Bıçaklandı

Bıçaklandı

Son dakika bıçaklandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bıçaklandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bıçaklandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bıçaklandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bıçaklandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 999 bıçaklandı haberi bulunmuştur. Tüm bıçaklandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Saldırgan eş firar, bıçaklayan kardeşler adliyede! Polis görüntülerden tespit etti
Saldırgan eş firar, bıçaklayan kardeşler adliyede! Polis görüntülerden tespit etti Adana’nın Kozan ilçesinde eski eşinin kocasına saldıran şahıs yakalanamazken, bıçakla yaralama olayının faili ve olaya karışan kardeşi yakalanıp adliyeye sevk edildi.
26.03.2024 Adana
Sokak ortasında tanımadığı adamı öldürüp, 'Şizofreniyim' demişti gerçek raporla ortaya çıktı
Sokak ortasında tanımadığı adamı öldürüp, 'Şizofreniyim' demişti gerçek raporla ortaya çıktı Kocaeli'de hiç tanımadığı kişiyi sokak ortasında defalarca bıçaklayarak öldüren ve şizofren olduğunu iddia eden sanığın akli dengesinin yerinde olduğu raporla sabitlendi. Telkin sonucu olayı gerçekleştirdiğini söyleyen sanık, "Ben hala kime ne yaptığımı bilmiyorum. Aileden özür diliyorum. Sanal ile gerçek dünya arasında yapay bir şeyin içindeydim" dedi. Cumhuriyet savcısı sanığın müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
13.03.2024 Gündem
İYİ Partili eski milletvekili Ahmet Çelik kardeşi tarafından bıçaklandı!
İYİ Partili eski milletvekili Ahmet Çelik kardeşi tarafından bıçaklandı! İYİ Parti Eski Milletvekili Ahmet Çelik, Bahçelievler'deki ofisinde kardeşi Kemal Çelik tarafından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Ahmet Çelik'in durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
12.03.2024 Gündem
Tartıştığı eşini cadde ortasında bıçakladı; çevredekiler saldırdı
Tartıştığı eşini cadde ortasında bıçakladı; çevredekiler saldırdı Van'da Z.Ş., tartıştığı eşi tarafından cadde ortasında bıçaklandı. Z.Ş. hastaneye kaldırılırken, çevredekilerin saldırdığı şüpheli polis ekiplerince kurtarılıp, gözaltına alındı.
11.03.2024 Gündem
Doğum yapıp taburcu olan eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren kocanın ifadesi ortaya çıktı
Doğum yapıp taburcu olan eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren kocanın ifadesi ortaya çıktı Mardin’de hastanede doğum yaptıktan 2 gün sonra taburcu olan eşi Vatfa Ecevit’i (25) aynı gün 17 bıçak darbesiyle öldüren Mehmet Şiyar Ecevit’in (28) savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Ecevit ifadesinde eşiyle aralarında tartışma çıktığını belirterek, “Odama sakladığım metamfetamin, hap, şeker, 1 litre viski ve sigara, ne bulduysam hepsini içtim. Bıçağı nereden bulduğumu hatırlamıyorum. Vatfa'ya saldırdığımı, kendisine 3-4 kez vurduğumu ve yaralandığını hatırlıyorum” dedi.
25.01.2024 Gündem
'Abi korkuttun beni' dediği şahıs bıçakladı! Şok eden olay
'Abi korkuttun beni' dediği şahıs bıçakladı! Şok eden olay Kağıthane’de üniversite öğrencisi 20 yaşındaki genç kız, arkadaşının evine gireceği esnada “Abi korkuttun beni” dediği şahıs tarafından bıçaklandı.
27.12.2023 Gündem
Önce kavgada sonra hastanede bıçaklandı
Önce kavgada sonra hastanede bıçaklandı İzmir’in Konak ilçesinde, sokakta kavgada bıçaklanan A.Ö. (29), kaldırıldığı hastanede tedavi gördüğü sırada yine aynı kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı. A.Ö.’nün hayati tehlikesi bulunmazken, polis olaya karışan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
27.12.2023 Gündem
Husumetlisi tarafından uçurumdan atıldı, 8 yerinden bıçaklandı
Husumetlisi tarafından uçurumdan atıldı, 8 yerinden bıçaklandı Bolu'nun Göynük ilçesinde husumetlisini uçurumdan atan, daha sonra da 8 yerinden bıçaklayan sanığın yargılanmasına başlandı. Koltuk değnekleriyle geldiği duruşmada başından geçenleri anlatan mağdur, "Beni uçuruma attı. Uçurumun yarısına kadar düştüm. Bu sefer de yanıma gelip, beni 8 yerimden bıçakladı. 24 saat boyunca uçurumun ortasında ölüme terk edildim" dedi.
21.12.2023 Gündem
Kıskanç sevgililer ilk duruşmada birbirlerini suçladı! ‘Boynumdan öpünce beni kıskandı’
Kıskanç sevgililer ilk duruşmada birbirlerini suçladı! ‘Boynumdan öpünce beni kıskandı’ Zonguldak'ta iş arkadaşları Mustafa Kurt'u (43) öldürdükleri iddiasıyla 'ağırlaştırılmış müebbet' hapis istemiyle tutuklu yargılanan Sevilay Kıral (38) ile sevgilisi Güray Çakmak (45) ilk duruşmada birbirlerini suçladı. Mahkeme, Sevilay Kıral'ın tutukluluğunun devamına, Çakmak'ın suç vasfının değişmesi ihtimali üzerine  adli kontrolle  tahliyesine karar verdi.
23.10.2023 Yaşam
'Kız meselesi' nedeniyle lise öğrencileri birbirine girdi! Bıçaklayıp kameraya kaydettiler
'Kız meselesi' nedeniyle lise öğrencileri birbirine girdi! Bıçaklayıp kameraya kaydettiler Liselilerin 'kız meselesi' tartışmasında kan aktı. Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, 'kız meselesi' nedeniyle lise öğrencileri arasında çıkan kavgada M.S. isimli genç darbedilip, bıçaklandı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
20.10.2023 Gündem
Cinayet işleyen sevgililer mahkemede birbirini sattı! "Sen bu suçu üstlen ben sana cezaevinde bakacağım"
Cinayet işleyen sevgililer mahkemede birbirini sattı! "Sen bu suçu üstlen ben sana cezaevinde bakacağım" Zonguldak'ta, Mustafa Kurt'un (43) para meselesi nedeniyle husumetli olduğu iş arkadaşı Sevilay Kıral (38) ve onun sevgilisi Güray Çakmak (45) tarafından bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin hazırlanan iddianamede ifadelerine yer verilen sanıklar, birbirini suçladı. Cumhuriyet savcısı, suçu birlikte işlediklerine kanaat getirdiği sevgililer hakkında 'Tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talep etti.
26.09.2023 Yaşam
Eski sevgilisinin ailesi tarafından kaçırılan gençten cinsel saldırı iddiası! Suç duyurusunda bulundu
Eski sevgilisinin ailesi tarafından kaçırılan gençten cinsel saldırı iddiası! Suç duyurusunda bulundu Ankara'da Recep K. (21), eski sevgilisinin ailesi tarafından kaçırılıp dövüldükten sonra cinsel saldırıya maruz kaldığını öne sürerek, 2 kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
24.08.2023 Yaşam
Polis memuru neye uğradığını şaşırdı! Kavgayı ayırırken bıçaklandı
Polis memuru neye uğradığını şaşırdı! Kavgayı ayırırken bıçaklandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde minibüs şoförü ile yolcular arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan trafik polisi, bıçakla bacağından yaralandı.
24.08.2023 Yaşam
Sevgilisini 15 bıçak darbesi ile öldüren adam intihar girişiminde bulundu!
Sevgilisini 15 bıçak darbesi ile öldüren adam intihar girişiminde bulundu! Sultangazi'de bir adam, bir süredir birlikte yaşadığı kadını çalıştığı iş yerinde 15 bıçak darbesi ile öldürdü. Bununla yetinmeyen adam, daha sonra aynı bıçakla kendini yaralayarak intihar girişiminde bulundu.
13.08.2023 Yaşam
İstanbul’da 'yanlış zil' dehşeti! Bıçaklanıp silahla vuruldu
İstanbul’da 'yanlış zil' dehşeti! Bıçaklanıp silahla vuruldu Şişli Kurtuluş’ta yabancı uyruklu bir genç, arkadaşının evinde unuttuğu cep telefonunu almak için geldiği binada yanlış zile basınca dehşeti yaşadı. Evden çıkan iki şahıs cüzdanını gasp etmek için gencin üstüne atladı. Genç direnince önce bıçaklandı ardından da silahla bacağından vuruldu. Gencin hastaneye kaldırıldığı olayla ilgili Şişli polisi 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Gencin arkadaşı ise olay yerinde sinir krizi geçirdi.
3.07.2023 Yaşam
Laf atma kavgası cinayetle bitti! 'Bıçağı kendimi savunmak amacıyla savurdum'
Laf atma kavgası cinayetle bitti! 'Bıçağı kendimi savunmak amacıyla savurdum' Erzurum’da Ramazan Kanbur isimli şahıs, Yalçın Çakıloğlu isimli gencin yanındaki kızlara laf attığı gerekçesiyle çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü.
27.06.2023 Yaşam
Eski sevgilisi tarafından 12 yerinden bıçaklandı! Dehşet anlarının görüntüleri ortaya çıktı
Eski sevgilisi tarafından 12 yerinden bıçaklandı! Dehşet anlarının görüntüleri ortaya çıktı Eskişehir'de hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Fatih Durmaz'ın (42), eski sevgilisi spor eğitmeni Gamze C.'yi (34) 12 yerinden bıçaklayıp, yaraladığı saldırı anına ilişkin görüntüler çıktı. Görüntülerde; Durmaz'ın, arkadaşı ile sokakta bekleyen Gamze C.'nin arkasından koştuğu, yere düşen kadını defalarca bıçakladığı görüldü. Gamze C.'nin avukatı Kübra Bozer, saldırının tasarlanarak yapıldığını belirterek, "Bunu canavarca işlediğini düşünüyoruz. Çünkü 1 kere, 2 kere değil; 15-16 kere bıçağı sallıyor" dedi.
7.06.2023 Yaşam
Turistlerin rüya tatili kabusa döndü! Dehşete düşüren görüntülere kameraya takıldı...
Turistlerin rüya tatili kabusa döndü! Dehşete düşüren görüntülere kameraya takıldı... Rüya gibi bir tatil yaşamak için Güney Amerika ülkesi Kolombiya'ya giden turistler hayatlarının şokunu yaşadı. Medellin kentinde saldırıya uğrayan bir turist o anların görüntülerini sosyal medya hesabından yayınladı. Kameraya yansıyan o anlarda arkadan gizlice yaklaşan iki kişinin hem adamı hem de yanındaki kadını döverek gasp ettiği görüldü.
6.06.2023 Dünya
İzmir’de bir genç defalarca göğsünden bıçaklanarak öldü
İzmir’de bir genç defalarca göğsünden bıçaklanarak öldü  İzmir’in Karabağlar ilçesinde, kişi veya kişiler arasında çıkan kavgada defalarca göğsünden bıçaklanan 25 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
29.05.2023 Gündem
Ölümcül kabus geri döndü! 20 yıldır çaresi bulunamıyor
Ölümcül kabus geri döndü! 20 yıldır çaresi bulunamıyor Türkiye gündemine, 2003 yılında şüpheli ölümlerin araştırılmasıyla giren Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA), havaların ısınmasıyla yeniden kendini gösterdi. Aralarında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nin (SCÜ) de bulunduğu kurulun aşı geliştirme çalışmalarında, 20 yılda henüz istenen sonuca ulaşılamadığı belirtildi.
24.05.2023 Yaşam
Lise öğrencisi genç kız, eski erkek arkadaşı tarafından defalarca bıçaklandı!
Lise öğrencisi genç kız, eski erkek arkadaşı tarafından defalarca bıçaklandı! Giresun’un Tirebolu ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle lise öğrencisi kız, bir genç tarafından birçok yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı.
24.05.2023 Yaşam
Sevgilisiyle banka oturmak istedi, kalbinden bıçaklandı! İstanbul’da korkunç cinayet
Sevgilisiyle banka oturmak istedi, kalbinden bıçaklandı! İstanbul’da korkunç cinayet Karaköy sahilinde sevgilisiyle bir banka oturmak isteyen 21 yaşındaki genç, “yanıma oturma” diyen şahıs tarafından kalbinden bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan genç hayatını kaybederken kaçan saldırgan, gencin arkadaşları tarafından yakalanıp dövüldü. Şahısların elinden de kaçan saldırgan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalanıp tutuklandı.
26.04.2023 Yaşam
Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı bugün açılıyor
Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı bugün açılıyor Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı bugün açılıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, hattın tamamlanmasıyla toplam demir yolu uzunluğunun 13 bin 896 kilometreye çıkacağını söyleyerek, "Ankara-Sivas arasındaki mesafeyi 603 kilometreden 405 kilometreye düşürdük" dedi.
26.04.2023 Gündem
Öldürülen üniversiteli Emirkan'ın ağabeyinden kahreden sözler!
Öldürülen üniversiteli Emirkan'ın ağabeyinden kahreden sözler! İzmir'in Konak ilçesinde, garsonluk yaptığı restoranın önünde bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Emirkan Yılmaz'ın (22) ağabeyi Volkan Yılmaz (26), katilin halen yakalanmadığını belirterek, "Her geçen gün acımız daha da artıyor" dedi.  
14.04.2023 Yaşam
ABD'de namaz kılan imamı bıçakladı! Detaylar ortaya çıktı: Zanlı Türk, polis Türk, savcı Türk
ABD'de namaz kılan imamı bıçakladı! Detaylar ortaya çıktı: Zanlı Türk, polis Türk, savcı Türk ABD'de korkunç bir olay yaşandı. ABD'nin New Jersey eyaletinde bir cami imamı, namaz kıldırırken secdeye gittiği sırada cemaatin arasına saklanan bir saldırgan tarafından bıçaklandı. Saldırı sonrasında saldırganın kimliği şoke etti. İşte haberin detayları...
12.04.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bıçaklandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bıçaklandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.