Bild

Bild

Son dakika Bild haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bild ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bild haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bild

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bild gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.786 bild haberi bulunmuştur. Tüm bild haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yerel seçimler dünya basınında
Yerel seçimler dünya basınında Dünya dün akşam Türkiye’deki yerel seçimlere odaklanırken, birçok uluslararası basın kuruluşu sandıktan çıkan sonuçlara geniş yer ayırdı.
1.04.2024 Gündem
Solingen'de yangın faciası! Biri bebek 4 Türk hayatını kaybetti
Solingen'de yangın faciası! Biri bebek 4 Türk hayatını kaybetti Almanya’nın Solingen kentinde dün gece 02.30 sularında çıkan yangında, biri bebek dört Bulgaristan Türkü hayatını kaybetti, 9'u ağır 21 kişi ise yaralandı. Savcılık faciaya ilişkin soruşturma başlattığını duyurdu.
26.03.2024 Gündem
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu 2021 yılının Mayıs ayında gerçekleştirdiği film gibi bir soygunla gündem oturan ve Almanya'nın 3 yıldır peşinde olduğu Yasemin Gündoğan herkesi şaşırtan bir hamle yaptı ve polise teslim oldu.
21.03.2024 Dünya
Can Uzun'un yeni takımı belli oldu: İşte bonservis bedeli
Can Uzun'un yeni takımı belli oldu: İşte bonservis bedeli Almanya Bundesliga 2 ekibi Nürnberg'de forma giyen ve Avrupa devlerinin dikkatini çeken Türk oyuncu Can Uzun'un yeni takımı belli oldu. İşte 18 yaşındaki yıldız için ödenecek bonservis bedeli...
12.03.2024 Futbol
Bayern Münih'te Thomas Tuchel depremi! Sacha Boey'in yeni teknik direktörü için 5 aday
Bayern Münih'te Thomas Tuchel depremi! Sacha Boey'in yeni teknik direktörü için 5 aday Geçen sezon Bayern Münih'in başında Bundesliga'yı şampiyon olarak tamamlayan Thomas Tuchel, bu sezon işlerin çok kötü gitmesinin ardından yoğun eleştiri altındaydı. Bavyera ekibi, 50 yaşındaki teknik direktörle ilgili kararını verdi. İşte detaylar...
21.02.2024 Futbol
Bayern Münih'ten Sacha Boey için resmi açıklama!
Bayern Münih'ten Sacha Boey için resmi açıklama! Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, transfer gündemlerinde yer alan Sacha Boey hakkında açıklama yaptı.
26.01.2024 Galatasaray
Halil Umut Meler'e saldırı dış basında geniş yandı buldu! 'Hakeme vahşi saldırı'
Halil Umut Meler'e saldırı dış basında geniş yandı buldu! 'Hakeme vahşi saldırı' Ankaragücü - Rizespor maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısı, kısa sürede dış basında da yankılandı.
12.12.2023 Şampiy10
Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Başarılı oldu, Almanya'ya uyarılarda bulundu
Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Başarılı oldu, Almanya'ya uyarılarda bulundu İsrail 43 gündür Gazze'yi hedef alıyor. Havadan ve karadan yapılan saldırılar hız kesmeden devam ediyor. İsrail'in saldırganlığına her fırsatta dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya'nın başkenti Berlin'de verdiği mesaj dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı.
18.11.2023 Dünya
Vize skandalı! 350 bin kişiye Schengen satmışlar
Vize skandalı! 350 bin kişiye Schengen satmışlar Ekim ayında sandığa gitmeye hazırlanan Polonya’da, bütün Avrupa’yı sarsan vize skandalı patlak verdi.
19.09.2023 Dünya
Dünya basınından Türkiye ve Erdoğan'a büyük övgü
Dünya basınından Türkiye ve Erdoğan'a büyük övgü Tarihi NATO zirvesi ve bu zirvede Türkiye'nin attığı adımların yankıları sürüyor. Dünya basınında Türkiye ve Erdoğan ile ilgili birçok analiz yayımlandı. Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis 'le yaptığı görüşmeyi mercek altına alan Alman Bild gazetesi ise dikkat çeken ifadeler kullandı.
16.07.2023 Gündem
Cristiano Ronaldo'nun oje sürmesinin sebebi belli oldu!
Cristiano Ronaldo'nun oje sürmesinin sebebi belli oldu! Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, alesiyle tatile çıktı. Ronaldo, yatında uzanırken siyaha boyanmış ayak tırnaklarını sergiledi.
28.06.2023 Magazin
Sürpriz transfer görüşmesi! Ali Koç Süper Lig'e getirebilirse olay yaratır
Sürpriz transfer görüşmesi! Ali Koç Süper Lig'e getirebilirse olay yaratır Gelecek sezonun kadro yapılanmasına şimdiden başlayan ve özellikle orta saha hattına takviye yapmak için kolları sıvayan Fenerbahçe dünyaca ünlü bir yıldızı gündemine aldı. Ole Gunnar Solskjaer döneminde 59 milyon euro'ya transfer edilen 26 yaşındaki Hollandalı Ali Koç'un radarına girerken, Sarı Lacivertli yönetimin İngiliz devine kiralama teklifinde bulunacağı bildirildi.
26.05.2023 Fenerbahçe
Loto milyoneri Kürşat Yıldırım yeni yaşam tarzıyla dünya gündeminde!
Loto milyoneri Kürşat Yıldırım yeni yaşam tarzıyla dünya gündeminde! Almanya'da yaşayan gurbetçi Kürşat Yıldırım lotodan büyük ikramiyeyi kazanınca dünya gündemine oturmuştu. Çoğu insan piyangodan para kazandığında eski hayatını geride bırakmak isterken 42 yaşındaki Kürşat'ın annesinin evine taşınması yabancı basının dikkatini çekti.
23.05.2023 Dünya
Dünyanın gözü Türkiye çevrildi! İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı
Dünyanın gözü Türkiye çevrildi! İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı 13. Cumhurbaşkanı’nın kim olacağını belirleyecek Seçim nefes nefese bir yarışa sahne oldu. 28 Mayıs'ta bir kez daha sandık başına gidecek Türkiye'yi yakından takip eden İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı.
22.05.2023 Gündem
Dünya medyası Türkiye seçimini manşetten verdi
Dünya medyası Türkiye seçimini manşetten verdi CNN International'dan BBC'ye, Al Jazeera'dan The New York Times ve The Guardian'a uluslararası medya sonuçları ilk sayfasına taşıdı, BBC'deki analizin başlığı 'Gerilimli gecenin ardından Erdoğan'ın büyük avantajı ortaya çıktı' oldu.
15.05.2023 Dünya
Galatasaray Yusuf Kabadayı transferinde sözleşme açığını buldu
Galatasaray Yusuf Kabadayı transferinde sözleşme açığını buldu Galatasaray'ın transfer listesinde olan 19 yaşındaki Yusuf Kabadayı'nın sözleşmesinden profesyonel takımda en az 3 maçta görev almaması halinde çıkış maddesi yer aldığı öğrenildi.
14.05.2023 Galatasaray
Almanya'da araç yayaların arasına daldı! Yaralılar var
Almanya'da araç yayaların arasına daldı! Yaralılar var Köln Havalimanı'nda çok katlı otoparkta bir kişi aracını yayaların üzerine sürdü. Polis olayda yararlılar olduğunu duyurdu.
24.03.2023 Dünya
Dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktı
Dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktı Kariyerinde daha önce Schalke, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal, Fenerbahçe ve Başakşehir formaları giyen dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktığını açıkladı.
22.03.2023 Başakşehir
Selçuk İnan hayati bir karar aldı Kasımpaşa deprem faciasının eşiğinden son dakikada döndü
Selçuk İnan hayati bir karar aldı Kasımpaşa deprem faciasının eşiğinden son dakikada döndü Depreme Hatay’da yakalanan Kasımpaşa son anda otel değişikliği ile faciayı atlattı. Kasımpaşa Başkanı Hilmi Öksüz, “Hataylı olan teknik direktörümüz Selçuk İnan, Grand Boğaziçi Otel şehir içinde olduğu için takımın konsantrasyonun bozulmaması adına değiştirmemizi istedi. Bunun üzerine bizden önce Beşiktaş’ın kaldığı The Musuem Otel’e rezervasyon yaptırdık. Kafile büyük bir faciadan döndü” dedi.
15.02.2023 Kasımpaşa Spor
Enkaz altında hayatını kaybeden kızının elini tutan baba Mesut Hançer, o anları anlattı
Enkaz altında hayatını kaybeden kızının elini tutan baba Mesut Hançer, o anları anlattı Kahramanmaraş depreminin hafızalara kazanan fotoğraflarından biri enkaz altında hayatını kaybeden kızının elini tutan babanın fotoğrafıydı. Baba Mesut Hançer yaşadıklarını Kanal D-CNN Türk ortak yayınında anlattı. Kanal D muhabiri Mustafa Berber ve kameraman Bayram Şahin'in özel haberi...
11.02.2023 Gündem
Enkaz altındaki kızının elini bırakmamıştı! İlk kez konuştu: Çıplak ellerimle kazdım ama...
Enkaz altındaki kızının elini bırakmamıştı! İlk kez konuştu: Çıplak ellerimle kazdım ama... Kahramanmaraş'taki depremde enkaz altında kalan ve hayatını kaybeden 15 yaşındaki kızının elini bırakmayan bir baba... Bu fotoğraf depremin acısını en iyi anlatan karelerden biri olmuştu. O baba, Alman Bild Gazetesi'ne konuştu. Çıplak elleriyle toprağı kazdığını ancak kızını kurtaramadığını belirten baba "Çok dua ettim, maalesef olmadı, kaybettik" ifadelerini kullandı.
10.02.2023 Gündem
İlkay Gündoğan'dan depremzedeler iki tır dolusu ekmek
İlkay Gündoğan'dan depremzedeler iki tır dolusu ekmek Manchester City'nin yıldız ismi İlkay Gündoğan, Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketlerinin ardından bölgeye büyük bir yardımda bulundu.
9.02.2023 Futbol
Depremi hisseder hissetmez balkondan atladı Barış Başdaş hastaneye kaldırıldı
Depremi hisseder hissetmez balkondan atladı Barış Başdaş hastaneye kaldırıldı Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.7 büyüklüğünde depremde balkondan atlayan Barış Başdaş ciddi bir şekilde yaralandı ve hastaneye kaldırdı.
7.02.2023 TFF 1.Lig
Almanya'nın loto milyoneri Kürşat Yıldırım'ın görüntüsü şaşırttı! Papağan alacağını söylemişti tercihi şok etti
Almanya'nın loto milyoneri Kürşat Yıldırım'ın görüntüsü şaşırttı! Papağan alacağını söylemişti tercihi şok etti Almanya'da yaşayan gurbetçi Kürşat Yıldırım oynadığı loto kuponu sayesinde 9 milyon euro'luk büyük ikramiyeyi kazanmıştı. İkramiyesini alır almaz lüks otomobiller ve evlere harcayan Kürşat evlenebileceği bir eş için de gazeteye ilan vermişti. Chico lakablı Kürşat Yıldırım'ın son yaptığı ise görenleri hayrete düşürdü.
2.02.2023 Dünya
Güzellik uzmanı kendisine benzeyen birini buldu sonrası korkunç! Instagram'da ava çıkmış
Güzellik uzmanı kendisine benzeyen birini buldu sonrası korkunç! Instagram'da ava çıkmış Bir ülke bu olayı konuşuyor. Güzellik uzmanı genç kadından akılalmaz cinayet. Gerçek ortaya çıktı. Önce Instagram'da avlandı sonrası korkunç şekilde gerçekleşti. İşte haberin detayları...
31.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bild ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bild haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.