Sacha Boey

Sacha Boey

Son dakika Sacha Boey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sacha Boey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sacha Boey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sacha Boey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sacha boey gelişmeleri de dahil olmak üzere 304 sacha boey haberi bulunmuştur. Tüm sacha boey haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'dan rekor gelir! Dev kar açıklandı...
Galatasaray'dan rekor gelir! Dev kar açıklandı... Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray, sportif başarısını mali anlamda da gösterdi ve kasasını doldurdu. Sarı kırmızılılar 608 milyon TL kâr elde ederken, bu rakamın oluşmasında taraftarın katkısı büyük oldu.
11.04.2024 Galatasaray
Sacha Boey Bayern Münih'e gittiğine bin pişman! Kapı dışarı ettiler, yeni takımı belli oldu
Sacha Boey Bayern Münih'e gittiğine bin pişman! Kapı dışarı ettiler, yeni takımı belli oldu Bayern Münih'te Sacha Boey bombası patladı. Bayern Münih'in devre arasında Galatasaray'dan rekor bir bedelle transfer ettiği Sacha Boey'i sezon başında elden çıkarmayı planladığı iddia edildi. İtalyan basını Fransız sağ bekin yeni adresini duyurdu.
4.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'a Premier Lig'den 15 milyon euroluk sağ bek! Transfere yeşil ışık yaktı
Galatasaray'a Premier Lig'den 15 milyon euroluk sağ bek! Transfere yeşil ışık yaktı Sacha Boey'in Bayern Münih'e transferi sonrası sağ bek için çözüm arayışlarına başlayan Galatasaray, hedefindeki ismi belirledi. Sarı-kırmızılıların kadroya katmak istediği yıldız oyuncu, bu transfere yeşil ışık yaktı.
24.03.2024 Şampiy10
Sacha Boey yeniden dönüyor! Aurier balon çıkınca işler değişti, Bayern Münih gönderiyor
Sacha Boey yeniden dönüyor! Aurier balon çıkınca işler değişti, Bayern Münih gönderiyor Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ocak ayında Türk futbol tarihine geçen rekor bedelle Bayern Münih'e transfer olan Fransız oyuncu, Almanya'da beklentilere henüz yanıt veremedi. Sarı-kırmızılılarda Boey sürprizi yaşandı. Bu durum camiada heyecan yarattı.
23.03.2024 Galatasaray
Sacha Boey gittiğine bin pişman! Bayern Münih yaramadı, forma yüzü göremeyecek
Sacha Boey gittiğine bin pişman! Bayern Münih yaramadı, forma yüzü göremeyecek Bayern Münih'te Sacha Boey depremi yaşanıyor. Ara transfer döneminde rekor bonservis bedeliyle Galatasaray'dan Bayern Münih'e giden Sacha Boey'den bir kötü haber daha geldi.
21.03.2024 Galatasaray
Sacha Boey Galatasaray'dan ayrıldığına bin pişman! Bayern Münih'te kriz, geldiği gibi gidiyor
Sacha Boey Galatasaray'dan ayrıldığına bin pişman! Bayern Münih'te kriz, geldiği gibi gidiyor Galatasaray'dan rekor bir ücretle Alman devine transfer olan Sacha Boey, Bayern Münih'te beklenilen çıkışı yakalayamadı. Alman medyasında çıkan iddialar gündem oldu.
12.03.2024 Galatasaray
Aurier oynamadan gidiyor, Sacha Boey'in yerine 20'lik yıldız geliyor! Erden Timur gemileri yaktı
Aurier oynamadan gidiyor, Sacha Boey'in yerine 20'lik yıldız geliyor! Erden Timur gemileri yaktı Galatasaray'da son dakika gelişmeler yaşanıyor. Sağ bek için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, tıpkı Sacha Boey’de olduğu gibi bu bölgeye de genç ve potansiyelli bir ismi almak istiyor. Sarı-Kırmızılılar için konuyla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte haberin detayları...
11.03.2024 Galatasaray
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
9.03.2024 İddaa
Bayern Münih'te Thomas Tuchel depremi! Sacha Boey'in yeni teknik direktörü için 5 aday
Bayern Münih'te Thomas Tuchel depremi! Sacha Boey'in yeni teknik direktörü için 5 aday Geçen sezon Bayern Münih'in başında Bundesliga'yı şampiyon olarak tamamlayan Thomas Tuchel, bu sezon işlerin çok kötü gitmesinin ardından yoğun eleştiri altındaydı. Bavyera ekibi, 50 yaşındaki teknik direktörle ilgili kararını verdi. İşte detaylar...
21.02.2024 Futbol
Sacha Boey pişman olacak! Bayern Münih 30 milyon euro ödedi kriz patladı, ilk 11 hayal oldu
Sacha Boey pişman olacak! Bayern Münih 30 milyon euro ödedi kriz patladı, ilk 11 hayal oldu Galatasaray'dan 30 milyon euroluk rekor bedelle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey sakatlığı sebebiyle birkaç hafta sahalardan uzak kalacak. Bayern'e Boey'den sonra Mazraoui'den de kötü haber geldi. Almanya'da yayın yapan Kicker dergisi, Fransız oyuncu için 'Bayern ona güvenmiyor' ifadelerini kullandı.
20.02.2024 Galatasaray
Sacha Boey, Bayern Münih'te ortalığı karıştırdı! Taraftarlar çılgına döndü: Hemen gönderin
Sacha Boey, Bayern Münih'te ortalığı karıştırdı! Taraftarlar çılgına döndü: Hemen gönderin UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Lazio'ya 1-0 mağlup olan Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel'e tepkiler çoğaldı. Alman taraftarlar Leverkusen maçında sol bekte oynatılan, Lazio maçında ise süre bulamayan Sacha Boey üzerinden Tuchel'e tepki gösterdi.
15.02.2024 Galatasaray
Thomas Tuchel'in  Sacha Boey sözleri olay yarattı: İlk golde adeta uyuyordu
Thomas Tuchel'in Sacha Boey sözleri olay yarattı: İlk golde adeta uyuyordu Bundesliga'da Bayern Münih lider Bayer Leverkusen karşısında şok bir mağlubiyet aldı. Zorlu müsabakaya ilk 11'de başlayan Sacha Boey, sol bekte görev yaptı. Teknik direktör Thomas Tuchel karşılaşma sonrası 3-0'lık yenilgiyi değerlendirdi.
11.02.2024 Şampiy10
Galatasaray'da ayrılık depremi! Okan Buruk şikayet etti, 2 yıldız birden terk ediyor
Galatasaray'da ayrılık depremi! Okan Buruk şikayet etti, 2 yıldız birden terk ediyor Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı kırmızılı ekipte Sacha Boey, Cedric Bakambu ve Angelino'nun ardından iki ayrılık daha yaşanıyor. İşte detaylar..
8.02.2024 Galatasaray
Galatasaray için Alman devine resti çekti! Sacha Boey, Bakambu'dan gelen paralar boşa gitmedi
Galatasaray için Alman devine resti çekti! Sacha Boey, Bakambu'dan gelen paralar boşa gitmedi Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Türkiye Kupası'nda Bandırmaspor'u 4-2 mağlup ederek çeyrek finale yükselen Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların transfer gündemini değerlendirdi. Dindar, Köhn transferinin mali detaylarını duyurdu.
7.02.2024 Galatasaray
Galatasaray, Tete'nin bonservisini belirledi! Sürpriz ayrılık
Galatasaray, Tete'nin bonservisini belirledi! Sürpriz ayrılık Sacha Boey'u rekor bedelle Bayern'e gönderen sonrasında ise Bakambu ile de yollarını ayıran Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekipte bir ayrılık daha yaşanabilir.
4.02.2024 Şampiy10
Galatasaray'dan iki bomba transfer birden! Hem sağ bek hem de forvet tamam
Galatasaray'dan iki bomba transfer birden! Hem sağ bek hem de forvet tamam Galatasaray'da Sacha Boey'den sonra Cedric Bakambu ile de yollar ayrıldı. Demokratik Kongolu forvetin Real Betis'e transfer olmasının ardından sarı-kırmızılı yönetim golcüsünü Premier Lig'de buldu. Brezilyalı oyuncunun yanı sıra Serge Aurier'in transferi de TFF'ye bildirildi.
2.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'ı reddetti! Transfer krizi, Assignon olmadı, Serge Aurier oldu derken resti çekti
Galatasaray'ı reddetti! Transfer krizi, Assignon olmadı, Serge Aurier oldu derken resti çekti GALATASARAY TRANSFER HABERİ... Galatasaray'da transfer krizi yaşanıyor. Sacha Boey'in Bayern Münih'e transfer olması sonrası sağ bek arayışına başlayan sarı-kırmızılılar, Lorenz Assignon'dan beklediği yanıtı alamayınca rotayı Nottingham Forest forması giyen Serge Aurier'e çevirdi. Fildişili yıldız ve kulübüyle masaya oturan Galatasaray yönetimi, transferde büyük bir şok yaşadı. İşte detaylar...
2.02.2024 Galatasaray
Sacha Boey ve Angelino'dan sonra sürpriz ayrılık! Halil Dervişoğlu yerine o gidiyor
Sacha Boey ve Angelino'dan sonra sürpriz ayrılık! Halil Dervişoğlu yerine o gidiyor Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sacha Boey'i 30 milyon euroya Bayern Münih'e gönderen Galatasaray'ın sezon başında satın alma opsiyonuyla kiraladığı Angelino ise Roma'ya transfer olmuştu. Sarı-kırmızılılarda Boey ve Angelino'dan sonra sürpriz bir ayrılık daha yaşandı. Galatasaray'ın elde edeceği bonservis belli oldu.
1.02.2024 Galatasaray
Galatasaray transfer:🚨 Lorenz Assignon transferinde 4 takım devrede! Premier, Serie A, Ligue 1... Erden Timur'un teklifi net oldu! GS Spor haberi
Galatasaray transfer:🚨 Lorenz Assignon transferinde 4 takım devrede! Premier, Serie A, Ligue 1... Erden Timur'un teklifi net oldu! GS Spor haberi Lorenz Assignon transferinde sıcak saatler yaşanıyor. Sacha Boey'i Bayern Münih'e satan sarı kırmızılar boşluğu Rennes takımında oynayan Lorenz Assignon ile doldurmak için teklifini iletti. Spor yorumcusu Yağız Sabuncuoğlu'nun verdiği bilgiye göre Assignon için Marsilya ve Galatasaray dışında biri Premier Lig biri Serie A olmak üzere iki takım daha devreye girdi. Ancak Galatasaray yönetimi beklemeye alındı.
1.02.2024 Galatasaray
Zaha, Tete derken Ziyech bombası patladı! Suudi Arabistan'dan dudak uçuklatan teklif
Zaha, Tete derken Ziyech bombası patladı! Suudi Arabistan'dan dudak uçuklatan teklif Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da Sacha Boey'un ardından bir ayrılık daha. Galatasaray'da Hakim Ziyech ile yollar ayrılıyor. Takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildiren Faslı oyuncuya Suudi Arabistan'dan reddedilmesi zor bir teklif geldi. İşte detaylar...
1.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'ın yeni transferi Assignon ortalığı karıştırdı: Skandal, gözü döner bunların...
Galatasaray'ın yeni transferi Assignon ortalığı karıştırdı: Skandal, gözü döner bunların... Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'dan ayrılarak Bayern Münih'e rekor bedelle transfer olan Sacha Boey'in gidişinden sonra sağ bek mevkisine kimin geleceği merak ediliyordu. Sarı-kırmızılı yönetim aradığı ismi Fransa'da buldu. Yeni transfer özellikle taraftarlar arasında tepkiye yol açtı. İşte detaylar...
1.02.2024 Galatasaray
Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 2 şirketin halka arzına onay!
Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 2 şirketin halka arzına onay! SPK, Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri AŞ ve Bor Şeker AŞ'nin halka arzına onay verdi.
1.02.2024 Ekonomi
Galatasaray yeni sağ bekini buldu! Sacha Boey kankası 'tamam' dedi, imza atmaya geliyor
Galatasaray yeni sağ bekini buldu! Sacha Boey kankası 'tamam' dedi, imza atmaya geliyor GALATASARAY TRANSFER HABERİ... Galatasaray, Sacha Boey'nin ayrılığı sonrası yeni bekini Fransa'da buldu. Rennes'in sağ bekinin bugün İstanbul'a gelip imza atması bekleniyor. İşte transfer haberinin detayları....
1.02.2024 Galatasaray
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Bugün Florya'daydım. Çok güzel bir ekibimiz var. Scout ekibimiz, Erden Bey, Ayhan Bey ve hocamızın yoğun çalışması var. Galatasaray için en iyisini yapmak istiyorlar. Bu çalışmalara da devam ediyorlar. Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz” dedi.
31.01.2024 Futbol
Okan Buruk 'acil' dedi, Erden Timur sabahlara kadar görüşüyor, işte gelecek yıldızlar
Okan Buruk 'acil' dedi, Erden Timur sabahlara kadar görüşüyor, işte gelecek yıldızlar Sacha Boey'i Bayern Münih'e gönderen, Angelino'yla da yollarını ayıran Cim Bom'da çalışmalar hız kazandı. Sarı-Kırmızılılar'ın hocası Okan Buruk, "Acele sağ bek ve sol bek transferi bekliyorum" dedi, yönetim vites artırdı. Bu doğrultuda iki mevkii için de rota Fransa'ya çevrildi. Yıldızlar için görüşmeler başlarken anlaşmaların da uzak olmadığı öğrenildi. İşte detaylar...
31.01.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Sacha Boey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sacha boey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.