Bikinili

Bikinili

Son dakika bikinili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bikinili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bikinili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bikinili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bikinili gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.297 bikinili haberi bulunmuştur. Tüm bikinili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şeyma Subaşı, Survivor’ın başlamasıyla soluğu Dominik'te aldı
Şeyma Subaşı, Survivor’ın başlamasıyla soluğu Dominik'te aldı Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, mayıs ayında nikah masasına oturduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile geçtiğimiz günlerde tek celsede boşanmıştı. Survivor başlar başlamaz soluğu Dominik'te alan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı.
5.01.2024 Magazin
Derya Uluğ Dubai'de yazı bitirmiyor
Derya Uluğ Dubai'de yazı bitirmiyor Şarkıcı Derya Uluğ yoğun geçen sezonun yorgunluğunu atmak için sevgilisi Asil Gök ile Dubai’de tatil yapıyor.
16.11.2023 Magazin
Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti
Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti Dördüncü evre kolon kanseriyle mücadele eden sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak, yaşama veda etti. Ünlü ismin eşi ve kızının babası Savaş Parlak, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
13.11.2023 Magazin
Irmak Ünal bikinili pozlarıyla şov yaptı! Fit hali dikkat çekti
Irmak Ünal bikinili pozlarıyla şov yaptı! Fit hali dikkat çekti Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte 2021'de Bali'ye taşınmıştı. Oyunculuğu bırakıp kariyerine yoga eğitmeni olarak devam etme kararı alan Ünal şimdi de bikinili pozlarıyla gündem oldu. Ünal'ın fit haline beğeni yağdı.
13.11.2023 Magazin
Seray Sever kasım ayında denize girdi
Seray Sever kasım ayında denize girdi Sofia ve Alya'yı kucağına alarak şimdilerde ikiz bebekleriyle anneliğin tadını çıkaran Seray Sever, denize girdiği anları sosyal medya hesabından yayınladı.
10.11.2023 Magazin
Hülya Avşar'ın bikinisiyle dans videosuna Tuğba Ekinci'den olay yorum!
Hülya Avşar'ın bikinisiyle dans videosuna Tuğba Ekinci'den olay yorum! Yıllardır magazin gündemin yer alan Hülya Avşar, siyah bikinisiyle dans ederek yaza veda etti. Paylaşımlarıyla adından söz ettiren Tuğba Ekinci'nin ise Avşar'a yorumu olay oldu.
6.10.2023 Magazin
Hepsi 40'ı çoktan geçti! Bikinili görüntüleri ile genç kızlara taş çıkartıyorlar
Hepsi 40'ı çoktan geçti! Bikinili görüntüleri ile genç kızlara taş çıkartıyorlar Magazin dünyasının 40'lı yaşları geride bırakan ünlüleri arasında bikinili fotoğraf akımı başladı... Genç kızlara taş çıkaran isimlerin paylaşımlarına övgüler yağdı. Onlardan biri de “Beni bikinili görmeniz çok zor” diyen Linet’ti.Ünlü isim bikinili görüntüsü ile sosyal medyada gündem oldu
3.10.2023 Magazin
Petek Dinçöz şaşırttı: Eve gidip salça yapacağım, sahneler mutfağa doğru açıldı
Petek Dinçöz şaşırttı: Eve gidip salça yapacağım, sahneler mutfağa doğru açıldı Serkan Kodaloğlu'ndan boşandıktan sonra çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturan şarkıcı Petek Dinçöz, önceki gün eşi ile birlikte bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
18.09.2023 Magazin
Yonca Evcimik 60. yaşını bikinili pozuyla kutladı! “İyi ki doğmuşum”
Yonca Evcimik 60. yaşını bikinili pozuyla kutladı! “İyi ki doğmuşum” 90'lı yıllara damgasını vuran, Çılgın Bediş karakteriyle hafızalara kazınan şarkıcı Yonca Evcimik, 60. yaşa özel pozlarını sosyal medya sayfasından paylaştı.
17.09.2023 Magazin
Leyla Tanlar -  Burak Dakak aşkında yeni gelişme!
Leyla Tanlar - Burak Dakak aşkında yeni gelişme! Bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Burak Dakak ile aşk yaşayan Leyla Tanlar, sosyal medya hesabından bikinili pozunu paylaşmışt ve sevgilisinin ricasıyla fotoğrafını silmişti.Dizi setinde başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Leyla Tanlar ile Burak Dakak dün akşam evlilik yolunda ilk adımı attı.
17.09.2023 Magazin
Kendall Jenner bahçesinden bikinili paylaşım yaptı, Khloe Kardashian kayıtsız kalamadı
Kendall Jenner bahçesinden bikinili paylaşım yaptı, Khloe Kardashian kayıtsız kalamadı Son dönemde özel hayatıyla gündeme gelen Kardashian/Jenner ailesinin genç üyesi Kendall Jenner, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı. Fit fiziğiyle kendine hayran bırakan Jennar'a ilk yorum ablası Khloe Kardashian'dan geldi.
10.09.2023 Magazin
Leonardo DiCaprio'nun ile lüks yatta tatil: Arabella Chi'nin bikinili pozlarına beğeni yağdı
Leonardo DiCaprio'nun ile lüks yatta tatil: Arabella Chi'nin bikinili pozlarına beğeni yağdı Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio ile tatil yapan güzel yıldız Arabella Chi, cesur bikini tercihleriyle İngiliz basınının gündemine oturdu.
31.08.2023 Magazin
Mehmet Esen'in büyük acısı! Yıllarca 'bebek gibi' bakmıştı
Mehmet Esen'in büyük acısı! Yıllarca 'bebek gibi' bakmıştı Ünlü oyuncu Mehmet Esen annesi Suzan Esen'in vefatıyla yasa boğuldu.
31.08.2023 Magazin
Bu kez ayaklarını gizledi: Zeynep Bastık'tan sevgilisine bikinili poz
Bu kez ayaklarını gizledi: Zeynep Bastık'tan sevgilisine bikinili poz Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık bir süredir Ali Can Ayyıldız ile beraber. Bastık, sosyal medya hesabından tatilde pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda fotoğraflarda ayakları görünen şarkıcıya birçok yorum gelmişti. Bastık bu kez ayaklarını gizleyerek sevgilisine poz vermeyi tercih etti.
31.08.2023 Magazin
Aleyna Tilki'nin bikinili pozlarında ayak detayı kaçmadı! "Ayakları başka bir gezegenden!"
Aleyna Tilki'nin bikinili pozlarında ayak detayı kaçmadı! "Ayakları başka bir gezegenden!" 'Sen Olsan Bari', 'Dipsiz Kuyum' ve 'Yalnız Çiçek' gibi şarkılarıyla yıldızı parlayan, son olarak da 'Serdar Ortaç Vol 2' albümünde seslendirdiği 'Ayrı Gitme' parçasıyla adından söz ettiren pop müziğin başarılı ismi Aleyna Tilki, son olarak nehir kenarında bikinisiyle poz verdi. Aleyna Tilki’nin bikinili paylaşımında en çok ise ayaklarındaki değişim dikkat çekti.
30.08.2023 Magazin
Kendall Jenner'ın bikinili pozlarına beğeni yağdı
Kendall Jenner'ın bikinili pozlarına beğeni yağdı Dünyanın en çok kazanan modelleri arasında yer alan ABD'li yıldız Kendall Jenner, son paylaşımıyla yine hayran bıraktı.
28.08.2023 Magazin
Ebru Şallı bikinisi ile hayran bıraktı: Kusursuz fiziğiyle göz kamaştırdı
Ebru Şallı bikinisi ile hayran bıraktı: Kusursuz fiziğiyle göz kamaştırdı Bikinili fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Ebru Şallı, fiziğiyle dikkatleri üzerine çekti.
21.08.2023 Magazin
'Beni yakalayamayacaksınız' demişti: Nebahat Çehre'den bikinili fotoğraflarına yanıt
'Beni yakalayamayacaksınız' demişti: Nebahat Çehre'den bikinili fotoğraflarına yanıt Daha önce yaptığı bir açıklamada, basın mensuplarına "Beni yakalayamayacaksınız" diyen 79 yaşındaki oyuncu, Güvercinlik'te konakladığı otelin plajında bikinili objektiflere yansımıştı. Ünlü oyuncu, basına yansıyan görüntüleri hakkında konuştu.
20.08.2023 Magazin
Ev sahiplerinden yeni oyun! Bir evde 15 kişi, kiralayıp ranza satıyorlar, aylık 3.500 TL...
Ev sahiplerinden yeni oyun! Bir evde 15 kişi, kiralayıp ranza satıyorlar, aylık 3.500 TL... Kiralardaki fahiş artış sürerken ev sahipleri yüzde 25'lik zam sınırını delmenin formülünü arıyor. Pek çok ev sahibi son günlerde farklı bir yola başvuruyor. Artık odalara ranza koyup kaçak pansiyonculuk yapıyorlar. 8 kişinin kaldığı odadaki bir ranzanın bedeli aylık 3.500 TL. 'Eşya kullanım bedeli' adı altında ücret alınıp çıkarken iade edilmiyor.
20.08.2023 Ekonomi
54 yaşındaki Jennifer Lopez bikinili pozlarıyla hayran bıraktı! “Gençlik iksiri içmiş gibi”
54 yaşındaki Jennifer Lopez bikinili pozlarıyla hayran bıraktı! “Gençlik iksiri içmiş gibi” Ben Affleck ile 17 yıl aradan sonra tekrar bir araya gelip evlenmesiyle magazin gündeminden düşmeyen Jennifer Lopez (54), tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Jennifer Lopez'in paylaşımına çok kısa bir süre içinde 600 bini aşkın beğeni geldi.
19.08.2023 Magazin
Yüsra Geyik bikinili poz verdi, yorum yağmuruna tutuldu! Zayıflığı dikkat çekti: "Kemiklerin sayılıyor"
Yüsra Geyik bikinili poz verdi, yorum yağmuruna tutuldu! Zayıflığı dikkat çekti: "Kemiklerin sayılıyor" Uzun yıllar Arka Sokaklar’da canlandırdığı Zeliş karakteriyle hafızalara kazınan Yüsra Geyik reyting rekortmeni Aile dizisinde Serenay Sarıkaya’nın kardeşini canlandırıyor. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflar sık sık gündeme gelen oyuncu son olarak bikinili pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin tatil pozlarına beğeni yağarken, zayıflığı dikkat çekti.
19.08.2023 Magazin
Hülya Avşar'dan çok konuşulacak açıklamalar: Kimseye hesap verecek durumda değilim
Hülya Avşar'dan çok konuşulacak açıklamalar: Kimseye hesap verecek durumda değilim Geçtiğimiz günlerde bikinili pozunu paylaşarak yaz sezonunu açtığını duyuran Hülya Avşar, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Sıcak havanın tadını tatilde çıkaran Hülya Avşar, şimdi ise sört yaptığı anları yayınladı.
17.08.2023 Magazin
Tuvana Türkay'dan bikinili mezdeke şov! Hayranları ağzı açık izledi
Tuvana Türkay'dan bikinili mezdeke şov! Hayranları ağzı açık izledi Oyucu Tuvana Türkay tatil paylaşımlarıyla dikkat çekti. Güzel oyuncu bikinisiyle mezdeke oynadığı anları paylaştı. Türkay'ın kıvrak dans paylaşımına beğeni yağdı. İşte detaylar...
4.08.2023 Magazin
Fahriye Evcen tatile doyamadı! Tekne pozlarını peş peşe paylaştı
Fahriye Evcen tatile doyamadı! Tekne pozlarını peş peşe paylaştı Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan Fahriye Evcen tatile doyamadı. Oyuncu Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit ve oğullarıyla yaptığı tekne tatilinden yeni karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.
3.08.2023 Magazin
Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Buse Kahraman'ın gizemli sevgilisi ortaya çıktı!
Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Buse Kahraman'ın gizemli sevgilisi ortaya çıktı! Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterini canlandıran ve sık sık gündeme gelen Buçe Buse Kahraman dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Bikinili pozlarıyla gündemden düşmeyen Buçe Buse Kahraman son paylaşımıyla olay oldu. Gizemli sevgilisi ile pozunu paylaşan güzel oyuncunun gönderisi çok konuşuldu.
3.08.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bikinili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bikinili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.