Berk Erçer

Berk Erçer

Son dakika berk erçer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan berk erçer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını berk erçer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berk Erçer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berk erçer gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 berk erçer haberi bulunmuştur. Tüm berk erçer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kurt Efe doğdu! Hastaneye ünlü yağdı...
Kurt Efe doğdu! Hastaneye ünlü yağdı... Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ikilisinin bebekleri dün sabah saatlerinde dünyaya geldi. Ünlü çiftin "Sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. İsteyen herkese nasip olsun" açıklamasını yaptığı oğulları için hastaneye ünlü yağdı.
17.04.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ ve Berk Erçer'den alkışlanacak hareket!
Kıvanç Tatlıtuğ ve Berk Erçer'den alkışlanacak hareket! Kıvanç Tatlıtuğ, İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışında hayvanları unutmadı. Meslektaşı Berk Erçer ile Kemerburgaz'a giden oyuncu, köpeklere mama dağıttı.
26.01.2022 Magazin
Mehmetçik Kutlu Zafer final yapıyor!
Mehmetçik Kutlu Zafer final yapıyor! Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi, final bölümüyle 31 Ocak Perşembe akşamı 33. Bölümüyle son kez TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.
30.01.2019 Televizyon
'Halil Kurt Paşa' geliyor
'Halil Kurt Paşa' geliyor 'Gülizar' dizisinden sonra ekranlara kısa bir ara veren Berk Erçer, yeni projesiyle dönmeye hazırlanıyor.
7.09.2018 Magazin
Gülizar dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Bu akşam başlıyor...
Gülizar dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Bu akşam başlıyor... Gülizar dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Gülizar'ın konusu ve oyuncuları oldukça merak edildi. İşte Kanal D'nin yeni dizisi Gülizar'da yaşanacak olaylar, merak edilen soruların yanıtları...
20.01.2018 Gündem
Elçin Sangu’nun partneri bakın kim oldu?
Elçin Sangu’nun partneri bakın kim oldu? Elçin Sangu, O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, Çağan Irmak’ın yönettiği ‘Gülizar’ dizisiyle ekranlara dönüyor.
21.09.2017 Televizyon
Elçin’e yeni Partner
Elçin’e yeni Partner Elçin Sangu, O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, Çağan Irmak’ın yönettiği ‘Gülizar’ dizisiyle ekranlara dönüyor.
20.09.2017 Magazin
Evliliğe ilk adım
Evliliğe ilk adım Oyunculuğunun yanı sıra iş adamı kimliğiyle de bilinen Berk Erçer, dokuz aydır birlikte olduğu sevgilisi Azer Polat’la aile arası düzenlenen sade bir tören ile nişanlandı.
22.01.2017 Magazin
Ünlü çiftin ilişkisinde mutlu son!
Ünlü çiftin ilişkisinde mutlu son! Yakışıklı oyuncu Berk Erçer ile sosyetik güzel Azer Polat'ın bir dargın bir barışık ilerieyen ilişkilerinde mutlu son...
3.01.2017 Magazin
En yakışıklı co-pilot
En yakışıklı co-pilot ‘Poyraz Karayel’ dizisinde rol alacağı konuşulan Berk Erçer ile yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ, otomobil yarışlarına katıldı...
10.11.2015 Magazin
Poyraz Karayel'de sürpriz ayrılık
Poyraz Karayel'de sürpriz ayrılık Yeni sezona ünlü oyuncuları kadrosuna katarak girecek olan Poyraz Karayel'de Poyraz'ın kayınvalidesi, Sinan'ın anneannesi rolündeki Müge Akyamaç diziden ayrıldı...
14.08.2015 Magazin
Poyraz Karayel'in yeni sezon oyuncuları belli oldu
Poyraz Karayel'in yeni sezon oyuncuları belli oldu İşte Poyraz Karayel dizisinde yeni sezon sürpizleri…
12.08.2015 Televizyon
Bir dizi daha reyting kurbanı oldu!
Bir dizi daha reyting kurbanı oldu! Reytinglerin son kurbanı atv'de yayınlanan Bedel dizisi oldu. Dizi 18 Haziran'da ekrana veda edecek.
4.06.2015 Magazin
Bedel 17. son bölüm -izle Son bölümde işler karıştı!
Bedel 17. son bölüm -izle Son bölümde işler karıştı! ATV'nin sevilen dizilerinden biri olan Bedel dün akşam 17.bölümüyle ekranlara geldi. Bedel'in son bölümünde işler karıştı!Ali ve Vedat'ın kardeş olduğunu öğrendikten sonra Begüm, Ali'yle ilişkisini yeniden gözden geçirmeye başlar! Bedel 17.bölüm ve detaylar haberimizde..
28.05.2015 Magazin
Bedel 17.bölüm fragmanı yayınlandı-izle
Bedel 17.bölüm fragmanı yayınlandı-izle ATV'de yayınlanan Bedel dizisi 17.bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Bedel yeni bölümünde ne gibi gelişmeler yaşanacak! Bedel 17.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..
19.05.2015 Magazin
Bedel 16.bölüm fragmanı yayınlandı büyük süpriz - İzle
Bedel 16.bölüm fragmanı yayınlandı büyük süpriz - İzle ATV'nin yeni dizilerinde Bedel 16.bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümüyle seyircisinin karşısına çıkacak Bedel dizisinde büyük süprizler var! Bedel'in yeni bölüm neler yaşanacak? Bedel 16.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar...
14.05.2015 Magazin
Ekranlara geri dönüyor
Ekranlara geri dönüyor Perihan Savaş, atv'de her perşembe sevilerek izlenen 'Bedel' dizisinin kadrosuna katılıyor...
15.04.2015 Televizyon
Ölümüne aşk
Ölümüne aşk Yakında ATV'de yeni bir dizi başlıyor: 'Bedel'...
1.01.2015 Televizyon
Medcezir'e yeni oyuncu
Medcezir'e yeni oyuncu 'Kurt Seyit ve Şura'dan ayrılan oyuncu Medcezir'e transfer oldu.
19.05.2014 Magazin
Kurt Seyit ve Şura'ya iki yeni oyuncu!
Kurt Seyit ve Şura'ya iki yeni oyuncu! Star'da Mart ayında ekrana gelecek olan 'Kurt Seyit ve Şura' dizisine iki yeni oyuncu daha katıldı.
13.01.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Berk Erçer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berk erçer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.