kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Özberk ile Gökhan Alkan'ın rol aldığı Kraliçe dizisinde Gaye karakterini Sümeyra Koç canlandırıyor. Peki Sümeyra Koç kimdir? İşte Sümeyra Koç oynadığı diziler ve kariyeri...
14.04.2023 Televizyon
Chaby Han kimdir, nereli, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı programında Chaby hangi şarkıyı söyledi?
Chaby Han kimdir, nereli, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı programında Chaby hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye yılbaşı özel programında birbirinden değerli kişiler sahne alacak. Programa katılan ve hayatı merak edilen isimlerden biri Chaby oldu. Peki, Chaby kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı Chaby hangi şarkıyı söyledi?
31.12.2022 Televizyon
Avcılar Belediyesi hangi parti 2022? Avcılar Belediye başkanı Turan Hançerli kimdir, hangi partiden?
Avcılar Belediyesi hangi parti 2022? Avcılar Belediye başkanı Turan Hançerli kimdir, hangi partiden? Avcılar Belediyesi'nde 2 seneyi kapsayacak sözleşmenin enflasyon koruması olmasını talep eden işçiler, belediyenin bu talebi kabul etmemesi üzerine greve gitti. Peki, Avcılar Belediyesi hangi parti 2022? Avcılar Belediye başkanı Turan Hançerli kimdir, hangi partiden?
20.10.2022 Gündem
Miss Turkey 2022 adayları ve isimleri! Miss Turkey finalistleri kimler? Yarışacak adaylar belli oldu!
Miss Turkey 2022 adayları ve isimleri! Miss Turkey finalistleri kimler? Yarışacak adaylar belli oldu! Miss Turkey yarışmasının adayları açıklandı. İşte jürinin belirlediği 20 finalist ve isimleri…
15.09.2022 Güzeller
Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk Ermeni kaymakamı Berk Acar görevine başladı
Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk Ermeni kaymakamı Berk Acar görevine başladı Denizli'nin Babadağ ilçesine kaymakam olarak atanan, Türkiye Ermeni toplumundan Berk Acar, görevine bugün başladı.
29.08.2022 Gündem
Önder İmam Hatipliler Derneği nedir, ne zaman kim tarafından kuruldu? Önder İmam Hatipliler Derneği’nin başkanı kimdir?
Önder İmam Hatipliler Derneği nedir, ne zaman kim tarafından kuruldu? Önder İmam Hatipliler Derneği’nin başkanı kimdir? Önder İmam Hatipliler Derneği, sahnesinde imam hatiplilere yönelik sözler söyleyen şarkıcı Gülşen'e karşı hukuki süreci başlatacağını duyurdu. ÖNDER'den yapılan açıklamada "Aziz milletimizin göz bebeği olan İmam Hatip okullarımızın mezun ve mensuplarının bu gibi şahısların çirkin propagandalarına ve ucuz yollu gündemde kalma amaçlarına malzeme yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz." denildi. Peki, Önder İmam Hatipliler Derneği nedir, ne zaman kim tarafından kuruldu? Önder İmam Hatipliler Derneği’nin başkanı kimdir?
25.08.2022 Gündem
Kaymakam Berk Acar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Türkiye’nin ilk Ermeni Kaymakamı Berk Acar hakkında merak edilenler…
Kaymakam Berk Acar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Türkiye’nin ilk Ermeni Kaymakamı Berk Acar hakkında merak edilenler… Kaymakamlık sınavında ilk 100’e giren Ermeni asıllı Berk Acar, Babadağ ilçesine kaymakam olarak atandı. Acar, Cumhuriyet tarihinin ilk Ermeni asıllı kaymakamı oldu. Peki, Kaymakam Berk Acar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Türkiye’nin ilk Ermeni Kaymakamı Berk Acar hakkında merak edilenler…
18.08.2022 Gündem
Kapatılan fakülteler 2022! Kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri, 16 fakülte kapatıldı mı?
Kapatılan fakülteler 2022! Kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri, 16 fakülte kapatıldı mı? Kapatılan fen edebiyat fakülteleri hangileri, 16 fakülte kapatıldı mı? Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre 36 yeni fakülte kurulurken 16 fakülte kapandı. İşte kapatılan fakülteler 2022…
26.07.2022 Eğitim
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile? 2019'da kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına aldı. İhanet iddialarıyla gündeme gelen Hazal Kaya-Ali Atay cephesinden mutlu haber geldi. Peki, Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
25.07.2022 Magazin
Göksel Gümüşdağ kimdir, aslen nereli? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Göksel Gümüşdağ’ın annesinin cenazesine katıldı!
Göksel Gümüşdağ kimdir, aslen nereli? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Göksel Gümüşdağ’ın annesinin cenazesine katıldı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Göksel Gümüşdağ'ın annesi Fethiye Gümüşdağ için düzenlenen cenaze törenine katıldı. Söz konusu cenaze törenin ardından Göksel Gümüşdağ hakkında yapılan aramalar arttı.  Peki, Göksel Gümüşdağ kimdir, nereli, kaç yaşındadır?
20.07.2022 Gündem
Google ödeme yapmayı kabul etti! Türkiye de dahil edilecek!
Google ödeme yapmayı kabul etti! Türkiye de dahil edilecek! Google, Avrupa'daki 300'den fazla medya kuruluşuna 'telif hakkı' çerçevesinde ödeme yapmayı kabul etti. Almanya, Macaristan, Fransa ve Hollanda gibi AB ülkeleri için geçerli olan sisteme Türkiye'nin de dahil edilmesi bekleniyor. Uzmanlara göre bu gelişme, medya dünyası için de daha ‘kaliteli içerik üretimi’ anlamına geliyor.
2.06.2022 Gündem
Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İşte Seversin dizisi oyuncuları!
Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İşte Seversin dizisi oyuncuları! Kanal D yaz ekranına aşk dizisiyle merhaba diyor! Seversin dizisinden ilk fragman geldi. Başrollerini İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün paylaştığı Seversin dizisinde birbirinden ünlü oyuncular eşlik ediyor. Peki, Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İlayda Alişan kimdir? Burak Yörük kimdir? İşte Seversin dizisi oyuncuları!
4.05.2022 Televizyon
Üniversite bayram tatili kaç gün, üniversiteler 9 gün tatil mi? Hangi üniversitelerde 9 gülük tatil kararı alındı?
Üniversite bayram tatili kaç gün, üniversiteler 9 gün tatil mi? Hangi üniversitelerde 9 gülük tatil kararı alındı? Üniversiteler 9 gün tatil mi, üniversite bayram tatili kaç gün? sorusu, birçok üniversitenin açıklaması sonrası sorulmaya başlandı. Bayram tatili ardından, 2 günlük iş gününü tatil eden üniversiteler öğrencilerine 9 günlük tatil imkanı sağlayacak. Öğrencilerin memleketlerine gitmesine olanak sağlayan 9 günlük tatil kararının hangi üniversiteler tarafından verildiği merak ediliyor. Peki, hangi üniversiteler 9 gün tatil olacak?
28.04.2022 Eğitim
Kuzey Avrupa ve Baltık ülkelerinde Rusya paniği! 'Bu durum yeni bir dünya savaşı anlamına gelir...'
Kuzey Avrupa ve Baltık ülkelerinde Rusya paniği! 'Bu durum yeni bir dünya savaşı anlamına gelir...' Rusya-Ukrayna savaşı Kuzey Avrupa ve Baltık ülkelerinde son dönemde büyük bir tedirginliğe neden oldu. Peki Ukrayna işgalinden sonra Rusya'nın Baltık ve Kuzey Avrupa coğrafyasını hedef alması yakın bir gelecekte söz konusu olabilir mi? Uzmanlar, "Bu durum yeni bir dünya savaşı anlamına gelir" diyerek çarpıcı yorumlarda bulundu.
19.03.2022 Dünya
En büyük tarihi hata olur! Uzmanlardan Avrupa Birliği'ne Ukrayna uyarısı: Türkiye'ye ihtiyacı var...
En büyük tarihi hata olur! Uzmanlardan Avrupa Birliği'ne Ukrayna uyarısı: Türkiye'ye ihtiyacı var... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girnesiyle başlayan süreç, Ukrayna'nın Avrupa Birliği'ne (AB) alınmasını hızlandırabilir mi? Uzmanlar, barış üzerine inşa edilmiş bir yapı olan AB'ye işgale uğrayan bir ülkenin alınmasının etkileri konusuna dikkat çekerken, AB'nin bir kez daha Türkiye'ye ihtiyaç duyduğunu da vurguladı.
16.03.2022 Dünya
Doğa Koleji'nin yeni sahibi belli oldu
Doğa Koleji'nin yeni sahibi belli oldu Doğa Koleji, vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesi’ni bünyesinde barındıran Can Eğitim Grubu’na katıldı.
8.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bilgi Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bilgi üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.