Sacha Boey, İstanbul devine geliyor, söz verdi
Galatasaray, Sacha Boey'yi yeniden kadrosuna katmaya çok yakın. Fransız oyuncu, Okan Buruk ile bir görüşme gerçekleştirirken aralarındaki konuşmanın detayları da belli oldu.

Galatasaray, yaz transfer döneminde eski oyuncusu Sacha Boey'yi yeniden kadrosuna katmak istiyor. Sarı-Kırmızılılar, bu doğrultuda çalışmalara başlamış durumda.

Galatasaray ile Sacha Boey arasındaki transfer görüşmeleri yeni bir boyut kazandı. Teknik direktör Okan Buruk, şampiyonluğun kesinleşmesiyle birlikte eski öğrencisiyle görüntülü bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

51 yaşındaki çalıştırıcı eski öğrencisine net bir şekilde “Orada mutsuzsan geri dön. Birlikte Şampiyonlar Ligi’nde oynayalım” mesajını verdi.

Bayern’de aradığını bulamayan ve gözden çıkarılan, ancak şu ana kadar istediği teklifleri alamayan Fransız futbolcunun, kulüplerin anlaşması halinde Galatasaray’a dönmek üzere söz verdiği bildirildi.

Sacha Boey’yi yeniden kadrosuna katmaya çalışan Sarı- Kırmızılılar, diğer taraftan elindeki mevcut bekleri de tamamen gözden çıkarmış durumda. 9 milyon Euro’ya alınan Jelert, buna yakın bir rakam karşılığında satılacak.

Zorunlu satın alma maddesi bulunan Frankowski’nin geri gönderilmesi için de kulübü Lens’le görüşmelerin başladığı öğrenildi. Galatasaray sağ bekte yeni sezona Boey - Kaan rotasyonuyla başlamaya hazırlanıyor.

Öte yandan İspanyol basınından Relevo'nun haberine göre; Galatasaray, sezon sonunda Milan ile sözleşmesi sona erecek olan İtalyan sağ bek Davide Calabria'yı gündemine aldı.

Habere göre; Calabria, kiralık oynadığı Bologna ile İtalya Kupası'nın kazanmasının ardından takımda kalıp kalmama konusunda karasızlık yaşarken, kendisine gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.


